آقا جلال توليد همچين محصولاتي مال كشورهاي توسعه يافته است كه ما هنوز اندر خم يك كوچه ايم ...
با اون که رد می کنم ولی قبول هم می کنم علتش میدونی چیه برای این که ما تو این سال ها همه روی آوردن به واردات تا ایجاد شغل و واردات دستگاه های تولید امکانش هست ولی چون هیچ وقت شروع کننده ای وجود نداره پس نمیریم سمتش
آقا جلال توليد همچين محصولاتي مال كشورهاي توسعه يافته است كه ما هنوز اندر خم يك كوچه ايم ...
با اون که رد می کنم ولی قبول هم می کنم علتش میدونی چیه برای این که ما تو این سال ها همه روی آوردن به واردات تا ایجاد شغل و واردات دستگاه های تولید امکانش هست ولی چون هیچ وقت شروع کننده ای وجود نداره پس نمیریم سمتش
گوشی خوبیه ولی شنیدم خیلی زود اون قسمتش که راحت از جیب درمیاد خراب میشه
تو سري جديد اين مشكلو حلش كردن
نقل قول: KuRoSh
آقا جلال از اونجائيكه من كارم طوريه كه با توليد كننده ها و شهرك هاي صنعتي كم و بيش ارتباط دارم ، تقريبا همشون رو اوردن به واردات اونم از چين ، دليلشم اينه كه تر چي كه توليد مي كنن ، چين با قيمت كم و با امكانات بيشترشو مي زنه ، الانه طراحان الكترونيك هم در توليدات انبوه ترجيح مي دن سفارش بدن چين براشون بزنه كه مقرون به صرفه تره .
Holtek
نمایش یا پنهان متن
البته بيشتر مونتاژه تا توليدKishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
لطفا فرایند ِ "راحت از جیب در اومدن" رو با رسم شکل توضیح بدینaac198000
بازم دمشون گرم از نیروی ایرانی استفاده شده
بهتر از اینکه یک مشت دلال پول گیرشون بیاد
تصاویر جالب و قشنگی بود
mz56mz
Holtek
چون معمولا خانمها به حقوق كم قانع هستن و در كل كمتر در محل كار دردسرسازن .
طرف زنگ زده بود نمايندگيش مي گفت اقا اين گوشي من تو جيبم گير كرده چيكار بايد بكنم
بشرطيكه بتونه ادامه بده
jaj
Holtek
خواسته با لباس اون خانها ستش كنه
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا مسواك يكي از ابزارهاي حياتي تعميركارن ( موبايل ) هستjaj
تنها
نمیتونن
Holtek
خواستن توانستن است ، منتهي نمي خوان بتونن
garfild
zrnznn
اتفاقاً من دوست داشتم پسر های جون رو به جای این خانمها بببینم
.
.
.
من جدیداً در مورد شما یه کشف جدید کردم....که با این حرفتون اون کشفم مورد تایید قرار گرفت
jaj
KuRoSh
Holtek
كشف و كه بايد نخبه بكنه
حالا بگو ببينم كفشت درست بوده يا نه
هاچو هاچو
KuRoSh
با اون که رد می کنم ولی قبول هم می کنم
علتش میدونی چیه برای این که ما تو این سال ها همه روی آوردن به واردات تا ایجاد شغل و واردات دستگاه های تولید
امکانش هست ولی چون هیچ وقت شروع کننده ای وجود نداره پس نمیریم سمتش
KuRoSh
با اون که رد می کنم ولی قبول هم می کنم
علتش میدونی چیه برای این که ما تو این سال ها همه روی آوردن به واردات تا ایجاد شغل و واردات دستگاه های تولید
Holtek
تو سري جديد اين مشكلو حلش كردن
آقا جلال از اونجائيكه من كارم طوريه كه با توليد كننده ها و شهرك هاي صنعتي كم و بيش ارتباط دارم ، تقريبا همشون رو اوردن به واردات اونم از چين ، دليلشم اينه كه تر چي كه توليد مي كنن ، چين با قيمت كم و با امكانات بيشترشو مي زنه ، الانه طراحان الكترونيك هم در توليدات انبوه ترجيح مي دن سفارش بدن چين براشون بزنه كه مقرون به صرفه تره .
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→