₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » تشکر و معذرت خواهی از بعضی از دوستان............
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » تشکر و معذرت خواهی از بعضی از دوستان............

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تشکر و معذرت خواهی از بعضی از دوستان............

1401 بازدید، 8 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

در فرهنگ ما دادن هدیه بعنوان بهترین ابزار دوستی نام برده شده و در مقابل تاکید زیادی به این نکته شده که حتما بایستی جواب این محبت رو به نحوی بهتر داد
    در بدترین شرایط بایستی لااقل تشکر ویژه کرد
    .
    منظور من از این مقدمه
    .
    امری که چند سالی هست که در سایت مرسوم شده ؛ خرید هدیه از فروشگاه سایت و هدیه به کاربر مورد نظر هست که بنظر من امری بجا و قابل ارزش هست
    .
    در طول این سالها دوستانی لطف کردند و این حقیر رو مورد منت قرار دادند . من هر چندی یکبار سری به پروفایلم میزدم و نگاهی به قسمت هدایا دریافتی میکردم و با دیدن هدیه دریافتی هم بسیار شاد و هم سعی میکردم لااقل با پیامی مراتب تشکرم رو ابراز کنم
    .
    اخرین هدیه ای که به من رسیده و ثبت شده مربوط به 2012 هست .
    .
    چند روز قبل من سری به خرید هدایای سایت زدم و دیدم بعضی از دوستان سفارش هدیه برای من داده اند و جالب اینکه این هدایا بعضا بر میگرده به چند ماه قبل

میخواستم بپرسم که ایا این هدایا نبایستی در پروفایل گیرنده ثبت شود
    .
    به هر صورت
    بایستی تشکر کنم از دوستانی که این حقیر رو مورد لطف قرار دادند و معذرت بخواهم از کسانی که موفق به تشکر از انان نشدم
    دوستانی مثل رز . نخبه . ارسام. تنها. دلشاد و دیگر دوستانی که لطف کردند و من مشاهده نکردم

17 سپاس: Life Dream، نخبه، بچه مثبت، Holtek، SePaNDaR313، baron jon، mojde، gilas، hadi04، jaj، هاچو هاچو، تنها، garfild، پرهام، serpent، KuRoSh، نغمه

• Life Dream

فعلاً جا بگيرم :4:

• Life Dream

خوب حالا بگم، منم توو قسمت هدايام هر وقت ميرم سرم گيج ميره نميدونم چي به چيه! هر كدوم از تاريخا به يك شكل و قالب نوشته شدن و جاشون مشخص نيست، يعني بر اساس ترتيب زماني مرتب نميشه، الانم نميدونم اخرين هديه هاي كه بهم تعلق گرفته مال كيه و مربوط به كي هست! به هر حال منم اينجا ميخواستم از همه دوستاني كه بهم هدايايي دادن و متوجه اين كار زيباشون نشدم عذر خواهي كنم و ازشون تشكر ويژه كنم، ممنون به خاطر تاپيك
    7 سپاس: Holtek، baron jon، gilas، نخبه، محسن صائب، تنها، KuRoSh

• بچه مثبت

تشکر کردن خیلی خوبه و کاریست بسیار پسندیده :bahone:
    متاسفانه خیلی از ماها شکایت و اعتراض رو خوب بلدیم ولی در تشکر کردن کمی فراموشکاریم :24:

منم به نوبه خودم از همه دوستان که لطف داشتن بهم، تشکر میکنم

در مورد سوالتون هم انشاءا... مسئول اهدای هدایا اگر صلاح دونست میاد دلیل تأخیر در ثبت هدایا رو پاسخ میده. فقط همین رو بگم که اینکار به صورت دستی صورت میگیره که نیاز به دقت و صرف وقت زیادی هست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: Holtek، baron jon، gilas، نخبه، محسن صائب، هاچو هاچو، تنها، KuRoSh، نغمه

• Holtek

منم همينجوري معذرت مي خوام ، دليلشو نمي دونم ولي ضمير ناخوداگاهم گفت كه معذرت بخوام :1:
    3 سپاس: بچه مثبت، gilas، محسن صائب

• baron jon

مرسی تاپیک خوبی بود :46:
    منم از تک تک دوستانی که هدیه ای دادند و یا تشکری کردند و به تاپیکام سر زدند تشکر می کنم

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: بچه مثبت، gilas، محسن صائب، KuRoSh، نغمه

• mojde

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

5 سپاس: gilas، بچه مثبت، baron jon، محسن صائب، KuRoSh

• gilas

رسیدگی به این غرقه بسیار زمان بر هستش و چندین ماه هم نیست فقط 1 ماه نیم هستش که هدایا ارسال نشده
    اونم به علت زمان کم من و محدود بودن حجم اینترنتم بوده چون برای ارسال هدیه ها چه شخص هدیه دهندنه چه هدیه گیره به جز صفحه پروفایلش که 2 بار باید بارگذاری بشه صفحه ویرایش هم داره که این حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکه و محدود بودن حجم اینترنت باعث میشه در زمان های مشخص به این کار رسیدگی بشه
    به علاوه چون هدیه ها به صورت دستی و کد وارد سیستم میشه زمان زیادی صرف میشه

نقل قول: Life Dream
    خوب حالا بگم، منم توو قسمت هدايام هر وقت ميرم سرم گيج ميره نميدونم چي به چيه! هر كدوم از تاريخا به يك شكل و قالب نوشته شدن و جاشون مشخص نيست، يعني بر اساس ترتيب زماني مرتب نميشه، الانم نميدونم اخرين هديه هاي كه بهم تعلق گرفته مال كيه و مربوط به كي هست!

هدیه ها به 2 بخش دسته بندی شده
    بخش اول هدیه های سکه که تاریخ هاشون بر اساس تاریخ میلادی هستش که جدیدا تصمیم گرفته شده به صورت شمسی وارد بشه

بخش دوم هم هدیه ای که بصورت عکس هستش
    هدیه های که در حال حاضر ارسال میشه چون فقط به شکل سکه هستش در بالای عکسا به ترتیب تاریخ ارسالی قرار میگیره

محسن صائب,
    بهتر بود برای تشکر از دوستان به صورت پیام از اونا تشکر میکردید یا تاپیکی رو تقدیمشون میکردید این شیوه بر خلاف قوانین سایت هستش

قانون شماره ۱۲) هرگونه مطلب پیشنهادی و یا انتقادی در رابطه با سایت، در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح می گردد و پرداختن به این موضوع در هر جایی غیر از صفحه پیشنهادات و انتقادات، غیر معتبر است.

قانون شماره ۱۳) انتقاد از عملکرد هر کدام از مسئولین سایت به وسیله ایمیل ،انجام داده می شود.

بالاجبار تاپیک بسته میشه 923

8 سپاس: بچه مثبت، نخبه، jaj، baron jon، محسن صائب، هاچو هاچو، garfild، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: