ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فروش هوای روستا درون قوطی +عکس
baron jon
"آنتونی دبلای" یک جوان 22 ساله است که به تازگی در حرکتی جالب هوای تازه را درون قوطی های کنسرو شده به فروش می رساند. این هوای تازه از روستاها جمع شده است و در بسته بندی جالبی به فروش می رسد و طرفداران بسیاری دارد.
این کنسروها هر کدام به قیمت 7.5 دلار به فروش می رسد و تا به حال صدها دلار از فروش این کنسروها سود کرده است. برای استفاده از این کنسرو باید آن را با نی به داخل شش ها فرستاد. این جوان قصد دارد قوطی ها را در رایحه های مختلف نیز وارد بازار کند که یکی از آن ها رایحه مزرعه یا دامپروری خواهد بود.
"دبلای" فرانسوی خیلی جدی در مورد کنسروهای خود صحبت می کند و اعتقاد دارد هوای تازه کنسروی می تواند جان انسان های بسیاری را از مرگ نجات دهد. او می گوید هر هفته 10 لیتر هوای تازه از روستا جمع می کند و درون قوطی ها می کند.
jaj
پرهام
mojde
تنها
ماهی
ای خدا مردم از خنده
baron jon
اگه کشف کردند میام میگم
چی بگم والا
ما که احتیاج نداریم خودمون میریم روستا نفس تازه می کنیم و بر می گردیم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
فکر کنم تاپیکش رو سال ها پیش آرسام زده بودbaron jon
إ ؟ من تازه توی یکی از سایت های خبری دیدم به روز شده بود . تو سایت نبود جستجو کردم .
ماهی
آخه منم به همین موضوع فکر کردم که خندم گرفت
baron jon
آره میدونم
هاچو هاچو
چقدر من بانمکم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→