یک مبارزِ انتحاری ( ازطایفه القاعده ) که در انفجاری ناموفق دستگیر شده بود، مورد تفتـیش بدنی قرارمیگیرد. متوجه میشوند که حفاظی آهنی برای مصون ماندن اعضاء تناسلیـش هم همراه دارد علت راکه می پرسند میگوید دراین مأموریت که قراربود همراه بمب منفجر شوم میخواستم درآن دنیا مشکل
این مشکل تقریبا در بین جوامع اسلامی رایج شده .و بسیار عمیق تر از اونی هست که ما فکر میکنیم . . ریشه اصلی اون بر میگره به تعصبات مذهبی و عقده های فرو خفته . . در مطالعه ای میخوندم که در جوامعی که نیازها جنسی افراد ،بدلیل عوامل گوناگون تامین نمیشود . افراد اون جامعه بسیار مستعد بنیاد گرایی خواهند بود . . توضح مفصل لازم هست .
واقعاً دلم میخواد بببینم با این پیشرفتی دنیا داشته چی شده که باعث شده یه آدم همچین فکر بکنه؟ دلم میخواد بببینم این آدم مگه کجا زندگی میکرده؟ یعنی یه تلویزیون هم نداشته!
دور و برمون رو بهتر نگاه کنیم میبییم ازین موارد کم نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سرور گرامی zrnznn : این واژه شما مارو وادار کرد که به 6 تا کتاب سر بزنیم . تا فهمیدیم که واژه ش کودن ست . ولی از عکس و شعری که فرستادی سپاسگزاریم ، شعر که بسیار جالب بود ، آ آ آ آ آ آ از این خرا زیادن . شکلک خر پیدا نکردم . بجاش گذاشتم .
خوووو میبرید میذاشت تو یخچال بعد از عملیات دوستان براش پستش میکردن اینطوری دیگه نمیخواست با خودش تجهیزات برش آهن هم به بهشت ببره تا بتونه اون غلاف رو ببره
نقل قول: Kishe Mehr
راجع به موشکول آمویـــزش و... هم کاکو هادی تجربه ی خوبی در سوتی دادن داره میتونی از خودش بپرسی
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
یک مبارزِ انتحاری ( ازطایفه القاعده ) که در انفجاری ناموفق دستگیر شده بود، مورد تفتـیش بدنی قرارمیگیرد.
متوجه میشوند که حفاظی آهنی برای مصون ماندن اعضاء تناسلیـش هم همراه دارد
علت راکه می پرسند میگوید دراین مأموریت که قراربود همراه بمب منفجر شوم میخواستم
درآن دنیا مشکل
آمیزشی دربهشت نداشته باشم!!!!!!!!!!!!!
serpent
jaj
zrnznn
باز کلامت سخت استفاده کردید؟
jaj
zrnznn
آهان اوکی......
یاد درس عربی دوران راهنمایی و دبیرستان افتادم...چقدر بدم میاومد
Kishe Mehr
zrnznn
آی دکتر منظورت آموزشِ آمیزشه دیگه؟!
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
ولی عوضش من فکر میکنم تو اصلاً نیاز به آموزش نداری....Kishe Mehr
خانوم مهندس، تا برداشت شما تا چه حد پیشروی داشته باشد
بنده خودم صاحب سبک هستم
راجع به موشکول آمویـــزش و... هم کاکو هادی تجربه ی خوبی در سوتی دادن داره
محسن صائب
.
ریشه اصلی اون بر میگره به تعصبات مذهبی و عقده های فرو خفته .
.
در مطالعه ای میخوندم که در جوامعی که نیازها جنسی افراد ،بدلیل عوامل گوناگون تامین نمیشود . افراد اون جامعه بسیار مستعد بنیاد گرایی خواهند بود .
.
توضح مفصل لازم هست
.
خدا به همه ما رحم کند
zrnznn
واقعاً دلم میخواد بببینم با این پیشرفتی دنیا داشته چی شده که باعث شده یه آدم همچین فکر بکنه؟
دلم میخواد بببینم این آدم مگه کجا زندگی میکرده؟ یعنی یه تلویزیون هم نداشته!
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
jaj
تنها
هاچو هاچو
نخبه
مال این بنده خدا جفتش یکیه...
بابک
ولی از عکس و شعری که فرستادی سپاسگزاریم ، شعر که بسیار جالب بود ،
آ آ آ آ آ آ از این خرا زیادن . شکلک خر پیدا نکردم . بجاش