₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » توریست آلمانی در کرج !!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » توریست آلمانی در کرج !!!

بدون عکس

توریست آلمانی در کرج !!!

1801 بازدید، 15 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

روزنامه ایران نوشت: هنگامی که «كریستین ایوان» جمعه شب گذشته ون مرسدس بنز خود را در خیابان آتش‌نشانی شهرک بنفشه پارک کرده بود، سارقان دوربین، پول، كارت اعتباری، مدارک خودرو، گذرنامه‌ها و سایر مداركی كه در آلمان دارای اهمیت است را با خود بردند.
    ایوان که كه در شهر فرانكفورت مهندس‌عمران است، به روزنامه ایران گفته: «دوربین مداربسته یک ساختمان از سارقان تصویر گرفته و ویدئوی آن را در اختیار داریم، اما با این حال نیروی انتظامی گفت که نمی‌تواند برای شناسایی و بازداشت سارقان کمکی کند. ما هم فقط دو هفته دیگر فرصت داریم و بعد از آن باید به كشورمان بازگردیم».

تصویر در دسترس نیست

این گردشگر با تاکید بر این که از ادامه برنامه خود برای سفر به کشورهای همسایه ایران بازمانده و آنها را لغو کرده، اظهار داشت: «من پول، دوربین و چیزهایی كه سارقان برده‌اند را نمی‌خواهم. اصلا آنها را به دزدها هدیه می‌دهم، اما فقط می‌خواهم مداركم را پس بدهند تا از دردسر رها شوم و آرامش به خانواده‌ام بازگردد. من از مردم کرج درخواست کمک دارم تا سارقان را شناسایی کنند».
    كریستین ایوان با کنار هم گذاشتن چند برگه کاغذ و چسباندن آن پشت شیشه ون خود، تصمیم دارد تا سارقان را به پس آوردن مدارک تشویق کند. او روی این اطلاعیه کاغذی نوشته: «مدارک ما گم شده. یابنده مژدگانی خوبی دریافت خواهد کرد. ما فقط می‌خواهیم به خانه برویم.»

تصاویری که دوربین مداربسته یک ساختمان از سارقان ثبت کرده

تصویر در دسترس نیست

تحقيقات محلي و اقدامات اطلاعاتي جامع در اين‌خصوص انجام گرفت و مشخص شد سارقان با استفاده از موتورسيكلت اقدام به سرقت كرده‌اند و تلاش پليس براي شناسايي آن‌ها ادامه دارد.
    سردار گودرزي همچنين اضافه كرد: درخصوص ارائه مدارك هويتي افراد اين خانواده ازجمله گذرنامه، تسهيلات ويژه‌اي از سوي پليس گذرنامه و مهاجرت درنظر گرفته شده است.

اما واكنش مردم نسبت به اين سرقت هم در نوع خود جالب بود، كريستين ايوان با ابراز شگفتي از محبت ايرانيان گفت: از توجه مردم به مشكلي كه برايم رخ داده متحير مانده‌ام و نمي‌دانم چگونه پيام‌هاي همدردي و محبت آن‌ها را پاسخ دهم.

وي در اين گفت‌وگو خواست پيام تشكر او را به مردم ايران بويژه مردم كرج برساند و اضافه كرد:‌عاشق ايران و مردم اين كشور هستم و هرگز از سفرم پشيمان نشدم، در آينده باز هم به ايران سفر مي‌كنم. فعلاً به دنبال يافتن مداركم هستم چرا كه اين مدارك برايم اهميت ويژه‌اي دارد و نمي‌توانم تصور كنم آن‌ها را از دست داده‌ام.

من قبلاً در كشورهاي مختلف با سارقاني مواجه شده‌ام و اين اتفاق عجيبي برايم نيست اما مداركي كه گم كرده‌ام اگرچه براي سارقان مهم نيست ولي زندگي مرا دچار مشكل كرده است.

14 سپاس: سوگند، نخبه، jaj، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، تنها، mojde، محسن صائب، Holtek، نغمه، SePaNDaR313، zrnznn، baron jon

• نخبه

نقل قول: aac198000
    من از مردم کرج درخواست کمک دارم تا سارقان را شناسایی کنند».

:9:

پلیسهای کرج خودشون از صد تا دزد بدترن..همشون با دزدا همدستن :25: یه چیزی رو هم دزد یادش رفته باشه ببره اگه پلیس پیدا کنه کلا خالی میکنه بعد به صاحبش میده و تازه با پروئی تمام مژدگونی هم میگیره..یعنی پدر سوخته تر از پلیسای کرجی وجود نداره دززددددددددددددددددددد مال مردم خورن

2 سپاس: jaj، aac198000

• هاچو هاچو

بیچاره ها :1:
    خود دزد هم اگه این عکس رو ببینه نمیتونه خودشو تشخیص بده خب نامفهومه :99:

عاشق ايران و مردم اين كشور هستم و هرگز از سفرم پشيمان نشدم، در آينده باز هم به ايران سفر مي‌كنم.

مدارکش پیدا بشه دیگه اسم ایرانم نمیاره :bahone:

2 سپاس: نخبه، aac198000

• garfild

واقعا جای تاسف داره
    1 سپاس: aac198000

• تنها

اما با این حال نیروی انتظامی گفت که نمی‌تواند برای شناسایی و بازداشت سارقان کمکی کند.

نه واسه چی آخه نیروی انتظامی باید کمک کنه؟؟خدایی نکرده یه وقت خسته میشه 370

• mojde

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    لیسهای کرج خودشون از صد تا دزد بدترن..همشون با دزدا همدستن یه چیزی رو هم دزد یادش رفته باشه ببره اگه پلیس پیدا کنه کلا خالی میکنه بعد به صاحبش میده و تازه با پروئی تمام مژدگونی هم میگیره..یعنی پدر سوخته تر از پلیسای کرجی وجود نداره دززددددددددددددددددددد مال مردم خورن

چی میشه گفت
    خدا کنه اوضاع به این بدی که شما عنوان کردید ، نباشد :2:

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    چی میشه گفت
    خدا کنه اوضاع به این بدی که شما عنوان کردید ، نباشد

بارها تجربه کردیم اخریش هم عید بود که ماشینمون رو دزد برد هر چی هم توش بود برداشته بودن ... کیف پول و مدارکمون رو همسرم یه جایی از ماشین قایم میکنه که به فکر هیچ کسی نمیرسه اونجا رو بگرده مگه اینکه بخاد ماشینو کلا بشکافه...تو اداره پلیس تو فرمی که پر کردیم نوشتیم که کیفمون هم تو ماشین بود بعد که ماشین پیدا شد کلا خالیش کرده بودن .. جالبش اینه یه هفته بعد هم از همون کلانتری که ماشین پیدا شده بود زنگ زدن گفتن مدارکتون پیدا شده فقط گشنه کیف چرم بودن و پولای توش بقیه رو پس دادن...

خیلی دیدم به پلیس زنگ میزنی میاد به مشکلت رسیدگی کنه تازه دو قورتو نیمش هم باقیه

تکرار میکنم پدر سوخته تر و دزد تر از پلیسای کرج خودشونن که دوباره تو صف وایسادن:4:

واسه همینه کرج امنیتش خیلی کمه

3 سپاس: محسن صائب، aac198000، jaj

• Holtek

چند بار بهم دزد زده ولي اين بيچاره ها بدجايي گير افتادن ، بعد ميگن تروريست ناراحت ميشيم :2:

• نغمه

وااای خدا چه بد 378 خدا کنه زود پیدا بشه

• dadashi

aac198000,
    از صميم دل ميخواهم مشكلش حل بشه هم براي كرجي ها بده هم براي ايرانيها
    ولي متاسفانه پليس خيلي ضعيف عمل ميكنه دقيقا چند ماه پيش ماشين خواهر من رو هم جلوي مترو بنفشه زدند و جالب اينكه آقايون پليس فرموده بودند كه در روز چند بار از اين گزارشات توي اين منطقه داريم
    يعني اگر يه مامور پليس بذارن دو روزه ميگيرنش پس . . .

3 سپاس: نخبه، aac198000، jaj

• zrnznn

الهیییییییییییییییییییییی...................این خبرو خونده بودم تا اونجاش که قرار بوده رو ماشین بزنه که دزدها مدارکمون رو بیارید :2:
    الان این عکسو دیدم دلم به حالشونننننننننننن سوخت :2:

• mansour12247

اینم از مهمان نوازی ایرانی!!!!!!!
    2 سپاس: نغمه، aac198000

• نغمه

ایرانی ها همشون مهمان نوازند اما دزد نیستن :1: هر جا آب باشه گل هم هست :5:

• aac198000

نقل قول: نغمه
    ایرانی ها همشون مهمان نوازند اما دزد نیستن هر جا آب باشه گل هم هست

زیبا گفتید :46: