ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تنها
این برج مجلل دارای اتاق های پذیرایی، سالن ها و لابی شیک، سینمای سه بعدی با سیستم صوتی دالبی، سالن بیلیارد، سالن ورزش و بدن سازی با دستگاه های متناسب سازی روز دنیا و تجهیزات درخور سنین مختلف می باشد. جهت دسترسی به 65 واحد مسکونی، فضای تفریحی و مشاعات، 7 دستگاه آسانسور از محصولات شرکت OTIS پیش بینی گردیده که طراحی داخلی آن با کمک متخصصین پروژه به فضایی بی نظیر تبدیل گردیده است. شایان ذکر است فضای برج دارای سه راه پله مجزا بوده و دارای 3 طبقه زیرزمین و یک طبقه همکف با محیطی مستطیل شکل است که دربرگیرنده کلیه پارکینگها، فضاهای تاسیساتی، لابی، مکانهای تفریحی، سالن اجتماعات، بلوکهای تجاری و سایر مشاعات است.
Holtek
aac198000
تنها
تا اونجا که من خبر دارم متری 25 ملیون تومن هست و گرون ترین خونه تو نهران هست
واقعا تهرانه
levrone
Holtek
نميشه حالا ما 3-2 مترشو بگيريم ؟
mojde
تنها
بذارید من با کامرانیه صحبت کنم خبر نهاییشو بهتون میدم که میشه یا نه
Holtek
من رو شما حساب مي كنم ، يه كاري كن كه حتما بشه
تنها
صحبت کردم...کامرانیه گفت در حد دو سه متری یه منطقه تو فضای باز که با پول شما هم جور در بیاد دارن
garfild
zrnznn
پرهام
تنها
aac198000,
levrone,
mojde,
garfild,
zrnznn,
پرهام,
مرسی از حضورتون
sadra