جمع کنید این بساط میمون هوا کردن ها و فرزند بیشتر زندگی بهتر را !
▧ تصویر در دسترس نیست
سهیل محمودی شاعر و مجری سابق تلویزیون در صفحه شخصی خود درباره بیلبوردهای "فرزند بیشتر،زندگی بهتر" در فیس بوک نوشت:
جمع کنید این بساط ماهواره ی میمون هوا کردن و تابلوهای " فرزند بیشتر زندگی شادتر " و "با یه گل بهار نمیشه" و خُرده فرمایش های اینگونه را...!
همین امشب ،ساعت حدود بیست و دو و سی دقیقه بود. برای خرید خُرده ریزهای خانه و مقداری مواد غذایی و چهارتا خِرت و پِرت یخچالی ، ماشین را روشن کردم که بروم فروشگاه شهروند میدان آرژانتین. باید از چند تا خیابان و چهارراه و ... گذر می کردم. بدون استثنا پشت هر چراغ قرمزی که ایستادم ،تعدادی مرد و زن و دختر بچه هایی ده یازده ساله یا داشتند فال حافظ می فروختند یا گُل ... و یا گدایی می کردند !
اشک امانم نمی داد پشت فرمان. من شاعرم و نویسنده و صدای این مردم. شریک غم و شادی هایشان. و مردم اعماق - که از میان آنها برخاسته ام و از همانهایم - با این رنجها و دشواری هایشان، طلبی کلان از همچو منی دارند . چه باید می کردم جز لعن و نفرینی به این اوضاع ؟ لعن و نفرینی که نهایتا از شعرهایم سر برخواهد آورد و روسیاهی این روزگار را ثبت و ضبط خواهد کرد برای آیندگان ... اما فعلا اینجا در گوشهایی - اگر شنوا باشند - فریاد می کنم : جمع کنید این بساط ماهواره ی میمون هوا کردن و تابلوهای " فرزند بیشتر زندگی شادتر " را...!
به همین بهانه یه شعر هم خود استاد میزارم برای دوستانی که مطمئنم یه زمان هایی بیننده همیشگی با کاروان شعر و موسیقی بودند این تلویزیون همیشه بیکار است... این ظرف ها - همیشه بویناک - از سر و کول هم بالا می روند... این تخت خواب از بوی گیسوان عاشقانه زنی که باید باشد سبکبار است... این کتاب ها را موریانه ها مرور می کنند ... این دفترها و کاغذها خانه ی عنکبوت است ... لباس ها بر تن جالباسی ها و بر شانه ی صندلی ها بدقواره اند... دیوارهای مغموم هیچ قابی را در آغوش نفشرده اند... کمدها و کابینت ها حقیقتا به برهان نظم دهن کجی می کنند... *** راستی انسان اگرچه خدا نیست تنهاست.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستعکسی قدیمی از شهریار مشیری و محمودی ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
آره جونم حق با توست : ( چه باید میکردم جز لعن و نفرینی به این اوضاع ) تو العان لعن و نفرین میکنی ، ما از سی و اندی ساله پیش شروع به لعن و نفرین کردیم . حالا تازه به این نتیجه رسیدید که : شعار اون خدا بیامرز که میگفت : فرزند کمتر زندگی بهتر ، درست بود، اونائی که در اومدن وگفتن : "فرزند بیشتر،زندگی بهتر" لطفآ سرشونو از قبر درآورن و بفرمایند حالا جواب بدن .... این اوضاع واحوال کنونی بدرستی که آدمو از دین متنفر میکنه . خدایا ببخش ما را برای ستمی که ما از خود بر خود کردیم .
همه مون واقفیم که استاد درست گفته اما جرأت مقابله کردن نیست همین یک جمله ی سهیل عزیز باعث میشه که دیگه نه ما ایشون رو ببینم و نه خانواده ش متأسفانه مطمئنم
همه مون واقفیم که استاد درست گفته اما جرأت مقابله کردن نیست همین یک جمله ی سهیل عزیز باعث میشه که دیگه نه ما ایشون رو ببینم و نه خانواده ش متأسفانه مطمئنم
jaj
سهیل محمودی شاعر و مجری سابق تلویزیون در صفحه شخصی خود درباره بیلبوردهای "فرزند بیشتر،زندگی بهتر" در فیس بوک نوشت:
جمع کنید این بساط ماهواره ی میمون هوا کردن و تابلوهای " فرزند بیشتر زندگی شادتر " و "با یه گل بهار نمیشه" و خُرده فرمایش های اینگونه را...!
