ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
مهران مدیری شامگاه سهشنبه 26 آذرماه پس از دعوت و استقبال از جواد ظریف وزیر امور خارجه، روند تولید مجموعه جدیدش را برای وی شرح داد.
در پی تماسهای پی در پی موبایل وزیر امور خارجه، مدیری به شوخی از او خواست یک ربع گوشی موبایلش را به او واگذار کند تا وی پاسخگوی تماس ها باشد. ظریف هم پاسخ داد: پس جواب دبیر کل سازمان ملل هم با خود شما.
در این دیدار ظریف از دکورهای مجموعه "شوخی کردم" بازدید کرد و مدیری توضیحاتی درباره نحوه ضبط و تولید این مجموعه ارائه داد. این ملاقات صمیمانه با عکس یادگاری وزیر امور خارجه با بازیگران و عوامل این مجموعه به پایان رسید.
مجموعه "شوخی کردم" با موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با حضور 67 بازیگر طنز ایران از اواسط دی ماه در شبکه خانگی توزیع خواهد شد.
ماهی
gilas
zrnznn
garfild
mahsa joon
aac198000
باهاش حال میکنم
نمایش یا پنهان متن
ظریف را میگمنغمه
sarkaniemi
با کی؟! مدیری یا ظریف؟!
beh
هاچو هاچو
پرهام
zrnznn
چرا دروغ؟ مگه اونها که نشون داد آپارتمان و ماشین تو قرعه کشی هاش میداد به مردم الکی بودن؟
پرهام
تو قهوه تلخ قسمت اخر سریال پخش نشد بماند جایزه های اخر رو هم قرعه کشی نکردن و ندادن " تو ویلای من همه قسمتها رو پخش کردن ولی جایزه اخر رو قرعه کشی نکردن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→