₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مراسم ختم پدر عابدزاده
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مراسم ختم پدر عابدزاده

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مراسم ختم پدر عابدزاده

1661 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

مراسم ختم پدر احمدرضا عابدزاده بعد از ظهر امروز در میدان فاطمی مسجد نور برگزار شد که حاشیه های این مراسم را به نقل از فارس می خوانید:

در این مراسم برخی از بازیکنان پرسپولیس از جمله علی‌عسگر، نوری، حسینی به همراه جواد منافی،‌ بهزاد غلامپور، هادی طباطبایی، علیرضا منصوریان، هاشمی‌نسب و خیلی دیگر از مربیان و بازیکنان تیم‌های دیگر حضور داشتند و عابدزاده با چشمانی اشکبار ناراحتی خود را بابت برخی خبرها که در خصوص پدر او در رسانه‌ها چاپ شده بود ابراز کرد.

وقتی رویانیان وارد مسجد نور واقع در میدان فاطمی شد، با افشین پیروانی که اخیر با یکدیگر درگیری‌های لفظی شدیدی داشتند مواجه شد اما این دو نفر با تلاش برخی اطرافیان آشتی کردند و برخورد گرمی با یکدیگر داشتند.

دسته‌گل‌هایی از سوی فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و برخی فدراسیون‌های دیگر فرستاده شده بود.

همچنین مربیان تیم ملی رشته‌های دیگر مانند غلامرضا محمدی، نیز در این مراسم حضور پیدا کردند.

9 سپاس: mz56mz، gilas، zrnznn، arash52، Holtek، تنها، ژنرال، Kishe Mehr، garfild

• mz56mz

به نوبه خودم به ايشان و خانواده محترمشان تسليت ميگم
    هميشه يكى از طرفداران عابدزاده بودم و هستم

2 سپاس: aac198000، zrnznn

• gilas

1 سپاس: aac198000

• zrnznn

نقل قول: mz56mz
    هميشه يكى از طرفداران عابدزاده بودم و هستم

دقیقاً... :16:
    .
    .
    .
    موهاش کو پسسسسسسسسسسسسسسسسس؟! :13: چرا وسط سرش خالیه؟
    .
    .
    .
    عجب شباهتی دارن پدر و پسر...یادمه اون موقع که ما فوتبالشو میدیم پسرش پنج یا شش ساله بود و باهاش میاومد تو زمین و عکس میانداخت :65: چه دورانی داشتیم.....اون موقعها فوتبال قشنگ تر بود

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    عجب شباهتی دارن پدر و پسر...یادمه اون موقع که ما فوتبالشو میدیم پسرش پنج یا شش ساله بود و باهاش میاومد تو زمین و عکس میانداخت چه دورانی داشتیم.....اون موقعها فوتبال قشنگ تر بود

من هم خیلی قبولش دارم --آخر اعتماد به نفس بود (بازی ایران -استرالیا )

راستی شما از چه سنی فوتبال میدیدید؟ :1:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    من هم خیلی قبولش دارم --آخر اعتماد به نفس بود (بازی ایران -استرالیا )

اون زمان ما دوم راهنماییی بودیم...یادم نمیره فوتبال ظهر به بعد بود و شیفت مدرسه ما عصری بود...تلویزیون گذاشتن تو حیاط مدرسه و همزمان با شروع بازی کلاس ها رو تعطیل کردن و همه نشستیم تو حیاط و فوتبال رو دیدم :65:
    .
    .
    .
    یادم نمیاد....ولی همون دوران راهنماییی اوج فوتبال دیدن من بود و اینکه همه عشق فوتبال ... دختر ها رو هم که دیدید هر کدوم عاشق یه بازیکنننن....... من همیشه عابدزاده رو دوست داشتم...البته کلاً دروازه بانها رو دوست داشتم...حتی تو فوتبالیستها عاشق واکی بایاششی بودم :83: ..... الان هم این بازی رو که عمو محمود گذاشته دوست دارم :4:

• aac198000

اون زمان ما دوم راهنماییی بودیم...یادم نمیره فوتبال ظهر به بعد بود و شیفت مدرسه ما عصری بود...تلویزیون گذاشتن تو حیاط مدرسه و همزمان با شروع بازی کلاس ها رو تعطیل کردن و همه نشستیم تو حیاط و فوتبال رو دیدم

یادش بخیر من آخر دبیرستان بودن -تو مدرسه دیدیم بعدش هم که تهران ترکید از شادی---زود گذشت :22:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    یادش بخیر من آخر دبیرستان بودن -تو مدرسه دیدیم بعدش هم که تهران ترکید از شادی---زود گذشت

امروز تو تاپیک های شما کل دوران تحصیل راهنماییی و دبیرستانم اومد جلو چشممم :65:
    یه تاپیک هم برا مرور خاطرات دانشگاه دوره کاردانی و دانشگاه دوره کارشناسی هم بزن :4:

• aac198000

امروز تو تاپیک های شما کل دوران تحصیل راهنماییی و دبیرستانم اومد جلو چشممم
    یه تاپیک هم برا مرور خاطرات دانشگاه دوره کاردانی و دانشگاه دوره کارشناسی هم بزن

:84:

• Holtek

• تنها

چقدر شکسته شده ولی پسرش خیلی شبیه خودشه
    خدا پدرش را رحمت کنه :48:

• ژنرال

روحش شاد...

انصافا عابدزاده یه چیز دیگه بود... به نظر من محبوب ترین فوتبالیست تو ایرانه :110:

• Kishe Mehr

خدا رحمتش کنه :46:

یه بار از نزدیک دیدمش، بهش یه دونه ادامس دادم اونم ازم تشکر کرد :9:

• garfild

خدا رحمتش کنه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: