₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جریمه داشتن فرزند دوم در چین
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جریمه داشتن فرزند دوم در چین

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

جریمه داشتن فرزند دوم در چین

1925 بازدید، 22 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

دولت چین در راستای کنترل جمعیت، قوانین سرسختانه ای را وضع کرده است که براساس یکی از این قوانین، به دنیا آوردن فرزند دوم 54200 دلار جریمه دارد.

خانم "لیو ویی" یک زن کارگر چینی است که به علت نقض قوانین تنظیم خانواده و به دنیا آوردن فرزند دوم، 330 یوان معادل 54200 دلار جریمه شد.

این زن چینی نتوانست مبلغ جریمه تعیین شده را پرداخت کند زیرا این مبلغ، چهارده برابر حقوق او بود و به همین علت، فرزند دوم او، از برخورداری از حقوق اساسی نظیر آموزش و بهداشت، محروم شده است.

این مادر درمانده چینی، ناچار شد تا برای تامین مبلغ جریمه، کلیه خود را به فروش بگذارد اما این تلاش او نیز به ناکام ماند.

رنج و محنت این مادر فداکار، جرقه شکایت حقوقی کم نظیری را در چین زد. این مادر در شکایت خود، مراجع ذیربط را به محروم کردن فرزند دومش از داشتن شناسنامه به عنوان یکی از اعضای خانواده- به سبب قوانین سختگیرانه تنظیم خانواده - متهم کرد.

دادرسی به پرونده این زن، امروز جمعه در پکن برگزار خواهد شد.

ناتوانی لیو در پرداخت جریمه، سبب شده است که فرزند دومش به نام "شیاو جی" فاقد شناسنامه و هویت رسمی باقی بماند.

مسئولان تنظیم خانواده چین به لیو اعلام کرده بودند که اگر جریمه نپردازد نخواهد توانست برای فرزند خود شناسنامه بگیرد.

لیو، با چشمانی گریان به خبرگزاری رویترز گفت: فکر نمی کردم جریمه تا این حد سنگین باشد، اگر می دانستم، بچه دار نمی شدم.

دولت فدرال چین، اختیارات گسترده ای در زمینه اجرای سیاست تک فرزندی به دولت های محلی داده است و با اینکه از شدت و حدت قانون پایبندی به تک فرزندی کاسته شده است، با این حال هنوز دولت در امور داخلی خانواده دخالت های گسترده می کند تا جایی که زوجین، برای به دنیا آوردن فرزند، ناچارند از دولت اجازه بگیرند و همین مساله، زمینه برخی قانون شکنی ها را فراهم می کند.

رسانه ها به نقل از جیان تانگ رئیس دفتر آمار ملی چین نوشته اند که در سال 2011 ، اکثر درخواست های ثبت احوال به سبب عدم پرداخت جریمه، رد شده اند.

10 سپاس: garfild، نخبه، jaj، hadi04، zrnznn، هاچو هاچو، javad1020، mz56mz، Life Dream، ژنرال

• 1 سپاس: baron jon

• تنها

بیچاره...یهو بگن بچت رو بکش دیگه :2:

نمایش یا پنهان متنولی فکر کنم تا چند وقت دیگه تو ایران برای داشتن فرزند دوم جایزه بذارن :4:

2 سپاس: jaj، baron jon

• 3 سپاس: تنها، baron jon، javad1020

• تنها

نقل قول: jaj
    قراره به هرکی که زن بگیره کار و درامد بدن

اینم فکر خوبیه...بلکه از این کارا انجام بدن تا جوونا بتونن ازدواج کنن

3 سپاس: jaj، baron jon، javad1020

• baron jon

نقل قول: تنها
    ولی فکر کنم تا چند وقت دیگه تو ایران برای داشتن فرزند دوم جایزه بذارن

کار توی ایران خیلی جلوتر از این چیزاست
    قراره به هرکی که زن بگیره کار و درامد بدن

:10: به هر کی که ازدواج کنه شاید شاید جایزه دادند خدا رو چه دیدین مثلا شاید جایزه یه ماشین دادند :65:

1 سپاس: javad1020

• hadi04

توی ایران هم از این جریمه ها هست مثلا یکیش اینه هر کس بچه دوم دار بشه جریمش اینه که از خروس خون تا بوق سگ باید توی شهرشون دنبال شیر خشک و پوشک بچه و قطره فلج اطفال و ... باشه که با یه حساب سر انگشتی از اون مبلغ جریمه چینی ها خیلی بیشتر میشه :24:
    4 سپاس: baron jon، نخبه، هاچو هاچو، javad1020

• zrnznn

خوب مگه اون خانمه هواسش نبوده که نباید بچه بیاره؟! :4:
    1 سپاس: baron jon

• 2 سپاس: zrnznn، baron jon

• zrnznn

خانم مهندس

خوبه یاد آروی کنم که حواست باشه دوماه دیگه باید صدام کنید خانم دُکتررررررررررر :9:

نمایش یا پنهان متندُکنرررررررررر باید با لهجه خوانده بشه453

2 سپاس: jaj، baron jon

• 3 سپاس: نخبه، zrnznn، baron jon

• نخبه

یه جکی هست که در مورد لیسانس و فوق لیسانس و این چیزاست حیف که نمیشه گفت

برو دم گوش مجی بگو اون میگه :83:

3 سپاس: zrnznn، baron jon، jaj

• zrnznn

جان من بگوووو :5: من نشنیدم..... بگو دیگه میخوام برم پای درس و مشقم :93:
    2 سپاس: baron jon، jaj

• baron jon

نقل قول: hadi04
    توی ایران هم از این جریمه ها هست مثلا یکیش اینه هر کس بچه دوم دار بشه جریمش اینه که از خروس خون تا بوق سگ باید توی شهرشون دنبال شیر خشک و پوشک بچه و قطره فلج اطفال و ... باشه که با یه حساب سر انگشتی از اون مبلغ جریمه چینی ها خیلی بیشتر میشه

آری درسته. انصافا خیلی هزینه ها بالاست ..
    نقل قول: zrnznn
    خوب مگه اون خانمه هواسش نبوده که نباید بچه بیاره؟!

شاید بنده خدا بچه دوست داشته خوب

نقل قول: zrnznn

خوبه یاد آروی کنم که حواست باشه دوماه دیگه باید صدام کنید خانم دُکتررررررررررر

ایشالا

مرسی از همگی . ایشالا همیشه همین طور شاد و خوشحال باشین :46:

• هاچو هاچو

این چینی ها قوانینشونم چینیه :51:

• sarkaniemi

baron jon,
    شما این بالا نوشتید ۳۳٠ یوان ، برابر با ۵۴٠٠٠ دولار، امّا فکر کنم منظورت ۳۳٠٠٠٠ یوان بوده، چون ۳۳٠ یوان میشه ۵٠ دولار. :25:

• Life Dream

به نظر من بهترين جريمشون اينه كه نزارن تا يه هفته سوسك و مگس پشه بخورن :4:

• baron jon

منبع خبر

باشگاه خبرنگاران

نقل قول: Life Dream
    به نظر من بهترين جريمشون اينه كه نزارن تا يه هفته سوسك و مگس پشه بخورن

:10:

2 سپاس: Life Dream، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