₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » ⓅⓗⓆ یک سوالِ سرنوشت‌ساز ⓅⓗⓆ
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » ⓅⓗⓆ یک سوالِ سرنوشت‌ساز ⓅⓗⓆ
1 2 3

بدون عکس

ⓅⓗⓆ یک سوالِ سرنوشت‌ساز ⓅⓗⓆ

2569 بازدید، 47 پست، نویسنده: بچه مثبت

• baron jon

نقل قول: jaj
    شما اگر به جای حاکم بودید با همه تلاشی که برای نجات مردم کردید ترجیح میدادید کم کم بمیرن یا اینکه با کشتن یه عده آدم جمعیت بیشتری رو نجات بدید

به نظر من حاکم اصلا کاری نکرده فقط امید رو بین مردم از بین برده و اونا هم به کم کم مردن عادت کردند . به نظر من با کشتن یه عده صورت مسئله پاک میشه مشکل اصلی حل نشده باقی می مونه دوباره بعد یه مدت اگه این اتفاق دوباره افتاد حتما باز مجبور میشه یه عده دیگه کشته شوند تا موقت مشکل حل بشه .
    تا الان که نتیجه فکر کردنم این بوده .

2 سپاس: بچه مثبت، jaj

• بچه مثبت

ممنون دوستان :46:

نقل قول: نخبه
    اااااااااا چرا اواتارم متحرک نیسسسسسسسسسسسسسس
    درستش کردم.

نقل قول: Life Dream
    مطمعناً جواب اين سوال بايد يك جواب فلسفي باشه، تا چند روزي پاسخ اين سوالتو نده تا بازم بيشتر فكر كنيم...
    اميدوارم سركاري نباشه
    سوال که سوال فلسفی هست. اون ⓅⓗⓆ هم که اون بالا نوشتم در واقع به همین خاطر بوده. اما نمیدونم از دید جواب دهنده‌ها سرکاری هست یا نه!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: jaj، Life Dream، نخبه، baron jon

• jaj

2 سپاس: بچه مثبت، baron jon

• Life Dream

به نظر من بايد از جبر و احتمال استفاده بشه
    روزانه 1000 نفر به خاطر اون بيماري كشته ميشن
    اگه در يه روز 100 هزار نفر كشته بشه و بيماري تموم بشه معنيش اينه كه مرگ 100 روز توو يه روز انجام شده، يعني 3 ماه و 10 روز.
    اين بيماري سالهاست ادامه داره و قانون احتمال ميگه درصد ادامه اين بيماري براي سالهاي ديگر هم بيشتر از درصد تمام شدن اين بيماري طي 3 ماه و 10 روز آينده است.
    پس اگه توو يه روز 100 هزار نفر كشته بشه، تعداد مرگها در دراز مدت بسيار كمتر از تعداد مرگهايي هست كه به خاطر بيماري ميميرند.
    منطقي تر اين هست كه 100 هزار نفر كشته بشه، ولي مشكل اينجاست چه كسي حاضر به كشتن و كشته شدن هست، مسلماً باعث آشوب خواهد شد.
    فعلاً تا فردا چيز بيشتري به ذهنم نميرسه

3 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، baron jon

• ماهی

بچه مثبت,
    فکر کنم از اون کشور فرار کنم برم :83: از کجا معلوم این آقای جاج منو جزو اون آمار مقتولینش در نظر نگیره. :bahone: در ضمن وقتی نمی تونم چیزی رو تغییر بدم از محیط می رم بیرون.. :10:

2 سپاس: jaj، بچه مثبت

• mojde

ببین این ادعا ادعای کمی نیست این که یه شخصی بیاد یه حرفی بزنه اونم حرفی که پای جون آدما در میونه .مهم اینه که این آدمه کیه ؟چه تخصصی داره؟اصلا چرا خودشو تو این سطح میدونه که در مورد این بحران چنین نظری بده . من در شرایطی اصلا به حرفش گوش میکنم که طرف صاحب نظر باشه و نظریش مستدل باشه تازه فقط گوش میکنم معلوم نیست عمل کنم چون عمل کردن به این نظریه نیاز به رفراندوم داره
    1 سپاس: بچه مثبت

• jaj

2 سپاس: بچه مثبت، ماهی

• Holtek

فعلا نشستم روش دارم فكر ميكنم :99:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: بچه مثبت
    عد از اینکه دوستان جواب دادن یک سطر توضیح که به نوعی “پی نوشت” این سوال هست رو می‌نویسم.

مثل اون تاپيك كادو نباشه كه مشخص نشد برا متولدين آذر چي خريدي ؟ :bahone:

2 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت

• مخلوط کن

پیشنهاد من انقراض نسل و ریست شدنه! :24:

نمایش یا پنهان متناگه نشد با جاج هم موافقم :28:

4 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، بچه مثبت، jaj

• Holtek

نقل قول: مخلوط کن
    پیشنهاد من انقراض نسل و ریست شدنه!

ميكسرجان ، ريست كه ويروس رو نميكشه ، بايد كنترل آ و بعدش ، شيفت ديليت و در نهايت كنترل آلت ديليت بشه :1:

3 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، jaj

• Kishe Mehr

نقل قول: Holtek
    ميكسرجان ، ريست كه ويروس رو نميكشه ، بايد كنترل آ و بعدش ، شيفت ديليت و در نهايت كنترل آلت ديليت بشه

ولی ریکاوری میشه کردا :bahone:

2 سپاس: بچه مثبت، jaj

• ماهی

من فکر کدم شما خودت می خوای پیش قدم شی شاید با این کارت آمرزیده بشی

عمرا ...بنده جونم و زندگیمو دوس دارم.مگه آدم چقدر عمر می کنه که بخواد جونشو بذاره برای یه فرضیه که اصلا خدا می دونه درسته یا نه :bahone:
    در ضمن

بنده فوت و فن فرار رو خوب یاد گرفتم نگران نباش گیر نمی افتم :4:

• baron jon

نقل قول: Life Dream
    اگه در يه روز 100 هزار نفر كشته بشه و بيماري تموم بشه معنيش اينه كه مرگ 100 روز توو يه روز انجام شده، يعني 3 ماه و 10 روز.
    اين بيماري سالهاست ادامه داره و قانون احتمال ميگه درصد ادامه اين بيماري براي سالهاي ديگر هم بيشتر از درصد تمام شدن اين بيماري طي 3 ماه و 10 روز آينده است.
    پس اگه توو يه روز 100 هزار نفر كشته بشه، تعداد مرگها در دراز مدت بسيار كمتر از تعداد مرگهايي هست كه به خاطر بيماري ميميرند.
    منطقي تر اين هست كه 100 هزار نفر كشته بشه، ولي مشكل اينجاست چه كسي حاضر به كشتن و كشته شدن هست، مسلماً باعث آشوب خواهد ش

تقریبا منم امروز به استدلال شما رسیدم اما جایی نگفته که اون اتفاق بیماریه حتما . و اگه بیماری باشه از کجا معلوم دوباره این بیماری شیوع پیدا نکنه تو اون کشور . اگه بیماری باشه میشه اونا که در معرضش هستند رو قرنطینه کرد تا افراد سالم از اونا جدا باشند .

شاید اون علت بیماری نباشه جنگ باشه مثلا :37:

2 سپاس: Life Dream، بچه مثبت

• gilas

443

کلا بستگی داره اون آدم که ادعا کرده کی باشه
    خوب اگه فرد قابل اعتمادی و به صحت حرفش اطمینان داریم خوب چرا که نه
    اگرم معلوم نیست کیه و از کجا اومده یه :D تحویلش میدیم :4:

• Life Dream

نقل قول: baron jon
    تقریبا منم امروز به استدلال شما رسیدم اما جایی نگفته که اون اتفاق بیماریه حتما . و اگه بیماری باشه از کجا معلوم دوباره این بیماری شیوع پیدا نکنه تو اون کشور . اگه بیماری باشه میشه اونا که در معرضش هستند رو قرنطینه کرد تا افراد سالم از اونا جدا باشند .

شاید اون علت بیماری نباشه جنگ باشه مثلا

آخه مثبت خان توو اخر نوشته گفته علت بيماري هست، و تنها راه پيشنهادي كه گفته كشتن 100 هزار نفر هست، اگه حق انتخاب كشتن و نكشتن رو داشته باشيم از لحاظ منطق كشتن 100 هزار منطقي تر هست :25:

مثبت خان اگه سوالت هيچ نكته اي تووش نباشه و سر كاري باشه به اشد مجازات محكوم ميشي :102:

3 سپاس: baron jon، بچه مثبت، jaj

• baron jon

آخه مثبت خان توو اخر نوشته گفته علت بيماري هست، و تنها راه پيشنهادي كه گفته كشتن 100 هزار نفر هست، اگه حق انتخاب كشتن و نكشتن رو داشته باشيم از لحاظ منطق كشتن 100 هزار منطقي تر هست

:9: إ ببخشیدددددددددددد پس برم بیشتر فکر کنم

فکر کنم فعلا چیزی نگم تا بیشتر ضایع نشدم :9:

2 سپاس: بچه مثبت، Life Dream

• بچه مثبت

مثبت خان اگه سوالت هيچ نكته اي تووش نباشه و سر كاري باشه به اشد مجازات محكوم ميشي
    سوال سرکاری بود 351

نمایش یا پنهان متنسرکاری نیست ولی سوال ریاضی نیست که به دنبال جواب درست باشی. سوال فلسفیه

نمایش یا پنهان متن
    پی نوشت این سوال این بود:
    پ.ن: پاسخ به این سوال، به تنهایی می‌تواند تکلیف حمله به عراق و جنگ‌های صلیبی و بمباران هیروشیما و ناکازاکی و خیلی از مشکلات
    جهانی و تاریخی را مشخص کند.

نمایش یا پنهان متن351

نمایش یا پنهان متن پاسختون به سوال هنوز همونه؟ :bahone:

نمایش یا پنهان متن
    351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: baron jon، jaj، Life Dream، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو

• jaj

• 1 سپاس: بچه مثبت

• garfild

اگه اونی که همچین حرفی زده واقعا قابل اعتماد و صاحب نظر و بلد باشه حرفش گوش میدم ولی اگه نه که کار دوم انجام میشه

نمایش یا پنهان متن100نفر هم میدونم کیا رو بکشم از الان لیست کردم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: