₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » یک ایرانی، طراح خودروی ویژه سرمربی چلسی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » یک ایرانی، طراح خودروی ویژه سرمربی چلسی

بدون عکس

یک ایرانی، طراح خودروی ویژه سرمربی چلسی

2777 بازدید، 10 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

یک شرکت تیونینگ خودرو در آلمان قصد دارد اتومبیلی برای سرمربی پرتغالی چلسی بسازد که ارزش آن چیزی در حدود ۲ میلیون یورو برآورد شده است.

به گزارش خرداد به نقل از روزنامه مارکا، شرکت تیونینگ منصوری آلمان، شرکتی با مدیریت کوروش منصوری که در زمینه تجهیز و تقویت خودروهای لوکس فعالیت می‌کند، در نظر دارد با همکاری شرکت جواهرسازی «راف هاوس» برای ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی چلسی اتومبیلی منحصربه‌فرد با نام «مورینیو سوپرکار» طراحی کند.

از این خودرو فوق‌العاده مورینیو که قدرتی معادل 750 اسب بخار دارد و مطمئناً اتومبیل‌‌های لوکس بازیکنانی مانند کریستیانو رونالدو زیر سایه خود قرار خواهد داد، تنها 7 دستگاه تولید می‌شود که اولین آن مختص آقای خاص خواهد بود. بدنه این خودرو کاملا از فیبر کربن ساخته شده اما جنس باله‌ها و برخی از قسمت‌ها که برای ورودی هوا تعبیه شده از آلومینیوم پوشیده شده از یک لایه کروم است.

اینطور که پیداست آقای خاص نه تنها از لحاظ شهرت رسانه‌ای بلکه از نظر مالکیت زیباترین و لوکس‌ترین خودروها نیز می‌خواهد از شاگردان خود برتر باشد، چرا که طبق برآوردهای اولیه‌ای که صورت گرفته ساخت این خودرو رقمی در حدود 2 میلیون یورو هزینه در بر خواهد داشت.

آقای خاص درباره این خودرو گفت: اینکه اتومبیل‌تان از نظر امکانات در گسترده‌ترین حد ممکن باشد واقعاً حس فوق‌العاده و باورنکردنی دارد. این خودرویی است که ساخته شده تا از هر لحاظ خواسته‌های مرا برآورده کند. همیشه رویای داشتن اتومبیلی از بهترین‌های فراری و استون مارتین را داشتم، خودرویی با یک موتور قدرتمند و در عین حال با کلاس و راحت.

مورینیو افزود: می‌توانم تصور کنم که دارم با این ماشین به محل برگزاری یک بازی می‌روم در حالی که آدرنالین خونم بالا رفته، پایم را روی گاز گذاشته‌ام تا هرچه سریع‌تر خودم را به ورزشگاه برسانم چون تا زمان برگزاری بازی تیمم زمان زیادی نمانده است.

هنوز تصویر کاملی از خودرویی که کمپانی منصوری برای مورینیو طراحی کرده منتشر نشده و تنها قسمتی از طراحی پشت آن نشان داده شده است. قرار است سال آینده به طور کامل از این خودرو رونمایی شود.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

کورش منصوری در سال ۱۹۸۹ میلادی کمپانی MPdesign را در کشور انگلستان تأسیس نمود، شرکتی که خدمات مهندسی و قطعات تیونینگ دیگر شرکت‌های معتبر را تامین می‌کرد اما آنچه این شرکت می‌خواست بسیار فراتر از این بود بنابر این در سال ۲۰۰۱ در کشور آلمان کارخانهٔ مستقلی جهت تیونینگ خودرو تاسیس نمود؛ در سال ۲۰۰۴ اولین محصول کمپانی، یک آستون مارتین DB9 رونمایی شد. درست یکسال پس از رونمایی اولین محصول رسمی برند Mansory، دومین هنرنمایی ای کمپانی دوباره از آستون‌مارتین متولد شد، این بار مدل Vanquish S با یک پوشش مشکی براق به همراه المان‌های زرد و طلایی، ترکیبی که می‌توان آن را سنت طراحی این شرکت خواند. منصوری پس از دریافت یک سفارش ویژه، نمونه سفید همین خودرو را نیز آماده کرد.

7 سپاس: jaj، mojde، Holtek، سوگند، zrnznn، KuRoSh، baraboss

• jaj

1 سپاس: aac198000

• mojde

فامیلمونه :4:

• aac198000

نقل قول: mojde
    فامیلمونه

ای جان
    الان که فکر میکنم میبینم من چه ارادت ویژه ای به شما داشتم و رو نمیکردم :bahone:

1 سپاس: mojde

• Holtek

اوووف عجب ماشيني :1:

• سوگند

نقل قول: aac198000
    بنابر این در سال ۲۰۰۱ در کشور آلمان کارخانهٔ مستقلی جهت تیونینگ خودرو تاسیس نمود؛ در سال ۲۰۰۴ اولین محصول کمپانی، یک آستون مارتین DB9 رونمایی شد.

جالبه 3 سال پس از تاسیس کارخانه اولین محصول یک خودرو
    این منصوری چه میکنه با این ماشینها :13:

• zrnznn

سعی میکنم بعداً واسه کلاس کارشم که شده ماشین شاسی بلندمو بدن به ایشون طراحی داخلی کنه :9:

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    سعی میکنم بعداً واسه کلاس کارشم که شده ماشین شاسی بلندمو بدن به ایشون طراحی داخلی کنه

تبلور اعتماد به نفس یک خانم مهندس :4:

• mojde

الان که فکر میکنم میبینم من چه ارادت ویژه ای به شما داشتم و رو نمیکردم

824

• KuRoSh

شرکت تیونینگ منصوری آلمان

میتونم به شخصه بگم یکی از بهترین شرکت های تیونیگ هست که با جسارتی که داره دست به ماشین هایی میزنه که هیچ شرکتی سمتش نمیره میشه از بوگاتی فراری پورشه لامبورگینی و... نام برد و واقعان برای ما هم باعث افتخاره یک ایرانی در این زمینه حرف های زیادی برای گفتن داره و همین طور در زمینه ساخت خودروهای اسپرت آرش و فربد و...
    ای کاش خودرو سازهای داخلی هم کمی فقط کمی از این هوش طراح های برتر ایرانی استفاده میکردن و محصولی خوب درخور مردم ایران تولید می کردن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: