دوستان و همراهان همیشگی بوف بوفی با افتخار اعلام میکنم که 22 دی سالروز تولد بوف بوفی و آغاز ششمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت مسابقاتی همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 2 بخش برگزار خواهد شد. آخرین مهلت شرکت در مسابقات 6 بهمن 1392 11 بهمن 1392 میباشد. (تمدید شد)
▧ تصویر در دسترس نیست
به نفر اول کارت هدیه 700 هزار ریالی + 700بوفی + بوفی زر اهدا میگردد. به نفر دوم کارت هدیه 600 هزار ریالی + 600 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد. به نفر سوم کارت هدیه 500 هزار ریالی + 500 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد. به سایر شرکت کنندگان نیز 100 بوفی اهدا میگردد.
تبصره1 : برندگان با قرعه کشی انتخاب میشوند.
تبصره2 : مسابقهای که 5 یا کمتر از 5 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که بین 5 تا خود 10 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر از 10 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
▧ تصویر در دسترس نیست
برای شرکت در مسابقات بر روی تصاویر زیر کلیک نمایید:
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به همه ی بوف بوفی های عزیزم تبریک میگم از همه ی کسایی هم که زحمت کشیدن و میکشن ممنونم خوشحالم که بوف بوفی درست شد تا دل خیلی ها روشاد کنه با اینکه خطم خوب نیست اما شرکت میکنم تو مسابقه ولی چه زود 5 سال گذشت ایشالله جشن صد سالگیش
من هم به تمام عزيزان بوفيلند تبريك عرض ميكنم مخصوصا مدير كل عليرضا عزيز و خيلى خوشحالم در اين سايت هستم و فعاليت ميكنم و دوستانى خوبى به مانند شما دارم باز هم مباررررررررررررررررررررررررررررررك باد سالروز بوف بوفى
با افتخار اعلام میکنم که 22 دی سالروز تولد بوف بوفی و آغاز ششمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت مسابقاتی همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
نمایش یا پنهان متناینکه چیزی نیست 22بهمن هم سالروز ...
مبارک باشه به تمام دوستان ومدیران سایت این یوم ا...22دی ببخشید راهپیمایی هم داره
سلام منم به نوبه خودم اين روز فرخنده را به همه اعضا غيور سايت بلاخص رئيس كل تبريك و تهنيت ميگم ، باشد كه در جشن صده بوفيلند نظاره گر شادي و سرور همه باشيم . من ا... توفيق 22 دي ماه 92
خدا رو شکر نمردم و پنج سالگیتو دیدم آقا من هم به نوبه خودم این روز فرخنده رو تبریک میگم و از اینکه سالی دیگر در کنار دوستان بودم خدا رو شکر میکنم و امیدوارم این دوستی ها سالهای سال باشه و هر سال عمیقتر و واقعی تر از سالهای گذشته باشه پنج سالگیت مبارک بوف بوفی عزیز
بچه مثبت
با افتخار اعلام میکنم که 22 دی سالروز تولد بوف بوفی و آغاز ششمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت مسابقاتی همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 2 بخش برگزار خواهد شد.
آخرین مهلت شرکت در مسابقات
6 بهمن 139211 بهمن 1392 میباشد. (تمدید شد)به نفر دوم کارت هدیه 600 هزار ریالی + 600 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد.
به نفر سوم کارت هدیه 500 هزار ریالی + 500 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد.
به سایر شرکت کنندگان نیز 100 بوفی اهدا میگردد.
تبصره1 : برندگان با قرعه کشی انتخاب میشوند.
تبصره2 : مسابقهای که 5 یا کمتر از 5 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که بین 5 تا خود 10 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر از 10 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
برای شرکت در مسابقات بر روی تصاویر زیر کلیک نمایید:
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
a-s-l-a-i-b-a
از همه ی کسایی هم که زحمت کشیدن و میکشن ممنونم
خوشحالم که بوف بوفی درست شد تا دل خیلی ها روشاد کنه
با اینکه خطم خوب نیست اما شرکت میکنم تو مسابقه
ولی چه زود 5 سال گذشت ایشالله جشن صد سالگیش
mz56mz
aac198000
نمایش یا پنهان متن
اینکه چیزی نیست 22بهمن هم سالروز ...مبارک باشه به تمام دوستان ومدیران سایت این یوم ا...22دی
ببخشید راهپیمایی هم داره
دوستتون دارم
Kishe Mehr
mojde
Holtek
منم به نوبه خودم اين روز فرخنده را به همه اعضا غيور سايت بلاخص رئيس كل تبريك و تهنيت ميگم ، باشد كه در جشن صده بوفيلند نظاره گر شادي و سرور همه باشيم .
من ا... توفيق
22 دي ماه 92
hadi04
آقا من هم به نوبه خودم این روز فرخنده رو تبریک میگم و از اینکه سالی دیگر در کنار دوستان بودم خدا رو شکر میکنم و امیدوارم این دوستی ها سالهای سال باشه و هر سال عمیقتر و واقعی تر از سالهای گذشته باشه
پنج سالگیت مبارک بوف بوفی عزیز
نخبه
محسن صائب
kahkeshan
تفلد عید شما مبارک
تفلد بوف بوفی جون مبارک
gilas
تولد بوف بوفی جون مبارک
علیرضا
سالروز تولد سایت رو به همه شما عزیزان تبریک می گم . از همراهی و حمایتتون بی نهایت ممنونم.
سوگند
و خوشحالم توسط دوستی عزیز با این سایت آشنا شدم
garfild
بوف بوفی قهرمان همینه همینه
تنها
ژنرال
امیدوارم این محفل مجازی، سالهای بعد هم همچنان پابرجا و پررونق باشه.
serpent
دلشاد
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→