₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » تصاویر پشت‌صحنه معراجی ها!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » تصاویر پشت‌صحنه معراجی ها!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصاویر پشت‌صحنه معراجی ها!!!

2116 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

مجموعه «معراجي ها» به كارگرداني در روزهاي پاياني فيلمبرداري قرار دارد.

به گزارش باني فيلم، همزمان با آغاز فيلمبرداري سكانس هاي جنگي در شهرك دفاع مقدس به تازگي اكبر عبدي نيز جلوي دوربين رفته است. بعد از حضور در سه گانه «اخراجي ها» و «رسوايي»، اين پنجمين همكاري مسعود ده نمكي و اكبر عبدي است.

به غير از عبدي، سيد جواد هاشمي و ماشا الله شاهمرادي زاده نيز در شهرك دفاع مقدس جلوي دوربين رفته اند. بازي بيشتر بازيگران فيلم تا اواسط هفته به پايان خواهد رسيد. پيش بيني مي شود فيلمبرداري فيلم-مجموعه «معراجي ها» تا دو هفته ديگر به پايان برسد.

تدوين نسخه سينمايي «معراجي ها» در حال انجام است و ساخت موسيقي و تيتراژ فيلم توسط امير توسلي به پايان رسيده است.

نسخه اي از «معراجي ها» چند روز قبل به دفتر جشنواره ارسال شده اما مثل بقيه آثار ناقص ارائه شده، هيات انتخاب آن را بازبيني نكرده است. ظاهرا داستان نسخه سينمايي متفاوت از چيزي است كه در رسانه ها نقل شده و فقط بخشي از بازيگران در اين نسخه حضور دارند. در مجموعه «معراجي ها» 40 بازيگر اصلي بازي دارند و در سكانس ها جنگي صدها هنرور جلوي دوربين رفته اند. اين پروژه محصول تلويزيون است و تهيه كنندگي آن را محمود رضوي برعهده دارد.

عکس هاس احسان کوچاری عکاس تسنیم، اکبر توکلی عکاس ایرنا و نیز سایت رسمی ده نمکی از پشت صحنه این مجموعه را در زیر می بینید.

تصویر در دسترس نیست
    15 تصویر این بخش در دسترس نیست

9 سپاس: zrnznn، پرهام، سوگند، gilas، mz56mz، jaj، نخبه، ژنرال، تنها

• zrnznn

من نمیدونم چرا ادم خوب بودن به بعضی از بازیگرا نمیاد؟! :4:
    3 سپاس: aac198000، پرهام، jaj

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    من نمیدونم چرا ادم خوب بودن به بعضی از بازیگرا نمیاد؟!

فکر کنم به کارگردانش مربوطه :4:

3 سپاس: jaj، ژنرال، پرهام

• پرهام

اینام دیگه خودشونو مسخره کردن :94:
    2 سپاس: aac198000، jaj

• سوگند

از ده نمکی بدم میاد :2:
    1 سپاس: aac198000

• gilas

نقل قول: aac198000
    مجموعه «معراجي ها» به كارگرداني در روزهاي پاياني فيلمبرداري قرار دارد.

یعنی کارگردانش کی میتونه باشه ؟:4:

اول اخراجی بعد معراجی خدا سومیشو بخیر کنه :83:

• aac198000

نقل قول: gilas
    اول اخراجی بعد معراجی خدا سومیشو بخیر کنه

حالا از هر کدوم سه قسمت
    معراجی 1
    معراجی 2
    معراجی 3
    و
    .
    .
    . :83:

• mz56mz

زياد اهل فيلم و سينما نيستم ولى هنرمندان و هنر پيشه ها رو دوست ميدارم

• 1 سپاس: aac198000

• زنجبیل

یک فیلم مزخرف دیگه از یک کارگردان.... در سینمای ایران
    3 سپاس: Davidsho، پرهام، aac198000

• نخبه

این عکسای اخری رو تو پژوهشگاه هواشناسی گرفتن ..سر در پژوهشگاه اسم دانشگاه رو زدن که مثلا دانشگاهه و همونجا مقداری از فیلمو بازی کردن :4: فکر کنم وسط مسطای فیلم خاهر و خاهر زاده های منم باشن :4: خونشون اونجاس خاهر زادم هر بار تو گوشیش با کلی عکس از بازیگرا می اومد :56:

• ژنرال

من فقط از اخراجی های یک خوشم اومد. از بقیه فیلماش تا اینجا که خوشم نیومده. این معراجی ها هم ظاهرا ادامه کارای قبلیشه.

• تنها

یه موضوع رو کش بدی زیاد خوب از آب در نمیاد :3:

• aac198000

نقل قول: نخبه
    این عکسای اخری رو تو پژوهشگاه هواشناسی گرفتن ..سر در پژوهشگاه اسم دانشگاه رو زدن که مثلا دانشگاهه و همونجا مقداری از فیلمو بازی کردن فکر کنم وسط مسطای فیلم خاهر و خاهر زاده های منم باشن خونشون اونجاس خاهر زادم هر بار تو گوشیش با کلی عکس از بازیگرا می اومد

ببخشید خواهر زاده های شما دختر هستند یا پسر؟
    :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: