امروز تولدمه ومن نمیدونم این حجم خوشحالی رو چطور از راه این کلمه های یخ زده روی شیشه مانیتور میشه انتقال داد...؟! امروز من به دنیا اومدم و نمیدونم چطور میشه توضیح داد... دلم میخواد بهترین ها رو داشته باشم.... دوست جونیام بفرماین بیاین شروع کنیم دیگه...
▧ تصویر در دسترس نیست تــــــــــــــولد تــــــــــــــولد ▧ تصویر در دسترس نیست تولـــــــــــدم مبـــــــــارک ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمـــــــبارک مـــــــبارک تـــولـــــــــــــــــــــدم مبـــــــــــــــــــارک ▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستبچه ها باهم دیگه بگین تولدت مبارک!!!
اینم از کیک تولدم
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه ها کیک برا همه هست فقط قبل از کیک خوردن بیاین وسطتو یه تکونی بدین به خودتون
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
اینم از آهنگ حالا همه بیاین برقصین
اینم از مهمون ویژه
▧ تصویر در دسترس نیست
تولدم مبارک!!!
تولد......تولد .........تولدم مبارک مبارک مبارک تولدم مبارک بیام شمع ها رو فوت کنم که ۱۰۰سال زنده باشم!!!
▧ تصویر در دسترس نیستهوووووووووورا بالاخره فوت کردم ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتفلدم مفارک!!! ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
▧ تصویر در دسترس نیست▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
امروز تولدمه ومن نمیدونم این حجم خوشحالی رو چطور از راه این کلمه های یخ زده روی شیشه مانیتور میشه انتقال داد...؟!
امروز من به دنیا اومدم و نمیدونم چطور میشه توضیح داد...
دلم میخواد بهترین ها رو داشته باشم....
دوست جونیام بفرماین بیاین شروع کنیم دیگه...
▧ تصویر در دسترس نیست تــــــــــــــولد تــــــــــــــولد ▧ تصویر در دسترس نیست تولـــــــــــدم مبـــــــــارک ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمـــــــبارک مـــــــبارک تـــولـــــــــــــــــــــدم مبـــــــــــــــــــارک ▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستبچه ها باهم دیگه بگین تولدت مبارک!!!
اینم از کیک تولدم
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه ها کیک برا همه هست
فقط قبل از کیک خوردن بیاین
وسطتو یه تکونی بدین به خودتون
اینم از آهنگ حالا همه بیاین برقصین
اینم از مهمون ویژه
▧ تصویر در دسترس نیست
تولدم مبارک!!!
تولد......تولد .........تولدم مبارک
مبارک مبارک تولدم مبارک
بیام شمع ها رو فوت کنم که ۱۰۰سال زنده باشم!!!
▧ تصویر در دسترس نیست هوووووووووورا بالاخره فوت کردم ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتفلدم مفارک!!! ▧ تصویر در دسترس نیست
بچه کادوهاتون رو آوردین ؟
اگه نیاوریدن برین بیارن...
شب یلدای همه شما دوستان گلم مبارک
mz56mz
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
حورا
serpent
♥Rose♥
✿ الهی همیشه شاد و سلامت باشی ✿
بندری
mojde
ژنرال
دیگه داری کم کم به چلچلی نزدیک میشیا
ژنرال
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
▧ تصویر در دسترس نیست
نغمه
نخبه
gilas
garfild
هاچو هاچو
انگار همین پارسال بود!
کادوی تولد من هم یه دعای مخصوص توی حرم واست!
چطور بود؟؟
zrnznn
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→