همین امشب ،ساعت حدود بیست و دو و سی دقیقه بود. برای خرید خُرده ریزهای خانه و مقداری مواد غذایی و چهارتا خِرت و پِرت یخچالی ، ماشین را روشن کردم که بروم فروشگاه شهروند میدان آرژانتین. باید از چند تا خیابان و چهارراه و ... گذر می کردم. بدون استثنا پشت هر چراغ قرمزی که ایستادم ،تعدادی مرد و زن و دختر بچه هایی ده یازده ساله یا داشتند فال حافظ می فروختند یا گُل ... و یا گدایی می کردند !
اشک امانم نمی داد پشت فرمان. من شاعرم و نویسنده و صدای این مردم. شریک غم و شادی هایشان. و مردم اعماق - که از میان آنها برخاسته ام و از همانهایم - با این رنجها و دشواری هایشان، طلبی کلان از همچو منی دارند . چه باید می کردم جز لعن و نفرینی به این اوضاع ؟ لعن و نفرینی که نهایتا از شعرهایم سر برخواهد آورد و روسیاهی این روزگار را ثبت و ضبط خواهد کرد برای آیندگان ...
اما فعلا اینجا در گوشهایی - اگر شنوا باشند - فریاد می کنم :
جمع کنید این بساط ماهواره ی میمون هوا کردن و تابلوهای " فرزند بیشتر زندگی شادتر " را...!
به همین بهانه یه شعر هم خود استاد میزارم برای دوستانی که مطمئنم یه زمان هایی بیننده همیشگی با کاروان شعر و موسیقی بودند
این تلویزیون همیشه بیکار است...
این ظرف ها
- همیشه بویناک -
از سر و کول هم بالا می روند...
این تخت خواب
از بوی گیسوان عاشقانه زنی
که باید باشد
سبکبار است...
این کتاب ها را
موریانه ها مرور می کنند ...
این دفترها و کاغذها
خانه ی عنکبوت است ...
لباس ها
بر تن جالباسی ها و بر شانه ی صندلی ها
بدقواره اند...
دیوارهای مغموم
هیچ قابی را
در آغوش نفشرده اند...
کمدها و کابینت ها
حقیقتا به برهان نظم
دهن کجی می کنند...
راستی
انسان اگرچه خدا نیست
تنهاست.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
زنجبیل
نخبه
بابک
خدایا ببخش ما را برای ستمی که ما از خود بر خود کردیم .
beh
اما جرأت مقابله کردن نیست
همین یک جمله ی سهیل عزیز باعث میشه که دیگه نه ما ایشون رو ببینم و نه خانواده ش
متأسفانه مطمئنم
mojde
اما جرأت مقابله کردن نیست
همین یک جمله ی سهیل عزیز باعث میشه که دیگه نه ما ایشون رو ببینم و نه خانواده ش
متأسفانه مطمئنم
Holtek
jaj
KuRoSh
موافقم هیچ وقت مخالف پیشرفت نبودم ولی از دروغ گفتن هم خوشم نمیاد
ولی روزی میرسه که این سرزمین همونی میشه که باید باشه شاید زود نه ولی اتفاق می افته
تنها
aac198000
یک سوال
ایشان الان در قیدحیات هستند؟
ژنرال
این عکس قدیمیه و سهیل محمودی اون موقع یا نبوده یا خیلی سنش کم بوده.
اون آقایی که شبیه سهیل محمودیه، اگر اشتباه نکنم سیاوش کسرایی هستش.
baron jon
منم این یکی رو ،حرف شیدا جان رو قبول دارم .
اما باقی مشکلاتی که گفته شد واقعا هست متاسفانه ...
ماهی
jaj
sib
بله در قید حیات هستند.
توی اون عکس سیاه سفید فکر کنم اون بچه هه باشه. آخه بنده خدا سنش اونقدر زیاد نیست که.52 سالشه همش
این صفحه فىسبوکشه
https://www.facebook.com/soheil.mahmoudi.6
gilas
serpent
garfild
arash52
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→