لومیا 1520 در مسابقات gsmarena با غلبه بر لومیا 1020 تواست عنوان قهرمانی را تصاحب کند
ترجمه ی متن قرار گرفته در سایت gsmarena: نوکیا لومیا 1520 برنده ی اولین مسابقه ی لیگ قهرمانان گوشی هوشمند شد اولین فبلت نوکیا با غلبه بر برخی از رقبا با مشخصات بالا از جمله لومیا 1020 در پایان به قهرمانی رسید
ما هیچ تاثیری بر روی مسابقه به جز انتخاب 32 گوشی نداشته ایم و برنده ی هر دور از مسابقات به انتخاب شما بوده است دیدن حمایت طرفداران از این گوشی ها هیجان انگیز بود البته به خاطر داشته باشید که این ها همه فقط برای تفریح بود پس اگر شما برنده نشدید لطفا شخصی تلقی نکنید
بیایید ببینیم لومیا 1520 چگونه قهرمان شد: لومیا1520 به راحتی از samsung galaxy s4mini و لومیا 720 گذشت واولین رغیب واقعی آن sony z1 بود سپس در نیمه نهایی با لومیا 520 روبه رو شد که به تنهایی یک سوم بازار وین فون را در دست داشت
دیگر گوشی که فینال مسابقه رسید لومیا 1020 بود که از مسیری بسیار سخت تر از لومیا 1520 به فینال رسیده بود لومیا 1020 در دور اول از سد رغیب بسیار قدرتمندی یعنی galaxy note3 گذشت پس از موتورولا موتو g وسپس Galaxy S III پر طرفدار را از پیش رو برداشت ودر نیمه نهایی nexus5 رامغلوب کرد و به فینال رسید و در نهایت مغلوب لومیا 1520 برادر خودش شد
ودر نهایت میخواهیم از تمام کسانی که ما را برای ساخت اولین سری از لیگ قهرمانان گوشی های هوشمند همراهی کردند و در رای گیری ها شرکت کردند تشکر کنیم.
ودر نهایت میخواهیم از تمام کسانی که ما را برای ساخت اولین سری از لیگ قهرمانان گوشی های هوشمند همراهی کردند و در رای گیری ها شرکت کردند تشکر کنیم.
خواهش ميكنم كار خاصي نكردم وظيم بود
عاغا اين 1520 عجب غوليه، ولي پولشم بد جور غوله با يه هزينه كمتر ميشه برادر دوقولوشو يعني 1320 خريد، براي اونايي كه به 6 اينچها علاقه دارن، ولي من خودم شخصاً تا اين لحظه بسته به مقدار هزينه اي كه در نظر دارم براي يه گئشي خرج كنم، همون لوميا 625 هست كه واقعاً نسبت به 650 تومان خيلي خيلي خيلي عاليه، انشالله يه ماه ديگه از بانه ميخرم مرسي جلال خان به خاطر تاپيك زيبات
ممنون دو ست عزیز گزارش خیلی خوبی بود. فقط یک غلط املایی داشتی "رغیب" درستش رقیب می باشد.
سپاس دوست عزیز مشکل تایپیه
نقل قول: Life Dream
عاغا اين 1520 عجب غوليه، ولي پولشم بد جور غوله با يه هزينه كمتر ميشه برادر دوقولوشو يعني 1320 خريد، براي اونايي كه به 6 اينچها علاقه دارن، ولي من خودم شخصاً تا اين لحظه بسته به مقدار هزينه اي كه در نظر دارم براي يه گئشي خرج كنم، همون لوميا 625 هست كه واقعاً نسبت به 650 تومان خيلي خيلي خيلي عاليه، انشالله يه ماه ديگه از بانه ميخرم
KuRoSh
لومیا 1520 در مسابقات gsmarena با غلبه بر لومیا 1020 تواست عنوان قهرمانی را تصاحب کند
ترجمه ی متن قرار گرفته در سایت gsmarena:
نوکیا لومیا 1520 برنده ی اولین مسابقه ی لیگ قهرمانان گوشی هوشمند شد
اولین فبلت نوکیا با غلبه بر برخی از رقبا با مشخصات بالا از جمله لومیا 1020 در پایان به قهرمانی رسید
ما هیچ تاثیری بر روی مسابقه به جز انتخاب 32 گوشی نداشته ایم و برنده ی هر دور از مسابقات به انتخاب شما بوده است
دیدن حمایت طرفداران از این گوشی ها هیجان انگیز بود البته به خاطر داشته باشید که این ها همه فقط برای تفریح بود پس اگر شما برنده نشدید لطفا شخصی تلقی نکنید
بیایید ببینیم لومیا 1520 چگونه قهرمان شد:
لومیا1520 به راحتی از samsung galaxy s4mini و لومیا 720 گذشت واولین رغیب واقعی آن sony z1 بود سپس در نیمه نهایی با لومیا 520 روبه رو شد که به تنهایی یک سوم بازار وین فون را در دست داشت
دیگر گوشی که فینال مسابقه رسید لومیا 1020 بود که از مسیری بسیار سخت تر از لومیا 1520 به فینال رسیده بود لومیا 1020 در دور اول از سد رغیب بسیار قدرتمندی یعنی galaxy note3 گذشت پس از موتورولا موتو g وسپس Galaxy S III پر طرفدار را از پیش رو برداشت ودر نیمه نهایی nexus5 رامغلوب کرد و به فینال رسید و در نهایت مغلوب لومیا 1520 برادر خودش شد
منبع GSM ARENA
behnam25
Holtek
Life Dream
خواهش ميكنم كار خاصي نكردم وظيم بود
عاغا اين 1520 عجب غوليه، ولي پولشم بد جور غوله
مرسي جلال خان به خاطر تاپيك زيبات
amirhasan
KuRoSh
سپاس دوست عزیز مشکل تایپیه
بله مبارک باشه پیشا پیش
آخرین ورود: