₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ##شیرین نخبه هم 5 ساله شد##
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

##شیرین نخبه هم 5 ساله شد##

1754 بازدید، 33 پست، نویسنده: نخبه

• hadi04

تولد پنج سالگیت مبارک باشه ننه فندق ایشالا سال دیگه شش ساله شی :bahone:
    یادش بخیر من همیشه توی جعبه گفتگو باهات یکی به دو میکردم چه حالی میداد یه بنده خدایی هم بود به نام یسنا اونم توی جعبه گفتگو میومد یه بار هم توسط حاجی (بچه تهرون) من و اون به عقد هم درومدیم چه خاطرات خطرناکی برام زنده شد زود صفحه رو ببندم تا فاطی ندیده :23:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: hadi04
    یادش بخیر من همیشه توی جعبه گفتگو باهات یکی به دو میکردم چه حالی میداد یه بنده خدایی هم بود به نام یسنا اونم توی جعبه گفتگو میومد یه بار هم توسط حاجی (بچه تهرون) من و اون به عقد هم درومدیم چه خاطرات خطرناکی برام زنده شد زود صفحه رو ببندم تا فاطی ندیده

:23: اره یادش بخیر چقدر ازت بدم می اومد همیشه جوابتو میدادم :23: میگفتم این پسره چه پروئه باید حالشو بگیرم :83:

بهترین دوستای من همونایی شدن که تو جعبه گفتگو باهاشون کل کل کردم :83:
    خیلی خیلی خوشحالم که هنوز اینجا پیشتون هستم 369 369

راستی رسیدن بخیر خعلی خوشحالم زودی اومدی جات خعلی خالی بود 282

نقل قول: ♥Rose♥
    ننه دنیز ورود به پنج سالگی بوفی رو تبریک میگم

مقسی مقسی خاله رزی282

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

نقل قول: نخبه
    اره یادش بخیر چقدر ازت بدم می اومد همیشه جوابتو میدادم میگفتم این پسره چه پروئه باید حالشو بگیرم

:23: خدا نکشتت یادش بخیر البته بد جوابایی هم میدادیا :bahone: حالا نمیخواد بگیا آبرومون رو میبری یه جوری میگه ازت بدم میومد انگاری الان ازم خوشش میاد والا :4:
    نمایش یا پنهان متنشوخی میکنم میدونم انقدر دوستم داری که دوست داری سر به تنم نباشه :83:

بهترین دوستای من همونایی شدن که تو جعبه گفتگو باهاشون کل کل کردم

واقعا راست میگی اصلا پایه دوستی هامون توی سایت و شاید موندگاریمون همین ننه مرده ی جعبه ی گفتگو بود که الان زیاد کسی بهش توجه نمیکنه
    خیلی خیلی خوشحالم که هنوز اینجا پیشتون هستم

ما بیشتر :84:
    راستی رسیدن بخیر خعلی خوشحالم زودی اومدی جات خعلی خالی بود

ممنونم ولی الان یه حس تکراری بهم دست داد که آخرین باری که بهم دست داد وقتی بود که از خدمت سربازی برگشتم یه بنده خدایی گفت اِ چقدر زود خدمتت تموم شد دوست داشتم با شمشیر گردنشو بزنم دو سال بابای من درومده بود برای اون زود بود الان هم که حضرت خانوم میگی زودی برگشتی باور کن نمیدونی شیرین این 15 روز چی به سر من اومد نابود شدم بابا لعنتیا اسیر گرفته بودن والا ولی خوب بالاخره تموم شد و امروز اومدم هنوز هم نخوابیدم از دیروز ساعت 12 ظهر تا الان یه تیکه بیدارم :10:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

ممنونم ولی الان یه حس تکراری بهم دست داد که آخرین باری که بهم دست داد وقتی بود که از خدمت سربازی برگشتم یه بنده خدایی گفت اِ چقدر زود خدمتت تموم شد دوست داشتم با شمشیر گردنشو بزنم دو سال بابای من درومده بود برای اون زود بود الان هم که حضرت خانوم میگی زودی برگشتی باور کن نمیدونی شیرین این 15 روز چی به سر من اومد نابود شدم بابا لعنتیا اسیر گرفته بودن والا ولی خوب بالاخره تموم شد و امروز اومدم هنوز هم نخوابیدم از دیروز ساعت 12 ظهر تا الان یه تیکه بیدارم

خو اخه فکر میکردم تا عید نمیای راحتیم از دستت جوات :83:

واقعا راست میگی اصلا پایه دوستی هامون توی سایت و شاید موندگاریمون همین ننه مرده ی جعبه ی گفتگو بود که الان زیاد کسی بهش توجه نمیکنه
    نقل قول:

اره بوخودا هممون همونجا معروف شدیم خاک جعبه گفتگو خوردیم :4: تمام بچه هایی که تو سایت فعالیتشون یهو زیاد میشه اول از جعبه گفتگو اغاز میکنن وقتی با بقیه رفیق میشن و اعتماد به نفسشون میره بالا بعد میان هی تاپیک میزارن :83: یادش بخیر بچه بودیم :9:

خدا نکشتت یادش بخیر البته بد جوابایی هم میدادیا حالا نمیخواد بگیا آبرومون رو میبری یه جوری میگه ازت بدم میومد انگاری الان ازم خوشش میاد والا
     نمایش یا پنهان متن
    شوخی میکنم میدونم انقدر دوستم داری که دوست داری سر به تنم نباشه

:23: اخه خوب یادمه من اون موقع ها با تو اون یاسین و یکی دو تای دیگه خعلی کل کل میکردم ..اخه همش منو اذیت میکردین که نخبه ام :9: منم یکه و تنها میتازیدم و شمشیر میزدم :83: یادش بخیر مهرزاد هم جزو کسایی بود که ه مزمان با من عضو شد و اونم همیشه تو جعبه گفتگو بود خعلی پسمل خوبی بود
    کاش جعبه گفتگو رو مثل اون موقع ها انتقال میدادن یه صفحه جداگونه بعد میرفتیم اونجا بساط میکردیم و گل میگفتیم و گل میشنفتیم :4:

4 سپاس: hadi04، نغمه، هاچو هاچو، jaj

• hadi04

خو اخه فکر میکردم تا عید نمیای راحتیم از دستت جوات

هووووووووووه تا عید؟ باور کن اگر تا اونموقع باید میموندم یه پرچم میکشیدن روم به عنوان جنازه وارد مملکت میشدم :heehee:
    وقتی با بقیه رفیق میشن و اعتماد به نفسشون میره بالا بعد میان هی تاپیک میزارن

آره حکم رختکن داره قبل از مسابقه فوتبال :23:
    یادش بخیر بچه بودیم

آره کاش بزرگ نمیشدیم والا :9: من یکی که اصلا به قیفم نمیخوره بابا باشم به خدا وقتی یاس میگه بابا تو دلم میخندم :83:

اخه خوب یادمه من اون موقع ها با تو اون یاسین و یکی دو تای دیگه خعلی کل کل میکردم ..اخه همش منو اذیت میکردین که نخبه ام منم یکه و تنها میتازیدم و شمشیر میزدم یادش بخیر مهرزاد هم جزو کسایی بود که ه مزمان با من عضو شد و اونم همیشه تو جعبه گفتگو بود خعلی پسمل خوبی بود
    کاش جعبه گفتگو رو مثل اون موقع ها انتقال میدادن یه صفحه جداگونه بعد میرفتیم اونجا بساط میکردیم و گل میگفتیم و گل میشنفتیم

یاد همشون گرامی دوستای خوبی بودن
    پیشنهادت بد نیستا ارائه کن دفتر حاجی شاید اعمال بشه والا :4:

• نخبه

هووووووووووه تا عید؟ باور کن اگر تا اونموقع باید میموندم یه پرچم میکشیدن روم به عنوان جنازه وارد مملکت میشدم

دور از جونت..زبونت رو گاز بگیر

آره حکم رختکن داره قبل از مسابقه فوتبال

اره واقعا ..هنوزم همینطوره.. همه از جعبه گفتگو شکوفا میشن

آره کاش بزرگ نمیشدیم والا من یکی که اصلا به قیفم نمیخوره بابا باشم به خدا وقتی یاس میگه بابا تو دلم میخندم

:23: اره منم فکر میکنن دنیز مادرمه :23:

یاد همشون گرامی دوستای خوبی بودن
    پیشنهادت بد نیستا ارائه کن دفتر حاجی شاید اعمال بشه والا

کدوم حاجی :4: حاجی رفته مکه

من تو سایت بقلی همش در حال فک زدنم خدائی همین فک زدن از هر دری میچسبه..دوست داشتم اینجا هم عینهون قدیما بشه :48:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

دور از جونت..زبونت رو گاز بگیر

:10: اینطوری خوبه؟ :4:
    اره واقعا ..هنوزم همینطوره.. همه از جعبه گفتگو شکوفا میشن

ما دیگه کارمون از شکوفایی گذشته فکر کنم نصف شدیم بعد پنج شیش سال :23:
    اره منم فکر میکنن دنیز مادرمه

:23: بیچاره دخملی رو چکارش کردی نکنه خودت خیل خیلی خیلی خوب موندی ؟ :23:
    کدوم حاجی حاجی رفته مکه

صاب مجلس دیگه :4:
    من تو سایت بقلی همش در حال فک زدنم خدائی همین فک زدن از هر دری میچسبه..دوست داشتم اینجا هم عینهون قدیما بشه

آره ایشالا میشه الان فصل امتحاناته خیلی ها در گیر هستن یه ماه دیگه فکر کنم برو بچ بر میگردن به آغوش بوف بوفی :4:

• نغمه

مبارکه شیرین جونمممممم انشاالله 500 سالگیت 786

• نخبه

ممنون نغمه جون :46:

• هاچو هاچو

من دیر اومدم هنوزم پنج سالت هست تبریک بگم؟؟ :29:

• ژنرال

نقل قول: gilas
    تولد سن پیش دبستانیت مبارک شیرین عسل

پنج سال تموم میرن پیش دبستانی؛ شیرین چهار سالش تموم شده :bahone: