₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » راه اندازی خط تولید وانت پراید (عکس)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » راه اندازی خط تولید وانت پراید (عکس)

بدون عکس

راه اندازی خط تولید وانت پراید (عکس)

2441 بازدید، 20 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

تصویر در دسترس نیست
    9 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: hadi04، zrnznn، jaj، هاچو هاچو، KuRoSh، Holtek، تنها، baron jon، gilas، mahsa joon

• hadi04

به اینهمه پشتکارشون تبریک میگم واقعا یه کم دیگه تلاش کنن حتما میتونن تیلر و تراکتور پراید رو هم آماده کنن تا ایشالا توی زمینهای زراعیمون هم شاهد تصادفهای وحشتناک با در صد کشته های بالا باشیم تا اینهمه کشاورزیمون یکنواخت نباشه یه کم از یکنواختی هم خارج بشه
    4 سپاس: aac198000، KuRoSh، baron jon، gilas

• zrnznn

اول دبیرستان بودیم معلم برنامه ریزیمون با یه وانت میاومد مدرسه :4:
    نمایش یا پنهان متنیادش بخیر...چقدر مسخره اش کردیم :9:

3 سپاس: aac198000، KuRoSh، baron jon

• aac198000

نقل قول: hadi04
    به اینهمه پشتکارشون تبریک میگم واقعا یه کم دیگه تلاش کنن حتما میتونن تیلر و تراکتور پراید رو هم آماده کنن تا ایشالا توی زمینهای زراعیمون هم شاهد تصادفهای وحشتناک با در صد کشته های بالا باشیم تا اینهمه کشاورزیمون یکنواخت نباشه یه کم از یکنواختی هم خارج بشه

ولی خدایی پشت کار ایران خودرو یک چیز دیگست همه عالم گفتند وانت پیکان غیر استانداراست داره تولید میکنه و میفروشه و...هم نیست :14: :4:

نقل قول: zrnznn
    اول دبیرستان بودیم معلم برنامه ریزیمون با یه وانت میاومد مدرسه
    نمایش یا پنهان متن
    یادش بخیر...چقدر مسخره اش کردیم

چرا ایدز که نداشته خوب میشه :83:

2 سپاس: zrnznn، baron jon

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    چرا ایدز که نداشته خوب میشه

خوب بچه بودیم و درک این چیز ها رو نداشتم..... :9: منتظر بودیم یه اتفاقی بیفته تا مسخره بازی در بیاریم..... همون موقعها یادمه فقط و فقط واسه مسخره کردن ...و اذیت کردن یه اسکناس رو نصف کردیم.. و یه بار من رفتم با یه نصفش کیک خریدم و با نصف دیگه اش هم یکی دیگه از دوستام رفت و یه چیز دیگه خرید(اسکانس رو طوری پیچونده بودیم که مشخص نشه نصفه اس...وسط زنگ تفریح هم که بوفه شلوغغغغغغغغغغغغغغغغ..... مشخص نبود کی به کیه).........
    خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده.......... :4:

3 سپاس: aac198000، KuRoSh، baron jon

• aac198000

خوب بچه بودیم و درک این چیز ها رو نداشتم..... منتظر بودیم یه اتفاقی بیفته تا مسخره بازی در بیاریم..... همون موقعها یادمه فقط و فقط واسه مسخره کردن ...و اذیت کردن یه اسکناس رو نصف کردیم.. و یه بار من رفتم با یه نصفش کیک خریدم و با نصف دیگه اش هم یکی دیگه از دوستام رفت و یه چیز دیگه خرید(اسکانس رو طوری پیچونده بودیم که مشخص نشه نصفه اس...وسط زنگ تفریح هم که بوفه شلوغغغغغغغغغغغغغغغغ..... مشخص نبود کی به کیه).........
    خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده..........

اصلا فکر نمیکردم اینقدر شیطون باشی
    ولی در عوضوجدان دردهم میگیری

:83:

1 سپاس: zrnznn

• aac198000

خوب بچه بودیم و درک این چیز ها رو نداشتم..... منتظر بودیم یه اتفاقی بیفته تا مسخره بازی در بیاریم..... همون موقعها یادمه فقط و فقط واسه مسخره کردن ...و اذیت کردن یه اسکناس رو نصف کردیم.. و یه بار من رفتم با یه نصفش کیک خریدم و با نصف دیگه اش هم یکی دیگه از دوستام رفت و یه چیز دیگه خرید(اسکانس رو طوری پیچونده بودیم که مشخص نشه نصفه اس...وسط زنگ تفریح هم که بوفه شلوغغغغغغغغغغغغغغغغ..... مشخص نبود کی به کیه).........
    خلاصه کلی خندیدم.... ولی زنگ تفریح بدی رفتیم خودمو ن گفتیم فلان پول نصفه بوده و بیا اینم اصلش......... فقط و فقط واسه خنده..........

ولی در عوض وجدان دردهم میگیری

:83:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

ولی در عوض وجدان دردهم میگیری

اره ولی لو ندادیم...گفتیم اشتباهی یه پوله نصفه تو کیفمون بوده هواسمون نبوده اونو برداشتیم حالا که دیدم پوله نیست گفتیم شاید اشتباهی باهاش اومدیم از شما خرید کردیم :4:
    .
    .
    .

من اینقده از این کارها در سابقه تحصیلیممممممممممم دارم که نگووو....شاید بعد ها کتاب بنویسم :9: :4:

3 سپاس: aac198000، هاچو هاچو، KuRoSh

• aac198000

اره ولی لو ندادیم...گفتیم اشتباهی یه پوله نصفه تو کیفمون بوده هواسمون نبوده اونو برداشتیم حالا که دیدم پوله نیست گفتیم شاید اشتباهی باهاش اومدیم از شما خرید کردیم

من اینقده از این کارها در سابقه تحصیلیممممممممممم دارم که نگووو....شاید بعد ها کتاب بنویسم

نه با این داستان سرایی دوران تحصیل مطمئنم کتاب هم مینویسد :83:

• هاچو هاچو

عجب رویی دارن اینا :83:
    1 سپاس: aac198000

• KuRoSh

:4: یه چیزی بگم این خبر شاید تازه اعلام کرده باشن ولی قدیمی هست
    چون فروش هم میره و دست مردم هم رسیده و دارن استفاده می کنند
    و این طور بگم در آینده شاید فضا پیمایی پراید هم تولید کنن تا مردم هم باهاش برن فضا هم به فنا :23:

2 سپاس: aac198000، هاچو هاچو

• Holtek

دو كابينشو كي ميزنه :50:

• ماهی

امسال رو پپیشنها می کنم اعتماد به نفس ملی نامگذاری کنن :50:
    3 سپاس: aac198000، تنها، هاچو هاچو

• تنها

نقل قول: ماهی
    امسال رو پپیشنها می کنم اعتماد به نفس ملی نامگذاری کنن

:23:

1 سپاس: ماهی

• aac198000

امسال رو پپیشنها می کنم اعتماد به نفس ملی نامگذاری کنن

یعنی دارم میمیرم از خنده خدا بگم چی کارت نکنه :23: :23:

1 سپاس: ماهی

• baron jon

حالا پراید خیلی گل کاشته که وانتش هم میاد آخه
    هر دفعه که میریم شهرستان تو مسیرمون تو ایست بازرسی یه پراید داغون که تصادف کرده رو گذاشتند هر کی میاد نگاه کنه درس عبرتش بشه ...

• ماهی

تنها,
    aac198000,
    خو والا :9:
    وانت باید مقاوم باشه..حالا ببین آمار قتل و عام توی جاده ها چند برابر میشه :28:

• 1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: baron jon
    حالا پراید خیلی گل کاشته که وانتش هم میاد آخه
    هر دفعه که میریم شهرستان تو مسیرمون تو ایست بازرسی یه پراید داغون که تصادف کرده رو گذاشتند هر کی میاد نگاه کنه درس عبرتش بشه ...

وانت باید مقاوم باشه..حالا ببین آمار قتل و عام توی جاده ها
    چند برابر میشه

بعد از جنگ جهانی دوم رتبه گرفته تو گل کاشتن در کاهش جمعیت
    242

1 سپاس: baron jon
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: