₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ظریف---مهران مدیری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ظریف---مهران مدیری

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ظریف---مهران مدیری

2345 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، 26 آذر ماه به دعوت مهران مدیری در محل ضبط مجموعه جدید مدیری با نام "شوخی کردم" حضور پیدا کرد.

مهران مدیری شامگاه سه‌شنبه 26 آذرماه پس از دعوت و استقبال از جواد ظریف وزیر امور خارجه، روند تولید مجموعه جدیدش را برای وی شرح داد.

در پی تماس‌های پی در پی موبایل وزیر امور خارجه، مدیری به شوخی از او خواست یک ربع گوشی موبایلش را به او واگذار کند تا وی پاسخگوی تماس ها باشد. ظریف هم پاسخ داد: پس جواب دبیر کل سازمان ملل هم با خود شما.

در این دیدار ظریف از دکورهای مجموعه "شوخی کردم" بازدید کرد و مدیری توضیحاتی درباره نحوه ضبط و تولید این مجموعه ارائه داد. این ملاقات صمیمانه با عکس یادگاری وزیر امور خارجه با بازیگران و عوامل این مجموعه به پایان رسید.

مجموعه "شوخی کردم" با موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با حضور 67 بازیگر طنز ایران از اواسط دی ماه در شبکه خانگی توزیع خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست

15 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، gilas، mojde، zrnznn، garfild، mahsa joon، levrone، بچه ايران، بچه مثبت، sib، نغمه، beh، هاچو هاچو، پرهام

• ماهی

خدا رو شکر.یه ذره نفس کشیدن راحت تر شده :18:
    3 سپاس: Kishe Mehr، aac198000، beh

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

ولی واقعا نشاط آورده تو جامعه
    باهاش حال میکنم271

نمایش یا پنهان متنظریف را میگم

• sarkaniemi

aac198000,
    با کی؟! مدیری یا ظریف؟!

• beh

امروز ، فرداست که علم الهدی (امام جمعه مشهد) یا خاتمی (امام جمعه تهران) یا جنتی (دبیر شورا نگهبان) سروصداشون دربیاد که دیگه باید این ظریف رو تغییر داد ، چرا که باعث ترویج نشاط در جامعه شده! :3:

• هاچو هاچو

اینم که هر روز یک سریال درست میکنه :99:

• پرهام

این مهران مدیری هم خودشو مسخره کرده "هی سریال درست میکنه با وعده جایزه میفروشه بعدش هم که سریال تموم شد بدون اینکه جایزه ای داده باشه میره یه سریال جدید میسازه و با کمال پررویی دوباره با وعده جایزه سریالاشو میفروشه " کسی هم نیست ازش بپرسه :14:
    1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: پرهام
    این مهران مدیری هم خودشو مسخره کرده "هی سریال درست میکنه با وعده جایزه میفروشه بعدش هم که سریال تموم شد بدون اینکه جایزه ای داده باشه میره یه سریال جدید میسازه و با کمال پررویی دوباره با وعده جایزه سریالاشو میفروشه " کسی هم نیست ازش بپرسه

چرا دروغ؟ مگه اونها که نشون داد آپارتمان و ماشین تو قرعه کشی هاش میداد به مردم الکی بودن؟ :7:

1 سپاس: پرهام

• پرهام

نقل قول: zrnznn
    چرا دروغ؟ مگه اونها که نشون داد آپارتمان و ماشین تو قرعه کشی هاش میداد به مردم الکی بودن؟

تو قهوه تلخ قسمت اخر سریال پخش نشد بماند جایزه های اخر رو هم قرعه کشی نکردن و ندادن " تو ویلای من همه قسمتها رو پخش کردن ولی جایزه اخر رو قرعه کشی نکردن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: