در ابتدا توضیح کوتاهی بدم در مورد این تاپیک و هدف از ایجادش در نت میگشتم که به این متن برخورد کردم: در گیر و دار حمله ی اعراب مسلمان به ایران ، روزی یک مرد عرب از یک مرد پارسی پرسید : چرا زنان شما حجاب ندارند ؟ مرد پارسی گفت : حجاب زنان ما ، پلک چشمان مردان ماست
به شدت بهم فشار اومد وقتی اینو خوندم نمیدونم یه عده با هدف خاصی مدتیه در حال انتشار مطالب غیر واقعی در مورد ایران و خصوصا دین زرتشت هستن و یه عده بدون اطلاع و تحقیق هم هستن که این چرندیات رو قبول میکنن کی گفته که زنان ایرانی حجاب نداشتن غیر از اینه که یه عده دارن فرهنگ و تمدن ما رو در خلا اطلاعاتی که به وجود اومده پوچ و بی محتوی میکنن؟خواستم با دیدن این تاپیک این جمله رو نفی کنم و دروغ بودنش رو به همه دوستان ثابت کنم زن زرتشتی با قدمت 7000 سال فرهنگ خاص:
▧ تصویر در دسترس نیست
پوشیدگی در هر دوره و مکان بستگی به شخصیت فرد و همچنین موقعیت محیطی و فرهنگی آن جامعه دارد که البته زیبایی و جذابیت نیز در آن مد نظر است. بانوان زرتشتی دارای لباس ویژه بودند که شخصیت کامل آنها را حفظ می کرده است. زنان زرتشتی هنوز در شهر یزد لباس خاص خود را می پوشند این پوشش در ضمن پوشندگی با استفاده از تنوع رنگهای شاد از زیبایی و ویژه گی های خاصی برخوردار است. این پوشش شامل :
پیراهن: برای تهیه این پیراهن از پارچه های خوشرنگ ابریشم، اطلس، زربفت و... به صورت تَرک و رنگارنگ که با نام تیر و سیخ نیز معروف است که تا زانو یا کمی زیر زانو بوده و در سر آستین و لبه های لباس با حاشیه های زیبا تزیین می شده است. یقه آن گرد که معمولاً چاکی در جلو دارد روی ترکهای پارچه اگر ساده و بدون نقش بوده با دست به روش خاصی گلدوزی می شده که مخصوص بانوان زرتشتی بوده و به نام گبر دوزی معروف است. در حال حاضر از پارچه های متداول در بازار استفاده می شود.
شوال: از لحاظ برش با شوال بانوان کرد آذربایجان غربی یکسان است جز اینکه ساق های شوال از تکه های باریک و الوان و نقشدار به یکدیگر دوخته می شوند که بسیار گشاد بود و بلند تا مچ پا که در کمر و مچ پا به وسیله بندی جمع می شده پارچه مورد استفاده با رنگ شاد از ابریشم و اطلس و یا اگر ساده بود با دست و روش خاصی با نخ ابریشم گلدوزی می شده است.
لچک: شباهت زیادی به کلاهک بانوان بندری دارد، تقریباً پارچه سه گوش، می باشد معمولاً از پارچه های زری، مخمل یا ابریشم انتخاب می شود و با آستر دوخته می شود. دوگوشه این لچک به وسیله قیطان (سنبله) در زیر گلو بسته می شود در پشت سر نیز با دو قیطان که در دو گوشه آن دوخته شده، کاملاً محکم روی سر قرار می گیرد.
مکنا: از پارچه های زیبا و رنگهای زنده و شاد تهیه می شود با عرض حدود یک متر و طول 3 الی 5/3 متر. مکنا کاملاً سر را می پوشاند از جلو تا شکم بر روی دستها و از پشت سر تا پشت پا آویزان شده به طوری که بدن را کاملاً می پوشاند و هیچ مشکلی برای کار کردن ایجاد نمی کند.
سایه کویی: بر روی مکنا از پوشش دیگری به عنوان روسری، که بسیار بزرگ و مربع شکل بوده و به صورت مثلث تا می خورده ( مانند روسری بانوان ترکمن)، استفاده می شده است. این پوشش از جنس ابریشم یکرنگ که حالت سایه روشن داشته و یا از انواع دیگر پارچه های پشمی یا ابریشمی بوده است.
تشکر از مطلب خوبتون بله متأسفانه از این صحبت ها خیلی به گوش میرسه تاریخچه حجاب خیلی به قبل از تر از اسلام میرسه بخصوص در ایران که پیشینۀ طولانی داره
دانشمندان، تاریخ حجاب و پوشش زن را به دوران ما قبل تاریخ و عصر حجر نسبت می دهند. کتاب «زن در آینه تاریخ» پس از طرح مفصل علل و عوامل تاریخی حجاب، می نویسد: با توجه به علل ذکر شده و بررسی آثار و نقوش به دست آمده، پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب مربوط می شود؛ و به این دلایل، عقیده عده ای که می گویند «مذهب» موجد حجاب می باشد، صحت ندارد.
ویل دورانت درباره پوشش زنان ایران باستان و اینکه حجاب بسیار سختی در بین آنان رایج بوده است، می گوید: «زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمی شد که آشکارا با مردان آمیزش (اختلاط) کنند. زنان شوهر دار حق نداشتند هیچ مردی را، ولو پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقش هایی که در ایران باستان بر جای مانده، هیچ صورت زن دیده نمی شود و نامی از ایشان به نظر نمی رسد.»
از دائره المعارف لاروس نیز به دست می آید که حجاب در بین مادها و پارس ها وجود داشته است. همچنین در تفسیر اثنی عشری آمده است: «تاریخ نشان می دهد که حجاب در فرس قدیم وجود داشته است». در کیش «مازدیسنی» نامه شت مهاباد، آیه 90 گوید: زن خواهید و جفت گیرید و هم خوابه دیگری را نبینید و بر او منگرید و با او میامیزید.»
نصوصی که بیانگر حجاب زنان ایران باستان است، نشان می دهد که زنان در دوره های مختلفی چون دوره مادها، پارسی ها (هخامنشیان)، اشکانیان و سامانیان دارای حجاب و پوشش بوده اند.
مرسي هادي جان، توضيحات و به خصوص فيلم جالب بودن، از نظر من تفاوت انچناني بين دين اسلام و زرتشت نيست، نظر شخصي من كه بهش ايمان كامل دارم دين منهاي اخلاق پست تر از هر چيزي هست كه بشه فكرشو كرد، آدما ضربات زيادي از خيلي از افراد ميخورن كه متاسفانه همون افراد پست به اسم اسلام اين ضربات رو ميزنن، الان به اين نتيجه رسيدم آدم اگه دين هم نداشته باشه ولي اخلاق داشته باشه بين خدا و عبد خدا محبوب تر از آدمي هست كه دين داشته باشه ولي اخلاق نداشته باشه. دين و اخلاق با وجود اينكه لازمه هم هستند ولي خيلي با هم متفاوتند. اگر دين نداريد لا اقل آزاده باشيد، چقدر زيبا گفتند.
دوست گرامی از نوشتار و فیلم بسیار سپاسگزارم ،آموزنده وجالب بود . ب همانطور که سرکار خانم توران فرمودن : بله درست است ولی اگر در سخن ایشون خوب توجه کرده باشید ، میفرمایند که : زنان دوران زرتشت ( همسر خود زرتشت ) لچک ( روسری ) نازکی روی سر داشتند ووووووووووو . .....بگذریم ......
بعد از انقلاب زنان زرتشتی بخاطر احترام به دولت ورژیم کنونی روسری شان بدستور رژیم فرم دیگری را بخود گرفت . ولی در زمان زرتشت و کوروش و داریوش ووووووو لچک که دیگه چهار تا نبوده ،،،،،،،، روسری و لچک و مقنعه و چادر و روی چادر هم یه کلاه روی کلاه هم یه کلاه خود . در اروپا بیشتر زنان مسلمان دو آتیشه که چه عرض کنم ، هجده آتیشه ، مخصوصأ سومالی ها روسری و مقنعه و لچک رو سرشونه ولی از سینه بپائین لباسشون تنگ و بلند که زمین و جارو میکنه که همه مردم خوشگلا و اندامهای زیبای و شورتک پوشها و مینی ژوب پوشای اروپائی رو ول مکنن و به اونا نگا میکنن ........ دوستان : حجاب تنها به روسری و لچک و غیرو انجام پایان نیست .
مرسي هادي جان، توضيحات و به خصوص فيلم جالب بودن، از نظر من تفاوت انچناني بين دين اسلام و زرتشت نيست، نظر شخصي من كه بهش ايمان كامل دارم دين منهاي اخلاق پست تر از هر چيزي هست كه بشه فكرشو كرد، آدما ضربات زيادي از خيلي از افراد ميخورن كه متاسفانه همون افراد پست به اسم اسلام اين ضربات رو ميزنن، الان به اين نتيجه رسيدم آدم اگه دين هم نداشته باشه ولي اخلاق داشته باشه بين خدا و عبد خدا محبوب تر از آدمي هست كه دين داشته باشه ولي اخلاق نداشته باشه. دين و اخلاق با وجود اينكه لازمه هم هستند ولي خيلي با هم متفاوتند.
ممنون مازیار جان بله دقیقا همینطوره که میفرمایید اصلا به نظر من اخلاق پایه ی دینداریه و دین جدای از اخلاق تنها یک تعصبه کوره و نمیشه نام دین رو برش نهاد
نقل قول: Life Dream
اگر دين نداريد لا اقل آزاده باشيد، چقدر زيبا گفتند.
garfild, zrnznn, تنها, jaj, serpent,
نقل قول: بابک
دوست گرامی از نوشتار و فیلم بسیار سپاسگزارم ،آموزنده وجالب بود .
ممنون از حسن توجهتون
نقل قول: بابک
ب همانطور که سرکار خانم توران فرمودن : بله درست است ولی اگر در سخن ایشون خوب توجه کرده باشید ، میفرمایند که : زنان دوران زرتشت ( همسر خود زرتشت ) لچک ( روسری ) نازکی روی سر داشتند ووووووووووو . .....بگذریم ......
بعد از انقلاب زنان زرتشتی بخاطر احترام به دولت ورژیم کنونی روسری شان بدستور رژیم فرم دیگری را بخود گرفت . ولی در زمان زرتشت و کوروش و داریوش ووووووو لچک که دیگه چهار تا نبوده ،،،،،،،، روسری و لچک و مقنعه و چادر و روی چادر هم یه کلاه روی کلاه هم یه کلاه خود . در اروپا بیشتر زنان مسلمان دو آتیشه که چه عرض کنم ، هجده آتیشه ، مخصوصأ سومالی ها روسری و مقنعه و لچک رو سرشونه ولی از سینه بپائین لباسشون تنگ و بلند که زمین و جارو میکنه که همه مردم خوشگلا و اندامهای زیبای و شورتک پوشها و مینی ژوب پوشای اروپائی رو ول مکنن و به اونا نگا میکنن ........
زیباییه زن همیشه خیره کننده و انکار ناپذیر بوده هست و خواهد بود ولی دقیقتر که به فیلم نگاه میکنیم میبینیم که خانوم توران شهریاری از دوران صفویه صحبت به میان می آورند نه از دوران انقلاب اسلامی پس پوشش زنان زرتشتی از بعد از انقلاب تفاوت زیادی نداشته و حتی ثابت مونده حالا یه عده ای ممکنه تغییراتی درونش ایجاد کرده باشند که همونهایی هستن که به تحریف همه چیز به نفع خودشون علاقه بسیار دارند شما تصویر زیر رو میتونید با تصاویر بالا مقایسه کنید این تصویر زن زرتشتی در دوران قاجاره یعنی سالها قبل از انقلاب و پس از دوران صفویه ▧ تصویر در دسترس نیست میبینید که نحوه پوششون تفاوتی با تصاویر بالا نداره در صورت نیاز میتونم اطلاعات بیشتری در اختیارتون بذارم در این خصوص
نقل قول: نغمه
خیلی جالب بود از اینکه واقع گرا هستی خیلی خوشم میاد
ممنونم آبجی نغمه از اینکه به من لطف دارید به نظر من برای اینکه در زندگی پیشرفت کنیم و کسب فهم باید از قضاوت کورکورانه و تعصب قومی و مذهبی دست برداریم و به دنبال حقیقت باشیم انحرافات همیشه از تعصب های کورکورانه و یکدندگی و لجبازی سر چشمه میگیره
یکی از افتخارات من اینکه مادر بزرگ هفت نسل قبل ما دختری زرتشتی بوده که عاشق یک جوان مسلمان میشه و نسل ما رو تشکیل میدهند راستش من ارادت زیادی به هموطنان زرتشتی دارم . به عبادتگاه های اونا مثل چکچک ، پیر هریشت و ووو چندین بار رفتم ........... با چند خانواده شون هم اشنایی نزدیک دارم . اونا رو مردمانی با فهم و درک بالا و انسانهایی متعالی میدونم . . البته اینو هم باید اذعان کنم که دین زرتشت نمونه اولیه ادیان اسمانی هست که با امدن پیامبران دیگران این ادیان تکامل یافتند . ولی اوصول اولیه همه ادیان اسمانی تقریبا مشابه هستند
یکی از افتخارات من اینکه مادر بزرگ هفت نسل قبل ما دختری زرتشتی بوده که عاشق یک جوان مسلمان میشه و نسل ما رو تشکیل میدهند
چقدر عالی میگم داش محسن نکنه یه دفعه قوم و خویش در بیایم
نقل قول: محسن صائب
راستش من ارادت زیادی به هموطنان زرتشتی دارم . به عبادتگاه های اونا مثل چکچک ، پیر هریشت و ووو چندین بار رفتم ........... با چند خانواده شون هم اشنایی نزدیک دارم . اونا رو مردمانی با فهم و درک بالا و انسانهایی متعالی میدونم . . البته اینو هم باید اذعان کنم که دین زرتشت نمونه اولیه ادیان اسمانی هست که با امدن پیامبران دیگران این ادیان تکامل یافتند . ولی اوصول اولیه همه ادیان اسمانی تقریبا مشابه هستند
شما لطف دارید
نقل قول: Life Dream
از اين جمله كوتاهت خيلي خوشم اومد، حرف ته دلمو زدي
hadi04
در ابتدا توضیح کوتاهی بدم در مورد این تاپیک و هدف از ایجادش در نت میگشتم که به این متن برخورد کردم:
در گیر و دار حمله ی اعراب مسلمان به ایران ،
روزی یک مرد عرب از یک مرد پارسی پرسید : چرا زنان شما حجاب ندارند ؟
مرد پارسی گفت : حجاب زنان ما ، پلک چشمان مردان ماست
به شدت بهم فشار اومد وقتی اینو خوندم نمیدونم یه عده با هدف خاصی مدتیه در حال انتشار مطالب غیر واقعی در مورد ایران و خصوصا دین زرتشت هستن و یه عده بدون اطلاع و تحقیق هم هستن که این چرندیات رو قبول میکنن کی گفته که زنان ایرانی حجاب نداشتن غیر از اینه که یه عده دارن فرهنگ و تمدن ما رو در خلا اطلاعاتی که به وجود اومده پوچ و بی محتوی میکنن؟خواستم با دیدن این تاپیک این جمله رو نفی کنم و دروغ بودنش رو به همه دوستان ثابت کنم
زن زرتشتی با قدمت 7000 سال فرهنگ خاص:
پوشیدگی در هر دوره و مکان بستگی به شخصیت فرد و همچنین موقعیت محیطی و فرهنگی آن جامعه دارد که البته زیبایی و جذابیت نیز در آن مد نظر است. بانوان زرتشتی دارای لباس ویژه بودند که شخصیت کامل آنها را حفظ می کرده است. زنان زرتشتی هنوز در شهر یزد لباس خاص خود را می پوشند این پوشش در ضمن پوشندگی با استفاده از تنوع رنگهای شاد از زیبایی و ویژه گی های خاصی برخوردار است. این پوشش شامل :
پیراهن: برای تهیه این پیراهن از پارچه های خوشرنگ ابریشم، اطلس، زربفت و... به صورت تَرک و رنگارنگ که با نام تیر و سیخ نیز معروف است که تا زانو یا کمی زیر زانو بوده و در سر آستین و لبه های لباس با حاشیه های زیبا تزیین می شده است. یقه آن گرد که معمولاً چاکی در جلو دارد روی ترکهای پارچه اگر ساده و بدون نقش بوده با دست به روش خاصی گلدوزی می شده که مخصوص بانوان زرتشتی بوده و به نام گبر دوزی معروف است. در حال حاضر از پارچه های متداول در بازار استفاده می شود.
شوال: از لحاظ برش با شوال بانوان کرد آذربایجان غربی یکسان است جز اینکه ساق های شوال از تکه های باریک و الوان و نقشدار به یکدیگر دوخته می شوند که بسیار گشاد بود و بلند تا مچ پا که در کمر و مچ پا به وسیله بندی جمع می شده پارچه مورد استفاده با رنگ شاد از ابریشم و اطلس و یا اگر ساده بود با دست و روش خاصی با نخ ابریشم گلدوزی می شده است.
لچک: شباهت زیادی به کلاهک بانوان بندری دارد، تقریباً پارچه سه گوش، می باشد معمولاً از پارچه های زری، مخمل یا ابریشم انتخاب می شود و با آستر دوخته می شود. دوگوشه این لچک به وسیله قیطان (سنبله) در زیر گلو بسته می شود در پشت سر نیز با دو قیطان که در دو گوشه آن دوخته شده، کاملاً محکم روی سر قرار می گیرد.
مکنا: از پارچه های زیبا و رنگهای زنده و شاد تهیه می شود با عرض حدود یک متر و طول 3 الی 5/3 متر. مکنا کاملاً سر را می پوشاند از جلو تا شکم بر روی دستها و از پشت سر تا پشت پا آویزان شده به طوری که بدن را کاملاً می پوشاند و هیچ مشکلی برای کار کردن ایجاد نمی کند.
سایه کویی: بر روی مکنا از پوشش دیگری به عنوان روسری، که بسیار بزرگ و مربع شکل بوده و به صورت مثلث تا می خورده ( مانند روسری بانوان ترکمن)، استفاده می شده است. این پوشش از جنس ابریشم یکرنگ که حالت سایه روشن داشته و یا از انواع دیگر پارچه های پشمی یا ابریشمی بوده است.
توضیحات خانوم توران شهریاری محقق و نویسنده زرتشتی
نسخه موبایل
♥Rose♥
بله متأسفانه از این صحبت ها خیلی به گوش میرسه
تاریخچه حجاب خیلی به قبل از تر از اسلام میرسه بخصوص در ایران که پیشینۀ طولانی داره
دانشمندان، تاریخ حجاب و پوشش زن را به دوران ما قبل تاریخ و عصر حجر نسبت می دهند. کتاب «زن در آینه تاریخ» پس از طرح مفصل علل و عوامل تاریخی حجاب، می نویسد: با توجه به علل ذکر شده و بررسی آثار و نقوش به دست آمده، پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب مربوط می شود؛ و به این دلایل، عقیده عده ای که می گویند «مذهب» موجد حجاب می باشد، صحت ندارد.
ویل دورانت درباره پوشش زنان ایران باستان و اینکه حجاب بسیار سختی در بین آنان رایج بوده است، می گوید: «زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمی شد که آشکارا با مردان آمیزش (اختلاط) کنند. زنان شوهر دار حق نداشتند هیچ مردی را، ولو پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقش هایی که در ایران باستان بر جای مانده، هیچ صورت زن دیده نمی شود و نامی از ایشان به نظر نمی رسد.»
از دائره المعارف لاروس نیز به دست می آید که حجاب در بین مادها و پارس ها وجود داشته است. همچنین در تفسیر اثنی عشری آمده است: «تاریخ نشان می دهد که حجاب در فرس قدیم وجود داشته است». در کیش «مازدیسنی» نامه شت مهاباد، آیه 90 گوید: زن خواهید و جفت گیرید و هم خوابه دیگری را نبینید و بر او منگرید و با او میامیزید.»
نصوصی که بیانگر حجاب زنان ایران باستان است، نشان می دهد که زنان در دوره های مختلفی چون دوره مادها، پارسی ها (هخامنشیان)، اشکانیان و سامانیان دارای حجاب و پوشش بوده اند.
Life Dream
دين و اخلاق با وجود اينكه لازمه هم هستند ولي خيلي با هم متفاوتند.
اگر دين نداريد لا اقل آزاده باشيد، چقدر زيبا گفتند.
garfild
چه پوشش قشنگی هم دارن
zrnznn
تنها
jaj
serpent
بابک
ب همانطور که سرکار خانم توران فرمودن : بله درست است ولی اگر در سخن ایشون خوب توجه کرده باشید ، میفرمایند که : زنان دوران زرتشت ( همسر خود زرتشت ) لچک
( روسری ) نازکی روی سر داشتند ووووووووووو . .....بگذریم ......
بعد از انقلاب زنان زرتشتی بخاطر احترام به دولت ورژیم کنونی روسری شان بدستور رژیم فرم دیگری را بخود گرفت . ولی در زمان زرتشت و کوروش و داریوش ووووووو لچک که دیگه چهار تا نبوده ،،،،،،،، روسری و لچک و مقنعه و چادر و روی چادر هم یه کلاه روی کلاه هم یه کلاه خود .
در اروپا بیشتر زنان مسلمان دو آتیشه که چه عرض کنم ، هجده آتیشه ، مخصوصأ سومالی ها روسری و مقنعه و لچک رو سرشونه ولی از سینه بپائین لباسشون تنگ و بلند که زمین و جارو میکنه که همه مردم خوشگلا و اندامهای زیبای و شورتک پوشها و مینی ژوب پوشای اروپائی رو ول مکنن و به اونا نگا میکنن ........
دوستان : حجاب تنها به روسری و لچک و غیرو انجام پایان نیست .
نغمه
hadi04
ممنون بابت اطلاعات جالبتون
دين و اخلاق با وجود اينكه لازمه هم هستند ولي خيلي با هم متفاوتند.
ممنون مازیار جان بله دقیقا همینطوره که میفرمایید اصلا به نظر من اخلاق پایه ی دینداریه و دین جدای از اخلاق تنها یک تعصبه کوره و نمیشه نام دین رو برش نهاد
garfild,
zrnznn,
تنها,
jaj,
serpent,
ممنون از حسن توجهتون
( روسری ) نازکی روی سر داشتند ووووووووووو . .....بگذریم ......
بعد از انقلاب زنان زرتشتی بخاطر احترام به دولت ورژیم کنونی روسری شان بدستور رژیم فرم دیگری را بخود گرفت . ولی در زمان زرتشت و کوروش و داریوش ووووووو لچک که دیگه چهار تا نبوده ،،،،،،،، روسری و لچک و مقنعه و چادر و روی چادر هم یه کلاه روی کلاه هم یه کلاه خود .
در اروپا بیشتر زنان مسلمان دو آتیشه که چه عرض کنم ، هجده آتیشه ، مخصوصأ سومالی ها روسری و مقنعه و لچک رو سرشونه ولی از سینه بپائین لباسشون تنگ و بلند که زمین و جارو میکنه که همه مردم خوشگلا و اندامهای زیبای و شورتک پوشها و مینی ژوب پوشای اروپائی رو ول مکنن و به اونا نگا میکنن ........
زیباییه زن همیشه خیره کننده و انکار ناپذیر بوده هست و خواهد بود ولی دقیقتر که به فیلم نگاه میکنیم میبینیم که خانوم توران شهریاری از دوران صفویه صحبت به میان می آورند نه از دوران انقلاب اسلامی پس پوشش زنان زرتشتی از بعد از انقلاب تفاوت زیادی نداشته و حتی ثابت مونده حالا یه عده ای ممکنه تغییراتی درونش ایجاد کرده باشند که همونهایی هستن که به تحریف همه چیز به نفع خودشون علاقه بسیار دارند شما تصویر زیر رو میتونید با تصاویر بالا مقایسه کنید این تصویر زن زرتشتی در دوران قاجاره یعنی سالها قبل از انقلاب و پس از دوران صفویه
▧ تصویر در دسترس نیست
میبینید که نحوه پوششون تفاوتی با تصاویر بالا نداره در صورت نیاز میتونم اطلاعات بیشتری در اختیارتون بذارم در این خصوص
ممنونم آبجی نغمه از اینکه به من لطف دارید
به نظر من برای اینکه در زندگی پیشرفت کنیم و کسب فهم باید از قضاوت کورکورانه و تعصب قومی و مذهبی دست برداریم و به دنبال حقیقت باشیم انحرافات همیشه از تعصب های کورکورانه و یکدندگی و لجبازی سر چشمه میگیره
محسن صائب
راستش من ارادت زیادی به هموطنان زرتشتی دارم . به عبادتگاه های اونا مثل چکچک ، پیر هریشت و ووو چندین بار رفتم ........... با چند خانواده شون هم اشنایی نزدیک دارم .
اونا رو مردمانی با فهم و درک بالا و انسانهایی متعالی میدونم .
.
البته اینو هم باید اذعان کنم که دین زرتشت نمونه اولیه ادیان اسمانی هست که با امدن پیامبران دیگران این ادیان تکامل یافتند . ولی اوصول اولیه همه ادیان اسمانی تقریبا مشابه هستند
Life Dream
از اين جمله كوتاهت خيلي خوشم اومد، حرف ته دلمو زدي
hadi04
چقدر عالی میگم داش محسن نکنه یه دفعه قوم و خویش در بیایم
اونا رو مردمانی با فهم و درک بالا و انسانهایی متعالی میدونم .
.
البته اینو هم باید اذعان کنم که دین زرتشت نمونه اولیه ادیان اسمانی هست که با امدن پیامبران دیگران این ادیان تکامل یافتند . ولی اوصول اولیه همه ادیان اسمانی تقریبا مشابه هستند
شما لطف دارید
اون ته دلتو عشق است داش مازیار
مخلوط کن
نمایش یا پنهان متن
چه ها که نکشیدیم از این مقنعه تو مدرسه و ...نمایش یا پنهان متن
پس از قناری هست که بر ماستhadi04
به شکل کنونیش نه مکنای ایرانی خیلی هم راحته باور کن
ما پسرا صد برابر دخترا میکشیدیم باور کن
نه به خدا من بی تقصیرم از دوغ که بر ماست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→