ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
در این مراسم برخی از بازیکنان پرسپولیس از جمله علیعسگر، نوری، حسینی به همراه جواد منافی، بهزاد غلامپور، هادی طباطبایی، علیرضا منصوریان، هاشمینسب و خیلی دیگر از مربیان و بازیکنان تیمهای دیگر حضور داشتند و عابدزاده با چشمانی اشکبار ناراحتی خود را بابت برخی خبرها که در خصوص پدر او در رسانهها چاپ شده بود ابراز کرد.
وقتی رویانیان وارد مسجد نور واقع در میدان فاطمی شد، با افشین پیروانی که اخیر با یکدیگر درگیریهای لفظی شدیدی داشتند مواجه شد اما این دو نفر با تلاش برخی اطرافیان آشتی کردند و برخورد گرمی با یکدیگر داشتند.
دستهگلهایی از سوی فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و برخی فدراسیونهای دیگر فرستاده شده بود.
همچنین مربیان تیم ملی رشتههای دیگر مانند غلامرضا محمدی، نیز در این مراسم حضور پیدا کردند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
هميشه يكى از طرفداران عابدزاده بودم و هستم
gilas
zrnznn
دقیقاً...
.
.
.
موهاش کو پسسسسسسسسسسسسسسسسس؟!
.
.
.
عجب شباهتی دارن پدر و پسر...یادمه اون موقع که ما فوتبالشو میدیم پسرش پنج یا شش ساله بود و باهاش میاومد تو زمین و عکس میانداخت
aac198000
من هم خیلی قبولش دارم --آخر اعتماد به نفس بود (بازی ایران -استرالیا )
راستی شما از چه سنی فوتبال میدیدید؟
zrnznn
اون زمان ما دوم راهنماییی بودیم...یادم نمیره فوتبال ظهر به بعد بود و شیفت مدرسه ما عصری بود...تلویزیون گذاشتن تو حیاط مدرسه و همزمان با شروع بازی کلاس ها رو تعطیل کردن و همه نشستیم تو حیاط و فوتبال رو دیدم
.
.
.
یادم نمیاد....ولی همون دوران راهنماییی اوج فوتبال دیدن من بود و اینکه همه عشق فوتبال ... دختر ها رو هم که دیدید هر کدوم عاشق یه بازیکنننن....... من همیشه عابدزاده رو دوست داشتم...البته کلاً دروازه بانها رو دوست داشتم...حتی تو فوتبالیستها عاشق واکی بایاششی بودم
aac198000
یادش بخیر من آخر دبیرستان بودن -تو مدرسه دیدیم بعدش هم که تهران ترکید از شادی---زود گذشت
zrnznn
امروز تو تاپیک های شما کل دوران تحصیل راهنماییی و دبیرستانم اومد جلو چشممم
یه تاپیک هم برا مرور خاطرات دانشگاه دوره کاردانی و دانشگاه دوره کارشناسی هم بزن
aac198000
یه تاپیک هم برا مرور خاطرات دانشگاه دوره کاردانی و دانشگاه دوره کارشناسی هم بزن
Holtek
تنها
خدا پدرش را رحمت کنه
ژنرال
انصافا عابدزاده یه چیز دیگه بود... به نظر من محبوب ترین فوتبالیست تو ایرانه
Kishe Mehr
یه بار از نزدیک دیدمش، بهش یه دونه ادامس دادم اونم ازم تشکر کرد