ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
##شیرین نخبه هم 5 ساله شد##
hadi04
یادش بخیر من همیشه توی جعبه گفتگو باهات یکی به دو میکردم چه حالی میداد یه بنده خدایی هم بود به نام یسنا اونم توی جعبه گفتگو میومد یه بار هم توسط حاجی (بچه تهرون) من و اون به عقد هم درومدیم چه خاطرات خطرناکی برام زنده شد زود صفحه رو ببندم تا فاطی ندیده
نخبه
بهترین دوستای من همونایی شدن که تو جعبه گفتگو باهاشون کل کل کردم
خیلی خیلی خوشحالم که هنوز اینجا پیشتون هستم
راستی رسیدن بخیر خعلی خوشحالم زودی اومدی جات خعلی خالی بود
مقسی مقسی خاله رزی
hadi04
نمایش یا پنهان متن
شوخی میکنم میدونم انقدر دوستم داری که دوست داری سر به تنم نباشهواقعا راست میگی اصلا پایه دوستی هامون توی سایت و شاید موندگاریمون همین ننه مرده ی جعبه ی گفتگو بود که الان زیاد کسی بهش توجه نمیکنه
ما بیشتر
ممنونم ولی الان یه حس تکراری بهم دست داد که آخرین باری که بهم دست داد وقتی بود که از خدمت سربازی برگشتم یه بنده خدایی گفت اِ چقدر زود خدمتت تموم شد دوست داشتم با شمشیر گردنشو بزنم دو سال بابای من درومده بود برای اون زود بود الان هم که حضرت خانوم میگی زودی برگشتی باور کن نمیدونی شیرین این 15 روز چی به سر من اومد نابود شدم بابا لعنتیا اسیر گرفته بودن والا ولی خوب بالاخره تموم شد و امروز اومدم هنوز هم نخوابیدم از دیروز ساعت 12 ظهر تا الان یه تیکه بیدارم
نخبه
خو اخه فکر میکردم تا عید نمیای راحتیم از دستت جوات
نقل قول:
اره بوخودا هممون همونجا معروف شدیم خاک جعبه گفتگو خوردیم
نمایش یا پنهان متن
شوخی میکنم میدونم انقدر دوستم داری که دوست داری سر به تنم نباشه
کاش جعبه گفتگو رو مثل اون موقع ها انتقال میدادن یه صفحه جداگونه بعد میرفتیم اونجا بساط میکردیم و گل میگفتیم و گل میشنفتیم
hadi04
هووووووووووه تا عید؟ باور کن اگر تا اونموقع باید میموندم یه پرچم میکشیدن روم به عنوان جنازه وارد مملکت میشدم
آره حکم رختکن داره قبل از مسابقه فوتبال
آره کاش بزرگ نمیشدیم والا
اخه خوب یادمه من اون موقع ها با تو اون یاسین و یکی دو تای دیگه خعلی کل کل میکردم ..اخه همش منو اذیت میکردین که نخبه ام منم یکه و تنها میتازیدم و شمشیر میزدم یادش بخیر مهرزاد هم جزو کسایی بود که ه مزمان با من عضو شد و اونم همیشه تو جعبه گفتگو بود خعلی پسمل خوبی بود
کاش جعبه گفتگو رو مثل اون موقع ها انتقال میدادن یه صفحه جداگونه بعد میرفتیم اونجا بساط میکردیم و گل میگفتیم و گل میشنفتیم
یاد همشون گرامی دوستای خوبی بودن
پیشنهادت بد نیستا ارائه کن دفتر حاجی شاید اعمال بشه والا
نخبه
دور از جونت..زبونت رو گاز بگیر
اره واقعا ..هنوزم همینطوره.. همه از جعبه گفتگو شکوفا میشن
پیشنهادت بد نیستا ارائه کن دفتر حاجی شاید اعمال بشه والا
کدوم حاجی
من تو سایت بقلی همش در حال فک زدنم خدائی همین فک زدن از هر دری میچسبه..دوست داشتم اینجا هم عینهون قدیما بشه
hadi04
ما دیگه کارمون از شکوفایی گذشته فکر کنم نصف شدیم بعد پنج شیش سال
صاب مجلس دیگه
آره ایشالا میشه الان فصل امتحاناته خیلی ها در گیر هستن یه ماه دیگه فکر کنم برو بچ بر میگردن به آغوش بوف بوفی
نغمه
نخبه
هاچو هاچو
ژنرال
پنج سال تموم میرن پیش دبستانی؛ شیرین چهار سالش تموم شده
jaj
حورا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→