سلام ای غروب غریبانه دل سلام ای طلوع سحرگاه رفتن سلام ای غم لحظه های جدایی
▧ تصویر در دسترس نیست
خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای قصه عاشقانه خدا حافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای عطر شعر شبانه خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را میسپارم به مینای مهتاب تو را میسپارم به دامان دریا اگر شب نشینم اگر شب شکسته تو را میسپارم به رویای فردا به شب میسپارم تو را تا نسوزد به دل میسپارم تو را تا نمیرد اگر چشمه واژه از غم نخشکد اگر روزگار این صدا را نگیرد خداحافظ ای برگ و بار دل من خدا حافظ ای سایه سار همیشه اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای نوبهار همیشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون ماهی جان از اینکه منو قابل دونستی و تاپیک بهم تقدیم کردی این هم از لطف همیشگیت به منه آرزومندم هر جا که میری و هر جا که هستی همیشه در پناه یزدان باشی و پیروز و سربلند باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی برات آرزوی بهترینها رو داشته و دارم فراموشت نمیکنم و میدونم تو هم ما رو فراموش نمیکنی داری از شیراز میری ولی بدون هیچگاه از دل من بیرون نمیری آبجی گلم
ممنون ماهی جان از اینکه منو قابل دونستی و تاپیک بهم تقدیم کردی این هم از لطف همیشگیت به منه آرزومندم هر جا که میری و هر جا که هستی همیشه در پناه یزدان باشی و پیروز و سربلند باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی برات آرزوی بهترینها رو داشته و دارم فراموشت نمیکنم و میدونم تو هم ما رو فراموش نمیکنی داری از شیراز میری ولی بدون هیچگاه از دل من بیرون نمیری آبجی گلم
آرسااااااام قابل تو رو نداشت مهربون! فدای قلب مهربونت بشم برادر من! ازت ممنونم.. برام دعا کن.تو که بنده خاص خدا هستی و اهل فکر کردن.و تو بنده ی بزرگ خدا هستی چرا که آدمهای بزرگ انتخابهای سخت و بزرگ می کنن توی زندگیشون.می دونم پیش خدا از جایگاه خاصی برخورداری...با قلب صاف و پاکت برام دعا کن داداش عزیزم که توکل من به خداست و روی دعاهای شما دوستای پاکم حساب می کنم نمایش یا پنهان متنمی ترسم همه ی احساساتمو بگم همه عصبانی بشن اینجا
وقتی دوتا شیرازی به هم میخورن میشینن کنار هم تا یکی دیگه بیاد کارشون رو انجام بده اینجا هم هر دو از رفتن میگن
ولی جدای از شوخی هیچ وقت از آهنگ های غم گین خوشم نمی اومده با اون که اکثر مردم غمگین هستند و اینو میشه از چهرشون فهمید ولی ای کاش بجای این آهنگ غمگین یه اهنگ که تو خاطره ها بیشتر بمونه و یاد آوری روزهای خوبی باشه که در کنار هم بودیم بیافتیم ونه با دیدن این آهنگ یاد گرفتاری های خودمون حال بگذریم
فاصله بی معناست در این روزگار مهم دلهاست که به یاد هم است مهم نیست به کجا می روی مهم این است که دعا های مارا پشت سر داری
آبجي شووما راحت باش به همه سپردم كه عصباني نشن نمایش یا پنهان متنبا اينكه چند ساله در جريان جور كردن كاراي رفتنت هستم و مي دونم كه چقد زحمت و سختي كشيدي و چقد منتظر اين روز بودي ، ولي هنوز هم باور نمي كنم كه مي خواي بري
با اينكه چند ساله در جريان جور كردن كاراي رفتنت هستم و مي دونم كه چقد زحمت و سختي كشيدي و چقد منتظر اين روز بودي ، ولي هنوز هم باور نمي كنم كه مي خواي بري
آره..طولانی شدن پروسه به خاطر مسائل سیاسی ایران توی سالای اخیر کلافه م کرده بود. هیچ تصمیمی برای زندگیم نمی تونستم بگیرم.بلاتکلیف بودم و کلافه شده بودم البته یاد گرفتم که هیچ تغییری نه اونقدر خوشحالم کنه که سر از پا نشناسم نه اونقدر ناراحتم کنه که نتونم تحمل کنم.از خدا می خوام تا آخرش باهام باشه
