گروهی از روانشناسان دانشگاه واشنگتن در یک بررسی جدید به رابطه عجیب بین تُن صدا با تخمین زدن قد افراد بدون دیدن آنها پی بردند.
به گزارش افکارنیوز، در این بررسی معلوم شد انسان میتواند تنها با شنیدن صدای فرد دیگر و بدون آن که تصویر ذهنی از ظاهر وی داشته باشند، قد تقریبی او را تخمین بزند.
در این بررسی از تعدادی زن و مرد درخواست شد صدای ضبط شده چند نفر را که اندازه قدشان با هم متفاوت بود و تنها بر اساس تُن صدای گویندگان، قد آنان را بر اساس بلندترین و کوتاهترین طبقهبندی کنند.
نتایج این بررسی حاکی از آن بود که شنوندگانِ صداهای ضبط شده، در ۶۲ درصد موارد موفق شدند با این شیوه گویندگان بلندقدتر را درست شناسایی کنند. به گفته این محققان این دقت در تخمین قد افراد بدون دیدن ظاهر آنها، بسیار فراتر از یک حدس شانسی و اتفاقی است و میتوان از این توانایی انسان برای کمک به شناسایی مجرمان استفاده کرد.
«جان مورتون»، متخصص روانشناس در دانشگاه واشنگتن گفت: این توانایی به نوعی از صدا نسبت داده میشود که طنین زیر «چاکنای» نام دارد و در مجرای پایینی ریهها تولید میشود. چاکنای دهانه یا مدخل نای است که تارهای صوتی در آن قرار دارند.
مورتون همچنین اظهار داشت: بهترین شیوه برای به تصویر کشیدن پدیده طنین زیر چاکنای این است که تصور کنید داخل یک بطری شیشهای میدمید که با مقداری مایع پر شده است. در این وضعیت هرچه مقدار مایع داخل بطری کمتر باشد شدت صدا هم پایینتر خواهد بود. به همین ترتیب فرکانس طنین زیر چاکنای بر اساس قد افراد متفاوت است به گونهای که هرچه قد فرد بلندتر باشد شدت طنینهای صوتی که تولید میکنند کمتر خواهد بود.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ولی من بار اول صدای دیاکو رو شنیدم فکر کردم بسیار بسیار قد کوتاه باید باشه ولی وقتی دیدمش ماشللهههههههههههههه رعنااااااااااااااااااااااااااا رشیددددددددددددددددد
به گزارش افکارنیوز، در این بررسی معلوم شد انسان میتواند تنها با شنیدن صدای فرد دیگر و بدون آن که تصویر ذهنی از ظاهر وی داشته باشند، قد تقریبی او را تخمین بزند.
در این بررسی از تعدادی زن و مرد درخواست شد صدای ضبط شده چند نفر را که اندازه قدشان با هم متفاوت بود و تنها بر اساس تُن صدای گویندگان، قد آنان را بر اساس بلندترین و کوتاهترین طبقهبندی کنند.
نتایج این بررسی حاکی از آن بود که شنوندگانِ صداهای ضبط شده، در ۶۲ درصد موارد موفق شدند با این شیوه گویندگان بلندقدتر را درست شناسایی کنند. به گفته این محققان این دقت در تخمین قد افراد بدون دیدن ظاهر آنها، بسیار فراتر از یک حدس شانسی و اتفاقی است و میتوان از این توانایی انسان برای کمک به شناسایی مجرمان استفاده کرد.
«جان مورتون»، متخصص روانشناس در دانشگاه واشنگتن گفت: این توانایی به نوعی از صدا نسبت داده میشود که طنین زیر «چاکنای» نام دارد و در مجرای پایینی ریهها تولید میشود. چاکنای دهانه یا مدخل نای است که تارهای صوتی در آن قرار دارند.
مورتون همچنین اظهار داشت: بهترین شیوه برای به تصویر کشیدن پدیده طنین زیر چاکنای این است که تصور کنید داخل یک بطری شیشهای میدمید که با مقداری مایع پر شده است. در این وضعیت هرچه مقدار مایع داخل بطری کمتر باشد شدت صدا هم پایینتر خواهد بود. به همین ترتیب فرکانس طنین زیر چاکنای بر اساس قد افراد متفاوت است به گونهای که هرچه قد فرد بلندتر باشد شدت طنینهای صوتی که تولید میکنند کمتر خواهد بود.
خاک وطن ! مردم روی چی چیزهایی متعجب میشن ! بچه مثبت, ▧ تصویر در دسترس نیست serpent, نیشتو ببند قد بلند دراز
نقل قول: baron jon
آقایون صداشون رو ضبط کننند اینجا بذارند ما قدشون رو حدس بزنیم
نقل قول: تنها
ما قدرتمون خیلی بالاست بدون صدا هم میتونیم حدس بزنیم فقط داوطلب میخوایم
نقل قول: hadi04
با این حساب پس من قد بلند ابرو کمون چشمام سیاهه وای
نخیر اصلنم قد شوما بلند نیست! قد شما بین 170 تا 175 بیشتر نیست
نقل قول: zrnznn
اگر گفتی قد من چَن قَده؟!
قد شما چَن قَده ؟!
نقل قول: نخبه
ولی من بار اول صدای دیاکو رو شنیدم فکر کردم بسیار بسیار قد کوتاه باید باشه ولی وقتی دیدمش ماشللهههههههههههههه رعنااااااااااااااااااااااااااا رشیددددددددددددددددد
چرا خبری ازش نیست ؟!
نقل قول: هاچو هاچو
یالا بگو قدم چقدره؟؟
یالا من صداتو بشنوم میگم، صدا ضبط کن بزار تا بوگم ژنرال, این فک دراز شما نشان میدهد که قد شوما هم بلند است.
با عرض شرمندگی باید بگم که نزدیک به هشت سانتیمتر اشتباه فرمودید وقتی هشت سانت بردنت جهنم میفهمی منم قد بلند هستم تازه به ابرو کمون چشمام سیاهه وای هم اشاره ای نفرمودید
♥Rose♥
baron jon
مرسی عزیز
jaj
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
garfild
Life Dream
baron jon
تنها
ما قدرتمون خیلی بالاست بدون صدا هم میتونیم حدس بزنیم فقط داوطلب میخوایم
hadi04
zrnznn
نخبه
ماهی
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
یالا بگو قدم چقدره؟؟ژنرال
♥Rose♥
مردم روی چه چیزهایی تحقیق می کنن
خاک وطن !
مردم روی چی چیزهایی متعجب میشن !
بچه مثبت,
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent,
نیشتو ببند قد بلند دراز
قد شما چَن قَده ؟!
چرا خبری ازش نیست ؟!
یالا من صداتو بشنوم میگم، صدا ضبط کن بزار تا بوگم
ژنرال,
این فک دراز شما نشان میدهد که قد شوما هم بلند است.
hadi04
با عرض شرمندگی باید بگم که نزدیک به هشت سانتیمتر اشتباه فرمودید وقتی هشت سانت بردنت جهنم میفهمی منم قد بلند هستم تازه به ابرو کمون چشمام سیاهه وای هم اشاره ای نفرمودید
♥Rose♥
دشمنت شرمنده باشه، حالا یه سانت با هشت سانت زیاد توفیری نمیکنه
نه بابا اصلاً به شوما نیمیخوره که 180 به بالا باشینا
جهندم واسه چییییییییی !!
الاشارةً بالابرو و الکمانی و الأعیون البلک !
ابروهاتون کمون هست ولی چشمونتون سیاه نبید
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→