₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دختر 15ساله ایرانی‌الاصل؛ نابغه جهان نقاشی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دختر 15ساله ایرانی‌الاصل؛ نابغه جهان نقاشی

بدون عکس

دختر 15ساله ایرانی‌الاصل؛ نابغه جهان نقاشی

3009 بازدید، 20 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

نابغه 15 ساله ایرانی الاصل برای برپایی نمایشگاهی از آثار خود به تهران سفر کرد.

تصویر در دسترس نیست

"ایزابل سالاری"، نقاش 15سالۀ ایرانی-ایتالیایی که همراه با جمعی از مدیران و هنرمندان ایتالیایی از جمله سابرینا کوله بازیگر صاحب نام ایتالیایی به سرزمین پدری اش سفر کرده نمایشگاه از آثار خود را در فرهنگسرای ملل افتتاح کرد.

تصویر در دسترس نیست

ایزابل سالاری که از پدری ایرانی و مادری استالیایی متولد شده است
    برای اولین بار در 3 سالگی نقاشی کرد. او از 7 سالگی به طور جدی کار بر روی بوم را آغاز کرد؛ او در نقاشي‌هاي پيش از 7 سالگي‌اش به شيوه رئاليستي و فيگوراتيو نقاشي مي‌كشيد، اما پس از آن شروع به كشيدن نقاشي‌هاي آبستره كرد.

تصویر در دسترس نیست

ایزابل در 11 سالگي اولين نمايشگاه نقاشي خود را با 50 اثر در رم برگزار كرد که با استقبال منتقدان روبرو شد و پس از آن رسانه های به او لقب "پیکاسوی کوچولو" را دادند. پروفسور "بنيوتوني" يكي از بزرگترين منتقدان هنري ايتاليا پس از دیدن آثار او به تمجید از این نابغه نقاشی پرداخت و شهرتش را بیشتر کرد.

تصویر در دسترس نیست

همچنین "ویتوریو ازگاربی" منتقد مشهور هنری در ایتالیا و از شخصیت های محبوب تلویزیونی نیز به شدت تحت تاثیر آثار هنرمند خردسال قرار گرفت و نگاه جهانیان را به سوی ایزابل جلب کرد تا آنجا که موجب فروش 7000 یورویی آثار شد
    .

تصویر در دسترس نیست

ایزابل خود در در مورد نقاشی هایش می گوید: برخی از این آثار را وقتی خلق می کردم بسیار شاد و خوشحال بودم به همین دلیل شما می بینید رنگ قرمز و زرد پررنگ در آنها بسیار است و برخی را خیلی غمگین بودم که شما می بینید رنگ سفید و سیاه در این نقاشی ها بسیار دیده می شود.

تصویر در دسترس نیست

وی در مورد حضورش در ایران نیز گفته است: ایران را دوست دارم خب پدرم هم ایرانی است و خوشحالم آثارم را به اینجا آورده ام.

در همین حال برخی از منتقدان معتقداند آن چه در به شهرت رسیدن ایزابل بیش از کیفیت آثار و نبوغ هنری اش نقش داشته، تبلیغات و مسائل حاشیه ای پیرامون او بوده؛ این منتقدان تنها دلیل موفقیت این هنرمند دورگه را سن بسیار کم او به خصوص در ابتدای به شهرت رسیدنش می دانند.

گفتنی است پس از 3 نمایشگاهی که ایزابل در ایتالیا برگزار کرده است، نمایشگاه آثارش در ایران چهارمین نمایش او به شمار می رود و وی پس از این به لوس آنجلس، پاريس، موناكو، چين و ژاپن نیز سفر خواهد کرد. در زیر تعدادی از تابلو های او را می بینید.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: تنها، mz56mz، baron jon، ژنرال، SePaNDaR313، jaj، soheyla، zrnznn، سوگند، gilas، sib

• تنها

من که اصلا نابغه بودنی در این تابلو ها نمیبینم :4:
    3 سپاس: aac198000، ژنرال، SePaNDaR313

• aac198000

نقل قول: تنها
    من که اصلا نابغه بودنی در این تابلو ها نمیبینم

من کلا حس هنری ندارم ولی سیب باید نظر بده :83:

2 سپاس: ژنرال، sib

• بچه مثبت

سبکش به سبک سیب نزدیک بود :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: ژنرال، aac198000، sib

• mz56mz

من هم چيزى حاليم نشد :9: عمو سيببببب كجايى؟
    3 سپاس: aac198000، ژنرال، sib

• baron jon

:65: سانازی بیا ببین استعدادش چطوره نابغه س ؟
    3 سپاس: aac198000، ژنرال، sib

• ژنرال

هرچی سیب بگه :9:

نقل قول: بچه مثبت
    سبکش به سبک سیب نزدیک بود

منظورت این سبکه ----> :22:

:4:

2 سپاس: aac198000، sib

• aac198000

راستی ساناز کجاست؟ :2:
    1 سپاس: sib

• 1 سپاس: aac198000

• Holtek

آفرین به بهاره خانم !!!! آها اشتباه شد بهاره تو اون یکی تاپیک بود :1:
    2 سپاس: jaj، aac198000

• بابک

شما دوستان سایت یه موقع ها عجب متلک های غورباقه ای میندازیدا :83: بابا حیونی رو تشویق کنین برای آینده ، البته واژه نابغه یه خورده همچین بگی و نگیی أ آ آ آ چیز .... ینی چیز بود دیگه...... :5:
    1 سپاس: aac198000

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    منم چیزی از سبکش حالیم نشد :7: . نه اینکه سبکش بد باشه ، سواد من در این مورد قد نمیده ...
    ولی از خودش خیلی خوشم اومد :8: . عاشق اینم که دختری تو این سن و سال داشته باشم :8: :8: :8: .
    وقتی خانواده هائی و میدیدم که یه دختر نوجوون دارن قند تو دلم آب میشد ولی حالا که فهمیدم آرزوهام بر باد رفته نمیدونم چطوری با این بچه رابطه برقرار کنم :99: . آخه چند ماه اول از رو سونو بهمون گفته بودن که دختره ولی حالا میگن پسره :99: .
    نمیدونم وقتی باهاش حرف میزنم بهش چی بگم ؟
    بگم جوجو ، قوقو ، وروجک ، پدرسوخته ، مادر سوخته 453 ،
    حرف پسرم و نزنید که اصلاً نمیتونم تلفظش کنم :10: .
    همسرم دوسه هفته ی اول که فهمیدیم پسره بهش میگفت: بچه :4: ...
    خدا به خیر بگذرونه وقتی به دنیا میاد و بزرگ میشه من و به عنوان مامانش قبول کنه :3: .

4 سپاس: aac198000، zrnznn، Holtek، gilas

• zrnznn

نقل قول: soheyla
    بگم جوجو ، قوقو ، وروجک ، پدرسوخته ، مادر سوخته ،

الهی...بگو دونه :9: البته یحتمل از دون هم رد کرده... :6: بگو پسری مامان :8:
    .
    .
    .
    خبرشو قبلاً خونده بودم ولی عکسشو ندیده بودم که الان دیدم :65: من که از نقاشی چیزی سر در نمیارم ..امیدوارم که موفق باشه :72:

• Holtek

نقل قول: soheyla
    بگم جوجو ، قوقو ، وروجک ، پدرسوخته ، مادر سوخته ،

من قوقول صداش می کردم :1:

• سوگند

نقل قول: aac198000
    من کلا حس هنری ندارم ولی سیب باید نظر بده

نقل قول: بچه مثبت
    سبکش به سبک سیب نزدیک بود

نقل قول: mz56mz
    من هم چيزى حاليم نشد عمو سيببببب كجايى؟

نقل قول: baron jon
    سانازی بیا ببین استعدادش چطوره نابغه س ؟

نقل قول: aac198000
    راستی ساناز کجاست؟

ببخشید خانم سیب یا ساناز نقاش هستند؟ :9:

2 سپاس: aac198000، sib

• aac198000

نقل قول: سوگند
    ببخشید خانم سیب یا ساناز نقاش هستند؟

بله
    یادمه نمایشگاه نقاشی هم برگزار میکرد :1:
    ولی جدیدا دیر به دیر میاد سایت

• gilas

این هر وقت یه قوطی رنگ از دستش می افته تابلو خلق میکنه :4:
    1 سپاس: aac198000

• sib

با عرض سلام و خسته نباشيد :4:
    والا راستشو بخواید منم نبوغی ندیدم .البته باید دید که از کجا به این رسیده. باید دید جور ديگه ای هم ازش برمیاد کار کنه یا نه. اگه همش همین باشه و سابقه و پشتوانه خاصی پشتش نباشه به هیچ دردی نمیخوره.
    ای بابا! کاش اینجا هم مثل کشورای دیگه اهمیت میدادن به هنر. اینجا آدم بدتر پشيمون میشه از کاری که انتخاب کرده . همش باند بازیه.

4 سپاس: jaj، ژنرال، mz56mz، aac198000

• sib

اگه منم پول داشتم برم دور دنیا نمایشگاه بزارم اوضاعم بهتر از اینی بود که الان هست :4:
    4 سپاس: jaj، ژنرال، mz56mz، aac198000

• aac198000

نقل قول: sib
    والا راستشو بخواید منم نبوغی ندیدم .البته باید دید که از کجا به این رسیده. باید دید جور ديگه ای هم ازش برمیاد کار کنه یا نه. اگه همش همین باشه و سابقه و پشتوانه خاصی پشتش نباشه به هیچ دردی نمیخوره.
    ای بابا! کاش اینجا هم مثل کشورای دیگه اهمیت میدادن به هنر. اینجا آدم بدتر پشيمون میشه از کاری که انتخاب کرده . همش باند بازیه.

نقل قول: sib
    اگه منم پول داشتم برم دور دنیا نمایشگاه بزارم اوضاعم بهتر از اینی بود که الان هست

اول سلام خیلی خوشحال شدم بالاخره شما اومدید :8:
    دوما ماهم همگی دنبال نبوغ بودیم پیدا نکردیم منتظر نظر اهل فن شدیم دیدیم شما هم میفرمایید هیچ خبری از فنون و... نیست :83:

سوما اگر شما پول دنیا گردی داشتی خواهر نا خودآگاه اوضاعتون خیلی بهتر بود :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: