ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تصاویر زیبا رنگی از سیگنالهای موبایل
KuRoSh
نیکولایلام یک هنرمند فعال در زمینهی شبیهسازی دادهها است که در جدیدترین اقدام خود امواج تلفنهمراه که در اطراف ما وجود دارند را در قالب تصاویر نمایان ساخته است.
در صورتی که بدون آگاهی قبلی به این تصاویر نگاهی بیاندازید، آن را شبیه به تصاویر کوههایی خواهید یافت که با استفاده از رنگهای متنوعی رنگآمیزی شدهاند. اما این تنوع رنگ دارای دلایل علمی است. دانیلو اریکولو، از اساتید رشتهی مهندسی کامپیوتر و برق در دانشگاه ایلینوی در شیکاگو و فران هاراکویچ استاد مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه کوربونداله در ایلینوی جنوبی، ایدهی استفاده از رنگهای متفاوت و متنوع را در این تصاویر ارائه دادهاند.
سطح این تصویر با استفاده از ششضلعیهایی پوشش داده شدهاند که در هر راس آن یک آنتن تلفنهمراه قرار گرفته است. هر کاربر درون این شش ضلعیها از یک فرکانس استفاده میکند که با ترکیب فرکانسهای مختلف یک رنگ واحد ایجاد میشود. رنگهای مختلف با ترکیب فرکانسهای شش ضلعیهای مجاور ایجاد میشوند. با کنار هم قراردادن تمامی این اطلاعات، تصویر فوق از شهر شیکاگو حاصل میشود.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
zrnznn
استاد انتقال داده امون هی میخواد این ها رو تو ذهنمون کنه ولی موفق نمیشه.... پس بگو رنگی رنگینننننن..... من فکر میکردم سیا سفید و کسل کننده ان
.
.
.
راستی یادم رفت بگم به هر کدوم از این شش ضلعیا میگن سلول
Life Dream
تنها
KuRoSh
ممنونم از اطلاعاتت
زیبا و دل نواز
پس کار استادتون رو راحت کردم با این تاپیک
این تصاویر فرضی هستند ولی با دوربین های پیش رفته این امکان وجود داره که بتوان رنگ ها رو دید
خوب مازی جان بالا گفته که شبیه سازی شده و واقعی نیست
hadi04
mz56mz
KuRoSh
قربونتون برم من کاکووو ها
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→