ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شهلا
بسیار زیبا بود شهلا خانوم عزیز خیلی خوش برگشتید من شخصا تاپیکهای شما رو که سرشار از احساس هست دنبال میکردم و میکنم پیروز باشید [/quote]
-------------
تشکر از لطف و توجه شما
Holtek
عكسي كه جند روز پيش گرفتم :
mz56mz
شهلا
عكسي كه جند روز پيش گرفتم :
------------------
تشکر از لطف شما
چه عکس زیبائی !
شهلا
---------------
تشکر از توجه و نظر تان
محسن صائب
بنظرت این خوبه یا نه؟
ماهی
تنها
نغمه
منم پاییز رو دوست دارم هرچند بچه ناف تابستانم.
پاییز رو دوست دارم به شرطی که مثل امروز بارانی باشه برگها زرد زرد یا نارنجی و قرمز شفاف باشه نه دود گرفته. زمین خیس باشه و بوی نم بارون رو همش استشمام کنی قطره های بارون از برگها آویزون باشه و باد پاییزی بندازشون پایین تنه درختها از خیسی بارون به رنگ قهوه ای سوخته در بیان، آسمان هم از هجوم ابرها بنفش و خاکستری و سفید و سیاه باشه
صورتت رو بالا بگیری وقتی داری قدم میزنی و از برکت بارون صورتت مرطوب بشه و یه سرمای ملس هم حس کنی آخ که اگه همه ی پاییز اینطور بود. حس کردم این هوا رو دلم میخوادش
♥Rose♥
خیلی عالی بود
شهلا
بله همین طوره که می گویند
بنظرت این خوبه یا نه؟
------
شاید گاهی زیاد خوب نباشه احساسی بودن چون از نظر روحی به آدم ضربه زیاد می خوره اما خب نمی شه هم کاریش کرد چون این یک صفت ذاتی در بعضی انسانهاست و غیر قابل تغییر.
شهلا
-----------
تشکر ماهی عزیز . بله درسته پاییز زیباترین فصل خداست .
حیف که در حال تمام شدنه
شهلا
----------------------
ممنونم تنهای عزیز . تشکر فراوان
شهلا
منم پاییز رو دوست دارم هرچند بچه ناف تابستانم.
پاییز رو دوست دارم به شرطی که مثل امروز بارانی باشه برگها زرد زرد یا نارنجی و قرمز شفاف باشه نه دود گرفته. زمین خیس باشه و بوی نم بارون رو همش استشمام کنی قطره های بارون از برگها آویزون باشه و باد پاییزی بندازشون پایین تنه درختها از خیسی بارون به رنگ قهوه ای سوخته در بیان، آسمان هم از هجوم ابرها بنفش و خاکستری و سفید و سیاه باشه
صورتت رو بالا بگیری وقتی داری قدم میزنی و از برکت بارون صورتت مرطوب بشه و یه سرمای ملس هم حس کنی آخ که اگه همه ی پاییز اینطور بود. حس کردم این هوا رو دلم میخوادش
------------
خدا را شکر همه شهرها بارانیست و دارند لطافت اون رو حس می کنند.
کوچه ها و خیابانها و درختها رنگ تازه گی گرفته و تمیز شده.
پاییز در همه حال زیباست و بی نظیر.
بچۀ ناف تابستان ...ممنونم که فصل پاییز رو دوست داری.
شهلا
خیلی عالی بود
-------------
سلام ُرز عزیز . خوشحالم دوباره تو و دوستان را می بینم.
ممنونم به یادم بودی. تشکر از نظرت
شهلا
------------------
خواهش می کنم .
جایتان را نگهداشتم
garfild
شهلا
------
تشکر دوست عزیز
jaj
بچه مثبت
قشنگ بود
دلیل خاصی داره که بین حروفِ کلمات فاصله گذاشتی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→