₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » تصاویر زیبا رنگی از سیگنال‌های موبایل
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » تصاویر زیبا رنگی از سیگنال‌های موبایل

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصاویر زیبا رنگی از سیگنال‌های موبایل

1778 بازدید، 8 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

به‌طور حتم تا به حال صحبت‌های کارشناسان را مبنی بر وجود امواج مغناطیسی مختلف در محیط اطرافمان شنیده‌اید. این امواج شامل انواع طول موج‌ها و فرکانس‌ها می‌باشند. اما با وجود سیگنال‌های بی‌شماری که در اطراف ما وجود دارند، ما از درک آن‌ها ناتوان هستیم. هم‌اکنون می‌توانیم به لطف تصاویر ایجاد شده توسط نیکولای‌لام، با ماهیت وجودی این امواج آشنا شده و شکل ظاهری آن‌ها را از نگاه این هنرمند تماشا کنیم.

نیکولای‌لام یک هنرمند فعال در زمینه‌ی شبیه‌سازی داده‌ها است که در جدیدترین اقدام خود امواج تلفن‌‌همراه که در اطراف ما وجود دارند را در قالب تصاویر نمایان ساخته است.

در صورتی که بدون آگاهی قبلی به این تصاویر نگاهی بیاندازید، آن را شبیه به تصاویر کوه‌هایی خواهید یافت که با استفاده از رنگ‌های متنوعی رنگ‌آمیزی شده‌اند. اما این تنوع رنگ دارای دلایل علمی است. دانیلو اریکولو، از اساتید رشته‌ی مهندسی کامپیوتر و برق در دانشگاه ایلینوی در شیکاگو و فران هاراکویچ استاد مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه کوربونداله در ایلینوی جنوبی، ایده‌ی استفاده از رنگ‌های متفاوت و متنوع را در این تصاویر ارائه داده‌اند.

سطح این تصویر با استفاده از شش‌ضلعی‌هایی پوشش داده‌ شده‌اند که در هر راس آن یک آنتن تلفن‌همراه قرار گرفته است. هر کاربر درون این شش ضلعی‌ها از یک فرکانس استفاده می‌کند که با ترکیب فرکانس‌های مختلف یک رنگ واحد ایجاد می‌شود. رنگ‌های مختلف با ترکیب فرکانس‌های شش ضلعی‌های مجاور ایجاد می‌شوند. با کنار هم قراردادن تمامی این اطلاعات، تصویر فوق از شهر شیکاگو حاصل می‌شود.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 سپاس: zrnznn، Life Dream، پرهام، hadi04، mz56mz، javad1020

• zrnznn

چقدرررررررر زیباااااااااااااااااااااااااااااا :89:
    استاد انتقال داده امون هی میخواد این ها رو تو ذهنمون کنه ولی موفق نمیشه.... پس بگو رنگی رنگینننننن..... من فکر میکردم سیا سفید و کسل کننده ان :51:
    .
    .
    .
    راستی یادم رفت بگم به هر کدوم از این شش ضلعیا میگن سلول :9:

2 سپاس: Life Dream، KuRoSh

• Life Dream

خيلي زيباست انگار يه چتر رنگي روي شهر پهن كردن، اين تصاوير فرضي هستن يا از دوربينهاي ويژه با توانايي ثبت انرژي ماكروويو استفاده شده؟ البته به نظر من فرضي هست، با اين حال واقعاً زيباست :65:
    1 سپاس: KuRoSh

• KuRoSh

نقل قول: zrnznn
    راستی یادم رفت بگم به هر کدوم از این شش ضلعیا میگن سلول

ممنونم از اطلاعاتت
    چقدرررررررر زیباااااااااااا

زیبا و دل نواز
    استاد انتقال داده امون هی میخواد این ها رو تو ذهنمون کنه ولی موفق نمیشه.... پس بگو رنگی رنگینننننن..... من فکر میکردم سیا سفید و کسل کننده ان

پس کار استادتون رو راحت کردم با این تاپیک
    نقل قول: Life Dream
    خيلي زيباست انگار يه چتر رنگي روي شهر پهن كردن، اين تصاوير فرضي هستن يا از دوربينهاي ويژه با توانايي ثبت انرژي ماكروويو استفاده شده؟

این تصاویر فرضی هستند ولی با دوربین های پیش رفته این امکان وجود داره که بتوان رنگ ها رو دید
    نقل قول: Life Dream
    البته به نظر من فرضي هست،

خوب مازی جان بالا گفته که شبیه سازی شده و واقعی نیست

1 سپاس: Life Dream

• hadi04

ممنون قناری جالب بود گلوووو :10:

• mz56mz

زيبا و جالب بود كاكو

• KuRoSh

نقل قول: hadi04