₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » (تصاویر)شاراپوآ برنده طولانی ترین بازی تاریخ در گرمای وحشتناک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » (تصاویر)شاراپوآ برنده طولانی ترین بازی تاریخ در گرمای وحشتناک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

(تصاویر)شاراپوآ برنده طولانی ترین بازی تاریخ در گرمای وحشتناک

3456 بازدید، 15 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

ماریا شاراپوا گفته در بازیهای اوپن استرالیا نزدیک بوده که در زمین بمیرد.

ستاره روسی سپس از قوانین این بازیها انتقاد کرد، او این حرفها را بعد از پیروزی در «طولانی ترین بازی تاریخ در بخش زنان اوپن استرالیا» زد، بازی ای که در گرمای وحشتناک انجام شد در حالیکه یکی دو بازی دیگر در همان زمان لغو شد.

نمایش یا پنهان متنماریا شاراپووا
    ماریا شاراپووا ‏تنیس‌باز مشهور روس است که در سال ۲۰۰۵ رتبه اول بین تنیس‌بازان زن دنیا را کسب کرد. پدر و مادر وی اهل گومل بلاروس هستند اما خود ماریا در شهر نیاگان در روسیه به دنیا آمده‌است. ویکی‌پدیا
    تولد: ۱۹ آوریل ۱۹۸۷ م. (سن ۲۶)، نیاگان، روسیه
    قد: ۱٫۸۸ متر
    وزن: ۵۹ کیلوگرم
    قهرمانی رقابت‌های بزرگ تنیس: ۴
    شروع فعالیت حرفه‌ای: ۱۹ آوریل ۲۰۰۱ م.

تصویر در دسترس نیست
    4 تصویر این بخش در دسترس نیست

در حالی که پیش بینی شده بود که درجه حرارت هوا به 44 درجه سانتیگراد برسد، طبق قانونی که بابت «حداکثر گرما» وجود دارد بازی باید لغو می شد. اما تنها استثنا برای دو بازی مهم بود که طبق آن سقف متحرک ورزشگاه در پایان هر ست بسته می شد، که یکی هم بازی شاراپوآ بود.

اما مشکل این بود که ست آخر بازی شاراپوآ 115 دقیقه طول کشید تا اینکه بالاخره بخت سوم قهرمانی مسابقات توانست حریف ایتالیایی خود «کارین نپ» را 2-1 (با نتایج 3-6، 6-4 و 8-10) شکست دهد و به دور سوم راه یابد. این
    بازی کلاسیک، سه ساعت و 28 دقیقه در اوایل ظهر طول کشید.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

شاراپوا در مصاحبه بعد از بازی گفت: واقعا داشتم می مردم اما الان احساس خیلی بهتری دارم. فکر کنم بدنم بی حس شده است.

خودشان هم نمی دانند!
    قهرمان سال 2004 تنیس ویمبلدون، از واضح نبودن قوانین در مورد اینکه چه زمانی بازی باید لغو شود، انتقاد کرد. گویا معیار مسئولان مسابقات برای تشخیص گرما فقط درجه حرارت نیست و آنها با فرمول خاص خود، عواملی مثل رطوبت هوا و باد را نیز در نظر می گیرند.

شاراپوا در این مورد گفت: خیلی دوست دارم کمی بیشتر در مورد جزئیات این ماجرا بدانم، کلا خوب است که همه بدانند چه خبر است. وقتی زمین را ترک کردم نمی دانستم که بازی های دیگر لغو شده. من نمی دانستم. اما نکته عجیب این است که حتی خود مسئولان برگزاری مسابقات هم نمی دانند که معیار لغو یک بازی چیست.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست

شاراپوا بابت معطل کردن بیش از حد در زمانهای استراحت خود با تذکر داور هم مواجه شد: از طرف دیگر سعی می کنی بین امتیازاتت تا جایی که ممکن است استراحت کنی اما داوری بالای سرت است که به تو بابت اتلاف وقت اخطار می دهد. بعد از خودت می پرسی که ایا این منصفانه است؟ من می خواهم تا جایی که ممکن است در سایه بنشینم و تجدید قوا کنم اما سریع می گویند وقت تمام است و باید برگردم به زمین.

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست

13 سپاس: levrone، تنها، Holtek، kahkeshan، mojde، jaj، سوگند، garfild، lion1360، 313-KaMiKaZe، bita.b، tiktik، علیرضا

• levrone

من شدیدا اعتزاض دارم عاقا! واقعا حیف ایشون نیست چند ساعت تو جیز گرما اذیتش میکنن؟
    واقعا قهرمانی برازندشه!

2 سپاس: Holtek، aac198000

• تنها

بخاطر همینه که میگن ورزش خوبه ها :bahone:
    2 سپاس: Holtek، aac198000

• Holtek

نقل قول: aac198000
    ماریا شاراپوا گفته در بازیهای اوپن استرالیا نزدیک بوده که در زمین بمیرد.

واقعا حيف بود بميره :1:

1 سپاس: aac198000

• mojde

levrone,
    تنها,
    Holtek,
    388 چه جلافت بار و هیزونی

• 2 سپاس: Holtek، aac198000

• سوگند

تو اخبار دیدم تمامی تنیس بازان مرد و زن داغون شده بودند از گرمای هوا :100:
    3 سپاس: jaj، Holtek، aac198000

• 2 سپاس: Holtek، aac198000

• Holtek

نقل قول: jaj
    میخوام بدونم چرا این خانمه با این همه کمالات و جمالات تخته چرا

از قديم گفتن : هر خوشگلي يه ايرادي داره . البته برا اين كه ورزشكاره همون تخته بودن حسنه ، چون حواسشو پرت نمي كنه :1:
    اخبار ورزشی ساعت 13.30 شبکه سه دیگههههههههههه :19: :4:

فكر كنم اخبار شهرستانها بوده :bahone:

2 سپاس: aac198000، jaj

• garfild

عکس تکراری زیاد داشت
    بجاش از اون نوع عکسهای دیگش بزارید خوب :10:

خیلی بازی خوبیه تنیس...ولی بلد نیستم :4:

2 سپاس: jaj، aac198000

• zrnznn

آخرین موبایل تا شو من همین موبایل سونی اریکسون تی هفتصد و خورده ای.... بود :93: نیگاه اینم از رو من موبایل خریده :93:

تصویر در دسترس نیست

یادش بخیر....سه سال پیش دقیقا از وسط دو نصفش کردم :4:

• 2 سپاس: zrnznn، aac198000

• zrnznn

من انتظار داشتم پودرش کرده باشی ریخته باشی توی غذا

چرا پودر کنم؟! حیف نباشه؟!... :4:

• aac198000

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    دیروز تو نمایندگی مادیران ی زنه بود