₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » (/) جوان مرد (\)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » (/) جوان مرد (\)

بدون عکس

(/) جوان مرد (\)

2495 بازدید، 11 پست، نویسنده: ژنرال

• ژنرال

سلاّخ ها حال طبیعی نداشتند، مست بودند و داشتند تشت جگرها را هم می زدند که مرد آمد جلو پیش خوان و گفت: «احمد آقا! بی زحمت دو تا جگری را که سفارش داده بودم بیار».
    یکی از سلاّخ ها خودش را به مرد رساند؛ یک کشیده خواباند توی گوشش و همان طور یک ریز به او فحش داد. یکی از همراه های مرد پرید جلو، سلاّخ را محکم کوبید و داد زد: «مرتیکه! تو گوش تختی می زنی؟!»
    اسم تختی که آمد، انگار مستی از سر سلاّخ ها پرید. تختی اما آن طرف نشسته بود روی زمین، دو تا دست هایش را گذاشته بود روی صورتش و زیر لب چیزی می گفت تا غیظش بخوابد. سلاّخ ها حلقه زدند دور او، خواستند دستش را ببوسند، ولی پهلوان پیش دستی کرد و صورت آنها را بوسید و برخاست.

غلامرضا تختی (۵ شهریور ۱۳۰۹ در خانی آباد تهران - ۱۷ دی ۱۳۴۶ در هتل آتلانتیک تهران)

4 تصویر این بخش در دسترس نیستجهان پهلوانا صفای تو باد / دل مهرورزان سرای تو باد

:46: روحش شاد :46:

10 سپاس: Holtek، سوگند، mz56mz، SePaNDaR313، cheddan، soheyla، mojde، a-s-l-a-i-b-a، تنها، علیرضا

• Holtek

روحش شاد و يادش زنده باد :46:
    يادمه اونموقع رونامه اي نوشته بود : تختي رو خودكشي كردند :21:
    نمایش یا پنهان متنخواهشن نگيد كه اونموقع من اصلا بودم يا چند سالم بوده كه سوال تكراريه :bahone:

2 سپاس: soheyla، ژنرال

• سوگند

• mz56mz

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی عجیبه که تا حالا هیچ کس بطور قطع نتونسته بگه تختی چطور به رحمت خدا رفت ...
    خدا بیامرزدش ...

1 سپاس: ژنرال

• sarkaniemi

soheyla,
    میگن ساواک اون موقع ترتیبش رو داد چون بین مَردم خیلی محبوب بود. حکومتِ آن زمان از محبوبییتش میترسید و مقداری نگران بود.

• 1 سپاس: ژنرال

• gilas

• ژنرال

Holtek,
    سوگند,
    mz56mz,
    soheyla,
    sarkaniemi,
    mojde,
    gilas,
    صفای مرامتون؛ قدم رو تخم چشای من گذاشتید :4: :46:

نقل قول: soheyla
    خیلی عجیبه که تا حالا هیچ کس بطور قطع نتونسته بگه تختی چطور به رحمت خدا رفت ...

نقل قول: sarkaniemi
    میگن ساواک اون موقع ترتیبش رو داد چون بین مَردم خیلی محبوب بود. حکومتِ آن زمان از محبوبییتش میترسید و مقداری نگران بود.

حتما حکمتی داره که مرگش هم در هاله ای از ابهام مونده.
    هرچند که چطور مردنش خیلی مهم نیست؛ چطور زندگی کردنش مهمه.

• تنها

• ژنرال

نقل قول: تنها
    روحش شاد

روح شمام شاد :46: :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: