ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کثیف ترین کامپیوتر های که تا کنون دیده اید!
zrnznn
▧ 12 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
zrnznn
نه به نظرم اونی که انگار یه قورباغه مرده بود جالب تر بود
نخبه
baron jon
پرهام
garfild
یعنی باید چند سال زحمت کشید که رایانه مورد نظر به این شکل در بیاد
محسن صائب
mojde
Holtek
فكر كنم اكثرشون سرور بودن .
بخاطر فن هاي متعددي كه داخل كيس هست ،طبيعيه كه گرد و خاك رو جمع كنه ، خب خيلي ها هم كه تا كامپيوترشون به مشكل بر نخوره داخلشو باز نمي كنن يا بلد نيستن باز كنن و تازه قضيه پلمپ و گارانتي هم هست.
...و به همين خاطره كه ميگن لپ تاپ رو روي فرش نذاريد چون پرزها و گرد و خاك داخل فرش رو مثل جارو برقي ميكشه داخل.
aac198000
دادش قورباغه چجوری رفته بود توش
Holtek
قورباغه توي لب تاب كه نرفته بود ، كيس هاي دسك تاپ هزارتا سوراخ سنبه دارن ، تازه اين كه چيزي نيست داخل كيس من گربه رفته بود
اكثر كامپيوترهاي كه توي عكس ها بود قديمي بودن ، چون ديگه الان اسلات هاي ايزا و پي سي اي منقرض شدن .
تنها
mz56mz
zrnznn
ببخشید شما دکتر چی هستید؟
.
.
.
mz56mz,
از تو یه سایتی
.
.
.
حالا چرا این خانم؟ چرا یاد خانمهای دیگه نیوفتادید؟!
Holtek
يه دكتر دامپزشكي بود خدا رحمتش كنه آدم خيلي خوبي بود ، يبار خودش تعريف ميكرد كه دوستاش خواستن باهاش شوخي كنن ، شمارشو دادن به يه پيرزنه كه مريض بوده و گفتن اين خيلي وارده حتما خوبت ميكنه ، ميگفت پيرزنه زنگ زده هي داره دعام مي كنه و ميگه اقاي دكتر فلان جاهام درد ميكنه ، خدابيامرز خيلي هم اهل شوخي بود ميگفت بهش گفتم مادر جان من دكتر خرم ، پيرزنه هم ميگفت دور از جون شما آقاي دكتر اين چه حرفيه و بازم من ميگفتم مارد بخدا من دكتر خرم ...
حالا اين خاطره رو تعريف كردم كه بگم بخدا من دكتر خر نيستم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→