هیچی نخر نمایش یا پنهان متنمبارکه یره خوشحال رفتُم واجب شد صندلی داغ رو زیرشو روشن کنم واست بیشتر ازین اذیتت نمیکنم که نوبت خودمم شد اذیتم نکنی اما کادو : یک شاخه گل رو حتما بخر یه بدلیجات هم بذار کنارش .. اصلا تو خودت منبع ایده های توپی چطور نمیدونی چی بخری یره ⒽⒷⒹ چیه؟؟ مرسی این تاپیکت به زودی به دردم میخوره
همینو بخر اصلانم بستگی به درجه رابطه نداره..یه دمپایی و یه جارو هم کنارش بخر کلی ذوق میکنه لهت میکنه دور همی میخندیم
نقل قول: مخلوط کن
ست لباس زیر هم خوبه البته بسته به درجه رابطه
نقل قول: mz56mz
يه تيشرت با ارم بوف بوفى
عمو محموددددددددددددددددددددددددد من از اینا میخوام..........نمایش یا پنهان متنبابا پولشو میدم
نقل قول: محسن صائب
کلکسیونی از عطر و ادوکلن
ای گفتی اقا محسن ..... ولی معمولاً عطر هایی رو که بهم هدیه میدن دوست ندارم باید به سلیقه خودم بخرم . . . اینم پیشنهاد من: نمایش یا پنهان متنآقا امین دیگه همه، همه چیز پیشنهاد دادن...بی زحمت خودت بسته به نوع رابطه ات یه چیزی انتخاب کن
اگه صنایع دستی ( علی کارلوس نخند carlos <=== الان منشنش کردم میادش اینجا
دیدی نیومدم
بچه مثبت, آقا هیچی نخر وگرنه اینجوری لوس بار میاد .
یاد یه خاطره ای افتادم .پارسال یکی از دوستان برای تولدِ نیمه گمشده ش دعوت کرده بود . خلاصه بعد از اون حرکات موزون که همه انجام دادن نوبت کادوها رسید . همه کادوهاشونو دادن . نوبت پسره رسید .کادوشو داد . دختره هم با هیجان بازش کرد . سه تا جعبه تو در تو بود . جعبه آخر رو که باز کرد فقط یک دونه پفکِ چی توز بود .پفک رو هم باز کرد به این امید که توش انگشتری چیزی باشه اما فقط پفک بود (دختره پفک خیلی دوست داشت ) فقط میدونم که برای جبران این کار زشتش حدود یک میلیون پیاده شد . ولی همه خیلی خندیدن . شد خاطره
إ سخت نیست که اتفاقا منم سرویس نقره و فیروزه به نظرم قشنگه . چند سال پیش یکی از دوستام برای تولدم یه گردنبند نقره خریده بود اینقدر الان دوستش دارم این همه کادوی خوب پیشنهاد دادن بچه ها
نقل قول: carlos
فعلا رو به پایینه . برای بالا رفتن جون نداره
ایشالا بازم بیاد پایین بشه از در طلافروشی ها رد میشی با خیال راحت نگاه کنی و بلکه شد بخری
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
مبارکه یرهبیشتر ازین اذیتت نمیکنم که نوبت خودمم شد اذیتم نکنی
اما کادو : یک شاخه گل رو حتما بخر یه بدلیجات هم بذار کنارش ..
اصلا تو خودت منبع ایده های توپی چطور نمیدونی چی بخری
یره ⒽⒷⒹ چیه؟؟
مرسی این تاپیکت به زودی به دردم میخوره
♥Rose♥
بیا ببین آراء زیاد داره ، گلشم رز صورتی باشه
mz56mz
با اجازه امين عزيز
H , B , D
هديه ، براى ، دختر
نخبه
هلو برای دلم
zrnznn
عمو محموددددددددددددددددددددددددد
نمایش یا پنهان متن
بابا پولشو میدمای گفتی اقا محسن .....
.
.
.
اینم پیشنهاد من:
نمایش یا پنهان متن
آقا امین دیگه همه، همه چیز پیشنهاد دادن...بی زحمت خودت بسته به نوع رابطه ات یه چیزی انتخاب کنتنها
منم از اینا دار میشم هفته آینده
carlos
نظرت چیه
اوضاع فکر میکنی بهتر میشه ؟
فعلا رو به پایینه . برای بالا رفتن جون نداره
دیدی نیومدم
بچه مثبت,
آقا هیچی نخر وگرنه اینجوری لوس بار میاد .
یاد یه خاطره ای افتادم .پارسال یکی از دوستان برای تولدِ نیمه گمشده ش دعوت کرده بود . خلاصه بعد از اون حرکات موزون که همه انجام دادن
فقط میدونم که برای جبران این کار زشتش حدود یک میلیون پیاده شد .
ولی همه خیلی خندیدن . شد خاطره
baron jon
إ سخت نیست که اتفاقا منم سرویس نقره و فیروزه به نظرم قشنگه . چند سال پیش یکی از دوستام برای تولدم یه گردنبند نقره خریده بود اینقدر الان دوستش دارم
این همه کادوی خوب پیشنهاد دادن بچه ها
ایشالا بازم بیاد پایین بشه از در طلافروشی ها رد میشی با خیال راحت نگاه کنی و بلکه شد بخری
Holtek
باز خوبه بادمجون نذاشته
هاچو هاچو
♥Rose♥
راستی با توجه به فصل سرما دستکش چرم هم گزینۀ خوبی میشه
نمایش یا پنهان متن
نوع درجه رابطه مشخص نبود وگرنه بهتر راهنمایی میشدفکر کنم همون کارت هدیه رو گرفته باشه
baron jon
mz56mz
ژنرال
نخبه
baron jon
خوب شاید آقا امین برایپاییزی ها نخریده باشند برای زمستونی ها خریده باشند زودتر تا گرون نشه
نخبه
خب پس منتظر باشین من بیام بگم برام چی خریده
baron jon
ماهی
نمایش یا پنهان متن
قضیه به دامن ختم شد یا رفت زیر تر؟؟آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→