روزي مردي به سفر ميرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه ميشود که هتل به کامپيوتر مجهز است . تصميم ميگيرد به همسرش ايميل بزند . نامه را مينويسد اما در تايپ ادرس دچار اشتباه ميشود و بدون اينکه متوجه شود نامه را ميفرستد . در اين ضمن در گوشه اي ديگر از اين کره خاکي ، زني که تازه از مراسم خاک سپاري همسرش به خانه باز گشته بود با اين فکر که شايد تسليتي از دوستان يا اشنايان داشته باشه به سراغ کامپيوتر ميرود تا ايميل هاي خود را چک کند . اما پس از خواندن اولين نامه غش ميکند و بر زمين مي افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش ميرود و مادرش را بر نقش زمين ميبيند و در همان حال چشمش به صفحه مانيتور مي افتد:
گيرنده : همسر عزيزم موضوع : من رسيدم ميدونم که از گرفتن اين نامه حسابي غافلگير شدي . راستش انها اينجا کامپيوتر دارند و هر کس به اينجا مي اد ميتونه براي عزيزانش نامه بفرسته . من همين الان رسيدم و همه چيز را چک کردم . همه چيز براي ورود تو رو به راهه . فردا ميبينمت . اميدوارم سفر تو هم مثل سفر من بي خطر باشه . واي چه قدر اينجا گرمه !!
سه تا رفيق با هم ميرن بهشت نماينده خدا مياد پيششون و ميگه هر کدوم از شماها توي دنيا کمتر به زنتون خيانت کرده باشيد اينجا ماشين بهتري سوار ميشيد نفر اول يه ده باري خيانت کرده بوده و بهش بنز ميدن دومي سه بار خيانت کرده بوده بهش فراري ميدن سومي که خيانت نکرده بوده بهش بوگاتي ميدن ... ... روز بعد اين سه نفر باهم نشسته بودن اوني که بنز سوار بود خيلي ناراحت بود دو تاي ديگه بهش ميگن چي شده حالا مگه ، بنز هم که بد نيست اونم ميگه نه موضوع اين نيست ديروز زنم رو اتفاقي ديديم با يک دوچرخه از جلوم رد شد
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست ▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
وای یاد خاطراتم افتادم....چقدر با دوستام تو سر و کله هم زدیممممممم؟! خیلیییییییی خوب بود ................... من اینقده از این خاطرات شیرینننننننننننننننننننننننننننننننن دارممممممممممممممممممم
aac198000
گيرنده : همسر عزيزم
موضوع : من رسيدم
ميدونم که از گرفتن اين نامه حسابي غافلگير شدي . راستش انها اينجا کامپيوتر دارند و هر کس به اينجا مي اد ميتونه براي عزيزانش نامه بفرسته . من همين الان رسيدم و همه چيز را چک کردم . همه چيز براي ورود تو رو به راهه . فردا ميبينمت . اميدوارم سفر تو هم مثل سفر من بي خطر باشه . واي چه قدر اينجا گرمه !!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
نفر اول يه ده باري خيانت کرده بوده و بهش بنز ميدن دومي سه بار خيانت کرده بوده بهش فراري ميدن سومي که خيانت نکرده بوده بهش بوگاتي ميدن
... ...
روز بعد اين سه نفر باهم نشسته بودن اوني که بنز سوار بود خيلي ناراحت بود
دو تاي ديگه بهش ميگن چي شده حالا مگه ، بنز هم که بد نيست
اونم ميگه نه موضوع اين نيست ديروز زنم رو اتفاقي ديديم با يک دوچرخه از جلوم رد شد
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
رده سنی رو از عنوان تاپیک حذف کردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
برای خودشون نوشتم تا چند صباحی بیشتر آفتاب راببینم
jaj
نخبه
zrnznn
خیلیییییییی خوب بود ...................
من اینقده از این خاطرات شیرینننننننننننننننننننننننننننننننن دارممممممممممممممممممم
serpent
garfild
zrnznn,
نمیشه خاطرات و بگی ؟
نمایش یا پنهان متن
تنها
هاچو هاچو
mansour12247
ماهی
شایسته
aac198000
یکم فلسفی بود