₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » قد صدای شما چقدر است؟!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » قد صدای شما چقدر است؟!

بدون عکس

قد صدای شما چقدر است؟!

1756 بازدید، 18 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

گروهی از روانشناسان دانشگاه واشنگتن در یک بررسی جدید به رابطه عجیب بین تُن صدا با تخمین زدن قد افراد بدون دیدن آنها پی بردند.

به گزارش افکارنیوز، در این بررسی معلوم شد انسان می‌تواند تنها با شنیدن صدای فرد دیگر و بدون آن که تصویر ذهنی از ظاهر وی داشته باشند، قد تقریبی‌ او را تخمین بزند.

در این بررسی از تعدادی زن و مرد درخواست شد صدای ضبط شده چند نفر را که اندازه قدشان با هم متفاوت بود و تنها بر اساس تُن صدای گویندگان، قد آنان را بر اساس بلندترین و کوتاه‌ترین طبقه‌بندی کنند.

نتایج این بررسی حاکی از آن بود که شنوندگانِ صداهای ضبط شده، در ۶۲ درصد موارد موفق شدند با این شیوه گویندگان بلندقدتر را درست شناسایی کنند. به گفته این محققان این دقت در تخمین قد افراد بدون دیدن ظاهر آنها، بسیار فراتر از یک حدس شانسی و اتفاقی است و می‌توان از این توانایی انسان برای کمک به شناسایی مجرمان استفاده کرد.

«جان مورتون»، متخصص روانشناس در دانشگاه واشنگتن گفت: این توانایی به نوعی از صدا نسبت داده می‌شود که طنین زیر «چاکنای» نام دارد و در مجرای پایینی ریه‌ها تولید می‌شود. چاکنای دهانه یا مدخل نای است که تارهای صوتی در آن قرار دارند.

مورتون همچنین اظهار داشت: بهترین شیوه برای به تصویر کشیدن پدیده طنین زیر چاکنای این است که تصور کنید داخل یک بطری شیشه‌ای می‌دمید که با مقداری مایع پر شده است. در این وضعیت هرچه مقدار مایع داخل بطری کمتر باشد شدت صدا هم پایین‌تر خواهد بود. به همین ترتیب فرکانس طنین زیر چاکنای بر اساس قد افراد متفاوت است به گونه‌ای که هرچه قد فرد بلندتر باشد شدت طنین‌های صوتی که تولید می‌کنند کمتر خواهد بود.

14 سپاس: baron jon، پرهام، jaj، بچه مثبت، serpent، garfild، Life Dream، تنها، hadi04، zrnznn، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، ژنرال

• baron jon

جالب بود نمی دونستم تا حالا دقت نکرده بودم
    مرسی عزیز :46:

1 سپاس: ♥Rose♥

• jaj

2 سپاس: baron jon، ♥Rose♥

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: baron jon، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• 2 سپاس: baron jon، ♥Rose♥

• garfild

• Life Dream

به نظر من زياد علمي نمياد و نميشه استناد كرد :66:

• baron jon

آقایون صداشون رو ضبط کننند اینجا بذارند ما قدشون رو حدس بزنیم :10:

• تنها

:37:
    نقل قول: baron jon
    آقایون صداشون رو ضبط کننند اینجا بذارند ما قدشون رو حدس بزنیم

ما قدرتمون خیلی بالاست بدون صدا هم میتونیم حدس بزنیم فقط داوطلب میخوایم :4:

• hadi04

با این حساب پس من قد بلند ابرو کمون چشمام سیاهه وای :bahone:

• zrnznn

اگر گفتی قد من چَن قَده؟!

• نخبه

ولی من بار اول صدای دیاکو رو شنیدم فکر کردم بسیار بسیار قد کوتاه باید باشه ولی وقتی دیدمش ماشللهههههههههههههه رعنااااااااااااااااااااااااااا رشیددددددددددددددددد :4:

• ماهی

• هاچو هاچو

852
    نمایش یا پنهان متنیالا بگو قدم چقدره؟؟

• ژنرال

نقل قول: ♥Rose♥
    به گزارش افکارنیوز، در این بررسی معلوم شد انسان می‌تواند تنها با شنیدن صدای فرد دیگر و بدون آن که تصویر ذهنی از ظاهر وی داشته باشند، قد تقریبی‌ او را تخمین بزند.

در این بررسی از تعدادی زن و مرد درخواست شد صدای ضبط شده چند نفر را که اندازه قدشان با هم متفاوت بود و تنها بر اساس تُن صدای گویندگان، قد آنان را بر اساس بلندترین و کوتاه‌ترین طبقه‌بندی کنند.

نتایج این بررسی حاکی از آن بود که شنوندگانِ صداهای ضبط شده، در ۶۲ درصد موارد موفق شدند با این شیوه گویندگان بلندقدتر را درست شناسایی کنند. به گفته این محققان این دقت در تخمین قد افراد بدون دیدن ظاهر آنها، بسیار فراتر از یک حدس شانسی و اتفاقی است و می‌توان از این توانایی انسان برای کمک به شناسایی مجرمان استفاده کرد.

«جان مورتون»، متخصص روانشناس در دانشگاه واشنگتن گفت: این توانایی به نوعی از صدا نسبت داده می‌شود که طنین زیر «چاکنای» نام دارد و در مجرای پایینی ریه‌ها تولید می‌شود. چاکنای دهانه یا مدخل نای است که تارهای صوتی در آن قرار دارند.

مورتون همچنین اظهار داشت: بهترین شیوه برای به تصویر کشیدن پدیده طنین زیر چاکنای این است که تصور کنید داخل یک بطری شیشه‌ای می‌دمید که با مقداری مایع پر شده است. در این وضعیت هرچه مقدار مایع داخل بطری کمتر باشد شدت صدا هم پایین‌تر خواهد بود. به همین ترتیب فرکانس طنین زیر چاکنای بر اساس قد افراد متفاوت است به گونه‌ای که هرچه قد فرد بلندتر باشد شدت طنین‌های صوتی که تولید می‌کنند کمتر خواهد بود.

:89:

2 سپاس: نخبه، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    خاک عالم
    مردم روی چه چیزهایی تحقیق می کنن

خاک وطن !
    مردم روی چی چیزهایی متعجب میشن !
    453
    بچه مثبت,
    تصویر در دسترس نیست
    serpent,
    نیشتو ببند قد بلند دراز :bahone:
    نقل قول: baron jon
    آقایون صداشون رو ضبط کننند اینجا بذارند ما قدشون رو حدس بزنیم
    نقل قول: تنها
    ما قدرتمون خیلی بالاست بدون صدا هم میتونیم حدس بزنیم فقط داوطلب میخوایم

:bahone:
    نقل قول: hadi04
    با این حساب پس من قد بلند ابرو کمون چشمام سیاهه وای

نخیر اصلنم قد شوما بلند نیست! قد شما بین 170 تا 175 بیشتر نیست :15:
    نقل قول: zrnznn
    اگر گفتی قد من چَن قَده؟!

قد شما چَن قَده ؟! :4:
    نقل قول: نخبه
    ولی من بار اول صدای دیاکو رو شنیدم فکر کردم بسیار بسیار قد کوتاه باید باشه ولی وقتی دیدمش ماشللهههههههههههههه رعنااااااااااااااااااااااااااا رشیددددددددددددددددد

چرا خبری ازش نیست ؟!
    نقل قول: هاچو هاچو
    یالا بگو قدم چقدره؟؟

یالا من صداتو بشنوم میگم، صدا ضبط کن بزار تا بوگم :16:
    ژنرال,
    :89:
    این فک دراز شما نشان میدهد که قد شوما هم بلند است. 351

2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: ♥Rose♥
    نخیر اصلنم قد شوما بلند نیست! قد شما بین 170 تا 175 بیشتر نیست :15:

با عرض شرمندگی باید بگم که نزدیک به هشت سانتیمتر اشتباه فرمودید وقتی هشت سانت بردنت جهنم میفهمی منم قد بلند هستم تازه به ابرو کمون چشمام سیاهه وای هم اشاره ای نفرمودید 804

• ♥Rose♥

نقل قول: هادی04
    با عرض شرمندگی باید بگم که نزدیک به هشت سانتیمتر اشتباه فرمودید

دشمنت شرمنده باشه، حالا یه سانت با هشت سانت زیاد توفیری نمیکنه :bahone:
    نه بابا اصلاً به شوما نیمیخوره که 180 به بالا باشینا
    :37:
    بردنت جهنم میفهمی منم قد بلند هستم

جهندم واسه چییییییییی !! 451
    به ابرو کمون چشمام سیاهه وای هم اشاره ای نفرمودید

الاشارةً بالابرو و الکمانی و الأعیون البلک !
    ابروهاتون کمون هست ولی چشمونتون سیاه نبید
    995 978

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: