₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » فبلت ویندوز فونی نوکیا لومیا 1520
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » فبلت ویندوز فونی نوکیا لومیا 1520

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

فبلت ویندوز فونی نوکیا لومیا 1520

2416 بازدید، 17 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

این فبلتِ بهره مند از پردازنده قدرتمند کوالکام اسنپدرگون ۸۰۰ از طراحی مشابه سال های اخیر نوکیا برخوردار است؛ در واقع مثل لومیا ۷۲۰ یک بدنه یک تکه از جنس پلی کربنات ولی البته بزرگتر. بر خلاف بسیاری از فبلت های این روزها، لومیا ۱۵۲۰ قلم استایلوس ندارد، در عوض آن قدر ویژگی های جذاب عکاسی دارد که جبران این کمبود شود.

دوربین پشتی ۱۵۲۰ از پیور ویوی اصلی کمی ضعیف تر است و به جای ۴۱ مگاپیکسل، ۲۰ مگاپیکسل دارد. ولی علاوه بر لرزشگیر باقی قابلیت های پیور ویو مثل زوم پیش، بعد از عکس گرفتن و بدون کاهش کیفیت را ارائه می کند. البته در اینجا هم اندکی نسبت به مدل ۴۱ مگاپیکسلی زوم کمتری دارد و تا دو برابر زوم را جواب می دهد نه ۳ برابر.این فبلتِ بهره مند از پردازنده قدرتمند کوالکام اسنپدرگون ۸۰۰ از طراحی مشابه سال های اخیر نوکیا برخوردار است؛ در واقع مثل لومیا ۷۲۰ یک بدنه یک تکه از جنس پلی کربنات ولی البته بزرگتر. بر خلاف بسیاری از فبلت های این روزها، لومیا ۱۵۲۰ قلم استایلوس ندارد، در عوض آن قدر ویژگی های جذاب عکاسی دارد که جبران این کمبود شود.

مشخصات این دستگاه در یک نگاه:

• نمایشگر ۶ اینچی 1080p از نوع LCD ClearBlack، با روکش گوریلا گلس ۲، تاچ فوق حساس، و خوانایی مناسب زیر نور خورشید
    • دوربین پیورویوی ۲۰ مگاپیکسلی با لنز زایس، لرزشگیر اپتیکال، زوم ۲ برابری، اور سمپلینگ، و فلاش LED دو تایی
    • فیلمبرداری 1080p با ۳۰ فریم بر ثانیه و لرزشگیر اپتیکال
    • 4G LTE
    • اپلیکیشن نوکیا میوزیک برای استریم موسیقی رایگان بدون تبلیغات
    • اپلیکیشن نقشه HERE
    • مایکروسافت آفیس
    • پردازنده ۴ هسته ای و ۲.۲ گیگاهرتزی اسنپدرگون ۸۰۰
    • باتری ۳۴۰۰ میلی آمپری
    • رنگ های زرد، سفید، مشکی و قرمز

19 تصویر این بخش در دسترس نیست

9 سپاس: jaj، بچه مثبت، SePaNDaR313، Life Dream، zrnznn، تنها، Kishe Mehr، ماهی، Holtek

• 2 سپاس: KuRoSh، Life Dream

• Life Dream

از فبلت خوشم نمياد، زوركي كردنش تبلت، ولي خوب همون گوشيه، بعد ميگن فبلت، ولي خوب به هر حال اينا هم مشترياي خاص خودشونو دارن.

اين تاپيك رو داش كيش ميش درخواست داده بود فرصت نشد بزنم، شما زحمتشو كشيدي به ايشون تقديميش كن پليز :9:

2 سپاس: KuRoSh، jaj

• zrnznn

تو لیست برنامه هام آخرین گزینه خرید یه چیزی تو این مایه هاس.... :4:
    3 سپاس: jaj، Life Dream، KuRoSh

• KuRoSh

نقل قول: Life Dream
    از فبلت خوشم نمياد، زوركي كردنش تبلت، ولي خوب همون گوشيه،
    اره دقیقان همون گوشی هست ولی یکمی بزرگ تر شده ولی خوب تو فبلت ها من واقعان از این سری نوکیا خوشم اومد طرح زیبا و دلنشینی داره
    ولي خوب به هر حال اينا هم مشترياي خاص خودشونو دارن.

بله دقیقان
    اين تاپيك رو داش كيش ميش درخواست داده بود فرصت نشد بزنم، شما زحمتشو كشيدي به ايشون تقديميش كن پليز

جدی نمی دونستم باشه منو شما نداریم که تقدیم می کنم به کاکوووو مجی

3 سپاس: jaj، Life Dream، Kishe Mehr

• Life Dream

نقل قول: KuRoSh
    اره دقیقان همون گوشی هست ولی یکمی بزرگ تر شده ولی خوب تو فبلت ها من واقعان از این سری نوکیا خوشم اومد طرح زیبا و دلنشینی داره

دوربينهاي برجسته سري Lumia هميشه كيفيت تصوير برداري خوبي داره، در كل سري Lumia دوربيناشون خوبه و ميشه جايگزين خوبي براي يه دوربين كامپكت باشه.
    خوشم مياد به IT و تكنولوژي علاقه داري، هميشه ساخته هاي جديد رو دنبال ميكنم، امروز تاپيكهات عالي بودن :105:
    جدی نمی دونستم باشه منو شما نداریم که تقدیم می کنم به کاکوووو مجی

مبارك داش مجي باشه، اينم از تقديمي خون ايشون كه پايين اومده بود :bahone:

2 سپاس: KuRoSh، Kishe Mehr

• تنها

1 سپاس: KuRoSh

• Kishe Mehr

به به... مرسی بر کاکو کوروش جلالی گلو و کاکه مازی نازی عزیزان دل گل گلاب عرق بیدمشک :6: :8: 1189

خیلی عالی بود. مرسی سورپرایز گشتیم
    راستش توی اول لیست قرار دادم که بیگیرمش :4:

من تا حالا به ایرانسل خیانت کردم ولی به نوکیا خیانت نکردم. و ازین که رفته زیر دست مایکروسافت خیلی خوشالم. ایشالله منشأ تحولات خیر باشه :4:
    این دوربین الانیم با اینکه ذو بینش ۱۲ مگاپیکسله چنان کیفیتی داره که حتی در مقایسه با دوربینهای عکاسی حرفه ای هم حرف برای گفتن داره. حالا دیگه نمیدونم دوربین ۴۱ مگاپیکسلی چه میکنه :41:

بازم مرسی از کوروش جلالی و مازی عزیز :11:

2 سپاس: KuRoSh، Life Dream

• KuRoSh

نقل قول: zrnznn
    تو لیست برنامه هام آخرین گزینه خرید یه چیزی تو این مایه هاس....

اگر من میتونستم حتمان این گوشی رو می خریدم چون ارزش داره به نظر من اگر اهل ویندوز فون باشی
    ویندوز فون با قطعات کمی ضعیف تر نسبت به رقبا ولی بهترین کارایی و رونی رو داره ولی حساب کن که این قطعات ضعیف قوی تر بشن :34:

خوشم مياد به IT و تكنولوژي علاقه داري، هميشه ساخته هاي جديد رو دنبال ميكنم، امروز تاپيكهات عالي بودن

من عاشق تکنولوژی هستم حالا هر تکنولوژی باشه و همیشه دنبال خلاقیت و ابتکار هستم
    ممنونم :8:
    دوربينهاي برجسته سري Lumia هميشه كيفيت تصوير برداري خوبي داره، در كل سري Lumia دوربيناشون خوبه و ميشه جايگزين خوبي براي يه دوربين كامپكت باشه.
    بله
    مبارك داش مجي باشه، اينم از تقديمي خون ايشون كه پايين اومده بود

مبارکه کاوووو به سلامتی کی شیرینی میدی :9:
    نقل قول: تنها
    قشنگه

زیبا و دل نوازه جدای از قشنگ بودن
    نقل قول: Kishe Mehr
    به به... مرسی بر کاکو کوروش جلالی گلو و کاکه مازی نازی عزیزان دل گل گلاب عرق بیدمشک

قربونت تو کاکووو بشم من :6:
    خیلی عالی بود. مرسی سورپرایز گشتیم
    راستش توی اول لیست قرار دادم که بیگیرمش

اگر من گوشی نمی گرفتم به طور 90 درصد میخریدمش
    من تا حالا به ایرانسل خیانت کردم ولی به نوکیا خیانت نکردم. و ازین که رفته زیر دست مایکروسافت خیلی خوشالم. ایشالله منشأ تحولات خیر باشه

بله چیزی که مایکروسافت کم داشت یه شرکت برای تولید تلفن همراه بود که به دست آورد
    این دوربین الانیم با اینکه ذو بینش ۱۲ مگاپیکسله چنان کیفیتی داره که حتی در مقایسه با دوربینهای عکاسی حرفه ای هم حرف برای گفتن داره. حالا دیگه نمیدونم دوربین ۴۱ مگاپیکسلی چه میکنه

خیلی کارها شما با زوم زیاد شاهد افت کیفیت کمتری خواهید بود
    بازم مرسی از کوروش جلالی و مازی عزیز

قربونت کاکووو

2 سپاس: Life Dream، Kishe Mehr

• garfild

بزارید حداقل بیاد تو ایران اینقد ازش تعریف کنید
    هنوز تو بازار نیومده الکی تعریف چی میکنید
    4تا خوندن کارایی یه گوشی مه ملاک نمیشه
    باید بیاد تو دست کار بشه تا نقاط ضعفش پیدا بشه
    این گوشی ها هم بی نقص نیستن
    الکی قش و ضعف کردن نداره که شلوغش کردین
    با خوندن 4تا کارایی 4تا عکس دیدن ... :4:

نوکیا 1000تا از این گوشی ها هم بزن بازم هیچی نمیشه
    با این سیستم عامل به هیج جا نمیرسه

تا وقتی که سونی و سامسونگ هستن نوکیا دیگه به اون جایگاه قبلیش بر نمیگرده

چندین سال نوکیا داره سعی میکنه پوشی یا سیتم عامل ویندوز بیرون بده ولی موفق نشده حالا اومده این سری گوشی هاشو وارد بازار کرده که فقط میتونم بگم ظاهر زیبا داره و دهن پر کنه
    هنوز این سیتم عامل خالی از عیب نیست و غیر ممکن که بتونه جایگزین اندروید بشه
    البته تو خواب میتونه هااااا

سیستم عامل ویندوزفون 8 سیستم عامل خوبی است، با این وجود هنوز هم اشکالات کوچکی در آن وجود دارد که هنوز برطرف نشده است و باعث می شود کاربران آن را بی عیب ندانند. مایکروسافت هم با مجموعه به روز رسانی های GDR مثل GDR3 در صدد پر کردن نقاط ضعف ویندوزفون است.

یکی از این نقاط ضعف، عدم امکان شارژ کردن دستگاه هنگام خاموش بودن آن است، به طوری که وقتی دستگاه خاموش را به شارژر وصل می کنید تلفن روشن می شد و سیستم عامل بالا می آید.

• KuRoSh

نقل قول: garfild
    بزارید حداقل بیاد تو ایران اینقد ازش تعریف کنید
    هنوز تو بازار نیومده الکی تعریف چی میکنید

تو بازار اومده اقا
    4تا خوندن کارایی یه گوشی مه ملاک نمیشه

بله برای کسی که تجربه نکرده باید هم اینو بگه مثل این می مونه که بگی ای او اس هم سیستم عاملش مشکل داره وقتی که تو دستت نگرفتی
    باید بیاد تو دست کار بشه تا نقاط ضعفش پیدا بشه

این گوشی ها هم بی نقص نیستن
    الکی قش و ضعف کردن نداره که شلوغش کردین
    با خوندن 4تا کارایی 4تا عکس دیدن ...

بله این درسته و قبول می کنم
    نوکیا 1000تا از این گوشی ها هم بزن بازم هیچی نمیشه
    با این سیستم عامل به هیج جا نمیرسه

قرار نیست که هیچ شرکتی یک ساله یا دوساله جایی که داشته رو پس بگیره این پرسه نیاز به زمان داره اونم با وجود شرکت های بزرگ
    تا وقتی که سونی و سامسونگ هستن نوکیا دیگه به اون جایگاه قبلیش بر نمیگرده

قرار نیست که بهمون جای گاه برگرده
    البته تو خواب میتونه هااااا

حالا به وقتش معلوم میشه خواب بوده یا بیدار
    چندین سال نوکیا داره سعی میکنه پوشی یا سیتم عامل ویندوز بیرون بده ولی موفق نشده حالا اومده این سری گوشی هاشو وارد بازار کرده که فقط میتونم بگم ظاهر زیبا داره و دهن پر کنه
    هنوز این سیتم عامل خالی از عیب نیست و غیر ممکن که بتونه جایگزین اندروید بشه

مثل این که شما فراموش کردی وقتی که اندروید اومد چقدر باگ داشت و چقدر هم داره
    برای این که این باگ ها زیاد به چشم نیاد مجبور شدن از پردازنده و رم های قوی تری استفاده کنند و جواب هم داده ولی هنوز مشکل داره
    سیستم عامل ویندوزفون 8 سیستم عامل خوبی است، با این وجود هنوز هم اشکالات کوچکی در آن وجود دارد که هنوز برطرف نشده است و باعث می شود کاربران آن را بی عیب ندانند. مایکروسافت هم با مجموعه به روز رسانی های GDR مثل GDR3 در صدد پر کردن نقاط ضعف ویندوزفون است.

و این که این آپدیت اومده و مشکلات برطرف شده و قراره چند ماه دیگه نسخه بروز شده این سیستم عامل بیاد 8.1 و با نصب یک آپدیت جایگزین نسخه قبلی میشه در صورتی که اندروید این قابلیت رو نداره که همه گوشی ها بتونن به ورژن جدید اپدیت بشن
    یکی از این نقاط ضعف، عدم امکان شارژ کردن دستگاه هنگام خاموش بودن آن است، به طوری که وقتی دستگاه خاموش را به شارژر وصل می کنید تلفن روشن می شد و سیستم عامل بالا می آید.

مثل این که خوابی عزیر
    این اطلاعاتی که گرفتی برای گذشته بود و خیلی وقته که رفع شده اونم با آپدیت اولی که اومد براش یکمی مطالب بروز تر بخون نه تاریخ گذشته :3:

2 سپاس: garfild، Kishe Mehr

• garfild

تو بازار اومده اقا

تا هفته پیش که نیومده بود تا اونجا که من خبر دارم

بله برای کسی که تجربه نکرده باید هم اینو بگه مثل این می مونه که بگی ای او اس هم سیستم عاملش مشکل داره وقتی که تو دستت نگرفتی

کار کردم دستم هم گرفتن :3:

خدا رو شکر قبول داری بعضی حرفهام و اینکه نوکیا هیچ وقت نوکیای که بوده نمیشه

منم نگفتم اندوروید بدونه عیب و الان جا افتاده

اندروید این قابلیت رو نداره که همه گوشی ها بتونن به ورژن جدید اپدیت بشن

اینم تا اونجا که من شندیم همچین قبلیتی داره گوشی های اندروید

مثل این که خوابی عزیر
    این اطلاعاتی که گرفتی برای گذشته بود و خیلی وقته که رفع شده اونم با آپدیت اولی که اومد براش یکمی مطالب بروز تر بخون نه تاریخ گذشته

کاملا بیدارم و اطلاعات هم بروز شده است
    این هم برای همین یه هفته پیش بود که جزوه نقاط ضعفش اعلام کردن
    هنوز هم رو بعضی از گوشی ها
    کسایی که این گوشی ها رو خریدن این مشکل رو دارن و ازش مینالن
    از نظر باتری بعضی گوشی هاش مشکل داره

• KuRoSh

کار کردم دستم هم گرفتن

اون طرف جواب دادم
    خدا رو شکر قبول داری بعضی حرفهام و اینکه نوکیا هیچ وقت نوکیای که بوده نمیشه

اینو قبول دارم
    نوکیا داشت ورشکست میشد چون دیگه مردم اون ایده هایی که نوکیا در گذشته رو داشت دیگه نداشت و محصولی بی روح رو میساخت ولی با همکار شدن مایکرو سافت یه چراغی براش روشن شد
    اینم تا اونجا که من شندیم همچین قبلیتی داره گوشی های اندروید

نه همه اندروید ها این قابلیت رو ندارن که به نسخه 4.4 کیت به روز بشن
    کاملا بیدارم و اطلاعات هم بروز شده است
    این هم برای همین یه هفته پیش بود که جزوه نقاط ضعفش اعلام کردن
    هنوز هم رو بعضی از گوشی ها
    کسایی که این گوشی ها رو خریدن این مشکل رو دارن و ازش مینالن
    از نظر باتری بعضی گوشی هاش مشکل داره

فکر کنم نظرات کاربر ها رو خوندی که اینو میگی وقتی که گوشی رو گرفتی آپدیتش کردی متوجه میشی که این مشکل رفع شده
    بعدش مشکل باتری ربطی به سیستم عامل نداره به شرکتی که اون رو میسازه مربوط میشه حتا اپل سونی سامسونگ هم این مشکلات رو داشتن و مربوط به نوکیا هم نیست یا اچ تی سی و سامسونگ و هواویی

2 سپاس: garfild، Kishe Mehr

• ماهی

مرسی..مفید بود :72:

• garfild

KuRoSh,
    خوب تازه روشن شده بزار گرم بشه بعد بیا دربارش حرف میزنیم

نظر کسایی رو دارم بهت میگم که با این گوشی کار کردن گل پسر
    منم این موضوع رو برای خود گوشی نوکیا گفتم نه سیستم عاملش

• KuRoSh

نظر کسایی رو دارم بهت میگم که با این گوشی کار کردن گل پسر
    منم این موضوع رو برای خود گوشی نوکیا گفتم نه سیستم عاملش

تو نظر دیگران رو میگی من نظر خودم رو میگم که باهاش دارم هر روز کار می کنم وهم نوکیا و هم سیستم عاملش رو نه نظر دیگران رو :3:
    خوب تازه روشن شده بزار گرم بشه بعد بیا دربارش حرف میزنیم

گرم شده

• Holtek

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: