عکسهایی که حس و عاطفهی انسانی شما را به غلیان میآورند، در عکاسی مستند و خبری نقشی بهسزا دارند و حتی میتوانند باعث تکاپو و عکسالعمل جامعهای گردند. در این پست، تصاویری را میبینیم که حسهایی متفاوت و قدرتمند از عشق، درد و انسانیت را القا میکنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
خواستگاری غافلگیرکنندهی مردی به نام دنیل
▧ تصویر در دسترس نیست
«لوکاس هِمبری» کودکی بیمار که از سندرم سنفیلیپو (موکو پلی ساکاریدوز) رنج میبرد و سگش و لحظهای مملو از قدرشناسی و عشق میان آن دو. پدر لوکاس درخواست یک سگ محافظ برای تگهداری از پسرش دادهبود، اما وقتی این خواسته رد شد، او این سگ بلژیکی را از یک پناهگاه حیوانات گرفت و شخصاً آموزشش داد تا به فرزندش کمک کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
زلزلهی ویرانگر سیچوان چین. مردی بازمانده آلبوم خانوادگیش را از زیر آوار یافتهاست.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
لوکا پسر ۱۲ سالهای است که به دلیل دیستروفی عظلانی گرفتار ویلچیر است. «ماتِی پِلیان» رؤیای دویدن و بازی کردن برای او را حداقل از دید دوربین عکاسی ممکن ساختهاست.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکسی از «لیزا پمبلتون». سگی در سوگ صاحبش که ملوان نیروی دریایی آمریکا بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
سربازی برای نخستین بار فرزند نوزادش را ملاقات میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
«آرنولفو کاستورِنا» و اشک شوقش بعد از بردن مدال طلای شنا برای مکزیک در پارالمپیک.
▧ تصویر در دسترس نیست
سگ ۱۹ سالهای به نام شوئِپ که مبتلا به آرتریت مفاصل است. صاحبش، جان، به شناور ماندن سگ کمک میکند تا دردش تسکین یابد و خوابی راحت را تجربه کند. مدتی پس از انتشار این تصویر، مردم کمکهایی مالی برای جان فرستادند تا سگش از درمان پزشکی و جراحی بهره گیرد. جان، باقیماندهی پولها را به بنیادی برای دیگر حیوانات بیمار اختصاص داد.
▧ تصویر در دسترس نیست
«متیو بالِسترو» عکسی گرفته از مردی که دوباره حروف الفبا را به شریک زندگیش که حافظهاش را از دست داده، میآموزد.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکسی تأثرانگیز از «آرون جانسن». «کریستین گلدزینسکی» ۸ ساله پرچم یادبودی را از همرزم پدرش طی مراسم خاکسپاری پدر میپذیرد. صورت کریستین مرا بسیار به یاد «ناتالی پورتمن» میاندازد.
▧ تصویر در دسترس نیست
کودکان بیخانمان هندی زیر پلی در دهلینو که در آن ساکنند، توسط دو آموزگار خیّر از آموزش رایگان بهره میگیرند.
▧ تصویر در دسترس نیست
خبرگزاری CBS تصاویری متأثرکننده از پیرمردی منتشر کرده که به دنبال کلیه برای همسرش است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
اولین دیدار کودک با سگش و آخرین دیدارشان. پسرک، مرد جوانی است سگ فوت کرده.
▧ تصویر در دسترس نیست
«برایان اُدریسکُل» بازیکن راگبی ایرلندی، شادی جامی را که در رقابتهای «هِینکِن» با همتیمیهایش برده، با طرفدار خردسالش در یک بیمارستان کودکان شریک میشود.
▧ تصویر در دسترس نیست
ووتن بَسِت انگلستان. «هلن فیشر» جلو رفته تا شیشهی آمبولانس حامل جنازهی پسرخالهی ۲۰ سالهاش، سرباز داگلاس هالیدی، را ببوسد.
▧ تصویر در دسترس نیست
پدری از پسرش، افسر جوانی بازگشته از جنگ» استقبال میکند
▧ تصویر در دسترس نیست
افسری به نام «فرانْک پرِیتور» به بچهگربهای به نام «دوشیزه هَپ» که مادرش در جریان بمبارانی در کره کشته شده، غذا میدهد.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردی به نیمکت خاطرات با حسرت نگاه میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
پدر بودن و پسر بودن، در گذر سالها.
▧ تصویر در دسترس نیست
«تیلور و دنیل» زوجی با عشقی عمیق.
▧ تصویر در دسترس نیست
تانیشا بلوین ۱۰۵ ساله، دستان «نیتا لاگرِید» ۵ ساله، بازماندهای از طوفان کاترینا را در دست دارد. عکس در پناهگاهی در نیواورلئان گرفته شده.
▧ تصویر در دسترس نیست
مردی از کرهی شمالی برای اقوامش در کرهی جنوبی دست تکان میدهد.
▧ تصویر در دسترس نیست
«وو کونگهان» پس از ۸۸ سال به رؤیایش، ازدواج با «وو سونگشی»، میرسد.
▧ تصویر در دسترس نیست
یک افسر پلیس نیویورک برای مردی بی خانمان کفش نو تهیه کردهاست.
نقل قول: aac198000
«برایان اُدریسکُل» بازیکن راگبی ایرلندی، شادی جامی را که در رقابتهای «هِینکِن» با همتیمیهایش برده، با طرفدار خردسالش در یک بیمارستان کودکان شریک میشود.
نقل قول: aac198000
خبرگزاری CBS تصاویری متأثرکننده از پیرمردی منتشر کرده که به دنبال کلیه برای همسرش است.
aac198000
زلزلهی ویرانگر سیچوان چین. مردی بازمانده آلبوم خانوادگیش را از زیر آوار یافتهاست.
لوکا پسر ۱۲ سالهای است که به دلیل دیستروفی عظلانی گرفتار ویلچیر است. «ماتِی پِلیان» رؤیای دویدن و بازی کردن برای او را حداقل از دید دوربین عکاسی ممکن ساختهاست.
عکسی تأثرانگیز از «آرون جانسن». «کریستین گلدزینسکی» ۸ ساله پرچم یادبودی را از همرزم پدرش طی مراسم خاکسپاری پدر میپذیرد. صورت کریستین مرا بسیار به یاد «ناتالی پورتمن» میاندازد.
اولین دیدار کودک با سگش و آخرین دیدارشان. پسرک، مرد جوانی است سگ فوت کرده.
افسری به نام «فرانْک پرِیتور» به بچهگربهای به نام «دوشیزه هَپ» که مادرش در جریان بمبارانی در کره کشته شده، غذا میدهد.
پدر بودن و پسر بودن، در گذر سالها.
تانیشا بلوین ۱۰۵ ساله، دستان «نیتا لاگرِید» ۵ ساله، بازماندهای از طوفان کاترینا را در دست دارد. عکس در پناهگاهی در نیواورلئان گرفته شده.
مردی از کرهی شمالی برای اقوامش در کرهی جنوبی دست تکان میدهد.
«وو کونگهان» پس از ۸۸ سال به رؤیایش، ازدواج با «وو سونگشی»، میرسد.
آرزوی برآوردهشدهی دو برادر
Life Dream
آخي حتماً عشقش بوده
عايا قصد ازدواج دارند ايشان
خييييييلي غم انگيزه خيييييلي
عالي بودن مرسي كوروش جان
jaj
سوگند
mz56mz
mojde
soheyla
خیلی غمگین شدم ...
Holtek
فكر نمي كردم توي نيوروك هم بي خانمان باشه
aac198000
البته فکر میکنم مهاجران غیر قانونی باشند
shimbeh
Holtek
پس بليط نيويوركمو كنسل نكنم ديگه
aac198000
ولی من واقعا دوست دارم یکبار برم
اگر پایه ای کنسل نکن تا من پولامو جمع کنم با هم بریم
gilas
هم غمناک هم قشنگ هم تاثیر برانگیز کلا یه جوری بود
Holtek
اگر پایه ای کنسل نکن تا من پولامو جمع کنم با هم بریم
از اونجام بايد يه سر بريم كانادا ها ، پول زياد جمع كن تونستي مال منم حساب كن بعدا بهت ميدم
ماهی
و اون یکی سگه که مریضه
zrnznn
تنها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→