شما اگر به جای حاکم بودید با همه تلاشی که برای نجات مردم کردید ترجیح میدادید کم کم بمیرن یا اینکه با کشتن یه عده آدم جمعیت بیشتری رو نجات بدید
به نظر من حاکم اصلا کاری نکرده فقط امید رو بین مردم از بین برده و اونا هم به کم کم مردن عادت کردند . به نظر من با کشتن یه عده صورت مسئله پاک میشه مشکل اصلی حل نشده باقی می مونه دوباره بعد یه مدت اگه این اتفاق دوباره افتاد حتما باز مجبور میشه یه عده دیگه کشته شوند تا موقت مشکل حل بشه . تا الان که نتیجه فکر کردنم این بوده .
مطمعناً جواب اين سوال بايد يك جواب فلسفي باشه، تا چند روزي پاسخ اين سوالتو نده تا بازم بيشتر فكر كنيم... اميدوارم سركاري نباشه
سوال که سوال فلسفی هست. اون ⓅⓗⓆ هم که اون بالا نوشتم در واقع به همین خاطر بوده. اما نمیدونم از دید جواب دهندهها سرکاری هست یا نه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظر من بايد از جبر و احتمال استفاده بشه روزانه 1000 نفر به خاطر اون بيماري كشته ميشن اگه در يه روز 100 هزار نفر كشته بشه و بيماري تموم بشه معنيش اينه كه مرگ 100 روز توو يه روز انجام شده، يعني 3 ماه و 10 روز. اين بيماري سالهاست ادامه داره و قانون احتمال ميگه درصد ادامه اين بيماري براي سالهاي ديگر هم بيشتر از درصد تمام شدن اين بيماري طي 3 ماه و 10 روز آينده است. پس اگه توو يه روز 100 هزار نفر كشته بشه، تعداد مرگها در دراز مدت بسيار كمتر از تعداد مرگهايي هست كه به خاطر بيماري ميميرند. منطقي تر اين هست كه 100 هزار نفر كشته بشه، ولي مشكل اينجاست چه كسي حاضر به كشتن و كشته شدن هست، مسلماً باعث آشوب خواهد شد. فعلاً تا فردا چيز بيشتري به ذهنم نميرسه
بچه مثبت, فکر کنم از اون کشور فرار کنم برم از کجا معلوم این آقای جاج منو جزو اون آمار مقتولینش در نظر نگیره. در ضمن وقتی نمی تونم چیزی رو تغییر بدم از محیط می رم بیرون..
ببین این ادعا ادعای کمی نیست این که یه شخصی بیاد یه حرفی بزنه اونم حرفی که پای جون آدما در میونه .مهم اینه که این آدمه کیه ؟چه تخصصی داره؟اصلا چرا خودشو تو این سطح میدونه که در مورد این بحران چنین نظری بده . من در شرایطی اصلا به حرفش گوش میکنم که طرف صاحب نظر باشه و نظریش مستدل باشه تازه فقط گوش میکنم معلوم نیست عمل کنم چون عمل کردن به این نظریه نیاز به رفراندوم داره
اگه در يه روز 100 هزار نفر كشته بشه و بيماري تموم بشه معنيش اينه كه مرگ 100 روز توو يه روز انجام شده، يعني 3 ماه و 10 روز. اين بيماري سالهاست ادامه داره و قانون احتمال ميگه درصد ادامه اين بيماري براي سالهاي ديگر هم بيشتر از درصد تمام شدن اين بيماري طي 3 ماه و 10 روز آينده است. پس اگه توو يه روز 100 هزار نفر كشته بشه، تعداد مرگها در دراز مدت بسيار كمتر از تعداد مرگهايي هست كه به خاطر بيماري ميميرند. منطقي تر اين هست كه 100 هزار نفر كشته بشه، ولي مشكل اينجاست چه كسي حاضر به كشتن و كشته شدن هست، مسلماً باعث آشوب خواهد ش
تقریبا منم امروز به استدلال شما رسیدم اما جایی نگفته که اون اتفاق بیماریه حتما . و اگه بیماری باشه از کجا معلوم دوباره این بیماری شیوع پیدا نکنه تو اون کشور . اگه بیماری باشه میشه اونا که در معرضش هستند رو قرنطینه کرد تا افراد سالم از اونا جدا باشند .
کلا بستگی داره اون آدم که ادعا کرده کی باشه خوب اگه فرد قابل اعتمادی و به صحت حرفش اطمینان داریم خوب چرا که نه اگرم معلوم نیست کیه و از کجا اومده یه :D تحویلش میدیم
تقریبا منم امروز به استدلال شما رسیدم اما جایی نگفته که اون اتفاق بیماریه حتما . و اگه بیماری باشه از کجا معلوم دوباره این بیماری شیوع پیدا نکنه تو اون کشور . اگه بیماری باشه میشه اونا که در معرضش هستند رو قرنطینه کرد تا افراد سالم از اونا جدا باشند .
شاید اون علت بیماری نباشه جنگ باشه مثلا
آخه مثبت خان توو اخر نوشته گفته علت بيماري هست، و تنها راه پيشنهادي كه گفته كشتن 100 هزار نفر هست، اگه حق انتخاب كشتن و نكشتن رو داشته باشيم از لحاظ منطق كشتن 100 هزار منطقي تر هست
مثبت خان اگه سوالت هيچ نكته اي تووش نباشه و سر كاري باشه به اشد مجازات محكوم ميشي
آخه مثبت خان توو اخر نوشته گفته علت بيماري هست، و تنها راه پيشنهادي كه گفته كشتن 100 هزار نفر هست، اگه حق انتخاب كشتن و نكشتن رو داشته باشيم از لحاظ منطق كشتن 100 هزار منطقي تر هست
مثبت خان اگه سوالت هيچ نكته اي تووش نباشه و سر كاري باشه به اشد مجازات محكوم ميشي
سوال سرکاری بود
نمایش یا پنهان متنسرکاری نیست ولی سوال ریاضی نیست که به دنبال جواب درست باشی. سوال فلسفیه
نمایش یا پنهان متن پی نوشت این سوال این بود: پ.ن: پاسخ به این سوال، به تنهایی میتواند تکلیف حمله به عراق و جنگهای صلیبی و بمباران هیروشیما و ناکازاکی و خیلی از مشکلات جهانی و تاریخی را مشخص کند.
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن پاسختون به سوال هنوز همونه؟
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
به نظر من حاکم اصلا کاری نکرده فقط امید رو بین مردم از بین برده و اونا هم به کم کم مردن عادت کردند . به نظر من با کشتن یه عده صورت مسئله پاک میشه مشکل اصلی حل نشده باقی می مونه دوباره بعد یه مدت اگه این اتفاق دوباره افتاد حتما باز مجبور میشه یه عده دیگه کشته شوند تا موقت مشکل حل بشه .
تا الان که نتیجه فکر کردنم این بوده .
بچه مثبت
اميدوارم سركاري نباشه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
Life Dream
روزانه 1000 نفر به خاطر اون بيماري كشته ميشن
اگه در يه روز 100 هزار نفر كشته بشه و بيماري تموم بشه معنيش اينه كه مرگ 100 روز توو يه روز انجام شده، يعني 3 ماه و 10 روز.
اين بيماري سالهاست ادامه داره و قانون احتمال ميگه درصد ادامه اين بيماري براي سالهاي ديگر هم بيشتر از درصد تمام شدن اين بيماري طي 3 ماه و 10 روز آينده است.
پس اگه توو يه روز 100 هزار نفر كشته بشه، تعداد مرگها در دراز مدت بسيار كمتر از تعداد مرگهايي هست كه به خاطر بيماري ميميرند.
منطقي تر اين هست كه 100 هزار نفر كشته بشه، ولي مشكل اينجاست چه كسي حاضر به كشتن و كشته شدن هست، مسلماً باعث آشوب خواهد شد.
فعلاً تا فردا چيز بيشتري به ذهنم نميرسه
ماهی
فکر کنم از اون کشور فرار کنم برم
mojde
jaj
Holtek
نمایش یا پنهان متن
مثل اون تاپيك كادو نباشه كه مشخص نشد برا متولدين آذر چي خريدي ؟
مخلوط کن
نمایش یا پنهان متن
اگه نشد با جاج هم موافقمHoltek
ميكسرجان ، ريست كه ويروس رو نميكشه ، بايد كنترل آ و بعدش ، شيفت ديليت و در نهايت كنترل آلت ديليت بشه
Kishe Mehr
ولی ریکاوری میشه کردا
ماهی
عمرا ...بنده جونم و زندگیمو دوس دارم.مگه آدم چقدر عمر می کنه که بخواد جونشو بذاره برای یه فرضیه که اصلا خدا می دونه درسته یا نه
بنده فوت و فن فرار رو خوب یاد گرفتم نگران نباش گیر نمی افتم
baron jon
اين بيماري سالهاست ادامه داره و قانون احتمال ميگه درصد ادامه اين بيماري براي سالهاي ديگر هم بيشتر از درصد تمام شدن اين بيماري طي 3 ماه و 10 روز آينده است.
پس اگه توو يه روز 100 هزار نفر كشته بشه، تعداد مرگها در دراز مدت بسيار كمتر از تعداد مرگهايي هست كه به خاطر بيماري ميميرند.
منطقي تر اين هست كه 100 هزار نفر كشته بشه، ولي مشكل اينجاست چه كسي حاضر به كشتن و كشته شدن هست، مسلماً باعث آشوب خواهد ش
gilas
کلا بستگی داره اون آدم که ادعا کرده کی باشه
خوب اگه فرد قابل اعتمادی و به صحت حرفش اطمینان داریم خوب چرا که نه
اگرم معلوم نیست کیه و از کجا اومده یه :D تحویلش میدیم
Life Dream
baron jon
فکر کنم فعلا چیزی نگم تا بیشتر ضایع نشدم
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
سرکاری نیست ولی سوال ریاضی نیست که به دنبال جواب درست باشی. سوال فلسفیهنمایش یا پنهان متن
پی نوشت این سوال این بود:
پ.ن: پاسخ به این سوال، به تنهایی میتواند تکلیف حمله به عراق و جنگهای صلیبی و بمباران هیروشیما و ناکازاکی و خیلی از مشکلات
جهانی و تاریخی را مشخص کند.
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
پاسختون به سوال هنوز همونه؟نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
تنها
garfild
نمایش یا پنهان متن
100نفر هم میدونم کیا رو بکشم از الان لیست کردمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→