ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حاجعمو؛ مردی که 60سال حمام نرفت
aac198000
مردي كه در دهستان دژگاه در بخش دهرم شهرستان فراشبند روزگار مي گذراند و به حاج عمو معروف است از حمام گريزان است و معتقد است تمیزی باعث بیماری اش می شود. عمو حاجي چهره اي همانند انسان هاي غارنشين دارد كه حتي مردم عادي سن او را نزديك به يك قرن مي دانند.
او از خوردن هر نوع خوراكي تازه و نوشيدن آب بهداشتي پرهيز مي كند و غذای خود را با نیم پز کردن مردار حیوانات فراهم می کند.
این پیر مرد يك پيپ هم دارد كه از يك زانوي سه اينچي آب تشكيل شده و او سرگين (فضولات) حيوانات را در آن مي ريزد و آتش مي زند و به آن پك مي زند و با هر مرتبه پك، دود پر حجمي از دهانش خارج مي شود. او همچنین با سوزاندن موها خود را آرایش می کند.
محل زندگي اين مرد رويگردان از بهداشت و مردم، محل تجمع سگ، گاو و چهارپايان محل است. عکس های محمدبابائی عکاس ایرنا از زندگی عجیب این پیرمرد را در زیر می بینید.
jaj
Holtek
اتفاقا اين روش الان تو آرايشگاهها مد شده
سوگند
این سالم داره زندگی میکنه
نخبه
این سالم داره زندگی میکنه
همینو بگو والا
amirhasan
mz56mz
aac198000
چرا زبان تهدید حاج عمو
ماهی
mojde
beh
اومدم اعتراض کنم که چرا تاپیک تکراری میذارین ، اما دیدم هم عنوان تغییر کرده از حاج بابا به حاج عمو و هم اینکه تصاویر جدید هستن ، این بود که خودمم هم از این تصاویر جدید ، خوشم اومد و تشکر می کنم.
soheyla
فکر میکردم خیلی دیر به دیر میرم حموم ولی این حاج عمو روی من و سفید کرد ...
aac198000
ای جان
نمایش یا پنهان متن
فقط مراقب باش بچه قلنج نکنهسپاس از تشکر شما
ولی همه دست به اسلحه شدن
و...
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
بعدشم حذف کردمبعد عمری اومدیم یه تاپیک بزنیم هااااا
zrnznn
دلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39