₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » بوسه همسر سراج بر دستان او
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » بوسه همسر سراج بر دستان او

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بوسه همسر سراج بر دستان او

2392 بازدید، 16 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

هجدهمین ویژه برنامه پرده عشاق با تجلیل از حسام الدین سراج، خالق آلبوم عاشورایی «وداع» روز دوشنبه 25 آذر در فرهنگسرای ابن سینا برگزار شد.

نمایش یا پنهان متنآئین تجلیل از سید حسام الدین سراج در هجدهمین ویژه برنامه پرده عشاق با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حجت السلام دعایی رئیس روزنامه اطلاعات، حمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران ،عباس سجادی مدیریت امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری و جمعی از شخصیت های فرهنگی هنری در تالار فرهنگسرا برگزار شد.

به روایت عکس های خبرگزاری فارس در مراسم تجلیل از حسام الدین سراج همسر وی با حضور بر روی سن ضمن تقدیر از همسرش بر دستان او بوسه زد.[/co
    lor]

تصویر در دسترس نیست
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست

12 سپاس: ژنرال، mojde، mz56mz، ماهی، jaj، sib، gilas، zrnznn، garfild، mahsa joon، پرهام، نخبه

• ژنرال

خواننده خوش صدا و باشخصیتیه :105:
    1 سپاس: aac198000

• mojde

با شخصیتن هر دو شون

• mz56mz

صداى فوق العاده اى داره دوستش دارم

• ماهی

بوسه پشت دست مخصوص آقایونه... :9: ( معمولا آقایونا پشت دست خانوما رو بوس می کنن.. 351)
    من بودم لوپش رو یه بوس کوچولو می کردم 351

2 سپاس: mz56mz، aac198000

• mz56mz

ماهی,
    عمو جان كى گفته بوسه پشت دست مخصوص آقايونه؟؟ فكر كنم اين موضوع بر ميگرده به سه قرن پيش اون وقت گفته بودند ، اما الان اگر بخواييم بوسه اى به خانمى تقديم كنيم و ببوسيمش ،مكان انتخاب شده ..............بوووووووق والوووو:9:

3 سپاس: ماهی، aac198000، نخبه

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    عمو جان كى گفته بوسه پشت دست مخصوص آقايونه؟؟

بوسه پشت دست مخصوص پدر و مادره..مثلا من پشت دست پدر یا مادرمو می بوسم ومی بوسیدم :65: یا نوکر برای ارباب :9:
    البته این خانوم چاره دیگه ای نداشتن.کارشون زیبا بوده خواسته محبتش رو برسونه.ولی محدودیت ها باعث شده که یه بوسه ای بکنه که زیاد جالب نیست :9:
    بوسه اى به خانمى تقديم كنيم و ببوسيمش ،مكان انتخاب شده ..............بوووووووق والوووو :9:

بـــــــــــــــــــــــــه ..اختیار دارید عمو... :9: بوسه پشت دست یکی از شیرین ترین بوسه هاست .. :9: و به شدت گرفتار می کنه...351

4 سپاس: mz56mz، jaj، aac198000، نخبه

• 2 سپاس: aac198000، ماهی

• aac198000

عمو جان كى گفته بوسه پشت دست مخصوص آقايونه؟؟ فكر كنم اين موضوع بر ميگرده به سه قرن پيش اون وقت گفته بودند ، اما الان اگر بخواييم بوسه اى به خانمى تقديم كنيم و ببوسيمش ،مكان انتخاب شده ..............بوووووووق والوووو

نقل قول: ماهی
    بـــــــــــــــــــــــــه ..اختیار دارید عمو... بوسه پشت دست یکی از شیرین ترین بوسه هاست .. و به شدت گرفتار می کنه.

نقل قول: jaj
    دلم بوس خواست

دوستان پتانسیل های فوق العاده ای دارن رو نمیکردند ها :83:

2 سپاس: ماهی، jaj

• gilas

:78:

نمایش یا پنهان متن:9:

• zrnznn

چه پر احساس :65:

تصویر در دسترس نیست

• aac198000

zrnznn,
    دیگه یواش یواش دارم با این عکس خاطره دار میشم806

• نخبه

بعد از بوسه هم باید میگفت اقا چشمم کف پاتون :4:

• sarkaniemi

چرا رو گونه اش را نبوسید؟ همسرشه. مگر بد بود؟ جُرم که حساب نمی شد؟ از لحاظ شرعی هم نمی تونست اشکالی باشه. دست بوسی به نظرِ من عجیبه :7:

• beh

در سال 1337 در شهر اصفهان در خانواده ای صاحب ذوق دیده به جهان گشود. بزرگترین مشوق وی در تحصیل علم و هنر مرحوم پدرش بود . ایشان بر علوم قدیمه و ادبیات احاطه داشت و از صدای خوش آهنگی برخوردار بود و با اساتید ادب و هنر نظیر استاد جلال الدین همائی , استاد تاج اصفهانی , استاد حسن کسائی و ..... حشر و نشر داشت , به همین جهت فضائی مستعد برای تربیت فرزندانش فراهم آورده بود. در چنین محیطی جوانه های عشق و علاقه به شعر و موسیقی در جان و دل وی شکوفا شد .

سراج موسیقی را با آموختن تنبک از سیزده سالگی آغاز کرده , سپس سنتور را در اصفهان نزد استاد ساغری آموخته و برای تکمیل آن از اساتیدی چون فرامرز پایور , رضا شفیعیان و پشنگ کامکار بهره جسته است . در زمینه آواز از محضر مرحوم استاد محمود کریمی و استاد محمدرضا شجریان استفاده کرده است . در حال حاضر هم به اغتنام فرصت از محضر ایشان اساتید موسیقی و تحقیق در شیوه قدما بهره می برد. شاگردی و تعلم را بالاترین توفیق زندگی خود می داند و به همین لحاظ به موازات آموزش موسیقی تحصلات خود را در رشته معماری و شهر سازی در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داده و موفق به اخذ فوق لیسانس معماری شده است .

در برخی از آثار که باصدای او شنیده ایم مانند (باغ ارغوان , شرح فراق , بی نشان , آئینه رو , نرگس مست , ماه نو و ..... ) آهنگسازی را نیز به عهده داشته است .

تحقیقاتی در باب زیبائی شناسی هنر و معماری و تطبیقث وجوه اشتراک هنرها دارد که بصورت رساله نهائی دانشگاهی ارائه شده و بعضا" به صورت مقاله در مجلات فرهنگی , هنری به چاپ رسیده است .

آثار موسیقی که تاکنون از او منتشر شده است عبارتند از :
    نینوا , باغ ارغوان , وصل مستان , شمس الضحی , یاد یار , آفاق عشق ( خسرو شیرین , لیلی مجنون ) , طریقت عشق , شرح فراق , آئینه رو , دل آرا , بی نشان , نگاه آسمانی , نرگس مست , بوی بهشت , شهر آشنائی , رویای وصل , وداع , عشق و مستی , نازنین یار , ماه نو و آئینه و آه و .......

تا کنون کنسرت های موسیقی موفقی در کشورهای فرانسه , انگلستان , سوئیس , هلند , آلمان , یونان , اسپانیا , چین , ترکیه , کره , کانادا , آمریکا , و روسیه داشته است .

در فرازی از یکی از مصاحبه های هنری چنین اظهار میدارد : من خود را شاگرد کوچک مدارج نخستین آستان هنر می دانم و امیدوارم تا آخر عمر خاک پای اساتید عارف و عاشق این دیار سرمه چشم من باشد.

1 سپاس: ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: