سلام به تمام عزيزان بوفيلند عزيز با تلاش و زحمات (serpent) امير عزيز چند بازى سرگرم كننده براى شما عزيزان در اين بخش ايجاد خواهد شد , اميدوارم كه قابل قبول شما عزيزان قرار بگيرد
جدی؟ آخر شد؟ چقدر خوب.... هر چند من الان خسته ام ولی دوست دارم یه بار انجام بدم بببینم چه میشه................. . . . . وایییییییییییییی عجب باحال بوددددددددددددد...احساس عابدزاده بودن بهم دست داد یا نه واکی بایاشی تو فوتبالیست هااااااااااااا...که همیشه کلاه سرش بود و چشماش تو سایه کلاه دیده نمیشدن . . . عمو محمود تشکر از امیر هم که مطمئنم زحمت زیادی کشیده تشکر میکنممممم.......بهش افتخار میکنم پس فردا هم تولدشه نمایش یا پنهان متنشیشصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد امتیاز کسب کردم و سوختم ..... حتماً دوباره وقتی که سر حال بودم میام امتحان میکنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek, هر وقت حال و حوصله داشتى اين تاپيك در خدمت شماست ماهی, بزرگ شديم ديگه علیرضا, فقط همين ١٠٠ امتياز گرفتيد عليرضا جان ژنرال, دكتر بازى يادش بخير چقدر دخترها رو گول زديم والوووووو
mz56mz
با تلاش و زحمات (serpent) امير عزيز چند بازى سرگرم كننده براى شما عزيزان در اين بخش ايجاد خواهد شد , اميدوارم كه قابل قبول شما عزيزان قرار بگيرد
zrnznn
.
.
.
.
وایییییییییییییی عجب باحال بوددددددددددددد...احساس عابدزاده بودن بهم دست داد
یا نه واکی بایاشی تو فوتبالیست هااااااااااااا...که همیشه کلاه سرش بود و چشماش تو سایه کلاه دیده نمیشدن
.
.
.
عمو محمود تشکر
از امیر هم که مطمئنم زحمت زیادی کشیده تشکر میکنممممم.......بهش افتخار میکنم پس فردا هم تولدشه
نمایش یا پنهان متن
شیشصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد امتیاز کسب کردم و سوختمهاچو هاچو
مرسی عمو جان
jaj
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
هاچو هاچو,
jaj,
بچه مثبت,
ركورد و امتياز هاى خودتون رو اعلام كنيد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
jaj
mz56mz
بيشتر تلاش كن عمو جان
Holtek
امروز اصلا بازيم نمياد
ماهی
خاله بازی نداشتین؟
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
بازی رو تست کردم؛ الان امکان بازی ندارم. شب حتما یه سر میزنم.
پس حالا که اینجوره دکتر بازی هم بذارید
mz56mz
هر وقت حال و حوصله داشتى اين تاپيك در خدمت شماست
ماهی,
بزرگ شديم ديگه
علیرضا,
فقط همين ١٠٠ امتياز گرفتيد عليرضا جان
ژنرال,
دكتر بازى يادش بخير چقدر دخترها رو گول زديم والوووووو
Holtek
از حالا گفته باشم نقش دكتر آمپول زن سرقفليش برا منه
KuRoSh