به اینهمه پشتکارشون تبریک میگم واقعا یه کم دیگه تلاش کنن حتما میتونن تیلر و تراکتور پراید رو هم آماده کنن تا ایشالا توی زمینهای زراعیمون هم شاهد تصادفهای وحشتناک با در صد کشته های بالا باشیم تا اینهمه کشاورزیمون یکنواخت نباشه یه کم از یکنواختی هم خارج بشه
به اینهمه پشتکارشون تبریک میگم واقعا یه کم دیگه تلاش کنن حتما میتونن تیلر و تراکتور پراید رو هم آماده کنن تا ایشالا توی زمینهای زراعیمون هم شاهد تصادفهای وحشتناک با در صد کشته های بالا باشیم تا اینهمه کشاورزیمون یکنواخت نباشه یه کم از یکنواختی هم خارج بشه
ولی خدایی پشت کار ایران خودرو یک چیز دیگست همه عالم گفتند وانت پیکان غیر استانداراست داره تولید میکنه و میفروشه و...هم نیست
نقل قول: zrnznn
اول دبیرستان بودیم معلم برنامه ریزیمون با یه وانت میاومد مدرسه نمایش یا پنهان متن یادش بخیر...چقدر مسخره اش کردیم
خوب بچه بودیم و درک این چیز ها رو نداشتم..... منتظر بودیم یه اتفاقی بیفته تا مسخره بازی در بیاریم..... همون موقعها یادمه فقط و فقط واسه مسخره کردن ...و اذیت کردن یه اسکناس رو نصف کردیم.. و یه بار من رفتم با یه نصفش کیک خریدم و با نصف دیگه اش هم یکی دیگه از دوستام رفت و یه چیز دیگه خرید(اسکانس رو طوری پیچونده بودیم که مشخص نشه نصفه اس...وسط زنگ تفریح هم که بوفه شلوغغغغغغغغغغغغغغغغ..... مشخص نبود کی به کیه)......... خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده..........
خوب بچه بودیم و درک این چیز ها رو نداشتم..... منتظر بودیم یه اتفاقی بیفته تا مسخره بازی در بیاریم..... همون موقعها یادمه فقط و فقط واسه مسخره کردن ...و اذیت کردن یه اسکناس رو نصف کردیم.. و یه بار من رفتم با یه نصفش کیک خریدم و با نصف دیگه اش هم یکی دیگه از دوستام رفت و یه چیز دیگه خرید(اسکانس رو طوری پیچونده بودیم که مشخص نشه نصفه اس...وسط زنگ تفریح هم که بوفه شلوغغغغغغغغغغغغغغغغ..... مشخص نبود کی به کیه)......... خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده..........
اصلا فکر نمیکردم اینقدر شیطون باشی ولی در عوضوجدان دردهم میگیری
اصلا فکر نمیکردم اینقدر شیطون باشی ولی در عوض وجدان دردهم میگیری
اره ولی لو ندادیم...گفتیم اشتباهی یه پوله نصفه تو کیفمون بوده هواسمون نبوده اونو برداشتیم حالا که دیدم پوله نیست گفتیم شاید اشتباهی باهاش اومدیم از شما خرید کردیم . . .
نقل قول: aac198000
اصلا فکر نمیکردم اینقدر شیطون باشی
من اینقده از این کارها در سابقه تحصیلیممممممممممم دارم که نگووو....شاید بعد ها کتاب بنویسم
اره ولی لو ندادیم...گفتیم اشتباهی یه پوله نصفه تو کیفمون بوده هواسمون نبوده اونو برداشتیم حالا که دیدم پوله نیست گفتیم شاید اشتباهی باهاش اومدیم از شما خرید کردیم
نقل قول: zrnznn
من اینقده از این کارها در سابقه تحصیلیممممممممممم دارم که نگووو....شاید بعد ها کتاب بنویسم
نه با این داستان سرایی دوران تحصیل مطمئنم کتاب هم مینویسد
یه چیزی بگم این خبر شاید تازه اعلام کرده باشن ولی قدیمی هست چون فروش هم میره و دست مردم هم رسیده و دارن استفاده می کنند و این طور بگم در آینده شاید فضا پیمایی پراید هم تولید کنن تا مردم هم باهاش برن فضا هم به فنا
حالا پراید خیلی گل کاشته که وانتش هم میاد آخه هر دفعه که میریم شهرستان تو مسیرمون تو ایست بازرسی یه پراید داغون که تصادف کرده رو گذاشتند هر کی میاد نگاه کنه درس عبرتش بشه ...
حالا پراید خیلی گل کاشته که وانتش هم میاد آخه هر دفعه که میریم شهرستان تو مسیرمون تو ایست بازرسی یه پراید داغون که تصادف کرده رو گذاشتند هر کی میاد نگاه کنه درس عبرتش بشه ...
نقل قول: ماهی
وانت باید مقاوم باشه..حالا ببین آمار قتل و عام توی جاده ها چند برابر میشه
بعد از جنگ جهانی دوم رتبه گرفته تو گل کاشتن در کاهش جمعیت
aac198000
hadi04
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
یادش بخیر...چقدر مسخره اش کردیمaac198000
ولی خدایی پشت کار ایران خودرو یک چیز دیگست همه عالم گفتند وانت پیکان غیر استانداراست داره تولید میکنه و میفروشه و...هم نیست
نمایش یا پنهان متن
یادش بخیر...چقدر مسخره اش کردیم
چرا ایدز که نداشته خوب میشه
zrnznn
خوب بچه بودیم و درک این چیز ها رو نداشتم.....
خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده..........
aac198000
خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده..........
ولی در عوضوجدان دردهم میگیری
aac198000
ولی در عوض وجدان دردهم میگیری
zrnznn
اره ولی لو ندادیم...گفتیم اشتباهی یه پوله نصفه تو کیفمون بوده هواسمون نبوده اونو برداشتیم حالا که دیدم پوله نیست گفتیم شاید اشتباهی باهاش اومدیم از شما خرید کردیم
.
.
.
aac198000
نه با این داستان سرایی دوران تحصیل مطمئنم کتاب هم مینویسد
هاچو هاچو
KuRoSh
چون فروش هم میره و دست مردم هم رسیده و دارن استفاده می کنند
و این طور بگم در آینده شاید فضا پیمایی پراید هم تولید کنن تا مردم هم باهاش برن فضا هم به فنا
Holtek
ماهی
تنها
aac198000
یعنی دارم میمیرم از خنده خدا بگم چی کارت نکنه
baron jon
هر دفعه که میریم شهرستان تو مسیرمون تو ایست بازرسی یه پراید داغون که تصادف کرده رو گذاشتند هر کی میاد نگاه کنه درس عبرتش بشه ...
ماهی
aac198000,
خو والا
وانت باید مقاوم باشه..حالا ببین آمار قتل و عام توی جاده ها چند برابر میشه
gilas
mahsa joon
aac198000
هر دفعه که میریم شهرستان تو مسیرمون تو ایست بازرسی یه پراید داغون که تصادف کرده رو گذاشتند هر کی میاد نگاه کنه درس عبرتش بشه ...
چند برابر میشه
بعد از جنگ جهانی دوم رتبه گرفته تو گل کاشتن در کاهش جمعیت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→