₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » حاج‌عمو؛ مردی که 60سال حمام نرفت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » حاج‌عمو؛ مردی که 60سال حمام نرفت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

حاج‌عمو؛ مردی که 60سال حمام نرفت

2672 بازدید، 16 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

پیرمردی 80ساله در روستای دژگاه از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس زندگی می کند که حدودا 60 سال است حمام نرفته است.

مردي كه در دهستان دژگاه در بخش دهرم شهرستان فراشبند روزگار مي گذراند و به حاج عمو معروف است از حمام گريزان است و معتقد است تمیزی باعث بیماری اش می شود. عمو حاجي چهره اي همانند انسان هاي غارنشين دارد كه حتي مردم عادي سن او را نزديك به يك قرن مي دانند.

او از خوردن هر نوع خوراكي تازه و نوشيدن آب بهداشتي پرهيز مي كند و غذای خود را با نیم پز کردن مردار حیوانات فراهم می کند.

این پیر مرد يك پيپ هم دارد كه از يك زانوي سه اينچي آب تشكيل شده و او سرگين (فضولات) حيوانات را در آن مي ريزد و آتش مي زند و به آن پك مي زند و با هر مرتبه پك، دود پر حجمي از دهانش خارج مي شود. او همچنین با سوزاندن موها خود را آرایش می کند.

محل زندگي اين مرد رويگردان از بهداشت و مردم، محل تجمع سگ، گاو و چهارپايان محل است. عکس های محمدبابائی عکاس ایرنا از زندگی عجیب این پیرمرد را در زیر می بینید.

16 تصویر این بخش در دسترس نیست

15 سپاس: jaj، Holtek، سوگند، نخبه، mz56mz، alizaker، bita.b، ماهی، mojde، beh، soheyla، علیرضا، بچه مثبت، Kishe Mehr، tiktik

• 2 سپاس: aac198000، beh

• Holtek

اگه پول داشت مي تونست تو گينس خودشو ثبت كنه :bahone:
    نقل قول: aac198000
    او همچنین با سوزاندن موها خود را آرایش می کند.

اتفاقا اين روش الان تو آرايشگاهها مد شده :1:

1 سپاس: aac198000

• سوگند

من دو روز حمام نروم مریض میشم
    این سالم داره زندگی میکنه :13:
    نقل قول: aac198000
    او از خوردن هر نوع خوراكي تازه و نوشيدن آب بهداشتي پرهيز مي كند و غذای خود را با نیم پز کردن مردار حیوانات فراهم می کند.

:68:

• نخبه

نقل قول: سوگند
    من دو روز حمام نروم مریض میشم
    این سالم داره زندگی میکنه

همینو بگو والا

• amirhasan

خدایش خیلی کاره زنده مونده

• mz56mz

حالا بخاطر اينكه عكسها متفاوت و بيشتر هستند اشكالى نداره :4:

• aac198000

نقل قول: mz56mz
    حالا بخاطر اينكه عكسها متفاوت و بيشتر هستند اشكالى نداره

چرا زبان تهدید حاج عمو :4:

• ماهی

اگر خارج بود حتما روش تحقیقات می کردن..بسیاری از ویروسهای ناشناخته رو حتما کشف می کردن :4:

• mojde

:bahone: پدر عاشقی بسوزه

• beh

نقل قول: jaj
    قبلا یه سری دیگه عکس هاشو گذاشته بودند

اومدم اعتراض کنم که چرا تاپیک تکراری میذارین ، اما دیدم هم عنوان تغییر کرده از حاج بابا به حاج عمو و هم اینکه تصاویر جدید هستن ، این بود که خودمم هم از این تصاویر جدید ، خوشم اومد و تشکر می کنم.

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    فکر میکردم خیلی دیر به دیر میرم حموم ولی این حاج عمو روی من و سفید کرد ... :83:

• aac198000

نقل قول: soheyla
    فکر میکردم خیلی دیر به دیر میرم حموم ولی این حاج عمو روی من و سفید کرد ..

ای جان :83:

نمایش یا پنهان متنفقط مراقب باش بچه قلنج نکنه :3:

نقل قول: beh
    اومدم اعتراض کنم که چرا تاپیک تکراری میذارین ، اما دیدم هم عنوان تغییر کرده از حاج بابا به حاج عمو و هم اینکه تصاویر جدید هستن ، این بود که خودمم هم از این تصاویر جدید ، خوشم اومد و تشکر می کنم.

سپاس از تشکر شما :8:

ولی همه دست به اسلحه شدن :17:

نقل قول: ماهی
    اگر خارج بود حتما روش تحقیقات می کردن..بسیاری از ویروسهای ناشناخته رو حتما کشف می کردن

:23:

نقل قول: mojde
    پدر عاشقی بسوزه

و... :4:

2 سپاس: soheyla، ماهی

• علیرضا

:43: تاپیکت تکراریه! عین همینی هست که من چند دقیقه پیش زدم
    نمایش یا پنهان متنبعدشم حذف کردم :20:
    بعد عمری اومدیم یه تاپیک بزنیم هااااا :83:

4 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، zrnznn، aac198000

• zrnznn

آقا علیرضا تازه این تاپیک رو هم قبلاً تو همین سایت خودمون بچه ها زده بودن :4: فقط عکساش کمتر از این بودن...برا همین دیگه من نگفتم اون چیزی رو که همیشه با دیدن این تاپیک ها میگم:4:
    2 سپاس: aac198000، علیرضا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: