₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » وام بگیریم یا نه..............
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » وام بگیریم یا نه..............
1 2

بدون عکس

وام بگیریم یا نه..............

2882 بازدید، 37 پست، نویسنده: محسن صائب

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    به جام ازش یه بوس بگیر

امروز بوس کردنو یاد گرفته هی میره میاد لباشو غنچه میکنه منو میبوسه..به عروسکاش هم که غذا میده اخرش ماچشون میکنه که خوب غذا خوردن:23:

5 سپاس: محسن صائب، soheyla، نغمه، بچه مثبت، Kishe Mehr

• پرهام

گرفتن وام خوبه به شرطی که بلاعوض باشه :4:
    3 سپاس: محسن صائب، بچه مثبت، Kishe Mehr

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    در شرایطی که قدرت بازپرداختش رو داشته باشیم
    سودش باید حداقل ممکن باشه..

ببخش این سوال تکراری شده
    این سود حداقل یعنی چند درصد
    نقل قول: Holtek
    از اين روش اصلا خوشم نمياد چون فقط نفرات اول خوش بحالشون ميشه .
    اين روش زماني خوبه كه يا هميشه ادامه داشته باشه و دقعه بعد نفرات آخر اول بگيرن كه تقريبا غير ممكنه يا اينكه نفرات اول پول بازپرداختي بيشتري بدن.

این روش در مورد سرمایه های کوچک خوبه ولی در مورد رقم های بالا مثل موردی که نخبه خانم نوشتند اصلا توجیه اقتصادی نداره
    نقل قول: zrnznn
    استاد اقتصادمون گفته وام خوب نیست

فکر کنم استاد اقتصادتون ایرانی نیست یا لااقل در ایران تحصیل نکرده چون حرفی که زده کاملا با اقتصاد ایران بیگانه هست
    نقل قول: نخبه
    یه جا هم از این ماه 50 میدم میشه 500
    حالا شما حساب کتاب کن

این نوع پس انداز خیلی خوبه
    نقل قول: Kishe Mehr
    اوه منظورم داشته باشی بود... اگر کسی در این موقع پول داشته باشه خیلی میتونه مانور بده...

اینو خیلی خوب گفتی
    نقل قول: پرهام
    گرفتن وام خوبه به شرطی که بلاعوض باشه

بلا عوض :83:
    یاد یک قضیه ای افتادم که قدیما خیلی میگفتند :4:

4 سپاس: نخبه، soheyla، بچه مثبت، Kishe Mehr

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    گاهی وقتا وام خیلی به درد آدم میخوره .
    یادم میاد یه سال 5 میلیون وام گرفتم و همشو طلا خریدم . وامش 14 درصد بود .
    9 ماه نشده بود که برای خرید مغازه پول کم آوردیم . طلاهامو 14 میلیون فروختم .
    همین اواخر وام زیادی برای خرید خونه گرفتیم . ولی خداروشکر ضرر نکردیم و با اینکه درصد وامها بالا بود (26 درصد و 24 درصد )ولی سود زیادی تو خرید خونه داشتیم . 164 میلیون بابت خرید خونه دادیم و حالا با گذشت تقریباً دوسال قیمت خونه بالای 450 میلیونه .
    حالا میتونیم خونه رو بفروشیم یه خونه ی کوچکتر بخریم و همه ی اون وامهارو هم تسویه کنیم .
    وام گرفتن خوب بود . دوسال پیش . نه حالا .
    هرکی دوسال پیش وام سنگین گرفته بود و خونه و مغاه و ماشین خریده بود برد .
    چند سال گذشته تو ایران کسائیکه وام گرفتن و باهاش دلالی و خرید و فروش کردن بردن. ولی اشخاصیکه وام گرفتن و تو کار تولیدی زدن باختن .
    به نظر من وامی که با برنامه ریزی گرفته بشه به درد میخوره .
    چند ماه پیش کمی تو پرداخت اقساطمون دچار مشکل شدیم و مجبور شدیم 10 میلیون وام بگیریم و اقساطمون و رد کنیم .
    این نوع وام گرفتن بزرگترین اشتباهه . جز ضرر هیچی نداره .
    ببخشید که جواب درستی ندادم . سوادم درمورد وام همینقدر بود :3: .

6 سپاس: نخبه، بچه مثبت، KuRoSh، Kishe Mehr، محسن صائب، carlos

• نغمه

والا من کسی رو میشناسم که بخاطر پرداخت نکردن چند ماه از قسطهاش الان باید 4 میلیون رو 9 میلیون پس بده نمیدونم این طرف خیلی بی غمه :14: ولی بانکم خیلی دیگه ... :41:
    2 سپاس: بچه مثبت، محسن صائب

• KuRoSh

نقل قول: محسن صائب
    فکر میکنم دوستان جوان این روزها در گیر مسایل مالی و اقتصادی هستند
    تنها دوستان جوان نیستند همه هستند که این روز ها در گیر هستند
    نقل قول: Holtek
    4 درصد وام ميداد

اون وقت این چه نوع وامی بود بگو بریم بگیریم 4درصد فقط به نوسازی میدن
    نقل قول: نخبه
    من خودمو بکشم ماهی 150 بدم که بشه 3 میلیون تو دو سال

سه میلیون مایه دار یکمی قرض بده بهمون :4:

4 سپاس: بچه مثبت، نخبه، محسن صائب، Holtek

• نخبه

نقل قول: KuRoSh
    سه میلیون مایه دار یکمی قرض بده بهمون

سه میلیون یه زمانی پول بود با سه میلیون الان چی میتونی بخری :20: تازه اونم پس انداز دو سال :20:

اصلا من میرم از این بچه مثبت مایه دار که کادوی 50 تا 100 تومنی میخره وام میگیرم :4:

3 سپاس: نغمه، بچه مثبت، محسن صائب

• carlos

وام بگیریم یا نه..............

معلومه که آره
    اگه بتونی بازپرداختشو راحت بدی به هر کاری بزنی برد میکنی

الان 2 ماهه یه وام 300 م تومنی درخواست کردم میگن اعتبار نداریم باید تا بعد عید صبر کنی :37:
    نمیفهمن که من الان لازم دارم نه اون موقع

3 سپاس: نغمه، بچه مثبت، محسن صائب

• نغمه

نقل قول: carlos
    الان 2 ماهه یه وام 300 م تومنی درخواست کردم میگن اعتبار نداریم باید تا بعد عید صبر کنی

:13: گرفتی وامو عکسشو من ببینم تا بحال 300 میلیون یجا ندیدم :10:

4 سپاس: بچه مثبت، محسن صائب، carlos، نخبه

• محسن صائب

نقل قول: soheyla
    همین اواخر وام زیادی برای خرید خونه گرفتیم . ولی خداروشکر ضرر نکردیم و با اینکه درصد وامها بالا بود (26 درصد و 24 درصد )ولی سود زیادی تو خرید خونه داشتیم . 164 میلیون بابت خرید خونه دادیم و حالا با گذشت تقریباً دوسال قیمت خونه بالای 450 میلیونه .
    حالا میتونیم خونه رو بفروشیم یه خونه ی کوچکتر بخریم و همه ی اون وامهارو هم تسویه کنیم .

این کاری که شما کردید نوعی ریسک اقتصادی هست که در دوره خودش جواب داد
    و شما رو باید خوش شانس نامید
    ولی در حالت کلی و در بلند مدت و یا میان مدت بایستی به چه صورتی عمل کرد
    .

• محسن صائب

نقل قول: نغمه
    والا من کسی رو میشناسم که بخاطر پرداخت نکردن چند ماه از قسطهاش الان باید 4 میلیون رو 9 میلیون پس بده نمیدونم این طرف خیلی بی غمه ولی بانکم خیلی دیگه .

این چند ماه بنظر من بالای 20 ماه بوده
    سود بانکی و تعاونی اعتباری در ایران بین 21 تا 28 درصد هست که جریمه تاخیر ان 6درصد هست که سود 4میلیون در سال میشه کمتر از 1میلیون و 300 هزار که در بدترین شرایط و محاسبه سود در سود این امار به اندازه ای که شما فرمودید نمیشود
    .
    تنها دوستان جوان نیستند همه هستند که این روز ها در گیر هستند

همینطوره که شما میفرمایید

فکر کنم منظور ایشون از 4 درصد 40 درصد بوده
    معلومه که آره
    اگه بتونی بازپرداختشو راحت بدی به هر کاری بزنی برد میکنی

به هر کاری رو موافق هستم
    ولی صرف هزینه جاری و خرید رو نمیشه قبول کرد
    الان 2 ماهه یه وام 300 م تومنی درخواست کردم میگن اعتبار نداریم باید تا بعد عید صبر کنی
    نمیفهمن که من الان لازم دارم نه اون موقع

فضولیه این مبلغ رو میشه بگی از کجا میخوای تهیه کنی و صرف چه کاری بکنی؟

1 سپاس: carlos

• carlos

این کاری که شما کردید نوعی ریسک اقتصادی هست که در دوره خودش جواب داد
    و شما رو باید خوش شانس نامید

کاملا موافقم

نقل قول: soheyla
    چند سال گذشته تو ایران کسائیکه وام گرفتن و باهاش دلالی و خرید و فروش کردن بردن. ولی اشخاصیکه وام گرفتن و تو کار تولیدی زدن باختن .

کاملا مخالفم . با توجه به جمعیت بالای ایران شما پولتون رو توی هر کار تولیدی بزنید موفق خواهید بود .(با مدیریت سرمایه و برنامه ریزی درست)

فضولیه این مبلغ رو میشه بگی از کجا میخوای تهیه کنی و صرف چه کاری بکنی؟

از بانک مهر اقتصاد. 200 تومنش یا نرخ 14% و 100 تومنش با نرخ 27%
    در کار تولیدی خودمان

2 سپاس: ژنرال، محسن صائب

• ژنرال

تاپیک خوبی زدی حاج محسن.
    من تجربیات اقتصادی خیلی بزرگی نداشتم اما در کل معتقدم با توجه به بهره های بالای وامها، فقط در مواقع خیلی ضروری باید رفت سراغ وام از بانک.

بعدا بیشتر توضیح میدم.
    نمایش یا پنهان متن

راستی آستان وام نمیده بیایم بگیریم؟ پولدارتر از هر بانکیه این آستانه!

2 سپاس: نخبه، محسن صائب

• بندری

وام گرفتن خوبه به شرطي كه از بانك انصار نگرفته باشي چون يه بار چند سال پيش وام 12 درصد گرفتم البته با اسم 12 درصد ولي با سود واقعي 34 درصد كه اينو بعد فهميدم كه چه كلاه كشادي سرم رفته . وام پنج ساله رو دوساله تسويه كردم ولي بانك كل سود 34 درصدشو و البته سود پنج ساله رو ازم گرفت . . ولي خب بعد 5 سال حسابمو هم دنبال تسويه حساب بستم :4:

من با وام كارمزد پايين موافقم نهايتا 10 درصد :1:

1 سپاس: محسن صائب

• محسن صائب

از بانک مهر اقتصاد. 200 تومنش یا نرخ 14% و 100 تومنش با نرخ 27%
    در کار تولیدی خودمان

بانک مهر 25درصد وام رو مسدود میکنه که عملا سود این وام میشه بالای 25 درصد .
    .
    امیدوارم بتونید در کار تولید استفاده بهینه بکنید ولی بنظر من باید در ماه های اینده خیلی نگران رکود و نواسانات بازار باشید
    خیلی باید نگران ورشکستگی هایی بود که در اینده برای مشتری ها اتفاق میافته و دامن ما رو میگیره
    خیلی مراقب باشید . انشاا... موفق باشید
    نقل قول: ژنرال
    من تجربیات اقتصادی خیلی بزرگی نداشتم اما در کل معتقدم با توجه به بهره های بالای وامها، فقط در مواقع خیلی ضروری باید رفت سراغ وام از بانک

در این زمینه منتظر نظرات بعدی شما میمونم تا دلایل این تفکر شما رو بهتر بشناسم
    راستی آستان وام نمیده بیایم بگیریم؟ پولدارتر از هر بانکیه این آستانه!

نمایش یا پنهان متنیاد یک جوک افتادم
    میگن یارو توی اب افتاده بود بهش گفتند دستت رو بده تا نجاتت بدیدم نمیداد همه تعجب کردند یکی گفت بیا دستم رو بگیر طرف زودی گرفتش :83:
    قضیه استان قدس هم به این صورت هست . یاد باشه باید دست استان قدس رو همیشه رفت
    :4:
    نقل قول: بندری
    وام گرفتن خوبه به شرطي كه از بانك انصار نگرفته باشي چون يه بار چند سال پيش وام 12 درصد گرفتم البته با اسم 12 درصد ولي با سود واقعي 34 درصد كه اينو بعد فهميدم كه چه كلاه كشادي سرم رفته . وام پنج ساله رو دوساله تسويه كردم ولي بانك كل سود 34 درصدشو و البته سود پنج ساله رو ازم گرفت . . ولي خب بعد 5 سال حسابمو هم دنبال تسويه حساب بستم

انصار یک زمانهای وامهای با میانگین حساب میداد که سود واقعی اش بین 11 تا 14 بود ولی مدت این وامها معمولا 24 ماه بود
    ولی روی هم رفته سود وامهاش بیشتر از دیگر بانکهای خصوصی نیست
    نقل قول: بندری
    من با وام كارمزد پايين موافقم نهايتا 10 درصد

این که دیگه وام نیست
    اسمش رو باید کمک بلا عوض گذاشت

2 سپاس: carlos، ژنرال

• Holtek

موسسه قرض الحسنه مهر و وطن بود كه از شانس من اين موسسه منحل شد و يه مدت پول خودمو هم نمي تونستم بردارم ، بعدا با بانك رسالت كه اونم قرض الحسنه هست ادغامش كردن كه با سود 2 درصد وام ميده ولي بازپرداختش 10 ماهه هست كه در نتيجه مبلغ اقساطش زياد ميشه .

• ژنرال

من تجربیات اقتصادی خیلی بزرگی نداشتم اما در کل معتقدم با توجه به بهره های بالای وامها، فقط در مواقع خیلی ضروری باید رفت سراغ وام از بانک.

در این زمینه منتظر نظرات بعدی شما میمونم تا دلایل این تفکر شما رو بهتر بشناسم

مهمترین دلیلش رو گفتم. بهره بالای وامها... در حدی که من اطلاع دارم هیچ کدوم از کشورهایی که اقتصاد قوی دارن، همچین بهره هایی بابت وام از مشتریانشون نمیگیرن.
    بانکها شدن رباخور (اصلا کاری به جنبه فقهی ربا ندارم) و مرتب دارن به صورت غیر طبیعی رشد میکنن. توی همین تهران شما تو هر خیابونی بری، اغلب بهترین ملکها و مغازه ها برای بانکهاست و ماشالا وضعشون خوبه.

البته اگر کسی کسب و کار خوبی داشته باشه و درامدش بالا باشه خوب وام گرفتن حتی با همین بهره های بالا هم معلومه که خوبه و به درد میخوره. اما خوب این طرف قضیه رو هم باید دید؛ من میشناسم کسی رو که وام از بانک گرفت، و با اینکه بسیار آدم دقیق و با حساب و کتابی بود اما به خاطر بی ثباتی اقتصادی، تمام برنامه هاش برهم خورد و خونه و زندگیش رو فروخت تا وام رو تصفیه کنه. درسته که کسی که وارد کار اقتصادی میشه به طور طبیعی باید کمی ریسک رو بپذیره؛ اما ریسک پذیری معقول؛ وگرنه با این وضعیت شلم شروبای اقتصادی که مملکت ما داره و شب میخوابی، صبح میبینی همه چیز کن فیکون شده، هر آن ممکنه آدم به خاک سیاه بشینه!

نمیخوام بحثو سیاسی کنم اما برای من یه جنبه دیگه هم مطرحه؛ من نمیتونم تحمل کنم که افرادی وام های های میلیاردی میگیرن و راس راس میچرخن و به هیچ جا پاسخگو نیستن؛ اونوقت من برم فرضا چند میلیون وام بگیرم و بایت هر روز دیرکرد قسطم، nتومن جریمه بدم.
    نمیدونم شاید اگر منم وارد کارهای بزرگتر اقتصادی بشم، تغییر عقیده بدم ولی در حال حاضر با تجربه ای که دارم معتقدم در حال حاضر و با این وضعیتی که هیست، حتی الامکان (در بعضی مواقع واقعا نمیشه بدون وام کاری کرد) باید از وام های بانک ها حذر کرد!

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: