خانم سامیه بلوچزهی 26 ساله، چندی پیش با کسب اکثریت آرای اعضای شورای شهر، توانست شهردار شهرستان سرباز شود.
خانم سامیه بلوچ زهی که در خانواده ای هشت نفره و مجرد زندگی می کند توانست طلسم مدیریت زنان در سیستان وبلوچستان را بشکند.
این بانوی جوان پس از طی کردن تحصیلات ابتدایی و متوسطه برای تحصیل در رشته منابع طبیعی به تهران آمد و پس از پایان تحصیلات خود تهران را ترک کرد و به زادگاهش بازگشت تا برای بهبود مشکلات زنان، مردان و کودکان زادگاهش فعالیت کند. او انتخابش را سرآغازی برای خودباوری زنان بلوچ و به چالش کشیدن سلطه نظام مردسالاری در این خطه از سرزمین ایران می داند.
ماهین محمدزاده عکاس تسنیم از یک روز زندگی این بانوی جوان شهردار عکس برداری کرده است که در زیر می بینید.
aac198000
خانم سامیه بلوچ زهی که در خانواده ای هشت نفره و مجرد زندگی می کند توانست طلسم مدیریت زنان در سیستان وبلوچستان را بشکند.
این بانوی جوان پس از طی کردن تحصیلات ابتدایی و متوسطه برای تحصیل در رشته منابع طبیعی به تهران آمد و پس از پایان تحصیلات خود تهران را ترک کرد و به زادگاهش بازگشت تا برای بهبود مشکلات زنان، مردان و کودکان زادگاهش فعالیت کند. او انتخابش را سرآغازی برای خودباوری زنان بلوچ و به چالش کشیدن سلطه نظام مردسالاری در این خطه از سرزمین ایران می داند.
ماهین محمدزاده عکاس تسنیم از یک روز زندگی این بانوی جوان شهردار عکس برداری کرده است که در زیر می بینید.
mojde
Life Dream
پس من چي پس من چي؟؟
ژنرال
ظاهراً این خانوم از اهل سنت هست و اینم خودش یه نکته مثبته که کم کم یه سری تبعیض ها و محدودیت ها از بین بره.
نخبه
برا پسرهای مجرد سایت میپرسم
gilas
aac198000
من اگر دقیق مفهوم جمله شما را متوجه شوم تمام کمک خود را به شدن شما میکنم
ظاهراً این خانوم از اهل سنت هست و اینم خودش یه نکته مثبته که کم کم یه سری تبعیض ها و محدودیت ها از بین بره.
امیدوارم
برا پسرهای مجرد سایت میپرسم
خیالت راحت مجرده مستند میگم
zrnznn
jaj
mz56mz
Holtek
beh
تنها
ماهی
کاملا موافقم..
نمی تونم قبول کنم همینجوری و بر اساس قابلیتهاش انتخاب شده باشه..
امیدوارم موفق باشه
نخبه
نقل قول: aac198000
خانم سامیه بلوچ زهی که در خانواده ای هشت نفره و مجرد زندگی می کند
به به میبینم که حسابی دقت کردی و ته و توشو در اوردی
خب مبارک باشه جلال و سامیه
بهم میایید
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→