نجمه همین الان خودت اعتراف کن که اگه توی دوربین مخفی اولی بودی چی کار می کردی؟
حقیقتش...یه لحظه دستو پام و مغزم قفل میشد...(همچین برام شده که میگم)...یعنی یه لحظه هنگ میکنم که من کجام؟ اینا چی میکنن؟..... بعدش میزنم زیر گریه و میگمش تو رو خدا ولشششش کن.....خواش میکنم ولش کن....بعدش هم احتمالاً اگر دیدم حرفام تاثیر نداره یا میرم خودم جداشون میکنم یا میرم تو خیابونه داد میزنم بیایید کمک
اولي رو ديده بودمندي، دومي رو خنديدمندي، سومي رو حال نكردمندي
نمایش یا پنهان متنبدم مياد از اين ويديوهايي كه يه خانم براي مدل شدن طراحي و نقاشي به اين شكل سر كلاس لباساشونو در ميارن، توو چند فيلم سينمايي ديدم واقعاً اعصابم به هم ريخت، ظاهراً اين كار رو واقعاً يكي از خانمها سر كلاس طراحي توو دانشگاه انجام ميدن و باب شده!!
zrnznn
نسخه موبایل
دوربین مخفی(دانلود)
نسخه موبایل
فرشته کوچولوی هندی (دانلود)
نسخه موبایل
جرات زندگی را تغییر میدهد (دانلود)
دلشاد
garfild
jaj
zrnznn
بله متوجه شدم زیاد جالب نبودن
.
.
.
garfild,
.
.
.
حقیقتش...یه لحظه دستو پام و مغزم قفل میشد...(همچین برام شده که میگم)...یعنی یه لحظه هنگ میکنم که من کجام؟ اینا چی میکنن؟.....
بعدش میزنم زیر گریه و میگمش تو رو خدا ولشششش کن.....خواش میکنم ولش کن....بعدش هم احتمالاً اگر دیدم حرفام تاثیر نداره یا میرم خودم جداشون میکنم یا میرم تو خیابونه داد میزنم بیایید کمک
تنها
jaj
♥Rose♥
این بزرگ بشه چی میشه !
محسن صائب
ممنون
aac198000
سهیل22
mz56mz
اما اون سومى عالى بود
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
بدم مياد از اين ويديوهايي كه يه خانم براي مدل شدن طراحي و نقاشي به اين شكل سر كلاس لباساشونو در ميارن، توو چند فيلم سينمايي ديدم واقعاً اعصابم به هم ريخت، ظاهراً اين كار رو واقعاً يكي از خانمها سر كلاس طراحي توو دانشگاه انجام ميدن و باب شده!!zrnznn
SHAHROKH
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→