پل واکر بازیگر آمریکایی که در فیلمهای اکشن "سریع و خشمگین" به عنوان یک ستاره مشهور شده بود، در یک تصادف رانندگی در شمال لس آنجلس در سن ۴۰ سالگی درگذشت.
در بیانیهای که در صفحه فیس بوک آقای واکر منتشر شده آمده است که او در ماشین یکی از دوستانش بود که این تصادف روی داد. او قرار بود در یک مراسم خیریه شرکت کند.
آخرین کار این باریگر قرار است در ماه جاری به نمایش درآید.
پلیس لس آنجلس گفته که مامورانی که در صحنه تصادف حاضر شدند، با پورشه قرمزی که در آتش میسوخت مواجه شدند.
بازیگرها و هنرمندها رو زیاد نمیشناسم. خدایش بیامرزد
نقل قول: Holtek
حالا اگه ماشينش پرايد بود چي مي شد
پراید قرمز یا آبی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون از دوستان خوبم که لطف کردند و به تاپیکم سرزدند
نقل قول: بچه مثبت
ازیگرها و هنرمندها رو زیاد نمیشناسم.
امین جان فکر کنم شوخی میکنی بهر حال من بیوگرافی پل واکر از ویکی پدیا برات میزارم نام اصلی پل ویلیام واکر چهارم زمینه فعالیت سینما و تلویزیون ملیت Flag of the United States.svg ایالات متحده آمریکا تولد ۱۲ سپتامبر ۱۹۷۳ گلندیل، کالیفرنیا مرگ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۳ (۴۰ سال) والنسیا، سانتا کلاریتا، کالیفرنیا پیشه بازیگر سالهای فعالیت ۱۹۸۵-۲۰۱۳ شریک(های) زندگی ربکا مک براین فرزندان یک دختر "Meadow"
پل ویلیام واکر چهارم (به انگلیسی: Paul William Walker IV) (زاده ۱۲ سپتامبر ۱۹۷۳ - درگذشته ۳۰ نوامبر ۲۰۱۳) بازیگر آمریکایی بود. وی بیشتر به خاطر حضور در فیلم سریع و خشمگین مشهور است.
فهرست فیلم هایی که پل واکر در آنها به ایفای نقش پرداخته است :
سریع و خشمگین - (۲۰۰۱) ۲سریع و ۲خشمگین - (۲۰۰۳) نوئل - (۲۰۰۴) پرچمهای پدران ما - (۲۰۰۶) پروژه لازاروس - (۲۰۰۸) سریع و خشمگین۴ - (۲۰۰۹) سارقان - (۲۰۱۰) سریع ۵ - (۲۰۱۱) سریع و خشمگین ۶ - (۲۰۱۳) سریع و خشمگین ۷ - (۲۰۱۴)
مرگ....
در حدود ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر واکر به همراه دوستش راجر روداس از مراسم خیریه مرتبط با قربانیان طوفان هایان خارج میشود. اندکی پس از ترک محل با پورشه کاررا جیتی قرمز رنگ روداس، راننده کنترل خودرو را از دست میدهد و پس از برخورد با تیر چراغ برق و درخت در والنسیا سانتا کلاریتا، کالیفرنیا خودرو منفجر شده و در آتش میسوزد. در پی آن کلانتری بخش لس آنجلس خبر مرگ دو تن را گزارش میدهد.پس از آن ایمی ون ایدن مدیر تبلیغات واکر خبر فوت او را تایید میکند.کلانتری بخش لس آنجلس سرعت را دلیل اصلی حادثه اعلام کرده است.
واي خدا اصلاً باورم نميشه، به خدا خيلي ناراحت شدم، من سري فيلمهاي سريع و خشن رو به طور كامل دنبال ميكردم، قرار بود اويل سال 2014 سريع و خشن 7 هم كار ساختش تموم بشه، خيلي غم انگيزه، پل واكر جزو نقش اصلي بود كه توو همه قسمتها حضور داشت، نميدونم چي بگم ولي واقعاً شوكه شدم، چون از همون اول با اين مجموعه خوو گرفته بودم، و هر بار منتظر قسمت بعدش بودم، چقدر ناراحت كننده، نتونست اخرين كارشو به سرانجام برسونه، خدا رحمتش كنه
maryamlondon1
پل واکر بازیگر آمریکایی که در فیلمهای اکشن "سریع و خشمگین" به عنوان یک ستاره مشهور شده بود، در یک تصادف رانندگی در شمال لس آنجلس در سن ۴۰ سالگی درگذشت.
در بیانیهای که در صفحه فیس بوک آقای واکر منتشر شده آمده است که او در ماشین یکی از دوستانش بود که این تصادف روی داد. او قرار بود در یک مراسم خیریه شرکت کند.
آخرین کار این باریگر قرار است در ماه جاری به نمایش درآید.
پلیس لس آنجلس گفته که مامورانی که در صحنه تصادف حاضر شدند، با پورشه قرمزی که در آتش میسوخت مواجه شدند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
عجب تصادفي هم كرده . حالا اگه ماشينش پرايد بود چي مي شد .
aac198000
ولی خواهر ون دیزل راحت شد
بچه مثبت
خدایش بیامرزد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
سوگند
اون تو فیلم بود
سوگند
gilas
خدا بیامورزدتش و به هواداراش صبر بده
mz56mz
garfild
خدا رحمتش کنه
تنها
پرهام
carlos
خدا بیامرزد
jaj
maryamlondon1
امین جان فکر کنم شوخی میکنی
نام اصلی پل ویلیام واکر چهارم
زمینه فعالیت سینما و تلویزیون
ملیت Flag of the United States.svg ایالات متحده آمریکا
تولد ۱۲ سپتامبر ۱۹۷۳
گلندیل، کالیفرنیا
مرگ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۳ (۴۰ سال)
والنسیا، سانتا کلاریتا، کالیفرنیا
پیشه بازیگر
سالهای فعالیت ۱۹۸۵-۲۰۱۳
شریک(های)
زندگی ربکا مک براین
فرزندان یک دختر "Meadow"
پل ویلیام واکر چهارم (به انگلیسی: Paul William Walker IV) (زاده ۱۲ سپتامبر ۱۹۷۳ - درگذشته ۳۰ نوامبر ۲۰۱۳) بازیگر آمریکایی بود. وی بیشتر به خاطر حضور در فیلم سریع و خشمگین مشهور است.
فهرست فیلم هایی که پل واکر در آنها به ایفای نقش پرداخته است :
سریع و خشمگین - (۲۰۰۱)
۲سریع و ۲خشمگین - (۲۰۰۳)
نوئل - (۲۰۰۴)
پرچمهای پدران ما - (۲۰۰۶)
پروژه لازاروس - (۲۰۰۸)
سریع و خشمگین۴ - (۲۰۰۹)
سارقان - (۲۰۱۰)
سریع ۵ - (۲۰۱۱)
سریع و خشمگین ۶ - (۲۰۱۳)
سریع و خشمگین ۷ - (۲۰۱۴)
مرگ....
در حدود ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر واکر به همراه دوستش راجر روداس از مراسم خیریه مرتبط با قربانیان طوفان هایان خارج میشود. اندکی پس از ترک محل با پورشه کاررا جیتی قرمز رنگ روداس، راننده کنترل خودرو را از دست میدهد و پس از برخورد با تیر چراغ برق و درخت در والنسیا سانتا کلاریتا، کالیفرنیا خودرو منفجر شده و در آتش میسوزد. در پی آن کلانتری بخش لس آنجلس خبر مرگ دو تن را گزارش میدهد.پس از آن ایمی ون ایدن مدیر تبلیغات واکر خبر فوت او را تایید میکند.کلانتری بخش لس آنجلس سرعت را دلیل اصلی حادثه اعلام کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
mojde
hadi04
Life Dream
maryamlondon1
عکس دختر 15 سالش
▧ تصویر در دسترس نیست
این پوستر قسمت 7 ///2014