ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥♥♥ ۱۵ ایرانی و ۳ عراقی در یک تیراندازی در عراق کشته شدند ♥♥♥
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
منابع امنیتی تایید کرده اند که ۱۵ ایرانی و سه عراقی که در حال کار روی یک خط لوله گاز بین ایران و عراق بودند، در پی یک حمله کشته شدهاند.
این حادثه نزدیک شهر بکوبه در شمال شرق بغداد و در منطقه ای که به گفته منابع خبری عمدتا سنی نشین است، اتفاق افتاده است.
این منابع تایید کرده اند که پنج ایرانی و دو عراقی دیگر نیز در این تیراندازی زخمی شده اند.
یکی از کارگران زخمی شده به خبرگزاری رویترز گفته است که در حالی که او با همکارانش در حال کار روی خط لوله بود، سه ماشین به سرعت به طرفشان آمد. سه تا از آنها از یک ماشین پیاده شدند و شروع کردن به تیراندازی به سوی کارگرانی که بیرون و داخل گودال لوله بودند.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است ولی مقامات عراقی آن را بی ارتباط با القاعده ندانسته اند.
از سوی دیگر، در بغداد، دست کم ۲۲ نفر که به دلایل "مرتبط با تروریسم" در بازداشت به سر می بردند، روز جمعه پس از به چنگ آوردن تفنگ های نگهبانان خود گریخته اند.
وزارت کشور عراق می گوید که یکی از بازداشتی ها کشته شده و بقیه آنها جز سه نفر دوباره دستگیر شدند. با این حال بر اساس برخی گزارش های دیگر، هشت مظنون دیگر هنوز فراری اند. بر اساس گزارش ها دو تن از نگهبان ها کشته شده اند.
خشونت در عراق امسال به سطحی رسیده است که از سال ۲۰۰۸ تاکنون سابقه نداشته است.
sadra
بابک
خدایا تا کی ظلم و ستم .
خدا رحمتشون کنه .
ماهی
تنها
hadi04
دقیقا به همون دلیلی که نزدیک به 12 شرکت بزرگ نفتی امریکا و 7 شرکت بزرگ نفتی از اروپا دارن اونجا کار میکنن ولی نمیدونم چطوریه که فقط ایران نباید در همچین جاهایی باشه چون نا امنه
کشور ما در زمینه نفت و گاز متخصصین بزرگی داره و در طول تاریخ این صنعت کارهای بزرگی هم انجام داده در سطح بین المللی مثل خاموش کردن چاه های نفتی کویت که میتونه سرچ کنی در موردش بخونی بعد از اون اگر قرار باشه متخصصین نفت و گاز توی کشورشون بمونن بیرون کار نکنن که باید درشو گل بگیرن که الان تموم کشورهای نفتخیز به نوعی نا امن هستن پس باید تعطیل کنن دیگه ؟!
ضمنا این بچه ها روی خط لوله انتقال گاز ایران به عراق کار میکردن و چون عراق در زمینه احداث خط لوله توانایی زیادی نداشته بخش داخلی خاک عراق رو هم ایران انجام میده
این رو هم بگم که مدتیه صنعت نفت و گاز ایران رو نشونه رفتن همین چند روز پیش یه بمب توی عسلویه خنثی شد که قصد داشتن خط لوله اینجا رو بفرستن رو هوا چند وقت قبلتر هم توی ماهشهر این کار رو کرده بودن که اونم بخیر گذشت
گاهی به این فکر میکنم که کشورم ایران در داخل خیلی از بیرون غریبتره
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
خدا لعنت کنه این وهابی های کثیف روhadi04,
بهت تسلیت میگم آرسام جان
ماهی
خودت پاسخ خودت رو دادی آرسام جان.انتهای جمله ت رو من به این شکل تغییر می دم و می پرسم: چطوریه که باید به ایرانی ها حمله بشه.چرا به اونا حمله نمیشه؟
آرسام ! فکر نکن من آدمی هستم که غیرت ملی ندارم.این حرفا رو هم اگر می زنم توی جمع خودمون میزنم که ایرانی هستیم.خیلی چیزا سواله برام.قانع نمیشم.پامو از مرز که بیرون می ذارم کسی بخواد راجع به ایران و ایرانی حرف بزنه گردنشو می شکنم.رفته بودم دبی یه کیف قیمت کردم اینقدر که پول ما بی ارزشه به پول ما میشد 100000تومن.این کیف توی ایران 25000 تومن هم نمی ارزید.نه جنس خاصی داشت نه مارک خاصی بود.داشتم حساب کتاب می کردم وتوی ذهنم فکر می کردم که اصلا نمی ارزه.من فقط از قیافه ش خوشم اومده بود که فروشنده ، مردک بی سر و پای بی ریشه ، اومد با زبون فارسی دست و پا شکسته گفت برای ایرانی گروووووون..گرون..
این اتقاق دقیقا زمانی افتاد که چهار قدم اونور تر از همین مردک مجسمه های خواجه نصیرالدین طوسی وسط بازار ابن بتوته درست کردند و زیرش تابلو زدند مثلثات عند العرب..قبلش کلی حرص خورده بودم و حسرت .اما طبق معمول چون کاری از دستم نمی اومد بی تفاوت گذشتم و رفتم مشغول گشت و گذار توی بازار شدم.درسته که در هر حال خرید کردن از اون بازار هم با ادعاهای من در مورد ملی گرایی جور در نمیاد و شاید احمقانه به نظر برسه ولی توی اون لحظه ای تنها چیزی بود که به ذهنم رسید انجام بدم تا بفهمه که ایرانی مغز خر نخورده پول بده جنس مزخرف بخره..
این مجسمه ها خیلی زیبا و متحرک هستن و نحوه کاری ستاره شناسی رو توی اون زمانها نشون می دن.و هیچ اشاره ای به ایرانی بودن این دانشمند نشده...
نمایش یا پنهان متن
بعدش اومدم اینجا چمدونو فروختم چون لازم نداشتم.در ضمن خیلی گرون شده بود ..کاری انجام داده بودم از روی تعصب ولی خب محاسبات مالیم به هم ریخته بود..هاچو هاچو
خواجه نصیر که مال ماست
ماهی
وقتی هر درهم میشه 800 تومن حرف زدن بی فایده ست..
حرف اون مردک درست بود.برای ایرانی گرون بود..قصد مسخره کردن هم نداشت.واقعیت رو گفت ولی لعنت به اونهایی که با سیاستهاشون عزت ایرانی رو تا پایین آوردند و ما نشستیم ذوق می کنیم که قدرت نظامی داریم..ال داریم بل داریم.غافل از این هستیم که دختران ما رو می برند دبی و ...بماند...
به هر حال خواستم بگم من عاشق کشورم هستم ولی این عشق نمیتونه باعث ش واقعیت ها رو نادیده بگیرم..می بینم .می فهمم و زجر می کشم
hadi04
این اتقاق دقیقا زمانی افتاد که چهار قدم اونور تر از همین مردک مجسمه های خواجه نصیرالدین طوسی وسط بازار ابن بتوته درست کردند و زیرش تابلو زدند مثلثات عند العرب..قبلش کلی حرص خورده بودم و حسرت .اما طبق معمول چون کاری از دستم نمی اومد بی تفاوت گذشتم و رفتم مشغول گشت و گذار توی بازار شدم.درسته که در هر حال خرید کردن از اون بازار هم با ادعاهای من در مورد ملی گرایی جور در نمیاد و شاید احمقانه به نظر برسه ولی توی اون لحظه ای تنها چیزی بود که به ذهنم رسید انجام بدم تا بفهمه که ایرانی مغز خر نخورده پول بده جنس مزخرف بخره..
ماهی جان من چی گفتم که این برداشت رو کردی؟
من کجا گفتم شما بی غیرت هستی و یا میهن دوست نیستی
البته نوشته هام خیلی سر بسته بود و من کامل نگفتم ولی به خدا منظورم از جمله آخر شما نبودی من خیلی دوستت دارم چرا همچین برداشتی کردی دختر؟
من گفتم گاهی به این فکر میکنم که ایران در داخل از بیرون غریبتره بله هنوز هم به حرفم پایبندم
در مورد بمب گذاری میگفتم کسایی بمب گذاری کرده بودن که از این آب خاک ارتزاق میکنن توی همین منطقه دارن کار میکنن کنار همینایی که قصد کشتنشون رو داشتن شب میخوابیدن و صبح کار میکردن و شاهد زحمت کشیدن افراد پیرامونشون بودن
چرا باید یه شخص همچین خیانتی به میهنش کنه چرا همه چیز رو اموال دولت میبینن؟ چرا به این فکر نمیکنن که این تاسیساته که داره بار سنگین اقتصاد مریض این مملکت رو به دوش میکشه و حالا همین زندگی دست و پا شکسته رو برای مردم نگه می داره
بله مشکلات زیاده هشت سال این مملکت رو یه عده نفهم شخم زدن طوری که به این راحتی قابل بازسازی نیست اقتصاد ایران ویران شده ولی این دلیلی نمیشه برای نابود کردن همه داشته های یک ملت چرا باید خودمون تیشه به ریشه خودمون بزنیم
در مورد اول حرفام که دلیل رفتن دوستان رو به کشورهای دیگه گفتم دقیقا همینه چون امریکا و اروپا اونجان ما هم باید اونجا فعالیت کنیم چون بازار نفت تنها بازاری که فقط حرف رقابت درونش مهمه و دیگر هیچ ما نباشیم بازارو ازمون میگیرن و در این مورد هم باید بدونیم که در حوزه نفت های مشترک چند وقت پیش میدانهای مرزی ایران و عراق یه اتفاق افتاد که امریکایی ها با حفر چاه اُریب داشتن از داخل ایران نفت میدزدیدن که همین متخصصین خارج از کشور متوجه شدن و باعث شد جلوی این دزدی بزرگ رو بگیریم ضمنا ما دیگه نمیتونیم نفت بفروشیم مردم در خطر قحطی قرار دارن مجبوریم برای کشورمون درامد زایی کنیم حالا نفت نشد به روش های دیگه مثل همین انتقال گاز و خط لوله حفر چاه نفت و ....
و دلیل ترور ها هم همینه که پای ایرانیها رو از اونجا ببرن چون میدونن بودن ایرانی ها در خارج از مرز یعنی درامد برای ایران و نمیخوان این اتفاق بیفته که رسما فلج شیم
در مورد دبی گفتی تموم نوشته هاتو خوندم درود بر تو منم چند باری رفتم اونجا به هر حال در طول تاریخ این نامردها رفتارشون با ایران و ایرانی همین بوده و هر وقت توانشو داشتن هم به ایران ضربه زدن ولی دیگه کور خوندن در مورد تانک و موشک گفتی درسته جنگ و نظامی گری خوب نیست ولی با این همسایه های خونخواری که ما داریم باید تا دندون مسلح باشیم و گرنه تاریخ تکرار میشه عربهای حاشیه خلیج فارس باور کن نمیخوان اثری از ایران و ایرانی بمونه جدای از دولتش در مورد دخترهای ایرانی که میرن دبی و .... بله هم دیدم و هم شنیدم متاسفانه و میشه از همین موضوع فهمید که عرب حاشیه خلیج فارس چگونه به ایران و ایرانی چشم طمع داره
در پایان باز هم میگم اصلا این برداشتی رو که تو کردی منظور من نبود تو گفتی که فکر نکن بی غیرتم منم میگم تو هم فکر نکن من اینقدر بی تربیتم که به آبجی بزرگم بی حرمتی کنم همینجا هم میگم همیشه دوستت داشتم و دارم وخواهم داشت و به اندیشه هات و رفتار و کردارت احترام میذارم ماهی جان
از اینکه ناخواسته ناراحتت کردم پوزش میخوام
دلشاد
ماهی
تو نگفتی ولی من اینطوری برداشت کردم
من نمی دونم کدوم حزب یا گروهی این کارو کردن.کارشون در هر حال محکومه..ولی آخه چرا همیشه ما مشکل باید داشته باشیم.آیا اگر یه گروه ژاپنی هم اونجا کار می کردند این اتفاقا می افتاد؟چرا ما اینقدر همه جای دنیا مشکل داریم.نگو چون داریم پیشرفت می کنیم که اصلا قبول نمی کنم.ژاپن برای من همیشه یه الگو بوده و هست.ملتی که سرشون توی کار خودشونه.و از کجا به کجا رسیدند.بدون جنگ و تهدید و خشونت..
آرسام تو واقعا فکر می کنی پیشرفت ایران فرقی توی اوضاع مردم می کنه..اشتباه می کنی..اینها فقط ابزاری برای افزایش قدرت نظامی در جهت حفظ نظام و حکومت هست
تاریخ تکرار شده و ما خودمون خبر نداریم.
وقتی آدمی که تا همین 50 سال پیش توی بیابونا دنبال سومسار می گشت تا شکار کنه و بخوره ، آب کرموی گندیده می نوشید الان در فاصله نیم قرن به خودش اجازه میده بگه ایرانی تو برو پی کارت قدرت خرید نداری..وقتی من می شنوم که دختری رو روی ویلچر از دبی برگردوندند و علت رو که جویا میشی می فهمی که دختر رو مادرش در ازاء 50 میلیون تومن برای خرید یه آپارتمان به اونور فروخته و لاش و پاش برگردوندنش به مرز..دیگه هیچ ادعایی فایده نداره..به ما حمله ای که نباید می شده شده آرسام..
داداش گلم...
تو به من همیشه لطف داشتی و به جون پسرم مثل داداشم دوستت دارم.مخصوصا که هم رشته ای داداشم هستی
از اینکه ناخواسته ناراحتت کردم پوزش میخوام
ای بابا..من اصلا ناراحت نشدم..این حرفا رو می زنی خجالت می کشم
منم اگر تو رو ناراحت کردم معذرت می خوام
نمایش یا پنهان متن
آشتی آشتی تا روز قیامت آشتیهاچو هاچو
baron jon
hadi04
نخست باید کاشت ،داشت ،سپس برداشت
به مسائل سیاسی بین امریکا و ژاپن کاری ندارم ولی اینکه ما همت ژاپنی ها رو نداریم باهات موافقم ما مردمی نیستیم که پنجاه سال سیب زمینی بخوره تا به پیشرفت کشورش کمک کنه رفاه بدون پیشرفت کشور به وجود نمیاد این یه رابطه مستقیمه
قطعا پیشرفت کشور در زندگی مردم تاثیر مستقیم داره ماهی
وقتی کشوری پیشرفت نکرده نمیتونه مثلا خودرو ایمن تولید کنه نمیتونه صنعت خوراک و تغذیه مردمش رو تضمین کنه و دائم به بیرون وابسته هست نمیتونه انرژی خودش رو تامین کنه و وووو ما به همه اینها مبتلا هستیم که با این تحریمها داریم کمر خم میکنیم و همه هم میدونن که بر روی زندگی مردم هم فقط تاثیر بد داشته خودشون که چیزیشون نیست
پس پیشرفت کشور لااقل میتونه فشار رو در این طور مواقع نمیگم کاملا کم کنه ولی تا حدی بر طرف کنه
وقتی آدمی که تا همین 50 سال پیش توی بیابونا دنبال سومسار می گشت تا شکار کنه و بخوره ، آب کرموی گندیده می نوشید الان در فاصله نیم قرن به خودش اجازه میده بگه ایرانی تو برو پی کارت قدرت خرید نداری..وقتی من می شنوم که دختری رو روی ویلچر از دبی برگردوندند و علت رو که جویا میشی می فهمی که دختر رو مادرش در ازاء 50 میلیون تومن برای خرید یه آپارتمان به اونور فروخته و لاش و پاش برگردوندنش به مرز..دیگه هیچ ادعایی فایده نداره..به ما حمله ای که نباید می شده شده آرسام..
باهات موافقم ولی یه تفاوتهایی هست الان طرف به خاطر حالا هر مشکلی که باشه خودش داره میره اونور آب ولی وقتی کیان و مملکت دستشون باشه میشه سوریه و .... اونوقت خواهی نخواهی باید درگیر نا امنی باشی وقتی تاریخ طبری رو میخونی میبینی چند تا شهر ایران رو از روی نقشه محو کردن و با ناموس ایرانی چه کارها که نکردن منظور من بدتر از اینی بود که الان داره اتفاق میفته
درسته تنها تو نیستی که با این مسائل مشکل داری ولی خوب چه میشه کرد به نظرت باید خونه رو دست دشمن بریم و جا بذاریم؟
تو هم همیشه برای من مانند خواهرم بودی و هستی و خواهی بود و دوستت دارم همیشه
منم اگر تو رو ناراحت کردم معذرت می خوام
خوب خدا رو شکر خیالم راحت شد دشمنت خجالت بکشه دختر
نه بابا تو چکار کردی که بخواهی معذرت خواهی کنی ؟ من حالم زیاد خوب نبود وقتی اعصابم به هم میریزه همش احساس میکنم حرفهایی که مینم به اطرافیام خیلی تنده و از این میترسم که ندونسته و نخواسته اطرافیامو ناراحت کنم همین سرکار هم دائم بعد از حرفهام از دوستان و همکارهام عذرخواهی میکنم اونا هم اعصابشون از دستم خورد میشه گاهی هم بهم میخندن
نمایش یا پنهان متن
آشتیه آشتی البته قهر نبودیم که بخواهیم آشتی کنیم ولی کار از محکمکاری عیب نمیکنه
maryamlondon1
خدا ریشه این وهابیه هارا از زمین بکنه الهی امین
ماهی
خب باشه تو رو هم دوس دارم
hadi04,
ولش کن این حرفا رو..من از سیاست و هر چیز که مربوط به اونه بدم میاد چون اگه بهش فکر کنم عصبی می شم.کاریم از دستم نمی آد..
دشمن کیه؟ دشمن خودمونیم..دشمن از خودمونه.اصلا ولش کن
فدای شما بشم مامان مریم..دقیقا همینطوره.دبی از جنگ سوریه خیلی بهره برد.تمام پولدار ها و سرمایه دار های سوریه هجوم بردند به سمت دبی و سرمایه هاشونو بردند اونجا
hadi04
یه صافکاری بلدم دوزاری هم صاف میکنه آدرس بدم یه سر بری اونجا اون دوزاریتو صاف کنه؟
[hide]خوووو منم منظورم خودمونیم دیگه ای بابا[/hide]
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→