₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ترکیه افشا کرد هدیه غیراخلاقی ضراب به افسران پلیس دبی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ترکیه افشا کرد هدیه غیراخلاقی ضراب به افسران پلیس دبی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ترکیه افشا کرد هدیه غیراخلاقی ضراب به افسران پلیس دبی

3471 بازدید، 23 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

بنا بر ادعاهای جدید، رضا ضراب در ماه فوریه گذشته چند افسر پلیس دبی را به استانبول ترکیه دعوت کرده و برای آنان زنان فاحشه تامین ‌کرده است

تصویر در دسترس نیست

پرونده فساد مالی ترکیه، که رضا ضراب تاجر ایرانی الاصل متهم اصلی آن است هر روز ابعاد تازه ای پیدا می‌کند. افشای این پرونده از سوی پلیس امنیت ترکیه منجر به استفعای سه وزیر کابینه اردوغان شد.

به گزارش روزنامه میلیت، جنجال‌ها در ارتباط با این پرونده همچنان ادامه دارد. اخبار جدید فاش شده این بار مربوط به فعالیت‌های رضا ضراب، همسر ابرو گوندش خواننده مشهور ترکیه، در دبی است.

تصویر در دسترس نیست

بنا بر ادعاهای جدید، رضا ضراب در ماه فوریه گذشته چند افسر پلیس دبی را به استانبول ترکیه دعوت کرده و برای آنان زنان فاحشه تامین ‌کرده است.

به ادعای میلیت او برای اینکه فعالیت‌های تجاری غیرقانونی خود را در دبی به راحتی انجام دهد به افسران ارشد دبی قول‌های غیر اخلاقی داده است.

براساس گزارش منتشر شده در روزنامه میلیت، رضا ضراب برای تاسیس یک بانک مشارکتی که در دبی افتتاح کرده بود به افرادی که در تاسیس این بانک کمک کرده بودند رشوه داده که در میان آن‌ها مدیران ارشد پلیس این کشور نیز حضور داشته‌اند. افرادی که مدتی بعد از طرف ضراب به استانبول دعوت شدند.

به گزارش روزنامه میلیت اسامی افرادی که از دبی برای ملاقات با رضا ضراب به استانبول آمده‌اند توسط پلیس امنیت ترکیه ثبت شده است. همچنین اطلاعات منتشر شده نشان می دهد در ماه فوریه گذشته تعدادی از افسران ارشد دبی مورد استقبال رضا ضراب در فرودگاه استانبول قرار گرفته‌اند.

در زمان حضور افسران ارشد دبی در استانبول، مکالمه های تلفنی رضا ضراب و همکارانش شنود شده است.ضراب در این تماس ها در خصوص تامین زنان فاحشه برای این افسران به همکارانش دستورهایی می دهد که این مکالمات نیز توسط پلیس امنیت ترکیه ضبط و ثبت شده است.

پس از دو روز تماس‌های تلفنی برای سازماندهی و چگونگی استقبال از این افسران در نهایت آنها به استانبول وارد و به هتلی که از قبل برای آن‌ها آماده شده بود می روند. گروهی نزدیک به 15 نفر این پلیس‌ها را اسکورت کرده‌اند. پلیس ترکیه نحوه چگونگی انتخاب این زنان را نیز ثبت کرده است.

برنامه ریزی و سازماندهی زنان فاحشه توسط شخصی به نام "یلچین ازچیل" انجام شده است. روزنامه ملیت فایل گفت وگوی ضراب و این فرد را که درباره چگونگی انتخاب این زنان را منتشر کرده است.

سه ماه بعد از این دیدار در 14 می 2013 رضا ضراب تصمیم می‌گیرد که در دبی شرکت مواد غذایی تاسیس کند.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

نام ضراب با ازدواج با ابرو گوندش خواننده مشهور ترکیه در رسانه‌های این کشور مطرح شد. ضراب چهارمین همسر این خواننده ترک است و با او 10 سال فاصله سنی دارد. این دو در سال 2010 ازدواج کردند و حاصل این ازدواج یک فرزند دختر به نام " آلارا" است.
    رضا ضراب پس از بازداشت در اعتراف‌های اولیه خود از بابک زنجانی میلیادر ایرانی که در زندان به سر می‌برد به عنوان رئیس خود یاد کرد. زنجانی نیز طی انتشار مطلبی در صفحه شخصی‌اش در فیس بوک این ادعای ضراب را رد کردو نوشت که من تنها یکبار ضراب را دیده‌ام.

ابروگوندش تاکنون دوبار به ملاقات ضراب در زندان رفته است و در ملاقات دوم ابراهیم تاتلیسس خواننده مشهور ترک نیز او را همراهی می‌کرد. ابراهیم تاتلیسس از فعالیت‌های ضراب حمایت کرد و برای اولین بار در صفحه توئیتر خود از بیماری سرطان رضا ضراب خبر داد و بیماری او را تایید کرد.

همچنین رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه نیز که پس از بازداشت ضراب تحت فشار بود و با استفعا و برکناری تعدادی از کابینه خود روبه رو شد، از او حمایت کرد و ضراب را "خیر" نامید.

17 سپاس: jaj، gilas، hadi04، Holtek، a-s-l-a-i-b-a، بچه مثبت، Kishe Mehr، بندری، سوگند، تنها، mz56mz، ژنرال، نخبه، soheyla، lion1360، mojde، levrone

• 1 سپاس: aac198000

• gilas

هر دم از این باغ بری میرسد :28:
    1 سپاس: aac198000

• hadi04

چه اسکولهایی بودن پلیسهای دبی که از دبی!!!! رفتن استانبول!!!!!!!!!! برای این چیزا خوب هر کی بره اراده کنه توی هر دوجاش فراوونه از این بی اخلاقی ها که رضا ضراب نمیخواست :bahone:
    در کل لعنت به طمع زیادی و پول پرستی که آدم رو به هر کاری وا میداره

3 سپاس: aac198000، Kishe Mehr، soheyla

• gilas

نقل قول: hadi04
    چه اسکولهایی بودن پلیسهای دبی که از دبی!!!! رفتن استانبول!!!!!!!!!! برای این چیزا خوب هر کی بره اراده کنه توی هر دوجاش فراوونه از این بی اخلاقی ها که رضا ضراب نمیخواست

بسوزه پدر تجربه :4:

4 سپاس: aac198000، hadi04، soheyla، نغمه

• Holtek

مي ترسم چند وقت ديگه بگن به اوباما هم رشوه داده :bahone:
    برای این چیزا خوب هر کی بره اراده کنه توی هر دوجاش فراوونه

آخه مال اين انتخابي بوده :bahone:

4 سپاس: aac198000، hadi04، Kishe Mehr، jaj

• aac198000

چه اسکولهایی بودن پلیسهای دبی که از دبی!!!! رفتن استانبول!!!!!!!!!! برای این چیزا خوب هر کی بره اراده کنه توی هر دوجاش فراوونه از این بی اخلاقی ها که رضا ضراب نمیخواست

گل هر باغچه بوی خودشو داره :bahone:

نقل قول: gilas
    بسوزه پدر تجربه

:4:

نقل قول: Holtek
    آخه مال اين انتخابي بوده

:23:

نقل قول: jaj
    این آقا رضا، صراف بوده بعد تبدیل به . . . کش شده یا برعکس بوده
    یکی روشنگری کنه

برای رسیدن به این مرتبه بادید تمامی موارد را استاد کرده باشه :25:

4 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، jaj، نخبه

• hadi04

بسوزه پدر تجربه

دخملَََََََََََََََََََََََک!!!!!!!!!!!!!! به خدا بچه ها تعریف میکردن ما که کلا سفر خارج از کشور نمیریم که :bahone: تازه وقتی میرم سفر از اینجا برای خودم دلستر میبرم با طعم لیمو که اونجا سرگردون نباشم :4:
    آخه مال اين انتخابي بوده

اونم انتخاب اوس رضا :86:

5 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، gilas، jaj، aac198000

• hadi04

نقل قول: aac198000
    گل هر باغچه بوی خودشو داره

کار اینا از گل و باغچه گذشته از درخت و صحرا باید صحبت به میون آورد :bahone:

4 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، jaj، aac198000

• Holtek

اونم انتخاب اوس رضا

كلا رضاها مشكل پسندن :1:

4 سپاس: Kishe Mehr، hadi04، jaj، aac198000

• بچه مثبت

چه اسکولهایی بودن پلیسهای دبی که از دبی
    شما که با تجربه ای بگو ببینم اگر دعوت رو رد میکردن بی احترامی به میزبان نبود؟ :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: hadi04، jaj، aac198000

• Kishe Mehr

ترکیه افشا کرد هدیه غیراخلاقی ضراب به افسران پلیس دبی

یعنی اون زنها رو داخل کاغد کادو پیچونده؟ :7: :4:

نمایش یا پنهان متنولی هرچه خوب اونا رو پیچونده و الانم این جناب ضراب خوب داره پیچونده میشه :4:

گل هر باغچه بوی خودشو داره

کار اینا از گل و باغچه گذشته از درخت و صحرا باید صحبت به میون آورد

:4:

2 سپاس: hadi04، aac198000

• hadi04

كلا رضاها مشكل پسندن

از وقتی باهام رفیق شدی به این موضوع پی برده بودم :bahone:
    نقل قول: بچه مثبت
    شما که با تجربه ای بگو ببینم اگر دعوت رو رد میکردن بی احترامی به میزبان نبود؟

ای بابا به خدا من در این زمینه اصلا تجربه ندارم ولی خوب دعوت رو رد کردن در حال خدمت و به عنوان یه پلیس در حالی که میدونی اون مراسم فقط و فقط دلیلش رشوه دادنه کار بسیار پسندیده تری بود نسبت به قبول کردنش ولی خوب یه عده در این خصوص از خودشون ضعف نشون میدن دیگه رضا هم دقیقا دست گذاشته روی نقطه ضعف اهالی دبی :bahone:

6 سپاس: بچه مثبت، jaj، Holtek، aac198000، نخبه، Kishe Mehr

• بچه مثبت

hadi04,
    ممنون که تجاربت رو در اختیار ما میذاری :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: hadi04، jaj، aac198000

• hadi04

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون که تجاربت رو در اختیار ما میذاری

:23: اصلا حالا که اینطوری شد باید اعتراف کنم که همشو از مجی یاد گرفته بودم :86:

5 سپاس: jaj، aac198000، بچه مثبت، Kishe Mehr، نغمه

• gilas

دخملَََََََََََََََََََََََک!!!!!!!!!!!!!! به خدا بچه ها تعریف میکردن

من بدانم فقط خاطرات رو باهم شِیـــــر کردین :4:

ما که کلا سفر خارج از کشور نمیریم که تازه وقتی میرم سفر از اینجا برای خودم دلستر میبرم با طعم لیمو که اونجا سرگردون نباشم

میدونم تنها نمیرین تور با خودتون میبرین :23:
    انار و تمشک هم خوب جواب میده ها :4:

4 سپاس: hadi04، jaj، aac198000، نغمه

• hadi04

من بدانم فقط خاطرات رو باهم شِیـــــر کردین

باور کن من فقط لایک کردم :bahone:
    میدونم تنها نمیرین تور با خودتون میبرین

لنسر هم جواب میده حالا تور زیادی میشه :4:
    انار و تمشک هم خوب جواب میده ها

البته بعدش ماست موسیر هم خوب جواب میده با چیپس سرکه نمکی :bahone:

2 سپاس: aac198000، gilas

• gilas

باور کن من فقط لایک کردم

شک دارما :22:

لنسر هم جواب میده حالا تور زیادی میشه

حالا هر جور مایلی مهم اینکه تنها نیستی
    به قول یارو گفتی هیچ کس تنها نیست مدارکش هم موجوده :4:

البته بعدش ماست موسیر هم خوب جواب میده با چیپس سرکه نمکی

ماست و موسیر با کرانچی آتشین بیشتر حال میده ها
    تازه برانی و بادمجون یا اسفناج هم که باشه دیگه ترکوندیم :4:

1 سپاس: نخبه

• سوگند

همچنین رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه نیز که پس از بازداشت ضراب تحت فشار بود و با استفعا و برکناری تعدادی از کابینه خود روبه رو شد، از او حمایت کرد و ضراب را "خیر" نامید.

رضا ضراب پس از بازداشت در اعتراف‌های اولیه خود از بابک زنجانی میلیادر ایرانی که در زندان به سر می‌برد به عنوان رئیس خود یاد کرد. زنجانی نیز طی انتشار مطلبی در صفحه شخصی‌اش در فیس بوک این ادعای ضراب را رد کردو نوشت که من تنها یکبار ضراب را دیده‌ام.

بعد از ماجرا ها دارم فکر میکنم ایران خیلی ثروتمنده
    چون این دوتا بخشی از پول ایران آن هم بخشی که در اثر تحریم به مشکل خرده را در دست داشتند
    چند کشور از جمله ترکیه -تاجیکستان و... کاملا تحت شعاع قرار دادند
    بی خود نیست دست از سر ایران برنمیدارند
    :37:

1 سپاس: aac198000
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: