₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » مایکروسافت سیستم‌عامل‌های ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی می‌کند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » مایکروسافت سیستم‌عامل‌های ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی می‌کند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مایکروسافت سیستم‌عامل‌های ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی می‌کند

4097 بازدید، 23 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

نقل قول: Life Dream
    درسته، اميدوارم كه قيمتهاي كذب الان يه مقدار تا اون موقع منصفانه تر بشه، الان 5800 دارم، اگه بخام عوض كنم با Lumia عوض ميكنم، سيستم عاملي كه بدون شك كمتر از يه سال ديگه پرچمدار ميشه

تا اون موقع سیستم عامل ویندوز فون هم رایگانه بدون شک قیمت ها هم کمتر میشه و میتونی یه گوشی خوب بگیری
    من وقتی که لومیا 820 رو گرفتم با اون که زیر قیمت بازار گرفتم ولی یک هفته نکشید قیمت ها به شدت اومد پایین و الان 920 شده 950 تومن ولی اون وقت 1100 میلیون پولش بود

نقل قول: zrnznn
    خوب نزاشتید شما ها....خواستم بیام جلوتون کلاس بزارم بگم پروژه من برنامه نویسی اندرویده... و براش توضیح بدم اصلاً اندورید چیه؟! ولی نزاشتید

:83: اتفاقان پروژه من سیستم عامل ویندوز فون بود ولی دوستان دیگه رفته بودن تو کار اندروید و ای او اس و اوبنتو و ....

1 سپاس: Life Dream

• تنها

zrnznn,
    نجمه ای شما کدوم سیستم عامل رو پیشنهاد میکنی؟
    من هنوز گوشی نخریدم شما هم توضیحاتت رو بگو :4:

1 سپاس: KuRoSh

• KuRoSh

نقل قول: تنها
    نجمه ای شما کدوم سیستم عامل رو پیشنهاد میکنی؟

منم گفتم ولی فعلن که نگفته
    نقل قول: تنها
    من هنوز گوشی نخریدم شما هم توضیحاتت رو بگو

در اینده خواهی خرید خوب

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: