نمایش یا پنهان متنقبل از اینکه برم ماموریت این ترانه رو تند تند خوندم و رفتم و البته به خاطر اینکه نمیدونستم بازگشتم کی هست در موردش به یکی از دوستان وصیت کردم که اگر نیومدم زحمتش رو بکشه که خدا رو شکر عمر یاری کرد خودم اومدم گوش کنید و بخندید
هنوز انجمنت برای من همش خرابه هنوزم دل کاربرا برات له و کبابه همه شب تا سحر با رفقا جلسه دارم با رز و محمود و با هاچوی یه دونه دارم وقتی پای نت میشینم باز تو رو فیلتر میبینم دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره میشمرم جوکای مجتبی میبره تا مرز جنونم اگه نخوام بخندم نمیتونم وقتی پای نت میشینم باز تو رو فیلتر میبینم دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره میشمرم وقتی پای نت میشینم باز تو رو فیلتر میبینم دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره میشمرم وقتی که گشنه ام با سر میرم تاپیک ماهی وقتی خوراکیا رو میبینم میکشم آهی چه سودی داشت برام غذاها و خوراکیاتون؟ جز آنکه تا ابد هم باشم از کرده پشیمون وقتی پای نت میشینم باز تو رو فیلتر میبینم دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره میشمرم تاپیک موسیقی با لینک گذاشتم واسه نجمه بعدیو میذارم برای نغمه وقتی پای نت میشینم باز تو رو فیلتر میبینم دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره میشمرم
عالی بود از خودم و خودتون، خودشون و آقاشون ممنونم که هستم و هستید و هستند مبارکه همگی
نمایش یا پنهان متنیک لحظه عکس تاپیک رودیدم فکر کردم تاپیکیه که ساعت صفر عاشقی ارسال کردم. تعجب کردم که چه جوری اومده بالای تاپیکهای تازه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مرسی آرسام جان. خیلی قشنگ بود.... سالروز تولد سایت به تمام بوفی دلان مبارک باد
قابل شما و دوستان رو نداشت علیرضای عزیز من هم ازت به خاطر زحماتت برای سایت و برای مهیا کردن این محیط برای دوستان که باعث ایجاد دوستی های ناگسستنی شد بسیار سپاسگزارم
نقل قول: a-s-l-a-i-b-a
خیلی قشنگ بود هم شعرش هم اهنگ هم خوندنتون
شما لطف داری خوشحالم که خوشت اومده
garfild, تنها,
نقل قول: zrnznn
ولی کلی ذوق مرگیدم که اسم من هم هستتتتتتتتتتتتتت........
کلی روی اسمت برنامه ریزی کرده بودم کلا اگر زنده باشم ایشالا هر سال یکی میخونم برای سایت از اسامی جدید هم تا جایی که ممکنه استفاده میکنم توشون تا جایی که قافیه تنگ نیاد
نقل قول: دلشاد
ای ول ناز صدات داش آرسام
فدات شم داش بهروز
نقل قول: ژنرال
ای ولا آرسام کارت درسته هادی
نقل قول: ژنرال
خدائیش اسم کاربریتو به جای هادی 04 باید میذاشتی هادی 020
ما چاکرتیم حاج محسن ولی همون هادی 04 بهتره منو هم میخوای تحریک کنی اسم کاربریمو عوض کنم؟
hadi04
نمایش یا پنهان متن
قبل از اینکه برم ماموریت این ترانه رو تند تند خوندم و رفتم و البته به خاطر اینکه نمیدونستم بازگشتم کی هست در موردش به یکی از دوستان وصیت کردم که اگر نیومدم زحمتش رو بکشه که خدا رو شکر عمر یاری کرد خودم اومدم گوش کنید و بخندیدهنوز انجمنت برای من همش خرابه
هنوزم دل کاربرا برات له و کبابه
همه شب تا سحر با رفقا جلسه دارم
با رز و محمود و با هاچوی یه دونه دارم
وقتی پای نت میشینم
باز تو رو فیلتر میبینم
دونه دونه اشکای حسرت که از دیده میره میشمرم
جوکای مجتبی میبره تا مرز جنونم
اگه نخوام بخندم نمیتونم
وقتی پای نت میشینم
باز تو رو فیلتر میبینم
وقتی پای نت میشینم
باز تو رو فیلتر میبینم
وقتی که گشنه ام با سر میرم تاپیک ماهی
وقتی خوراکیا رو میبینم میکشم آهی
چه سودی داشت برام غذاها و خوراکیاتون؟
جز آنکه تا ابد هم باشم از کرده پشیمون
وقتی پای نت میشینم
باز تو رو فیلتر میبینم
تاپیک موسیقی با لینک گذاشتم واسه نجمه
بعدیو میذارم برای نغمه
وقتی پای نت میشینم
باز تو رو فیلتر میبینم
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: khodam - manoshomaoboofboofi
شایسته
بچه مثبت
از خودم و خودتون، خودشون و آقاشون ممنونم که هستم و هستید و هستند
مبارکه همگی
نمایش یا پنهان متن
یک لحظه عکس تاپیک رودیدم فکر کردم تاپیکیه که ساعت صفر عاشقی ارسال کردم. تعجب کردم که چه جوری اومده بالای تاپیکهای تازهمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
kahkeshan
از علی رضای عزیز
تمام مدیران و کاربران فعالی که تو این سالها باعث رونق سایت شدن سپاسگزارم
و خداقوت میگم
و برای همه ایامی شاد در بوفیلند
آرزومندم
mz56mz
فعلا نمتونم بوشنوفم بايد برم خونه
ولى دستت طلا كاكو خوش صداى ما
Holtek
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
هااااااا بيوووو بيوووو قنارى جلسه بزاريم پشت درهاى بسته بيوووو بيوووو
mojde
gilas
خیلی باحاله
علیرضا
سالروز تولد سایت به تمام بوفی دلان مبارک باد
a-s-l-a-i-b-a
خیلی قشنگ بود هم شعرش هم اهنگ هم خوندنتون
garfild
دستت طلا
تنها
zrnznn
.
.
.
.
ولی کلی ذوق مرگیدم که اسم من هم هستتتتتتتتتتتتتت........
دمتون گرمممممم
دلشاد
ژنرال
کارت درسته هادی
خدائیش اسم کاربریتو به جای هادی 04 باید میذاشتی هادی 020
hadi04
بنده هم به نوبه خودم از اینایی که شما فرمودید به اضافه خانومشون و خانومتون و خانوممون و اینا هم سپاسگزارم
نمایش یا پنهان متن
عمدا این عکس رو انتخاب کردم سیاست پشتش بود
kahkeshan,
سلومت باشی گلوووو
نغمه,
هااااااا بيوووو بيوووو قنارى جلسه بزاريم پشت درهاى بسته بيوووو بيوووو نازززززززز نفست گلو
میخوامت قناری ارادت دارم گلووو کلا حال میکنم همش باهات جلسه بذارم
خدمت تمومیه اهالی فن ارادت ویژه داریم
خیلی باحاله
قلبونت دخملکم
سالروز تولد سایت به تمام بوفی دلان مبارک باد
قابل شما و دوستان رو نداشت علیرضای عزیز
من هم ازت به خاطر زحماتت برای سایت و برای مهیا کردن این محیط برای دوستان که باعث ایجاد دوستی های ناگسستنی شد بسیار سپاسگزارم
شما لطف داری خوشحالم که خوشت اومده
garfild,
تنها,
کلی روی اسمت برنامه ریزی کرده بودم
فدات شم داش بهروز
کارت درسته هادی
ما چاکرتیم حاج محسن ولی همون هادی 04 بهتره منو هم میخوای تحریک کنی اسم کاربریمو عوض کنم؟
ali92
هاچو هاچو
احسنت به این همه استعداد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→