ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تشکر و معذرت خواهی از بعضی از دوستان............
محسن صائب
در بدترین شرایط بایستی لااقل تشکر ویژه کرد
.
منظور من از این مقدمه
.
امری که چند سالی هست که در سایت مرسوم شده ؛ خرید هدیه از فروشگاه سایت و هدیه به کاربر مورد نظر هست که بنظر من امری بجا و قابل ارزش هست
.
در طول این سالها دوستانی لطف کردند و این حقیر رو مورد منت قرار دادند . من هر چندی یکبار سری به پروفایلم میزدم و نگاهی به قسمت هدایا دریافتی میکردم و با دیدن هدیه دریافتی هم بسیار شاد و هم سعی میکردم لااقل با پیامی مراتب تشکرم رو ابراز کنم
.
اخرین هدیه ای که به من رسیده و ثبت شده مربوط به 2012 هست .
.
چند روز قبل من سری به خرید هدایای سایت زدم و دیدم بعضی از دوستان سفارش هدیه برای من داده اند و جالب اینکه این هدایا بعضا بر میگرده به چند ماه قبل
میخواستم بپرسم که ایا این هدایا نبایستی در پروفایل گیرنده ثبت شود
.
به هر صورت
بایستی تشکر کنم از دوستانی که این حقیر رو مورد لطف قرار دادند و معذرت بخواهم از کسانی که موفق به تشکر از انان نشدم
دوستانی مثل رز . نخبه . ارسام. تنها. دلشاد و دیگر دوستانی که لطف کردند و من مشاهده نکردم
Life Dream
Life Dream
بچه مثبت
متاسفانه خیلی از ماها شکایت و اعتراض رو خوب بلدیم ولی در تشکر کردن کمی فراموشکاریم
منم به نوبه خودم از همه دوستان که لطف داشتن بهم، تشکر میکنم
در مورد سوالتون هم انشاءا... مسئول اهدای هدایا اگر صلاح دونست میاد دلیل تأخیر در ثبت هدایا رو پاسخ میده. فقط همین رو بگم که اینکار به صورت دستی صورت میگیره که نیاز به دقت و صرف وقت زیادی هست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
baron jon
منم از تک تک دوستانی که هدیه ای دادند و یا تشکری کردند و به تاپیکام سر زدند تشکر می کنم
mojde
gilas
اونم به علت زمان کم من و محدود بودن حجم اینترنتم بوده چون برای ارسال هدیه ها چه شخص هدیه دهندنه چه هدیه گیره به جز صفحه پروفایلش که 2 بار باید بارگذاری بشه صفحه ویرایش هم داره که این حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکه و محدود بودن حجم اینترنت باعث میشه در زمان های مشخص به این کار رسیدگی بشه
به علاوه چون هدیه ها به صورت دستی و کد وارد سیستم میشه زمان زیادی صرف میشه
هدیه ها به 2 بخش دسته بندی شده
بخش اول هدیه های سکه که تاریخ هاشون بر اساس تاریخ میلادی هستش که جدیدا تصمیم گرفته شده به صورت شمسی وارد بشه
بخش دوم هم هدیه ای که بصورت عکس هستش
هدیه های که در حال حاضر ارسال میشه چون فقط به شکل سکه هستش در بالای عکسا به ترتیب تاریخ ارسالی قرار میگیره
محسن صائب,
بهتر بود برای تشکر از دوستان به صورت پیام از اونا تشکر میکردید یا تاپیکی رو تقدیمشون میکردید این شیوه بر خلاف قوانین سایت هستش
قانون شماره ۱۲) هرگونه مطلب پیشنهادی و یا انتقادی در رابطه با سایت، در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح می گردد و پرداختن به این موضوع در هر جایی غیر از صفحه پیشنهادات و انتقادات، غیر معتبر است.
قانون شماره ۱۳) انتقاد از عملکرد هر کدام از مسئولین سایت به وسیله ایمیل ،انجام داده می شود.
بالاجبار تاپیک بسته میشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→