میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ای وای شرمنده رضا جان من دیر متوجه شدم... تولدت مبارک باشه قارداش. ایشالله دوصد سال زنده و شاد و خرم باشی و سایه ات بالا سر خانواده محترم باشه. برات بهترینها رو ارزو میکنم
نمایش یا پنهان متنمن بچه که بودم به هرکی که میگفتن دکتر، من فکر میکردم پزشک هست و میتونه به خودش آمپول هم بزنه حالا شما میتونی به خودت آمفول بزنی؟
ای وای شرمنده رضا جان من دیر متوجه شدم... تولدت مبارک باشه قارداش. ایشالله دوصد سال زنده و شاد و خرم باشی و سایه ات بالا سر خانواده محترم باشه. برات بهترینها رو ارزو میکنم
من موقعی که بچه بودم مدتی منشی پزشک بودم که البته فقط کارای دفتریشو میکردم ولی یاد نگرفتم! البته اون پزشک هم آشنا بود و عموم بودن ولی یاد نگرفتم
مادرم چون زياد مريض مي شد ، بصورت خودجوش يادگرفتم ، حالا ديگه مال دوست اشنا فاميل رو ميزنم ، چند وقت پيشم به يكي از همكارام زدم نگو همكار ديگم داره با گوشيش فيلم برميداره ، خلاصه كلي از طرف باج گرفت تا فيلمه رو پاك كرد
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
ای بابا، تیرم به سنگ خورد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
به فکردنیا آوردن نی نی هاشون هستن
پس بيچاره ني نياشون
مرسي جلال جان
نمایش یا پنهان متن
اي ناقلا پس شقايق پيش تو بودmahsa joon
سلام سلااااااااااااااااااااااام
تولدت مبااااااااااااااارک رضااااااااااا
Holtek
تولدت مبااااااااااااااارک رضااااااااااا
سلام ، خيلي خوش اومدي مهسا
وااااااي !!!!! چقد كادو و كيك و شيريني و دي جي و رقص و ...... واقعا شرمندم كردي ، مرسي
تنها
Holtek
سلام
مرسي شيدا
نغمه
نمایش یا پنهان متن
ببخشید آپلود سنتر کار نکرد برات کارت پستال خوشگل بذارم اولین فرصت میامHoltek
مرسي نغمه ، خيلي خوشحالم كه اومدي
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
من که دست خط به خوش خطی شما نداشتمممم
این گل های زیبا هم تقدیم به شما، با ارزوی بهترین هااااااااا
Holtek
مرسي نجمه
دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدنه
دستت درد نكنه ، خيليم خوبه
مرسي مرسي ، خيلي خشگلن
Kishe Mehr
برات بهترینها رو ارزو میکنم
نمایش یا پنهان متن
من بچه که بودم به هرکی که میگفتن دکتر، من فکر میکردم پزشک هست و میتونه به خودش آمپول هم بزنهHoltek
برات بهترینها رو ارزو میکنم
دشمنت شرمند آق مجتبي ، اين چه حرفيه
آره !!! اتفاقا مي تونم
Kishe Mehr
من موقعی که بچه بودم مدتی منشی پزشک بودم
Holtek
مادرم چون زياد مريض مي شد ، بصورت خودجوش يادگرفتم ، حالا ديگه مال دوست اشنا فاميل رو ميزنم ، چند وقت پيشم به يكي از همكارام زدم نگو همكار ديگم داره با گوشيش فيلم برميداره ، خلاصه كلي از طرف باج گرفت تا فيلمه رو پاك كرد
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
سلام پشمك ، خيلي خوش اومدي ، خيلي وقت بود مهمون نياومد بود خونم
Holtek
aac198000
ای جانم
چقدر هزار ماشاالله نازه
خدا حفظش کنه
سوپرایز شدم
Holtek
چقدر هزار ماشاالله نازه