₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تصاویری حیرت انگیز از سیر تکاملی انسان از نگاه داروين!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تصاویری حیرت انگیز از سیر تکاملی انسان از نگاه داروين!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصاویری حیرت انگیز از سیر تکاملی انسان از نگاه داروين!!!

2595 بازدید، 13 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

نمایش یا پنهان متندختر عموم در حال سرچ روی موضوع تحقیق درس تکاملش بود که به تصاویر تکان دهنده ای برخورد کرد. :4:

اما واقعا داروینیسم آری یا خیر؟؟؟

12 تصویر این بخش در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنیکی دو روز پیش یادمه یه چیزی تو همین مایه ها که یکی میگه نسل ادم از ماهی بوده یا میمون یا خاک؟... و این که کدام واقعیت دارن؟ از تی وی یا رادیو شنیدم ولی الان هر چی فکر میکنم که لپ مطلب چی بود؟ اصلاً یادم نمیاد :101:

8 سپاس: shimbeh، هاچو هاچو، پرهام، ♥Rose♥، تنها، ژنرال، Holtek، jaj

• sarkaniemi

بله، درستِ. همینطوری بوده.
    1 سپاس: zrnznn

• shimbeh

یعنی نسل انسان ها از ماهی بوده؟ :89:

• هاچو هاچو

از تو که با ایمانی بعیده اینطور گیج بشی! 533یه نگاه به این آیه شریفه بکن :46: خداوند متعال کامل توضیح دادن :24:
    نمایش یا پنهان متننمیدونم چرا توی یک مملکت اسلامی باید چرندیات داروین رو از نوجوانی توی کتابای درسی به خوردمون بدند؟! بقیه حرفام سی یا 30 میشه سکوت میکنم :21:

«الذی أحسن كل شیء خلقه و بدأ خلق الانسان من طین ثم جعل نسله من سلاله من ماء مهین ثم سوّاه و نفخ فیه من روحه و جعل لكم السمع و الابصار و الأفئده قلیلاً ما تشكرون»[سجده: 9ـ7]؛
    (الله) ذاتی است كه هرچه را آفرید، نیكو آفرید. و آفرینش انسان را از گل آغاز كرد، سپس خداوند نسل او را از عصاره آب ناچیزی آفرید آنگاه اندام‌های او را تكمیل و آراسته كرد و از روح خود در او دمید. و برای شما گوش‌ها و چشم‌ها و دلها آفرید، (اما) شما كمتر شكر او را بجای می‌آورید.

نمایش یا پنهان متناینم چند آیه دیگه در این رابطه :
    1ـ «خلق الانسان من صلصال كالفخار و خلق الجآن من مارج من نار»[رحمن: 14]؛ خداوند انسان را از گل خشكیده‌ای همچون سفال آفریده است، و جن را از زبانه شعله‌ور آتش خلق نموده است.
    2ـ «و لقد خلقنا الانسان من سلاله من طین»[مؤمنون: 12]؛ و همانا انسان را از گل خالص آفریدیم.
    3ـ «و انا خلقنا الانسان من نطفه أمشاج نبتلیه فجعلناه سمعیاً بصیراً»[انسان: 26]؛ ما انسان را از نطفه آمیخته آفریده‌ایم، و چون او را می‌آزماییم، وی را شنوا و بینا كرده‌ایم.
    4ـ «و لقد خلقنا الانسان و نعلم ما توسوس به نفسه و نحن أقرب الیه من حبل الورید»[ق: 16]؛ ما انسان را آفریده‌ایم و می‌دانیم كه بر خاطرش چه می‌گذرد و ما از شاهرگ گردن به او نزدیكتریم.
    5ـ «و اذ قال ربك للملائكه انی خالق بشرا من صلصال من حماً مسنون فاذا سویته و نفخت فیه من روحی فقعوا له ساجدین فسجد الملائكه كلهم أجمعون»[حجر: 30ـ 28]؛ یاد كن آن زمان را كه پروردگارت به فرشتگان گفت: من از گل سیاه شده متغیری انسان را می‌آفرینم، پس هرگاه كه او را آراسته و پیراسته كردم و از روح خود در او دمیدم (برای احترام و گرامیداشت) در برابرش به سجده افتید؛ فرشتگان همه جملگی سجده كردند.
    6ـ «و لقد خلقنا الانسان فی أحسن تقویم»[تین: 4]؛ ما انسان را (از نظر جسم و روح) در بهترین قالب و زیباترین سیما آفریده‌ایم.

5 سپاس: zrnznn، پرهام، ♥Rose♥، ژنرال، Holtek

• zrnznn

هاچو هاچو,
    هاچو من نگفتم قبول دارم....اتفاقاً میگم یه برنامه جالب شنیدم که خیلی خوب اینها رو نفی میکرد و رام خیلی جالب و شنیدنی بود ولی هر چی فکر میکنم اصلاً یادم نمیاد...دو سه روز پیش شنیدم
    .
    .
    .
    برا اطلاعاتی که گذاشتی یک دنیا تشکر :72:

2 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو

• sarkaniemi

shimbeh,
    آره. در واقع از باکتری های تک سلّولی شروع شده و بعد از چند صد میلیون سال رسیده به اینجا. ماهی ها و جانوران دریایی حدود ۲,۵ میلیارد سال وجود داشته اند. ما آدمها فقط ۶ـ۵ میلیون سال. اون موقع هم که آدم نبودیم ؛ میمون و شیمپانزه بودیم. زندگی به صور ساذه ترین و ابتداییش در آب به وجود آمده، آن هم با باکتری ها.
    مگر تو چند سالته؟! طبیعی و بیولوژی نخوندی؟

• sarkaniemi

هاچو هاچو,
    یعنی تو نظر داروین را قبول نداری و آن را به رسمیّت نمیشناسی؟ :13:
    تو کجا درس خوندی؟ مدرکت رو چند خریدی؟

• تنها

بابا اسمش روشه...نظریه

• ♥Rose♥

نقل قول: sarkaniemi
    یعنی تو نظر داروین را قبول نداری و آن را به رسمیّت نمیشناسی؟

چرا ما باید هر دستاورد یا تکنولوژی یا هر چیز دیگه ای رو از دانشمندان غربی و ... بدون چون و چرا قبول کنیم درصورتیکه از امامان علیهم السلام در هزارو اندی سال پیش گفته شده رو به سختی میپذیریم!!
    بعنوان مثال در همه جا از نظریه پارادوکس دوقلوی انيشتین صحبت میشه ولی همین موضوع رو که با نام بُعد چهارم از حضرت علی (ع) داریم سخنی به میان نمیاد!!

3 سپاس: zrnznn، ژنرال، هاچو هاچو

• ژنرال

نظریه داروینیسم توی زیست شناسی یه نظریه مهم محسوب میشه اما اینکه آنسان از نسل میمونه قابل قبول نیست چون در قرآن صریحا به نحوه خلقت انسان اشاره شده.

نقل قول: ♥Rose♥
    چرا ما باید هر دستاورد یا تکنولوژی یا هر چیز دیگه ای رو از دانشمندان غربی و ... بدون چون و چرا قبول کنیم

با این قسمت حرفت موافقم اما:

نقل قول: ♥Rose♥
    در همه جا از نظریه پارادوکس دوقلوی انيشتین صحبت میشه ولی همین موضوع رو که با نام بُعد چهارم از حضرت علی (ع) داریم سخنی به میان نمیاد!!

با این قسمت از حرفت موافق نیستم.
    حضرت علی (ع) نیومده که نظریه فیزیکی بده؛ اثبات اینکه ایشون فلان نظریه علمی رو در 1400سال پیش ارائه داده، افتخاری براشون نیست و عکس این مطلب هم چیزی از عظمتشون کم نمیکنه. امام برای مقاصد خیلی بزرگتری از طرف خداوند انتخاب شده.
    همین مسئله در مورد قرآن هم صادقه. یه عده هستن که خیلی زور میزنن و کتاب مینویسن که اثبات کنن مثلا فلان آیه قرآن در مورد اتم توضیح داده یا بهمان آیه در مورد نظریه نسبیت حرف زده؛ و فکر میکنن با این کار مثلا عظمت قرآن اثبات میشه...
    در صورتیکه قران نه کتاب علمیه نه کتاب تاریخ و جغرافیه نه کتاب فلسفه. قرآن کتاب هدایته؛ البته منکر نیستم که در قرآن به برخی مسائل علمی اشاره شده اما هدف قرآن ارائه نظریه علمی نبوده. ائمه هم اگر چه مخزن انواع علوم بودن اما وظیفه و مسئولیتشون تبیین نظریات علمی نبوده؛ بلکه هدایت بوده. البته منظورم علم به معنای مصطلح امروزیه (Science) وگرنه به یه معنای دیگه، ائمه رشته هایی از علوم دیگه رو وظیفه داشتن نشر بدن.

• sarkaniemi

♥Rose♥,

:23:

حرفهات خیلی خنده داره. چرا کشور های غربی از کشورهای عرب و مسلمان خیلی جلو تر هستند؟

تا حالا چن تا دانشمند عرب و مسلمان جایزه ی نوبل را دریافت کرده اند؟

راستی امامها در مورد استفاده از کامپیوتر و اینترنت چچه گفته اند؟ حدیث در این مورد چیه؟

• Holtek

مگر تو چند سالته؟! طبیعی و بیولوژی نخوندی؟

من الكترونيك خوندم :1:
    تو کجا درس خوندی؟ مدرکت رو چند خریدی؟

دوست من يكم آروم تر و مادبانه تر لطفا !!!! حالا داروين يه چيزي همينجوري گفته شما چرا خودشو ناراحت مي كني :bahone:

• بچه مثبت

ممنون از همه دوستان :46:
    تاپیک رو میبندم :buff:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: gilas، jaj، Holtek
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: