₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » رونمایی از سریال مهران مدیری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » رونمایی از سریال مهران مدیری

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رونمایی از سریال مهران مدیری

2881 بازدید، 18 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

مراسم رونمایی از سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شوخی کردم» که برای شبکه نمایش خانگی ساخته شده است با حضور بازیگران و هنرمندان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در مراسم رونمایی از سریال «شوخی کردم» که با حضور جمعی از اهالی سینما، تلویزیون و اصحاب رسانه برگزار شد، مهران مدیری درخصوص ساخت این مجموعه و اهدف آن توضیح داد: در این مجموعه ما یک سمت حرفمان با مسؤولان در همه‌ی زمینه‌هاست و یک سمت دیگر نیز مردم و فرهنگ بوده است.

او در ادامه ضمن تشکر از حضار درخصوص ایده اولیه مجموعه جدید خود، گفت: «شوخی کردم» ابتدا یک ایده‌ی اولیه داشت و زمانی که با دوستان نویسنده در این خصوص حرف زدیم و مشورت کردیم، به این نتیجه رسیدیم که این بار به آیتم‌های نمایشی کوتاه با موضوعات سیاسی و اجتماعی بپردازیم. سپس شروع به نوشتن کردیم و حدود 70 هنرمند در این مجموعه جمع شدند.

داریوش اسد‌زاده، رابعه اسکویی، بیژن امکانیان، اشکان خطیبی، رضا جاویدان، بهنوش بختیاری، سحر ولدبیگی، خشایار الوند، نیما فلاح، فاطمه هاشمی، نادر سلیمانی، هدی زین‌العابدین، حمید کاشانی، بهرام عظیمی، جمشید جهان‌زاده، سحر زکریا، امین زندگانی، الیکا عبدالرزاقی، جواد رضویان، سروش صحت، ستاره پستیانی، فلانک جنیدی، مهران قاسمخانی، شقایق دهقان، رضا نیکخواه، مهران غفوریان، رضا یزدانی، عارف لرستانی، امیر مهدی ژوله، حمید برزگر، شبنم قلی‌خانی، لاله اسکندری، علی قربان‌زاده، زهره سعیدی، گلاره عباسی، فرخ نعمتی، سهیلا رضوی، امیر قادری «منتقد سینما»، محمدرضا هدایت و مهدی فقیه از جمله هنرمندانی بودند که در مراسم رونمایی از مجموعه جدید مهران مدیری حضور داشتند.

گزیده ای از عکس های حامد ملک پور عکاس تسنیم، نرگس امامی عکاس برنا، مهدیه بزرگی عکاس باشگاه خبرنگاران و محسن شرف الدین عکاس کافه سینما از این مراسم را در زیر می بینید.

تصویر در دسترس نیست
    8 تصویر این بخش در دسترس نیست
    11 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: jaj، Holtek، سوگند، gilas، mz56mz، zrnznn، behnam25، beh، نغمه، garfild، ژنرال

• aac198000

چند عکس جدید:

4 تصویر این بخش در دسترس نیست
    19 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: jaj، Holtek، سوگند، gilas، mz56mz، alizaker، zrnznn، ماهی، نغمه، garfild، ژنرال

• 4 سپاس: Holtek، سوگند، zrnznn، aac198000

• Holtek

ظاهرا رونمايي سريال از خود سريال ديدني تره :1:
    نمایش یا پنهان متنمن هيچ كدوم از سريالاشو نديدم حتي قهوه تلخ رو :bahone:

4 سپاس: jaj، سوگند، aac198000، ژنرال

• سوگند

نقل قول: Holtek
    من هيچ كدوم از سريالاشو نديدم حتي قهوه تلخ رو

قهوه تلخ که عین کلاهبرداری بود
    نه جایزه
    نه تمام شدن سریال
    این یکی را نمیدونم :43:

2 سپاس: Holtek، aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• mz56mz

چرا هيچ كدوم از خانومها كليپس نداشتند :4:
    اين بار دوست دارم فيلمشون رو ببينم

4 سپاس: Holtek، zrnznn، aac198000، ژنرال

• Holtek

نقل قول: mz56mz
    چرا هيچ كدوم از خانومها كليپس نداشتند

عمو جان الان بجاي كليپس ، ساپورت مد شده :bahone:

1 سپاس: aac198000

• zrnznn

وا این بهنوش بختیاری چقدر زشت شده...همیشه خوشگل بود هااااااااااا :7:
    عکسا ها خیلی خوب بودن.....مخصوصا این که زیاد بودن...و این که سوژه زیاد داشتن :72:

• aac198000

نقل قول: jaj
    کوروش جان عکس های خبرگزاری بوفی نیوز رو نداری بزاری

:9:

نقل قول: Holtek
    چرا هيچ كدوم از خانومها كليپس نداشتند

عمو جان الان بجاي كليپس ، ساپورت مد شده

خدا یا این چشم پاک را از ما نگیر :23:

• ماهی

فقط شبهای برره.. :4: دیگه بقیه سریالاشو نمی بینم :5:

• نغمه

اینقده نظر دارم بگممممممممم که نگو همیشه فاکتور میگیرم الان میخوام بگم

نقل قول: zrnznn
    وا این بهنوش بختیاری چقدر زشت شده...همیشه خوشگل بود هااااااااااا

نجمه مهندس به دفتر409 آخه این بهنوش عروسکی چه خوشگلی داره هااان :22: تا دیدمش گفتم یا خدا بازم که بهنوش موهاشو عروسکی شونه کرده اونم بنفشششششششششششش :38:

اینجا رونمایی از سریال یا پوز زنی تیپ و رنگ موووو :31:

زوجهایی که بودن خیلی جالب بود مثل سهیلا رضوی و فرخ نعمتی و امین زندگانی و همسرش و ...

از طنزهای مهران مدیری هیچ خوشم نمیاد بی نمکه باید خودتو قلقلک بدی تا بخندی منم چای شیرینش ( قهوه تلخ ) رو ندیدم حتی یک قسمتش اما تا دلت بخواد از طنزهای رضا عطاران و سعید آقا خانی خوشم میاد باور کردنی و طبیعی 286

304 کی پخش میشه؟ :4:
    :

3 سپاس: aac198000، garfild، ژنرال

• aac198000

نقل قول: نغمه
    اینجا رونمایی از سریال یا پوز زنی تیپ و رنگ موووو

زوجهایی که بودن خیلی جالب بود مثل سهیلا رضوی و فرخ نعمتی و امین زندگانی و همسرش و ...

ولی این بندگان خدا یکروز کامل به خودشون میرسن تا یک ساعت بیان تو این مجالس(بدون در نظر گرفتن زمان خرید لباس)
    من و امسال من یک کاپشن میپوشم صاف میرم مهمونی :100:

1 سپاس: نغمه

• garfild

این که فقط مدل آرایش بود

خیل هم زشت بود آرایش های زن ها :30:

2 سپاس: aac198000، نغمه

• aac198000

نقل قول: garfild
    این که فقط مدل آرایش بود

خیل هم زشت بود آرایش های زن ها

:22:

• ژنرال

پریروز از چارراه ولیعصر خریدم اولین مجموعه رو :4:

بیشتر آیتم هاش خیلی جالب نبود ولی 4-5تاش خیلی خوب بود: اخبار، تفسیر شعر، اون آیتمی که مهران غفوریان نقش یه زندانی رو بازی کرده و ازش بازجویی میکنن، گزارش وضعیت منطقه زلزله زده واشقان

نقل قول: نغمه
    اینجا رونمایی از سریال یا پوز زنی تیپ و رنگ موووو

اینجا ایران است :24:

3 سپاس: aac198000، سوگند، نغمه

• aac198000

نقل قول: ژنرال
    بیشتر آیتم هاش خیلی جالب نبود ولی 4-5تاش خیلی خوب بود: اخبار، تفسیر شعر، اون آیتمی که مهران غفوریان نقش یه زندانی رو بازی کرده و ازش بازجویی میکنن، گزارش وضعیت منطقه زلزله زده واشقان

من هم دیشب دیدم
    در کل خیلی جالب نبود :2:
    ولی بادقت دیدی محسن ،آیتم به آیتمش یادته :4:

مهران مدیری داره از اعتبارش خرج درآمد میکنه :43:

2 سپاس: سوگند، نغمه

• سوگند

منم برنامه اش را دیدم اصلا مال نبود :2:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: