₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » هتل حلبی‌آباد؛شبی ۲۵۰ هزار تومان!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » هتل حلبی‌آباد؛شبی ۲۵۰ هزار تومان!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

هتل حلبی‌آباد؛شبی ۲۵۰ هزار تومان!!!

2063 بازدید، 18 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

هتل‌ها عجیب و غریب در کشورهای مختلف دنیا زیاد شده‌اند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. افتتاح هتلی در آفریقای جنوبی اما باعث تعجب خیلی‌ها شده است و حتی مخالفان خاص خود را دارد. خوابیدن زیر سقفی از حلبی، نشستن زیر نور شمع و بدون وجود برق، غذا پختن روی یک اجاق قدیمی و زنگ زده. این یک حلبی آباد فقیرانه است که تجربه زندگی در آن را یک هتل زنجیره ای لوکس، در «بلومفنتن»، شهری در مرکز آفریقای جنوبی به گردشگرهای خارجی پیشنهاد می‌دهد. به گفته مقام‌های این هتل پول‌دارها با استفاده از امکانات آنها می‌توانند تجربه سبک زندگی میلیون ها نفر از مردم آفریقای جنوبی که در زاغه‌ها زندگی می‌کنند را تجربه کنند.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

اقامت در این هتل حلبی‌آباد اصلاً در مقایسه با درآمد مردم آفریقای جنوبی ارزان نیست. توریست‌ها برای ماندن در کلبه‌های این زاغه‌نشین باید شبی ۸۰ دلار هزینه پرداخت کنند؛ پولی که معادل با نصف میانگین حقوق یک ماه مردم آفریقای جنوبی است. همه کلبه‌ها از چوب و ورقه‌های حلبی ساخته شده‌اند و مسافران باید آب گرم مورد نیاز خود را با استفاده از آتش مهیا شده در جلوی کلبه آماده کنند. به گفته مقام‌های این هتل برای واقعی به نظر رسیدن هتل،دستشویی هم به صورت عمومی و به سبک زاغه‌نشین‌ها برای توریست‌ها در نظر گرفته شده است.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

گردشگرها اما با یک تفاوت از زندگی زاغه‌نشین‌ها می‌توانند برای کارهایشان در این هتل به اینترنت بی‌سیم دسترسی داشته باشند. هر چند این هتل مورد توجه برخی گردشگرها قرار گرفته اما گروهی از مخالفان هم ساخت این هتل را نوعی مسخره کردن زندگی زاغه‌نشین‌ها،سیاه پوست‌ها و نوعی ترویج نژادپرستی تلقی کرده‌ اند. 85 درصد سیاه پوستان آفریقای جنوبی فقیر هستند اما 87درصد سفیدپوستان ساکن این کشور درآمدی در حد طبقه متوسط و یا بالاتر دارند. مقام‌های این هتل در برابر موج انتقادها گفته‌اند که قصد داشته‌اند با اقامتی کوتاه گردشگرها زندگی فقیرانه و سخت مردم این کشور را به صورت واقعی تجربه کنند؛البته با هزینه خودشان!

11 سپاس: بچه مثبت، نخبه، jaj، سوگند، mz56mz، garfild، تنها، maryamlondon1، carlos، javad1020، ماهی

• بچه مثبت

اِ بلومفنتن که میگن همین جاست؟ :50:
    شبی 80 دلار؟ :50:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: javad1020، aac198000

• نخبه

ادم میره هتل و مسافرت که راحت باش و بهش خوش بگذره نمیره که خودشو زجر بده :24:
    1 سپاس: aac198000

• 3 سپاس: maryamlondon1، javad1020، aac198000

• mz56mz

من دوست دارم برم امتحان كنم ببينم چه جوريه

• garfild

403

خوب پایین شهر خودمونم که از اینها داره :4:

• تنها

3 سپاس: maryamlondon1، javad1020، aac198000

• maryamlondon1

نقل قول: jaj
    گردشگر رو باید کشت و خورد نه اینکه بهش جای زندگی داد

452
    شبی 80 :49: دلار اون هم تو افریقا وهتل حلبی جل الخالق مردم مخشون تاپ داره لندن بهترین هتل 80 دلار وسط ستی سنتر :100:

4 سپاس: jaj، نخبه، javad1020، aac198000

• mz56mz

maryamlondon1,
    ابجى جون يه نگاه به پست من ميكردى :4: يعنى من مخم تاب داره؟! :3:

5 سپاس: نخبه، javad1020، aac198000، maryamlondon1، ماهی

• 3 سپاس: نخبه، javad1020، aac198000

• aac198000

نقل قول: mz56mz
    من دوست دارم برم امتحان كنم ببينم چه جوريه

نقل قول: maryamlondon1
    شبی 80 دلار اون هم تو افریقا وهتل حلبی جل الخالق مردم مخشون تاپ داره لندن بهترین هتل 80 دلار وسط ستی سنتر

ابجى جون يه نگاه به پست من ميكردى يعنى من مخم تاب داره؟!

:23: :23:

1 سپاس: maryamlondon1

• aac198000

نقل قول: AVINAR
    جالبه .
    هر کی که دوست داره میتونه بره اجباری که نیست

ایول :3:

• maryamlondon1

ابجى جون يه نگاه به پست من ميكردى يعنى من مخم تاب داره؟!

دور از جون :34: دادش محمود میدونم شما به اینجور جاها نمیری به خاطر اینکه شما احتیاج به جای خنک وسرد داری :411: نه گرمای افریقا :18:

2 سپاس: aac198000، mz56mz

• aac198000

نقل قول: maryamlondon1
    به خاطر اینکه شما احتیاج به جای خنک وسرد داری

جریان چیه؟ :bahone:

• zrnznn

نمیخوام برم همچین هتلیییییییی 804
    1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    نمیخوام برم همچین هتلیییییییی

:3: