ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مرگ غمانگیز پلنگ در تصادف با پژو
aac198000
به گزارش منبع خبری، مدیر کل محیط زیست لرستان با اعلام این خبر گفت: ساعت 20 یک شنبه 17 آذرماه یکدستگاه سواری پژو پارس که از مسیر الشتر به خرم آباد در حرکت بود در 25 کیلومتری خرم آباد و در گردنه ایواندر با یک قلاده پلنگ که در حال عبور از جاده بود برخورد که متاسفانه پلنگ ایرانی کشته می شود.
محمد حسین بازگیر افزود: راننده پژو پارس با رفتاری مسوولانه پس ازتصادفات در صحنه ماند و با مرکز 115 تماس گرفت که آنها نیز موضوع را به پلیس 110 اطلاع داده و ماموران انتظامی در محل حادثه حاضر می شدندضمن اینکه یک تیم محیط بان از اداره الشتر و سپس خودم نیز در صحنه تصادف حاضر و اقدامات بعدی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه پلنگ ایرانی کشته شده چهار سال سن داشته اظهار داشت: طول پلنگ دو متر و 10 سانتی متر، وزن آن 45 کیلو و بیومتری کاملی بر روی آن صورت گرفته ، همچنین نمونه هایی از بافت،خون،پوست،قالب دست و پای آن جهت اقدامات بعدی به مرکز ارسال خواهد شد.
عکس های مهر از این پلنگ و گرگ کشته شده را در زیر می بینید.
دوستان کمک من هرچه متن خبر حادثه را میخونم آثاری از تصادف با گرگ نیست(مخابره نشده) این گرگ از کجا اومده ؟؟؟؟
mojde
jaj
baron jon
aac198000
خوب من هم سوالم اینجاست یک گرگ با یک پلنگ وسط یک جاده چی کار میکردند
نخبه
از خونه فرار کرده بودن
jaj
تنها
ماهی
اینم یه دونه پلنگ شیرازی
garfild