ها کاکو خدایی تا دقایق آخر روز در حال ارائه خدمات اختصاصی بودم به لیلا خانوم توی تاپیک قبلی ماهی یه تیکه اومد یادم به این ترانه افتاد گفتم بذارم بد نیست یه یادی هم از استاد اسماعیل کنیم همشهری هاچو و علی و بهروز و...
ها کاکو خدایی تا دقایق آخر روز در حال ارائه خدمات اختصاصی بودم به لیلا خانوم توی تاپیک قبلی ماهی یه تیکه اومد یادم به این ترانه افتاد گفتم بذارم بد نیست یه یادی هم از استاد اسماعیل کنیم همشهری هاچو و علی و بهروز و...
دقیقا میخواستم همینو بگم . قناری خیلی به من لطف داره انصافا . همیشه با این تاپیک های اختصاصی اش شرمنده میکنه .البته که کلی لذت هم میبریم . راستی فکر کنم دیگه این مجموعه ترانه های لیلا خودشون به تنهایی یه بخش میتونن بشن. با اجازه استاد صائب ی خاطره خارج از حرم و بدون صیغه بگم : نمایش یا پنهان متندر سفر تابستونی با ی آقا و خانوم آمریکایی آشنا شدم تا اسمم رو گفتم ,سریع گفتن تو ایرانی هستی ! گفتن اسمه نوه ما هم لیلا هست.دخترشون با ی آقای ایرانی ازدواج کرده بود . عکسشو نشون دادن ,یه دختر بسیار زیبای ١٧ ساله .انصافن این بچه های دو رگه خیلی زیبا در میان . جزو معدود غیر ایرانی هایی بودند که اسمم رو دقیقا با تلفظ صحیح گفتند .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
الان دقیقن منظورت از این حرکت چی بود ؟ این ,,,,,,,,,,>>> ١ میخای بخش جدید ایجاد کنی ٢ میخای آرسام واسه تو هم ترانه اپ کنه ٣ طرفدار استاد و اطراف حرمی ٤ دوست داشتی اسمت لیلا میبود ٥ به ذهنت رسیده گل گندم رو رها کنی و یه دو رگه دنبالش باشی ٦ موارد دیگر ٨ هیچ کدام
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دقیقا میخواستم همینو بگم . قناری خیلی به من لطف داره انصافا . همیشه با این تاپیک های اختصاصی اش شرمنده میکنه .البته که کلی لذت هم میبریم . راستی فکر کنم دیگه این مجموعه ترانه های لیلا خودشون به تنهایی یه بخش میتونن بشن.
شما برای همه عزیزی لیلا خانوم
نقل قول: Holtek
يعني مو هم دورگه اوم البته من ايني كه الان هستم نيستما ، بچه كه بودم تو كوچه عوضم كردن
آقا وردار بیار با من عوضت کردن ای بابا
نقل قول: مخلوط کن
خوش بحالت منو بگو, دو رگه که پیش کش ...حاصل ازدواج فامیلی ام . فامیلی ..
hadi04
لیلا در واکن میم
طالبم اومدم از بهر سودا
لیلا در واکن میم
اومدم تا شوم شمع سرایت
لیلا در واکن میم
چرا با ما کنی امروز و فدا
لیلا در واکن میم
لیلا در واکن میم
وخی در واکن میم
ای چه در وا کردنه
فتنه بر پا کردنه
گشتم پریشون از غمت لیلا
آواره گشتم در دل صحرا
لیلا در واکن میم
وخی در واکن میم
ای چه در واکردنه فتنه برپا کردنه
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: esmaeel sattar zadeh - leyla dar va kon moyom
نسخه موبایل
mz56mz
hadi04
ها کاکو خدایی تا دقایق آخر روز در حال ارائه خدمات اختصاصی بودم به لیلا خانوم
mojde
ماهی
Holtek
مخلوط کن
دقیقا میخواستم همینو بگم .
قناری خیلی به من لطف داره انصافا .
همیشه با این تاپیک های اختصاصی اش شرمنده میکنه .البته که کلی لذت هم میبریم .
راستی فکر کنم دیگه این مجموعه ترانه های لیلا خودشون به تنهایی یه بخش میتونن بشن.
با اجازه استاد صائب ی خاطره خارج از حرم و بدون صیغه بگم :
نمایش یا پنهان متن
در سفر تابستونی با ی آقا و خانوم آمریکایی آشنا شدم تا اسمم رو گفتم ,سریع گفتن تو ایرانی هستی !گفتن اسمه نوه ما هم لیلا هست.دخترشون با ی آقای ایرانی ازدواج کرده بود .
عکسشو نشون دادن ,یه دختر بسیار زیبای ١٧ ساله .انصافن این بچه های دو رگه خیلی زیبا در میان .
جزو معدود غیر ایرانی هایی بودند که اسمم رو دقیقا با تلفظ صحیح گفتند
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مخلوط کن
الان دقیقن منظورت از این حرکت چی بود ؟
این ,,,,,,,,,,>>>
١ میخای بخش جدید ایجاد کنی
٢ میخای آرسام واسه تو هم ترانه اپ کنه
٣ طرفدار استاد و اطراف حرمی
٤ دوست داشتی اسمت لیلا میبود
٥ به ذهنت رسیده گل گندم رو رها کنی و یه دو رگه دنبالش باشی
٦
موارد دیگر
٨ هیچ کدام
بچه مثبت
خیلی خوشگل بود؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مخلوط کن
اره ....خیلیییییی
نمایش یا پنهان متن
30-17=13 !!!!
Holtek
يعني مو هم دورگه اوم
البته من ايني كه الان هستم نيستما ، بچه كه بودم تو كوچه عوضم كردن
مخلوط کن
خوش بحالت
منو بگو, دو رگه که پیش کش ...حاصل ازدواج فامیلی ام . فامیلی ..
baron jon
مرسی
نخبه
zrnznn
تنها
هاچو هاچو
یعنی شبیه آنجلینا جولی بود؟؟
hadi04
ها ها ها
قناری خیلی به من لطف داره انصافا .
همیشه با این تاپیک های اختصاصی اش شرمنده میکنه .البته که کلی لذت هم میبریم .
راستی فکر کنم دیگه این مجموعه ترانه های لیلا خودشون به تنهایی یه بخش میتونن بشن.
شما برای همه عزیزی لیلا خانوم
آقا وردار بیار با من عوضت کردن ای بابا
منو بگو, دو رگه که پیش کش ...حاصل ازدواج فامیلی ام . فامیلی ..
من بیچاره رو بگو که رگ به رگ شدم
عین الله باقر زاده
وا کن لیلا
ژنرال
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→