₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » اگر بار گران بودیم رفتیم!!!!
1 2 3

بدون عکس

اگر بار گران بودیم رفتیم!!!!

2624 بازدید، 44 پست، نویسنده: ماهی

• دلشاد

آبجی گلم نمیدونم چی بگم با دیدن تابیکت چشام آبکی شد فقط اینو میتونم بگم هر جا هستی امیدوارم موفق باشی و هیچ وقت تسلیم مشکلات زندگی نشو چون با وجود خدا هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست.
    ما همگی دوست داریم مواظب خودت باش و تماستو قطع نکن 786 786 786 1153
    نمایش یا پنهان متن 463

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن6- کلیه تاپیک های خداحافظی ، ورود و خوش آمدگویی ، نظرسنجی درباره اخلاق و شخصیت کاربر و موارد مشابه بسته و حذف خواهند شد. اینگونه تاپیک ها را میتوانید در صفحه شخصی خود ایجاد نمایید.

14 سپاس: Holtek، Life Dream، بچه مثبت، a-s-l-a-i-b-a، mz56mz، maryamlondon1، ماهی، hadi04، gilas، نغمه، ژنرال، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr

• تنها

تصویر در دسترس نیست

ماهی جونم امیدوارم هر جا که میری موفق باشی...درسته داری از خیلی چیزا دل میکنی و میری ولی اینو بدون آخر هر سختی یه خوشی هست...همیشه به آخر جاده نگاه کن :8: مراقب خودتون باشید :3:

نمایش یا پنهان متندوست داشتم یک روز بیام شیراز و ببینمتون ولی مثل ینکه قسمت نبود :1:

13 سپاس: دلشاد، Life Dream، بچه مثبت، mz56mz، Holtek، maryamlondon1، ماهی، hadi04، gilas، نغمه، ژنرال، هاچو هاچو، حورا

• Life Dream

سلام خانم ماهي خانم (خانم متشخص) :4:
    راستش نميدونم چي بگم، خوب حرف دلمو ميزنم، الان يه چيز ذهنمو در مورد شما و تصميمت مشغول كرده! مادر و خانواده رو چيكار ميكني؟ بهت احتياج ندارن؟
    ببخش اگه رك گفتم ولي خوب دوري از خانواده طوري كه نتوني مراقبشون باشي خودش يه مساله هست، به هر حال اميدوارم كه هر جا بريد و هر جا باشيد خدا پشت و پناهتون باشه :48:

12 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، ماهی، hadi04، gilas، نغمه، ژنرال، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr

• arash52

خداحافظ همین حالا :26:
    13 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، Holtek، maryamlondon1، دلشاد، ماهی، hadi04، gilas، نغمه، ژنرال، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr

• mz56mz

ماهی,
    تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: a-s-l-a-i-b-a، Holtek، maryamlondon1، javad1020، دلشاد، ماهی، hadi04، بچه مثبت، تنها، gilas، نغمه، ژنرال، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr

• maryamlondon1

ارزو میکنم هر جا باشی موفق وسر بلند باشی :1:

ابشار نیاگارا اگه یوقت زیارت رفتی التماس دعا دارم :100:

تصویر در دسترس نیست
    این شعر تقدیم شما از جای کش رقتم :bahone:

من امشب ...!

دستها را برده ام بالا

سپردم دل به آن والا

و از عمق وجود خود

خدایم را صدا کردم

نمیدانم چه میخواهی...

ولی امشب برای تو

برای رفع غمهایت

برای قلب زیبایت

برای آرزوهایت

به درگاهش دعا کردم

و میدانم خدا از آرزوهایت خبر دارد

و در قلبم یقین دارم دعاهایم اثر دارد

التماس دعا

12 سپاس: دلشاد، ماهی، بچه مثبت، hadi04، mz56mz، نخبه، ژنرال، هاچو هاچو، حورا، beh، Kishe Mehr، Holtek

• ♥Rose♥

گاهی وقت خداحافظی از کسی، خواسته یا ناخواسته می گوییم:
    "مواظب خودت باش"

مواظب خودت باش یعنی فکرم پیش توِِست
    مواظب خودت باش یعنی برام مهمی
    مواظب خودت باش یعنی دوستت دارم
    مواظب خودت باش یعنی به خدا می سپارمت
    مواظب خودت باش یعنی از الان دلم واست تنگ شده
    واقعا مواظب خودت باش .....

تصویر در دسترس نیست

خوشبختی، فقط یک نگاه خدا را میخواهد
    نگاهش همیشه همراهت ...

نمایش یا پنهان متن
    چو ماهی نباشد تن من مباد!
    بی همگان به سر شود بی ماهی به سر نمیشود!

627 627 627

14 سپاس: دلشاد، ماهی، بچه مثبت، hadi04، mz56mz، نخبه، gilas، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو، حورا، beh، Kishe Mehr، Holtek

• زنجبیل

تصویر در دسترس نیست
    13 سپاس: دلشاد، ماهی، بچه مثبت، hadi04، mz56mz، نخبه، پرهام، gilas، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو، حورا، Holtek

• javad1020

ماهی,

سلام - امیدوارم هر جا هستی تنت سالم - دلت خوش و موفق باشی - من از خداحافظی متنفرم - امیدارم بتونی بازم سر بزنی - خوشحال میشیم . :48: :46:

14 سپاس: دلشاد، ماهی، بچه مثبت، hadi04، mz56mz، نخبه، gilas، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو، حورا، beh، Kishe Mehr، Holtek

• ماهی

نقل قول: نخبه
    به سلامتی ان شالله

سلامت باشی شیرین عزیزم..ببوس دنیز عزیزم رو.. :11:
    نقل قول: gilas
    از همیشه خوشبخت تر و شاد تر باشی

مرسی گیلاسی عزیزم :11:
    نقل قول: a-s-l-a-i-b-a
    خواستم بنده هم عرض ادبی کرده باشم

قربونت برم عزیز دلم..خیلی عکس قشنگی بود ازت ممنونم :8:
    نقل قول: بچه مثبت
    گل را به عزیزان می دهند، محبت را به مهربانان، لایق تو چه باشد که هم عزیزی و هم مهربان443

نمیشد اون شکلک آخر رو نذاری :bahone: دوس نداری کامل حال بدیا351
    مرسی هم مدرسه ای عزیزم..جمله ی خیلی قشنگی بود :65:
    نقل قول: پرهام
    میری اتازونی؟

نزدیکای اتازونی..یه ذره بالاتر..می رم کانادا :3:
    مرسی پرهام :46:
    نقل قول: garfild
    امیدوارم به هرچیزی که میخواین برسین

مرسی گارفیلد مهربون. :8: .ایشالا تا برم و جا بیفتم تو هم سربازیت تموم شده ..برات آستین بالا بزنیم :10:
    نقل قول: zrnznn
    ماهی جون اولش سختته و یکم دلتنگی

فدای تو بشم نجمه ی عزیز من :6: من فقط قسمت ذلتنگیشه که اذیتم می کنه.اما م یدونم که از عهده این قسمت ایشالا بر میام.به غربت عادت دارم..قبلا از خانواده دور بودم. :8: مرسی از حضور مهربونت که پر از انرژی مثبته
    نقل قول: zrnznn
    اولین سفرتون به ایران برا من لباس بیار سوغاتی خوشگل باشه بی زحمت

جیگرتو برم با مزه! :83: باشه یادم باشه سایزتو بگیرم ازت :10:
    نقل قول: محسن صائب
    کمربند خود را محکم ببندید

ممنونم آقا محسن..باور کنید یا نه ، بهم بیاد که این حرفا رو بزنم یا نه ، واقعیت اینه که من باور دارم نیرویی رو که همه جا مواظبمه..احساسش می کنم کاملا..توکلم به اونه..باور کن شبها گاهی می خوابم احساس می کنم کنارمه..بارها بهم ثابت شده که وقتی چیزی می خوام و نمیشه ، اگر میشد برام بد میشد..انگار خیلی مواظبمه.. :8:
    ممنونم از جملات شما..مهاجرت باید با هدف و برنامه رزی باشه و آدم از خدا بخواد همه چیز طبق برنامه پیش بره و انشالا اتفاق غیر منتظره ای نیفته که برنامه ها به هم بریزه..به هر حال توکلم به اوست :72:
    نقل قول: نغمه
    دوستت دارم ماهی گلی برات تمام آرزوهای خوب رو دارم میبوسمت سفرت خوش.

نغمه ی عزیزم..منم تو رو خیلی دوست دارم.نمونه ی یک زن ایرانی پاک و یک مادر مهربونی..از اونایی هستی که دوست دارم با قلب مهربونت برام دعا کنی..مرسی عزیز دلم و مراقب هدیه ساداتمون باش :8:
    نقل قول: نغمه
    یه عکس هم هست که خودم گرفتم زمان رفتنم الان هم که نگاهش میکنم حسش برام زنده میشه

چه احساس خوبی داره :8: ممنونم عزیزم
    نقل قول: هاچو هاچو
    میدونم که خیلی دوست داشتی قبل رفتنت بیای اینجا ..پس منم این عکس رو انتخاب کردم تا یک بارم بجای خندوندنت بگریونمت

671
    مرسی مهدی عزیز..آره واقعا دوس داشتم بیام وکمی خلوت کنم.این روزا تمام قسمتای زندگیم مثل یه فیلم از جلوی چشام می گذره..از همین جا سلام م یکنم به حضرت و ازش می خوام هوامو داشته باشه..تو هم برام دعا کن پسر!671
    راستی تا بر می گردم نبینم همچنان عذذذذب ( املاشو بلد نیستم :4: ) مونده باشیا232 :8:
    نقل قول: دلشاد
    با وجود خدا هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست

صد درصد بهروز جان..کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نخواهد نمیشود :24: ایمان دارم به این جمله..
    نقل قول: دلشاد
    ما همگی دوست داریم مواظب خودت باش و تماستو قطع نکن

منم شماها رو دوست دارم..به خدا خیلی دوستون دارم :79:
    نقل قول: تنها
    دوست داشتم یک روز بیام شیراز و ببینمتون ولی مثل ینکه قسمت نبود

الهی بمیرم شیدا جان.ایشالا بر می گردم بازم..ایشالا فرصت میشه همدیگه رو می بینیم..قربونت برم شیدای عزیزم :8:
    نقل قول: Life Dream
    مادر و خانواده رو چيكار ميكني؟ بهت احتياج ندارن؟

مازیار مهربون و با احساس من ! :6:
    آدم وقتی ازدواج می کنه احساسش نسبت به پدر مادر و خواهر و برادر خیلی تغییر می کنه.نه اینکه کمتر دوستشون بداره.نوع دوست داشتن عوض میشه..دیگه اولویت اولت میشه همسر و فرزند.خواهر و برادر ها همه سر خونه زندگیشون هستند و هر چی زمان بگذره اونا بیشتر درگیر زندگی خودشون میشن.آدم نمی تونه اهداف خودش رو به خاطر احساساتش کنار بگذاره..ولی رفتن من هیچ چیزی از عاطفه م نسبت به اونا کم نمی کنه..به هر حال قانون زندگی هست.روزی هم میرسه که م.امین مجبور میشه بره دنبال زندگیش .نمی تونم انتظار داشته باشم بچسبه به من تا آخر عمر.. :2:
    نقل قول: Life Dream
    دوري از خانواده طوري كه نتوني مراقبشون باشي خودش يه مساله هست

اونا احتیاجی به مراقبت من ندارن :7: فقط دلشون تنگ میشه و بیشتر نگران من هستند :44:
    مرسی مازیار عزیز :8:
    نقل قول: arash52
    خداحافظ همین حالا

خداحافظ :2:
    mz56mz,
    چه عکس قشنگیه عمو :8: اون قاب خاتم رو که به من دادید گذاشتم با خودم ببرم..خیلی دوسش دارم :8:

نقل قول: maryamlondon1
    و میدانم خدا از آرزوهایت خبر دارد
    و در قلبم یقین دارم دعاهایم اثر دارد

مامان مریم عزیزم :8: مطمئنم آدمای پاک که خدا دسشون داره دعاشون حتما برای دیگران اجابت میشه..ممنونم از دعای خوبت :8:

نقل قول: ♥Rose♥
    خوشبختی، فقط یک نگاه خدا را میخواهد
    نگاهش همیشه همراهت ...

فاطمه عزیزم.مرسی نازنینم :8:
    نقل قول: ♥Rose♥
    چو ماهی نباشد تن من مباد!
    بی همگان به سر شود بی ماهی به سر نمیشود!

:56: خیلی با مزه بود..ولی قلبم رو تکون داد :2:
    زنجبیل,
    بسیار زیبا بود :8: ممنونم دوست عزیزم..عاشق این سبک نقاشی هستم :3:
    javad1020,
    ممنون دوست مهربون..
    خداوند رو شکر می کنم به خاطر همه ی چیزهای خوب که به من داده از جمله دوستای مهربون و خوبی مثل شماها..همه تونو خیلی خیلی دوست دارم
    369

18 سپاس: دلشاد، hadi04، بچه مثبت، mz56mz، a-s-l-a-i-b-a، پرهام، تنها، garfild، gilas، ژنرال، نغمه، ♥Rose♥، zrnznn، Life Dream، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr، Holtek

• hadi04

چی بگم؟ آخه چه جمله ای میتونه حجم چیزایی که توی دلم داره سنگینی میکنه رو توی خودش جا بده؟
    فقط امیدوارم هر جا هستی پیروز و سربلند باشی و به خواسته هات برسی دوری رو نمیشه درمان کرد ولی میشه از یکدیگر با خبر بود بی خبرمون نذار ماهی
    یادت باشه هر جایی و هر راهی سختی های خودش رو داره
    فراموش نکن فرصتها در سختی ها بوجود می آیند بدون جاذبه، پرواز معنی ندارد
    دلم برات تنگ میشه مراقب خودت باش :8:

12 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، ماهی، نخبه، gilas، ژنرال، نغمه، دلشاد، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr، Holtek

• ماهی

نقل قول: SePaNDaR313
    این نقاشیو من چندبار کشیدم هر بارشم به 1 روز نشد که یکی امد بردش و خوشش امد

وای چه نقاشی قشنگی..مسابقه سالگرد بوف بوفی یادمه که برنده شدیه بودی..
    کمرسی برام خیلی با ارزشه :8:
    نقل قول: SePaNDaR313
    همیشه مرد باش یا زن هروقت در حقت نامردی شد بهت خیانت شد سعی کن نقطه ضعف شخصیتتو پیدا کنی تا به این مشکل نخوری اگه طرف ادم نبود لازم نیست نامردی کنی یا اذیتش کنی اگه این کارو کنی خودتم مثل اون هستی همیشه بخشش ارامی بخش ادمیه
    جمله رو الان ساختم

م یبینم که جمله سازیتم خیلی خوبه :4:
    خیلی قشنگ بود..کاملا موافقم با ایسمت :72:
    مرسی کمال عزیز.ازت ممنونم به خاطر پست قشنگ و جملات قشنگت :8:
    نقل قول: hadi04
    ولی میشه از یکدیگر با خبر بود بی خبرمون نذار ماهی

داداش خوبم.مرسی.حتما می آم و بی خبرتون نمی ذارم :8:
    توی برای من الگوی یه مرد خوب ایرانی هستی.با احساس با عاطفه خانواده دوست و مرد قابل اعتماد.ایشالا خدا برای خانواده حفظت کنه :8:
    فراموش نکن فرصتها در سختی ها بوجود می آیند بدون جاذبه، پرواز معنی ندارد

:105:
    دلم برات تنگ میشه مراقب خودت باش

مرسی..منم همینجور 671

13 سپاس: mz56mz، hadi04، نخبه، SePaNDaR313، gilas، ژنرال، نغمه، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr، Holtek

• hadi04

نقل قول: ماهی
    توی برای من الگوی یه مرد خوب ایرانی هستی.با احساس با عاطفه خانواده دوست و مرد قابل اعتماد.ایشالا خدا برای خانواده حفظت کنه

ممنون آبجی پس بذار منم یه اعتراف کنم تو هم توی سایت برای من الگوی یه شخص قدرتمندی که تونسته توی زندگیش هم مرد باشه هم زن :8:

12 سپاس: ماهی، نخبه، gilas، ژنرال، نغمه، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، حورا، a-s-l-a-i-b-a، Kishe Mehr، Holtek

• علیرضا

ماهی جان از صمیم قلب بهت تبریک می گم و برات آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم در این راه کامیاب و پیروز باشی. ما رو از حال خودت بی خبر نذار و حتما باز هم بهمون سر بزن.
    از تمام زحماتی که تا امروز تو سایت کشیدی بسیار ممنون و سپاسگزار هستیم.

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: hadi04، نخبه، gilas، ژنرال، نغمه، بچه مثبت، دلشاد، ماهی، حورا، a-s-l-a-i-b-a، beh، Kishe Mehr، Holtek

• تنها

الهی بمیرم شیدا جان.ایشالا بر می گردم بازم..ایشالا فرصت میشه همدیگه رو می بینیم..قربونت برم شیدای عزیزم

خدا نکنه ماهی جونم...ایشالا یرای مسافرت میای تهران میبینیمت :8: کار ما هم راحت تر میشه :4:

12 سپاس: نخبه، gilas، ژنرال، نغمه، بچه مثبت، دلشاد، hadi04، هاچو هاچو، حورا، a-s-l-a-i-b-a، Kishe Mehr، Holtek

• ژنرال

انشالا هرجا که هستی همیشه با دلی خوش، روانی آرام و روحیه ای عالی زندگی کنی!
    خداحافظی که مطمئناً در کار نیس... انشالا زودتر کارهات تو کانادا روی روال میفته و دوباره به سایت برمیگردی؛ منتظریم :46:

اینم یه شعر از استاد شفیعی کدکنی که خودم دوس دارم، تقدیم به شما: (البته من شعرو کمی کوتاهش کردم)

بخوان به نام گل سرخ، در صحاری شب،
    که باغ‌ها همه بیدار و بارور گردند.
    بخوان، دوباره بخوان، تا کبوترانِ سپید
    به آشیانه‌ی خونین دوباره برگردند.

ز خشک‌سال چه ترسی!
    که سد بسی بستند:
    نه در برابر آب،
    که در برابرِ نور
    و در برابرِ آواز و در برابرِ شور...

در این زمانه‌ی عسرت،
    به شاعرانِ زمان برگِ رخصتی دادند
    که از معاشقه‌ی سرو و قمری و لاله
    سرودها بسرایند ژرف‌تر از خواب
    زلال‌تر از آب.

تو خامشی، که بخواند؟
    تو می‌روی، که بماند؟
    که بر نهالکِ بی‌برگِ ما ترانه بخواند؟

هزار آینه جاری‌ست.
    هزار آینه
    اینک
    به همسراییِ قلبِ تو می‌تپد با شوق.

زمین تهی‌ست ز رندان؛
    همین تویی تنها
    که عاشقانه‌ترین نغمه را دوباره بخوانی.

بخوان به نام گل سرخ و عاشقانه بخوان:
    «حدیث عشق بیان کن بدان زبان که تو دانی»

تصویر در دسترس نیست

قطعا توی غربت دلت برای ایران، خاصه شهر خودت شیراز تنگ میشه، هرچقدر هم که احیاناً ناراحت باشی از اوضاع و شرایط ایران.
    خوب پس اینم یه شعر برای شیراز...

هرجا که لاله ئی به چمن ناز می کند
    شهباز خاطرِه رَهِ شیراز می کند

دِل درهوای زادگَهَم سَخت می طَپَد
    جایی که گُل مشامِ دِلَم باز می کند

عطر گیاه کودکیم آورد بیاد
    با غمزه ئی که نرگس شیراز می کند

شهر گل است و سوسن و یاران گُلعُزار
    بلبل چه خوش تَرَنُّم آواز می کند

خاکش که مدفن دل شیدایِ حافظ است
    شعرش که جذبه سخن آغاز می کند

شبهای پُرستاره شهرم ندیده¬ئی
    آن عشوه¬ها که اَخگر طنّاز می کند

مرغِ سحر که ناله¬ی شبگیر او غم است
    اینجا نِگَر که بانگ طرب ساز می کند

هَر تَک مسافری که زِ شهرم گُذر کند
    گوید نه غربت است که غم باز می کند

"ماهی" را زمانه به غربت کشیده است
    از اشتیاق عقده¬ی دِل باز می کند

دوراز وطن به گِرد جهان سالها برفت
    روزی دوباره سوی تو پرواز می کند

نمایش یا پنهان متنلازم به توضیح نیس که کلمه "ماهی" جایگزینِ اسم یا تخلص شاعرشده! :24:

13 سپاس: نخبه، بچه مثبت، دلشاد، ماهی، hadi04، هاچو هاچو، حورا، a-s-l-a-i-b-a، beh، Kishe Mehr، Holtek، gilas، نغمه

• سهیل22

ماهی جان ، تنهای آرزوی ما برای شما سلامتی و خشبختی و سعادت است ، همیشه شاد و سلامت باشی... :46:
    9 سپاس: ژنرال، دلشاد، ماهی، hadi04، هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr، Holtek، gilas

• ماهی

منم یه اعتراف کنم تو هم توی سایت برای من الگوی یه شخص قدرتمندی که تونسته توی زندگیش هم مرد باشه هم زن

نه بابا .اینجوریام نیستا...من هنوز قدرت دیدن یه فیلم ترسناک رو تنهایی ندارم.اگه ببینم باید تا یه هفته برم خونه ی مامانم :56:
    علیرضا,
    علیرضاجان ..ممنونم از حضورتون و پست دلگرم کننده تون.خیلی خوشحالم که با سایت بوف بوفی آشنا شدم و این همه دوست خوب دارم. :8:من کلا آدم خوش شانسی هستم.
    چه عکس قشنگی..این خانومه، ماهیه که داره به سفز دور دنیا فکر میکنه؟ :4:
    این یکی از آرزوهامه :24:
    حتما می آم سایت..خاک وف بوفی گیراستتتت...
    نمایش یا پنهان متن :62: کی بورد خونه ی خواهرم خرابه )

نقل قول: علیرضا
    از تمام زحماتی که تا امروز تو سایت کشیدی بسیار ممنون و سپاسگزار هستیم.

من کاری نکردم..شرمنده نکنید..فقط بودم و لذت بردم :24:
    تنها,
    ایشالا عزیز دلم :11:
    سهیل22,
    ممنونم سهیل جان..
    ژنرال,
    شعر بسیار زیبا و پر مفهومی بود..دو سه بار خوندمش ازت ممنونم محسن جان.. :72:

11 سپاس: ژنرال، hadi04، بچه مثبت، هاچو هاچو، حورا، a-s-l-a-i-b-a، Kishe Mehr، Holtek، gilas، دلشاد، تنها

• هاچو هاچو

این روزا تمام قسمتای زندگیم مثل یه فیلم از جلوی چشام می گذره..

صحنه هم داره؟؟ :68:
    راستی تا بر می گردم نبینم همچنان عذذذذب ( املاشو بلد نیستم :4: ) مونده باشیا232 :8:

:4: اِی به چشم :9:

8 سپاس: ژنرال، hadi04، حورا، Kishe Mehr، Holtek، gilas، دلشاد، ماهی

• حورا

میدونم دلم براتون خیلی تنگ میشه ماهی خانم . امیدوارم همیشه خدا همراهتون باشه

خداحافظی درد سنگینیه

الهی بمیرم که گریه ت گرفت .

حورا رو فراموش نکنیدا تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن 6 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، Holtek، gilas، هاچو هاچو، دلشاد، ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: