نكته را هم به عرض برسانم به عقیده من بهتر است برخلاف سابق كه به هرجا می رسیدی فوراً آن را در می آوردی چنین كاری را تكرار نكنی زیرا تكرار این عمل آن را گشاد خواهد كرد و ممكن است در مجالس مهمانی بر اثر گشاد شدن بیافتد و موجب شرمندگی تو بشود.
نقل قول: zrnznn
گفتمش اقای.....چی شده؟ گفت هیچی چراغ کلاس روشن نمیشد رفتم رو میز تا درستش کنم شلوارم پاره شد.....عمو تا اینو گفت پکیدم از خنده....بعد یه لحظه به خودم اومدم جلو خودمو گرفتم رومو بر گردوندم و خلاصه گفت صدام نکنید تا زنگ زدم پسرم برام شلوار بیاره............ خلاصه تا پسرش بیاد من به دوستام گفته بودم ماجرا رو
آره میبینی هر جا نام جلال میدرخشد تاپیک، خاک برسری میشود
نقل قول: jaj
من اگه جای استاده بودم همه کلاسو بیرون می کردم فقط اون دختره و نجمه رو می گفتم بمونن
خدا از این اساتید نصیب کسی نکنه
نقل قول: zrnznn
والا اقا محسن این اطلاعاتی رو که این جناب داره منم ندارم امروز با یه نوع هدیه جدید آشنا شدم که کاملاً زنونه بود و ایشون تو یه تاپیک معرفی کرده بود.....
نشون میده که ایشون فعالیت گسترده ای در فضای مجازی و نت گردی دارن بخصوص هر جا که نام از خانم و متعلقاتش به میون باشه
نقل قول: jaj
منم خودم توی اینترنت دیده بودم تا حالا برای کسی نخریدم
این بحث خنده دار و باحال من را یاد یک جوک انداخت: یک اقایی خانمش مُرده بود و خبرش به یکی از آشنایان دورش رسید که تصمیم گرفت برای عرض تسلیّت یک سر بره خانه ی آن آقا، امّا آدرس را درست بلد نبود و اشتباهی رفت یک منزل دیگر. صاحب آن منزل هم یک مرد بود که تازگی دوچرخه اش را دزدیده بودند. دوچرخه هم کمی قدیمی بود. آقایی که برای عرض تسلیّت آمده بود زنگ زد. صاحب منزل در را باز کرد و پرسید: بله؟ آقاۀ گفت: برای تسلیّت گفتن آمدم. امیدوارم غم آخرتان باشه. صاحب منزل گفت: اصلأ مهم نیست، چون جلوش شُل بود، پُشتش باد میداد. هر کس هم که بهش میرسید میخواست سوارش بشه. بهتر که رفت!
یه مقدارش سانسور شده جایی که در انتها می نویسه : (((عزیزم برای جذاب تر شدن تو مهمونی ، لبه ی اون رو به بیرون تا بزن تا قسمتی از موهای داخلش دیده بشه)))
تنها
zrnznn,
jaj
zrnznn
نه بابا نیوفتاده بودکه....فقط پای مبارکشو بلند کرده بود که برسه به میز شلوارش تنگ بوده خشتکش پاره شده بود تا کنار زانو رسیده بود
Life Dream
مرسي عالي بود
jaj
مخلوط کن
آقا شما راحت باش .خیلی هم سلیقت خوبه ,همین فرمون بری من نوید روزهای خوب به شما میدم .
jaj
Holtek
ماهی
من اگه بودم کلی می خندیدم..
نمایش یا پنهان متن
بدم که نمی اومد هیچ....مخلوط کن
هم مدرسه ای خودمی دیگه ...اصلش همینه دیگه
shimbeh
عجب تحلیل گرایی داریما..حالا بحث رفته سر چجوری پاره شدن شلوار اون بنده خدا
maryamlondon1
خلاصه تا پسرش بیاد من به دوستام گفته بودم ماجرا رو
وای ی ی خدا دلم درد گرفت
ماهی
والا..
هاچو هاچو
♥Rose♥
خود خودش بوده
آره میبینی
هر جا نام جلال میدرخشد تاپیک، خاک برسری میشود
فقط اون دختره و نجمه رو می گفتم بمونن
خدا از این اساتید نصیب کسی نکنه
امروز با یه نوع هدیه جدید آشنا شدم که کاملاً زنونه بود و ایشون تو یه تاپیک معرفی کرده بود.....
نشون میده که ایشون فعالیت گسترده ای در فضای مجازی و نت گردی دارن بخصوص هر جا که نام از خانم و متعلقاتش به میون باشه
تا حالا برای کسی نخریدم
طفلی چه با حسرت گفت
وای وای تاپیکم به قهقرا رفت
منظورم عکس بود
بدم که نمی اومد هیچ....
هم مدرسه ایه آقا امین هستین دیگه ... اصلش همینه دیگه
پس از دستت در رفت
مرسی از همگی ، خیلی خندیدم، کامنتاتون قشنگ بود
ژنرال
♥Rose♥
آری آری نفس قضیه خععععععععلی مهمه
sarkaniemi
beh
جایی که در انتها می نویسه :
(((عزیزم برای جذاب تر شدن تو مهمونی ، لبه ی اون رو به بیرون تا بزن تا قسمتی از موهای داخلش دیده بشه)))
مستانه
واحد شمارشش جفته؟!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→