ماهی
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه های جدایی
▧ تصویر در دسترس نیست
خداحافظ ای شعر شبهای روشن
خداحافظ ای شعر شبهای روشن
خداحافظ ای قصه عاشقانه
خدا حافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته
تو را میسپارم به مینای مهتاب
تو را میسپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را میسپارم به رویای فردا
به شب میسپارم تو را تا نسوزد
به دل میسپارم تو را تا نمیرد
اگر چشمه واژه از غم نخشکد
اگر روزگار این صدا را نگیرد
خداحافظ ای برگ و بار دل من
خدا حافظ ای سایه سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه
نخبه
Holtek
بازم جالب ولي غم انگيز
مبارك آرسام باشه
ژنرال
mojde
بچه مثبت
خدا حافظ همه باشه
مبارک آرسام
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
مبارک بابا آرسام باشه
mz56mz
مبارك كاكو گلو باشه
zrnznn
Kishe Mehr
هاچو هاچو
baron jon
مبارک آقا هادی باشه
مرسی ماهی خانمی
hadi04
خداحافظ ای همنشین همیشه
ممنون ماهی جان از اینکه منو قابل دونستی و تاپیک بهم تقدیم کردی این هم از لطف همیشگیت به منه
آرزومندم هر جا که میری و هر جا که هستی همیشه در پناه یزدان باشی و پیروز و سربلند باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی برات آرزوی بهترینها رو داشته و دارم فراموشت نمیکنم و میدونم تو هم ما رو فراموش نمیکنی داری از شیراز میری ولی بدون هیچگاه از دل من بیرون نمیری آبجی گلم
ماهی
آرزومندم هر جا که میری و هر جا که هستی همیشه در پناه یزدان باشی و پیروز و سربلند باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی برات آرزوی بهترینها رو داشته و دارم فراموشت نمیکنم و میدونم تو هم ما رو فراموش نمیکنی داری از شیراز میری ولی بدون هیچگاه از دل من بیرون نمیری آبجی گلم
آرسااااااام
فدای قلب مهربونت بشم برادر من!
ازت ممنونم..
برام دعا کن.تو که بنده خاص خدا هستی و اهل فکر کردن.و تو بنده ی بزرگ خدا هستی چرا که آدمهای بزرگ انتخابهای سخت و بزرگ می کنن توی زندگیشون.می دونم پیش خدا از جایگاه خاصی برخورداری...با قلب صاف و پاکت برام دعا کن داداش عزیزم
نمایش یا پنهان متن
می ترسم همه ی احساساتمو بگم همه عصبانی بشن اینجاKuRoSh
دیگه کار از کار گذشته بگو راحت باش
وقتی دوتا شیرازی به هم میخورن میشینن کنار هم تا یکی دیگه بیاد کارشون رو انجام بده اینجا هم هر دو از رفتن میگن
ولی جدای از شوخی هیچ وقت از آهنگ های غم گین خوشم نمی اومده با اون که اکثر مردم غمگین هستند و اینو میشه از چهرشون فهمید ولی ای کاش بجای این آهنگ غمگین یه اهنگ که تو خاطره ها بیشتر بمونه و یاد آوری روزهای خوبی باشه که در کنار هم بودیم بیافتیم ونه با دیدن این آهنگ یاد گرفتاری های خودمون حال بگذریم
فاصله بی معناست در این روزگار مهم دلهاست که به یاد هم است
مهم نیست به کجا می روی مهم این است که دعا های مارا پشت سر داری
Holtek
آبجي شووما راحت باش به همه سپردم كه عصباني نشن
نمایش یا پنهان متن
با اينكه چند ساله در جريان جور كردن كاراي رفتنت هستم و مي دونم كه چقد زحمت و سختي كشيدي و چقد منتظر اين روز بودي ، ولي هنوز هم باور نمي كنم كه مي خواي بريماهی
آره..طولانی شدن پروسه به خاطر مسائل سیاسی ایران توی سالای اخیر کلافه م کرده بود.
هیچ تصمیمی برای زندگیم نمی تونستم بگیرم.بلاتکلیف بودم و کلافه شده بودم
البته یاد گرفتم که هیچ تغییری نه اونقدر خوشحالم کنه که سر از پا نشناسم نه اونقدر ناراحتم کنه که نتونم تحمل کنم.از خدا می خوام تا آخرش باهام باشه
تنها
مبارک آقا هادی باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→