ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بوسه همسر سراج بر دستان او
aac198000
نمایش یا پنهان متن
آئین تجلیل از سید حسام الدین سراج در هجدهمین ویژه برنامه پرده عشاق با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حجت السلام دعایی رئیس روزنامه اطلاعات، حمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران ،عباس سجادی مدیریت امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری و جمعی از شخصیت های فرهنگی هنری در تالار فرهنگسرا برگزار شد.به روایت عکس های خبرگزاری فارس در مراسم تجلیل از حسام الدین سراج همسر وی با حضور بر روی سن ضمن تقدیر از همسرش بر دستان او بوسه زد.[/co
ژنرال
mojde
mz56mz
ماهی
من بودم لوپش رو یه بوس کوچولو می کردم
mz56mz
عمو جان كى گفته بوسه پشت دست مخصوص آقايونه؟؟ فكر كنم اين موضوع بر ميگرده به سه قرن پيش اون وقت گفته بودند ، اما الان اگر بخواييم بوسه اى به خانمى تقديم كنيم و ببوسيمش ،مكان انتخاب شده ..............بوووووووق والوووو
ماهی
بوسه پشت دست مخصوص پدر و مادره..مثلا من پشت دست پدر یا مادرمو می بوسم ومی بوسیدم
البته این خانوم چاره دیگه ای نداشتن.کارشون زیبا بوده خواسته محبتش رو برسونه.ولی محدودیت ها باعث شده که یه بوسه ای بکنه که زیاد جالب نیست
بـــــــــــــــــــــــــه ..اختیار دارید عمو...
jaj
aac198000
دوستان پتانسیل های فوق العاده ای دارن رو نمیکردند ها
gilas
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
mahsa joon
aac198000
دیگه یواش یواش دارم با این عکس خاطره دار میشم
نخبه
sarkaniemi
beh
سراج موسیقی را با آموختن تنبک از سیزده سالگی آغاز کرده , سپس سنتور را در اصفهان نزد استاد ساغری آموخته و برای تکمیل آن از اساتیدی چون فرامرز پایور , رضا شفیعیان و پشنگ کامکار بهره جسته است . در زمینه آواز از محضر مرحوم استاد محمود کریمی و استاد محمدرضا شجریان استفاده کرده است . در حال حاضر هم به اغتنام فرصت از محضر ایشان اساتید موسیقی و تحقیق در شیوه قدما بهره می برد. شاگردی و تعلم را بالاترین توفیق زندگی خود می داند و به همین لحاظ به موازات آموزش موسیقی تحصلات خود را در رشته معماری و شهر سازی در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داده و موفق به اخذ فوق لیسانس معماری شده است .
در برخی از آثار که باصدای او شنیده ایم مانند (باغ ارغوان , شرح فراق , بی نشان , آئینه رو , نرگس مست , ماه نو و ..... ) آهنگسازی را نیز به عهده داشته است .
تحقیقاتی در باب زیبائی شناسی هنر و معماری و تطبیقث وجوه اشتراک هنرها دارد که بصورت رساله نهائی دانشگاهی ارائه شده و بعضا" به صورت مقاله در مجلات فرهنگی , هنری به چاپ رسیده است .
آثار موسیقی که تاکنون از او منتشر شده است عبارتند از :
نینوا , باغ ارغوان , وصل مستان , شمس الضحی , یاد یار , آفاق عشق ( خسرو شیرین , لیلی مجنون ) , طریقت عشق , شرح فراق , آئینه رو , دل آرا , بی نشان , نگاه آسمانی , نرگس مست , بوی بهشت , شهر آشنائی , رویای وصل , وداع , عشق و مستی , نازنین یار , ماه نو و آئینه و آه و .......
تا کنون کنسرت های موسیقی موفقی در کشورهای فرانسه , انگلستان , سوئیس , هلند , آلمان , یونان , اسپانیا , چین , ترکیه , کره , کانادا , آمریکا , و روسیه داشته است .
در فرازی از یکی از مصاحبه های هنری چنین اظهار میدارد : من خود را شاگرد کوچک مدارج نخستین آستان هنر می دانم و امیدوارم تا آخر عمر خاک پای اساتید عارف و عاشق این دیار سرمه چشم من باشد.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→